Pas mane visi prieglaudiniai be skiepu ejo i lauka, ir visi apskritai suniukai kuriuos zinau nuo 6 sav keliavo, jei ne gyveno, lauke Tokiu oru ir tokio amzias NEVEDANT i lauka galima prisidaryt baisiu socializacijos problemu, nes ko nebus padaryta iki 10-12 sav - tam padaryt antra karta galimybes nebus, ir kuo labiau delsia suniuku seimininkai su pavirsiais, orais, praeiviais, masinom, dviraciais ir apskritai bet kuo, ka galima ugalvot lauke - tuo bus sunkiau ateity.
QUOTE(Vetrunge1234 @ 2016 02 21, 19:30)
labai graži nuotrauka.Galva nestora,nevaryk
Ir Andros nuotraukos labai gražios
man tai natūralu,kad Fame jaudinasi dėl mažiaus. Tik gal truputuką perdaug
O aš savo ryžui dar nelašinau nuo erkių...kažkaip mieste sunku jų pasigaut,tai kol dar niekur nevarom, nekišiu chemijos...
QUOTE(lututė @ 2016 02 22, 11:25)
O aš savo ryžui dar nelašinau nuo erkių...kažkaip mieste sunku jų pasigaut,tai kol dar niekur nevarom, nekišiu chemijos...
aš išvis stengiuos kuo mažiau chemijos šunim naudot, tai sulašinu nuo erkių tik per tą pavasarinį bumą, kai tikrai daug jų būna ir bais piktos ir paskui jau rudenį kai vėl suaktyvėja. kažkaip tfu tfu tfu, mūsų miške erkių arba laaaabai mažai, arba išvis nėra, nes neparsinešam
QUOTE(inga321 @ 2016 02 22, 12:33)
aš išvis stengiuos kuo mažiau chemijos šunim naudot, tai sulašinu nuo erkių tik per tą pavasarinį bumą, kai tikrai daug jų būna ir bais piktos ir paskui jau rudenį kai vėl suaktyvėja. kažkaip tfu tfu tfu, mūsų miške erkių arba laaaabai mažai, arba išvis nėra, nes neparsinešam
Apie jas as dar nepagalvojau...i paupi kai nueinam islandzioja visas pakrumes.. Isbraido visas zoles.
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 02 22, 11:48)
Apie jas as dar nepagalvojau...i paupi kai nueinam islandzioja visas pakrumes.. Isbraido visas zoles.
Tada jau lašinkit.
Mes irgi einam į laukinius miškus. Jau irgi lašinsiu.
QUOTE(inga321 @ 2016 02 22, 11:33)
tai tikriausiai spygliuočių miškas su nedaug krūmynų. Neerkinis
Oi tik nereikia man tų rožinių kaspinų kabinti. Kas kad nauja narė temoje, senolė kažkuo nepatenkinta? Mano šuo gyveno 13m., mokėjau prižiūrėti ir išauklėti kaip puikų augintinį. Atsiprašau senolių, kurioms jau per sunku suvokti apie ką kalbama, ir kad ne patarimo prašiau, o nuomonių ir kuo daugiau P.S. manęs nereik siuntinėti į kt temas, wš laisvas ir nepriklausomas žmogus, vaikštau kur noriu
Papildyta:
Labai graži spalva šuns, man niekaip nepavyksta savosios nufotografuoti
Papildyta:
Čia jau atskira diskusija apie erkes, nes šuo gali turėti imunitetą babeziozei, o kiti neturi. Tas pats, kas žmogui su bitės įgėlimu. Apsauga gėdos nedaro, be to, jau ir skiepai yra nuo erkių platinamų ligų
Papildyta:
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 02 22, 12:26)
Augam....ir sparciai
Papildyta:
Atsiprsau pridyrbau...keliau mobiliu maniau bus gerai
Papildyta:
Atsiprsau pridyrbau...keliau mobiliu maniau bus gerai
Labai graži spalva šuns, man niekaip nepavyksta savosios nufotografuoti
Papildyta:
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 02 22, 10:48)
Čia jau atskira diskusija apie erkes, nes šuo gali turėti imunitetą babeziozei, o kiti neturi. Tas pats, kas žmogui su bitės įgėlimu. Apsauga gėdos nedaro, be to, jau ir skiepai yra nuo erkių platinamų ligų
Šuo neįgauna imuniteto nuo babeziozės nebent visai miniatiūrinį.Skiepai taip pat nuo ligos 100 procentų neapsaugo.Tik lašiukai belieka lašinti. Mano Setukas jau du kartus sirgo.Ką kalbėti apie miškus, jei mieto parke šitų bjaurybių pilna.
Fame, gal nereikia taip aštriai .Aš taip pat ne senbuvė,ir savo nuomonę turiu. Ir nieko, sugyvenam, dar neužsipešiojom.
Andros panos Ypač fonas narcizinis
Fame, gal nereikia taip aštriai .Aš taip pat ne senbuvė,ir savo nuomonę turiu. Ir nieko, sugyvenam, dar neužsipešiojom.
Andros panos Ypač fonas narcizinis
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 02 22, 22:41)
Šuo neįgauna imuniteto nuo babeziozės nebent visai miniatiūrinį.
Ne tai, kad neigauna imuniteto, bet netgi galimos visokios letines formos, arba lieka tu sukeleju ir uztenka nedideles "dozes" nauju, kad vel pakartotinai susirgtu prativnas reikalas tie pirmuonys
QUOTE(cile @ 2016 02 22, 22:10)
Ne tai, kad neigauna imuniteto, bet netgi galimos visokios letines formos, arba lieka tu sukeleju ir uztenka nedideles "dozes" nauju, kad vel pakartotinai susirgtu prativnas reikalas tie pirmuonys
Aš klausiau vet dėl skiepo nuo erkių, kiek tai efektinga, tai žinoma, kad po kol kas tai nėra ištirta kiek tai efektyvu. O dėl mano aštrumo čia mano imunitetas, mėgstu paerzinti jei mane paliečia nepatogiai O jei iš tikrųju, tai gyvenkim draugiškai ir džiaukimės vis labiau artėjančiu pavasariu
QUOTE(Fame @ 2016 02 22, 22:39)
O dėl mano aštrumo čia mano imunitetas, mėgstu paerzinti jei mane paliečia nepatogiai O jei iš tikrųju, tai gyvenkim draugiškai ir džiaukimės vis labiau artėjančiu pavasariu
O man jūsų klausimai tik vieną išvadą perša-pirmas šuo gyvenime,kaip mano
Katė tarp narcizų