Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Wejuske @ 2016 02 21, 19:04)
Mano seima neteko suniuko noriu kad nauja isigytu bet labai nenori...
Sveiki.
Kažkaip nesuprantu, kas nori, o kas nenori... g.gif
Aš, tarkim, nenorėčiau, kad už mane kažkas norėtų ir įtaisytų man šunį.

Kai teks atsisveikinti su Lota, bus labai skaudu. Bet tikrai nenorėsiu vėl naujo įnamio. Aplinkybės tokios, kad be manęs nėra kam mano šuniu pasirūpinti. Esu "prirakinta" prie namų, negaliu nei po seminaro likti pas draugus kitam mieste, nei į "spa" išlėkt dviem dienom... doh.gif Kolegos organizuojasi "kaimo turizmą" kokiam savaitgaliui, o aš jiems pavydžiu. Na, nepavydžiu, bet... ax.gif

Taigi, Wejuske, kai žmogus pats panorės, tai galėsite padėti įsigyti kitą šuniuką.
Papildyta:
Fame, paantrinčiau toms, kurios sako "veskit laukan tą šunį". biggrin.gif Išnešit, pasižvalgysit, kur švariau, sausiau, paleisit, pašniukštinės truputį, pajaus šunišką gyvenimą... biggrin.gif Parsinešę kojeles vandenuku nuplausit, bus viskas ok. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nesupratau kas nenori šuns? O jei nenori, tai negalima daryti jokių siurprizų.Šuo yra ne žaislas, jis įsigyjamas, kai visi šeimoje tam pritaria.Be to , netektį reikia išliūdėti, negalima skubinti.O gal žmogus norės kardinaliai kitokio šuns ?
Atsakyti
QUOTE(Fame @ 2016 02 21, 19:15)
Na aš palauksiu pliuso ir vesim. Kažkaip nelogiška tampyti mažą pyplių po purvo vonias ax.gif

nesupantu tokio požiūrio visiškai schmoll.gif šunį įsigijote, o ne katiną, jums gal parodyt kokiu oru saviškius mažus vedžiodavau? bigsmile.gif beje ir iki šiol kasdien bet kokiu oru bent valandai išlekiam į mišką ir ten vaikštom.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Gerai, gerai, duosim lašus nuo erkių ir lėksim. Be to, vet sakė, kad erkės jau aktyvios! doh.gif
Atsakyti
Erkės aktyvios visą laiką, jei nors kiek pašyla dirvos paviršius.
Reikėjo "neiti į tą mišką", jei taip bijote vilko. Bet, jei jau žengėte žingsnį, įsigijote šunį, teks įveikti baimę. Antraip šuo bus nelaimingas.
Papildyta:
P.s.
Fame, prašytume foto... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2016 02 21, 20:15)
Erkės aktyvios visą laiką, jei nors kiek pašyla dirvos paviršius.
Reikėjo "neiti į tą mišką", jei taip bijote vilko. Bet, jei jau žengėte žingsnį, įsigijote šunį, teks įveikti baimę. Antraip šuo bus nelaimingas.
Papildyta:
P.s.
Fame, prašytume foto...  mirksiukas.gif

Ne pirmas šuo pas mus. O atsarga gėdos nedaro. Kažkaip atrodo, kad čia visi savo kategoriškų nuomonių reiškėjai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fame @ 2016 02 21, 20:51)
visi savo kategoriškų nuomonių reiškėjai ax.gif
doh.gif
Jei mūsų nuomonės nepatinka, nereiškia, kad jos kategoriškos. biggrin.gif
Turiu ir kitą nuomonę: pirkit paklotėlius, pratinkit atlikinėti reikalus ant jų, laukit žmoniško oro ir saugokit šunį nuo šuniško gyvenimo. biggrin.gif
Atsakyti
Tai ko mamos pastoviai reiškia „vėjas didelis, lyja, nevesiu vaikų į kiemą” biggrin.gif Ir ko vaikams iki virš 2 metų maunami pampersai ir kišamos ***ės į burną tongue.gif Šuo šeimos narys, mažas šuniukas tai kaip kūdikis rolleyes.gif Gi ne pirmas šuo, tik kad tokio amžiaus pirmas bei pirmas kurį skiepijame, nors anksčiau neskiepytas buvo ir nesirgo nei maru, nei parva virusu, nei pasiutlige. Tiesiog nesuprantu, ko tie veterinarai tada taip griežtai teigia dėl to vedimo į lauką tik po antro skiepo? Žinoma, kad antro skiepo nelauksime, tačiau pirmą kartą vedant į lauką, palayksim geresnio oro bei apsisraudę nuo erkių. Aleliuja! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fame @ 2016 02 21, 23:10)
Tai ko mamos pastoviai reiškia „vėjas didelis, lyja, nevesiu vaikų į kiemą”  biggrin.gif Ir ko vaikams iki virš 2 metų maunami pampersai ir kišamos ***ės į burną tongue.gif Šuo šeimos narys, mažas šuniukas tai kaip kūdikis rolleyes.gif Gi ne pirmas šuo, tik kad tokio amžiaus pirmas bei pirmas kurį skiepijame, nors anksčiau neskiepytas buvo ir nesirgo nei maru, nei parva virusu, nei pasiutlige. Tiesiog nesuprantu, ko tie veterinarai tada taip griežtai teigia dėl to vedimo į lauką tik po antro skiepo? Žinoma, kad antro skiepo nelauksime, tačiau pirmą kartą vedant į lauką, palayksim geresnio oro bei apsisraudę nuo erkių. Aleliuja! biggrin.gif

