Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

Pas mane visi prieglaudiniai be skiepu ejo i lauka, ir visi apskritai suniukai kuriuos zinau nuo 6 sav keliavo, jei ne gyveno, lauke biggrin.gif Tokiu oru ir tokio amzias NEVEDANT i lauka galima prisidaryt baisiu socializacijos problemu, nes ko nebus padaryta iki 10-12 sav - tam padaryt antra karta galimybes nebus, ir kuo labiau delsia suniuku seimininkai su pavirsiais, orais, praeiviais, masinom, dviraciais ir apskritai bet kuo, ka galima ugalvot lauke - tuo bus sunkiau ateity.

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vetrunge1234 @ 2016 02 21, 19:30)
O šitas jau dar ir storas tapo į senatvę smile.gif
user posted image

labai graži nuotrauka.Galva nestora,nevaryk biggrin.gif
Ir Andros nuotraukos labai gražios thumbup.gif

man tai natūralu,kad Fame jaudinasi dėl mažiaus. Tik gal truputuką perdaug ax.gif

O aš savo ryžui dar nelašinau nuo erkių...kažkaip mieste sunku jų pasigaut,tai kol dar niekur nevarom, nekišiu chemijos... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 02 22, 11:25)
O aš savo ryžui dar nelašinau nuo erkių...kažkaip mieste sunku jų pasigaut,tai kol dar niekur nevarom, nekišiu chemijos...  ax.gif

drinks_cheers.gif aš išvis stengiuos kuo mažiau chemijos šunim naudot, tai sulašinu nuo erkių tik per tą pavasarinį bumą, kai tikrai daug jų būna ir bais piktos ir paskui jau rudenį kai vėl suaktyvėja. kažkaip tfu tfu tfu, mūsų miške erkių arba laaaabai mažai, arba išvis nėra, nes neparsinešam
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2016 02 22, 12:33)
drinks_cheers.gif  aš išvis stengiuos kuo mažiau chemijos šunim naudot, tai sulašinu nuo erkių tik per tą pavasarinį bumą, kai tikrai daug jų būna ir bais piktos ir paskui jau rudenį kai vėl suaktyvėja. kažkaip tfu tfu tfu, mūsų miške erkių arba laaaabai mažai, arba išvis nėra, nes neparsinešam

Apie jas as dar nepagalvojau...i paupi kai nueinam islandzioja visas pakrumes.. ohmy.gif Isbraido visas zoles.
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 02 22, 11:48)
Apie jas as dar nepagalvojau...i paupi kai nueinam islandzioja visas pakrumes.. ohmy.gif Isbraido visas zoles.

Tada jau lašinkit.
Mes irgi einam į laukinius miškus. Jau irgi lašinsiu.
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2016 02 22, 11:33)
drinks_cheers.gif  aš išvis stengiuos kuo mažiau chemijos šunim naudot, tai sulašinu nuo erkių tik per tą pavasarinį bumą, kai tikrai daug jų būna ir bais piktos ir paskui jau rudenį kai vėl suaktyvėja. kažkaip tfu tfu tfu, mūsų miške erkių arba laaaabai mažai, arba išvis nėra, nes neparsinešam

tai tikriausiai spygliuočių miškas su nedaug krūmynų. Neerkinis mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Augam....ir sparciai
Papildyta:
Atsiprsau pridyrbau...keliau mobiliu maniau bus gerai doh.gif
Atsakyti
Oi tik nereikia man tų rožinių kaspinų kabinti. Kas kad nauja narė temoje, senolė kažkuo nepatenkinta? biggrin.gif Mano šuo gyveno 13m., mokėjau prižiūrėti ir išauklėti kaip puikų augintinį. Atsiprašau senolių, kurioms jau per sunku suvokti apie ką kalbama, ir kad ne patarimo prašiau, o nuomonių ir kuo daugiau ax.gif P.S. manęs nereik siuntinėti į kt temas, wš laisvas ir nepriklausomas žmogus, vaikštau kur noriu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 02 22, 12:26)
Augam....ir sparciai
Papildyta:
Atsiprsau  pridyrbau...keliau mobiliu maniau bus gerai doh.gif

Labai graži spalva šuns, man niekaip nepavyksta savosios nufotografuoti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 02 22, 10:48)

Čia jau atskira diskusija apie erkes, nes šuo gali turėti imunitetą babeziozei, o kiti neturi. Tas pats, kas žmogui su bitės įgėlimu. Apsauga gėdos nedaro, be to, jau ir skiepai yra nuo erkių platinamų ligų rolleyes.gif
Atsakyti
Šuo neįgauna imuniteto nuo babeziozės nebent visai miniatiūrinį.Skiepai taip pat nuo ligos 100 procentų neapsaugo.Tik lašiukai belieka lašinti. Mano Setukas jau du kartus sirgo.Ką kalbėti apie miškus, jei mieto parke šitų bjaurybių pilna.
Fame, gal nereikia taip aštriai ax.gif .Aš taip pat ne senbuvė,ir savo nuomonę turiu. Ir nieko, sugyvenam, dar neužsipešiojom.
Andros panos thumbup.gif Ypač fonas narcizinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 02 22, 22:41)
Šuo neįgauna imuniteto nuo babeziozės nebent visai miniatiūrinį.

Ne tai, kad neigauna imuniteto, bet netgi galimos visokios letines formos, arba lieka tu sukeleju ir uztenka nedideles "dozes" nauju, kad vel pakartotinai susirgtu doh.gif prativnas reikalas tie pirmuonys doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2016 02 22, 22:10)
Ne tai, kad neigauna imuniteto, bet netgi galimos visokios letines formos, arba lieka tu sukeleju ir uztenka nedideles "dozes" nauju, kad vel pakartotinai susirgtu  doh.gif prativnas reikalas tie pirmuonys  doh.gif  verysad.gif

Aš klausiau vet dėl skiepo nuo erkių, kiek tai efektinga, tai žinoma, kad po kol kas tai nėra ištirta kiek tai efektyvu. O dėl mano ”aštrumo” čia mano imunitetas, mėgstu paerzinti jei mane paliečia nepatogiai cool.gif O jei iš tikrųju, tai gyvenkim draugiškai ir džiaukimės vis labiau artėjančiu pavasariu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fame @ 2016 02 22, 22:39)
O dėl  mano ”aštrumo” čia mano imunitetas, mėgstu paerzinti jei mane paliečia nepatogiai cool.gif  O jei iš tikrųju, tai gyvenkim draugiškai ir džiaukimės vis labiau artėjančiu pavasariu mirksiukas.gif

O man jūsų klausimai tik vieną išvadą perša-pirmas šuo gyvenime,kaip mano biggrin.gif

Katė tarp narcizų wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 22 vasario 2016 - 23:59