Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Fame @ 2016 02 22, 21:46)
Oi tik nereikia man tų rožinių kaspinų kabinti. Kas kad nauja narė temoje, senolė kažkuo nepatenkinta? biggrin.gif  Mano šuo gyveno 13m., mokėjau prižiūrėti ir išauklėti kaip puikų augintinį. Atsiprašau senolių, kurioms jau per sunku suvokti apie ką kalbama, ir kad ne patarimo prašiau, o nuomonių ir kuo daugiau ax.gif  P.S. manęs nereik siuntinėti į kt temas, wš laisvas ir nepriklausomas žmogus, vaikštau kur noriu bigsmile.gif

Koks atsitiktinumas - mano pirmasis šuo taip pat gyveno su mūsų šeima 13 metų. Ir mes prižiūrėjom. Manau, būtų keista, jei neprižiūrėtume. Bet kad po Jos išėjimo aš būčiau viską žinojusi... Anaiptol. Aš nieko nežinojau. Ir dabar nežinau. Todėl stengiuosi kreiptis į žmones, išmanančius daugiau. Po pirmojo šuns jau senokai yra kiti šunys, bet vis dar reikia žinių ir nuolat jų trūksta.
Jei Jums to nereikia - sveikinu. Esat iš tų, kuri turit tų žinių pakankamai. Retas atvejis wink.gif
Aš nesiuntinėjau. Tai buvo pasiūlymas. Niekas ir neverčia, jei nepatinka wink.gif

QUOTE(Fame @ 2016 02 22, 23:39)
Aš klausiau vet dėl skiepo nuo erkių, kiek tai efektinga, tai žinoma, kad po kol kas tai nėra ištirta kiek tai efektyvu. O dėl  mano ”aštrumo” čia mano imunitetas, mėgstu paerzinti jei mane paliečia nepatogiai cool.gif  O jei iš tikrųju, tai gyvenkim draugiškai ir džiaukimės vis labiau artėjančiu pavasariu mirksiukas.gif

Įdomus erzinimas pateikiant ne visiškai teisingą informaciją ir klaidinant žmones. Nu bet jei tai Jūsų charakteris, tai tiek to smile.gif
Atsakyti
Fame, isjunkit gynybine pozicija biggrin.gif Nu niekam neatrodo normalu, kad suo neina i lauka, ir ne nuo amziaus sis klausimas priklauso - as cia jaunesne uz dauguma, manau biggrin.gif
Nuo babeziozes nesu girdejus, kad butu imunitetas. Erkiu siais laikais ir and asfalto pasigaut galima doh.gif As kazkaip kasmet sulasindavau pavaari, bet cia net ziemos nebuvo, tai tiesiog neinam i didziuosius parkus
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 02 23, 09:16)
Bet kad po Jos išėjimo aš būčiau viską žinojusi... Anaiptol. Aš nieko nežinojau. Ir dabar nežinau. Todėl stengiuosi kreiptis į žmones, išmanančius daugiau. Po pirmojo šuns jau senokai yra kiti šunys, bet vis dar reikia žinių ir nuolat jų trūksta.

Nu joa, as sunis auginu mazdaug 28 metus, turejau ju apie 10, vyriausias sulauke 16; visada aktyviai domejausi, bet daugiausiai ko gero suzinojau ir gerokai atsinaujinau zinias su paskutiniu suneliu, kuriam ipusejo sesti metai rolleyes.gif
Atsakyti
Ai,panos...nu netapkit bobų kolektyvu pačia blogąja prasme. Čia renkamės tartis ir kultūringai šnekėtis,pajuokauti,pasidalinti patirtim apie augintinius.Tam ir yra tema,kad niekas nieko nežino ir nežinos iki galo.Visos savo ciūcikus mylim ir norim jiems ko geriausio.
Paburbėjau ant visų.YESSS yess.gif

O iš tikro, atėjau su klausimu,gal kas susidūrėt. Aišku,jei negerės,tysimės pas vetą. Pinkis vakar pasituštino ryškia saulėgrąžų geltonumo mase.Paskiau lygiai tokia pat spalva apsivėmė.Nu bliam,užkniso nerealiai-juk tik neseniai probiotikų kursą sušėriau.
Veterinarinėj vaistinėj davė kažkokių kitokių probiotinių miltukų.Aš žinoma dirbu iki išnaktų.Tai nesusigaudau-ar jau kelt aliarmą ir su mirgalke vyrus siųst pas daktarą,ar dar tuos miltukus girdyt...Kas per velniava čia gali būt? Kepenys? Tulžis ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 02 23, 11:21)
.Tai nesusigaudau-ar jau kelt aliarmą ir su mirgalke vyrus siųst pas daktarą,ar dar tuos miltukus girdyt...Kas per velniava čia gali būt? Kepenys? Tulžis ?  g.gif

Nu tai gal pastebet dar dienele kita..jei visa kita norma...na, o jei reikalai nesikeicia, tada jau pas vet. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2016 02 23, 11:33)
Nu tai gal pastebet dar dienele kita..jei visa kita norma...na, o jei reikalai nesikeicia, tada jau pas vet.  unsure.gif

Tas visa kita-sergantis ir bais liūdnas tikrai neatrodo. Į lauką išsitysė su vėjeliu mane ryte biggrin.gif Pilvas tik baisiai urzgia burbuliuoja-net kitam kambary girdisi g.gif neėda nuo vakar ...vat lyg ir viskas.
Atsakyti
Lutute, nebūk veterinaras smile.gif stebėk šunį, gal vienkartinis dalykas. Visko būna, pasitaiko. Gal rūgštys kyla, jei tu dirbi iki išnaktų ir pasistumdė laikas šėrimui?
Jei kartosis, nulėksi tyrimams.

