QUOTE(Fame @ 2016 02 22, 21:46)
Oi tik nereikia man tų rožinių kaspinų kabinti. Kas kad nauja narė temoje, senolė kažkuo nepatenkinta? Mano šuo gyveno 13m., mokėjau prižiūrėti ir išauklėti kaip puikų augintinį. Atsiprašau senolių, kurioms jau per sunku suvokti apie ką kalbama, ir kad ne patarimo prašiau, o nuomonių ir kuo daugiau P.S. manęs nereik siuntinėti į kt temas, wš laisvas ir nepriklausomas žmogus, vaikštau kur noriu
Koks atsitiktinumas - mano pirmasis šuo taip pat gyveno su mūsų šeima 13 metų. Ir mes prižiūrėjom. Manau, būtų keista, jei neprižiūrėtume. Bet kad po Jos išėjimo aš būčiau viską žinojusi... Anaiptol. Aš nieko nežinojau. Ir dabar nežinau. Todėl stengiuosi kreiptis į žmones, išmanančius daugiau. Po pirmojo šuns jau senokai yra kiti šunys, bet vis dar reikia žinių ir nuolat jų trūksta.
Jei Jums to nereikia - sveikinu. Esat iš tų, kuri turit tų žinių pakankamai. Retas atvejis
Aš nesiuntinėjau. Tai buvo pasiūlymas. Niekas ir neverčia, jei nepatinka
QUOTE(Fame @ 2016 02 22, 23:39)
Aš klausiau vet dėl skiepo nuo erkių, kiek tai efektinga, tai žinoma, kad po kol kas tai nėra ištirta kiek tai efektyvu. O dėl mano aštrumo čia mano imunitetas, mėgstu paerzinti jei mane paliečia nepatogiai O jei iš tikrųju, tai gyvenkim draugiškai ir džiaukimės vis labiau artėjančiu pavasariu
Įdomus erzinimas pateikiant ne visiškai teisingą informaciją ir klaidinant žmones. Nu bet jei tai Jūsų charakteris, tai tiek to