na... visų pirma skirkim vaiką nuo šuns, nesužmoginkim. o dėl vetų... jų toks darbas, nors va man palangiškis vetas kaip tik liepė vesti Bartuką į lauką, tuo labiau, kad žiemą tie visi mikrobai nėra tokie aktyvūs, todėl nuo pat pirmos dienos vedžiojau kas 2val laukan ir kažkaip užaugo g.gif

man tik darosi idomu kaip laukinėj gamtoj vargšai gyvūnai išgyvena be skiepų ir tt g.gif

patinka gyventi sumyžtuose ir suš... namuose, jūsų reikalas ax.gif

beje pasirodykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2016 02 21, 22:30)
na... visų pirma skirkim vaiką nuo šuns, nesužmoginkim. o dėl vetų... jų toks darbas, nors va man palangiškis vetas kaip tik liepė vesti Bartuką į lauką, tuo labiau, kad žiemą tie visi mikrobai nėra tokie aktyvūs, todėl nuo pat pirmos dienos vedžiojau kas 2val laukan ir kažkaip užaugo  g.gif

man tik darosi idomu kaip laukinėj gamtoj vargšai gyvūnai išgyvena be skiepų ir tt  g.gif 

patinka gyventi sumyžtuose ir suš... namuose, jūsų reikalas  ax.gif

beje pasirodykit  mirksiukas.gif

Kodėl nesužmogint siūlot, jei jūs šuniui žmogaus vardą davėt? tongue.gif O jei tiesą sakant, tai nesinori namuose lauko atidaryti, dabar ant palutės daro, bet gi aiškiai pasakiau, kad po skiepo praėjus trim dienom sulašinsim nuo erkių ir eis laukan kaip didelė. O laukiniai gyvūnai neskiepyjami miršta daug dažniau, tik mes to nei matom, nei žinom, pvz. kiaulių maras, miršta šernai; pasiutligė - lapės, vilkai. P. S. pasirodyt negaliu, nes šuo mamos, tad kai aplankysiu vėl, bandysiu foto padaryt.
Atsakyti
QUOTE(Fame @ 2016 02 21, 22:10)
Tai ko mamos pastoviai reiškia „vėjas didelis, lyja, nevesiu vaikų į kiemą”  biggrin.gif Ir ko vaikams iki virš 2 metų maunami pampersai ir kišamos ***ės į burną tongue.gif Šuo šeimos narys, mažas šuniukas tai kaip kūdikis rolleyes.gif Gi ne pirmas šuo, tik kad tokio amžiaus pirmas bei pirmas kurį skiepijame, nors anksčiau neskiepytas buvo ir nesirgo nei maru, nei parva virusu, nei pasiutlige. Tiesiog nesuprantu, ko tie veterinarai tada taip griežtai teigia dėl to vedimo į lauką tik po antro skiepo? Žinoma, kad antro skiepo nelauksime, tačiau pirmą kartą vedant į lauką, palayksim geresnio oro bei apsisraudę nuo erkių. Aleliuja! biggrin.gif

Veterinarai dirba savo darbą, juk pas juos ateina visokių kliantų. Ir tu kurie tuos šuniukus moka augint ir tų kurie nežino nieko. Ir vat ji toks nežinantis ištįs šuniuką lauk ir leis jam bendraut su bele kuo ir ryt bele ką tai šunytis ir pasimirt gali greit, nes visgi susiformavusio imuniteto nėr.
Atsakyti
Nu jo, ateina naujokas į temą ir staiga visi aplink pasidaro blogi biggrin.gif jei ne tai tikėjotės išgirst, eikit į kitą forumą, gal ten viskas bus rožinės spalvos ir pūkuota smile.gif
Atsakyti