Mano Gralis parėjo trim kojom šįryt. Abu apakę su vyru - išties, nesupratom kas nutiko. Stebėjimo režimas namie.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 02 23, 12:21)
Lutute, nebūk veterinaras smile.gif stebėk šunį, gal vienkartinis dalykas. Visko būna, pasitaiko. Gal rūgštys kyla, jei tu dirbi iki išnaktų ir pasistumdė laikas šėrimui?
Jei kartosis, nulėksi tyrimams.

Mano Gralis parėjo trim kojom šįryt. Abu apakę su vyru - išties, nesupratom kas nutiko. Stebėjimo režimas namie.

tai aš ne veterinaras,o peršikus šuns mamka tongue.gif galvoju,kad gal galėjo nuo
kitokios mėsos-pusrytinėn košėn dėjau vištienos atliekų su kiauliena. Vietoj jautienos g.gif labai išgąsdino ta ryški spalva...

Ojj... doh.gif dar dabar pamenu trikojį Pinkį,vaistus visą savaitę leidom,o dar tie priešuždegiminiai šlapimą varo doh.gif atrodo irgi iš nieko atsirado šlubas... g.gif
Atsakyti
Sveiki,

paveldėjau šuniuką 5-6 metų amžiaus, tiksliai nekas ir nežino. Šeimininkė mirė, todėl pasiėmėm jį mes. Labai geras šuo,jokių problemų, greitai priprato prie šeimos narių ir netgi prie namie gyvenačių dviejų katinų.
Bet išlindo problemytė - pradėjo žymėti tam tikras vietas. Kiek pastebėjau vyriškos giminės atstovų vietas. Sūnu išeina - tai jis prie jo lovos pažymi, vyrui prie lovos irgi žymisi. Jau net pavargau nuo nuolatinio plovimo ir kvapas jaučiasi stiprokas...
Galvoju, gal kastracija padėtų?
Patarkit kas nors, gal irgi susidūrėte su tokia problema.
Atsakyti
QUOTE(mamukas71 @ 2016 02 23, 13:47)
Sveiki,

paveldėjau šuniuką  5-6 metų amžiaus, tiksliai nekas ir nežino. Šeimininkė mirė, todėl pasiėmėm jį mes. Labai geras šuo,jokių problemų, greitai priprato prie šeimos narių ir netgi prie namie gyvenačių dviejų katinų.
Bet išlindo  problemytė - pradėjo žymėti tam tikras vietas. Kiek pastebėjau vyriškos giminės atstovų vietas. Sūnu išeina - tai jis prie jo lovos pažymi, vyrui prie lovos irgi žymisi. Jau net pavargau nuo nuolatinio plovimo ir kvapas jaučiasi stiprokas...
Galvoju, gal kastracija padėtų?
Patarkit kas nors, gal irgi susidūrėte su tokia problema.

Vienareikšmio atsakymo nėra. Vieniems padeda, kitiems - ne.
Draugai lia jorkį turi, tai padėjo 100 procentų. Po kastracijos nebekėlė kojos namie niekur. O kiti pažįstami taksiško sudėjimo šunį kastravo, tai gal kiek mažiau, bet vis tiek kelia koją.

Šalia to turi būti ir auklėjimas. Griežtas baudimas už pagautą nusikaltimą ir galimybių žymėtis eliminavimas, kai nematot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 23 vasario 2016 - 13:10

Šalia to turi būti ir auklėjimas. Griežtas baudimas už pagautą nusikaltimą ir galimybių žymėtis eliminavimas, kai nematot.
[/quote]

Pagauti neišeina - jis labai gėrietis prie mūsų akių smile.gif o jau po fakto bausti - nepadės.
Kai valau jau įvykio vietą, tai jis nusliūkina, toks jausmas, kad supranta ką pridarė...

Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 02 23, 13:08)
Vienareikšmio atsakymo nėra. Vieniems padeda, kitiems - ne.
Draugai lia jorkį turi, tai padėjo 100 procentų. Po kastracijos nebekėlė kojos namie niekur. O kiti pažįstami taksiško sudėjimo šunį kastravo, tai gal kiek mažiau, bet vis tiek kelia koją.

Pvz. narvas.

Aš visus šunis, kiek turėjau vedžiau lauką nieko nelaukdama, o dabartinė tai išvis, važiavo iš Suomijos su manim, su traukiniais, keltais, ir vėl traukiniais, ir lakstė miesto centruose, ir stoty neturėdama nė vieno skiepo.
Ir aš visai nesijaudinau, nes jei mama tvarkingai nukirminama, skiepijama ir pati maitina vaikus, šuniukai įgyja imunitetą su mamos pienu. O vėliau ateina laikas ir skiepams.
Ir vedžioju visada laisvai, po kiemus ir miškus, neleidžiu tik bendrauti su svetimais, man nepažįstamais šunimis, nevedžioju prie konteinerių ir nelandžiojam po daugiabučių balkonais.
Palų namie aš visiškai nesuprantu, jei norisi, kad po to šuo darytų lauke. Jei nori visą gyvenimą šunį myždinti namie - ok, tada palos super. Bet tada kitas klausimas - kam tada šuo išvis?
Atsakyti