Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(inga321 @ 2016 02 19, 22:52)
sveiki, svekinu su nauju šeimos nariu  4u.gif 

prie palų nemokiau, mano namai nėra šuns wc, todėl nuo pat pirmos dienos už padarymą namuose bausdavau, vedžiau į lauką kas 2-3val nuo pat pirmos dienos kai pasiėmiau. nuo pirmos dienos (3mėn amžiaus šuniukas) per naktį nebuvo nieko padarius, nuo kokių 6mėn ir balų namuose nebeliko, arba būdavo laaabai retos avarijos. ant batų ir rūbų iš lauko parsinešat tiek pat visko, kiek šuniukas sugaudys lauke. tiesiog venkit stipriai numyžiotų vietų, neleiskit prie svetimų šunų ir tiek. šuniuko socializacijai tas laikymas namuose irgi nepadeda, įsivaizduokit jeigu vaiką iki metų amžiaus laikytumėt namuose ir niekur nesivestumėt, kas nutiktų vaikiukui pirmą kartą išėjus laukan? tas pats vyksta ir su šuniuku, todėl tikrai neverta laukt

Aš mąstau panašiai, tik va, kad mama daugiabutyje gyvena, tai nėra neapsysioto šuns kampo schmoll.gif Bet manau,brasim išeitį, vesim į lauką, tik va, ar iš karto po skiepo galima vesti kitą dieną, siaubeli kaip su kūdikiu biggrin.gif Prieš tai mūsų buvęs mylimukas tiesiog nuo konteinerių atsidūrė namuose, ir nuo pirmžs minutės mokėjo viską wub.gif O dabar su naująja kaip bemoksliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fame @ 2016 02 20, 00:27)
Aš mąstau panašiai, tik va, kad mama daugiabutyje gyvena, tai nėra neapsysioto šuns kampo schmoll.gif Bet manau,brasim išeitį, vesim į lauką, tik va, ar iš karto po skiepo galima vesti kitą dieną, siaubeli kaip su kūdikiu biggrin.gif Prieš tai mūsų buvęs mylimukas tiesiog nuo konteinerių atsidūrė namuose, ir nuo pirmžs minutės mokėjo viską wub.gif O dabar su naująja kaip bemoksliai biggrin.gif

aš irgi daugiabutyje, vedžiodavau sau ir tiek, tiesiog neleiskit nieko ėsti, laižyti ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2016 02 20, 09:46)
aš irgi daugiabutyje, vedžiodavau sau ir tiek, tiesiog neleiskit nieko ėsti, laižyti ir tiek  mirksiukas.gif

Kai tik bus + temperatūra ir švies saulė pirmu taikiniu į lauką ax.gif Nesinori, jog šuo viską namie atlikinėtų, o paskui nebeišmoktų, jog tai lauko reikalai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Fame @ 2016 02 20, 13:36)
Kai tik bus + temperatūra ir švies saulė pirmu taikiniu į lauką ax.gif Nesinori, jog šuo viską namie atlikinėtų, o paskui nebeišmoktų, jog tai lauko reikalai schmoll.gif

O kam laukt šilumos? Veskit nuo pirmų dienų, greičiau prie lauko pripratinsit 😉 dabar kaip tik sniegas smagu šuniukui
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2016 02 20, 14:04)
O kam laukt šilumos? Veskit nuo pirmų dienų, greičiau prie lauko pripratinsit 😉 dabar kaip tik sniegas smagu šuniukui

Gavo vakar pirmą skiepą, tai baisu kaži kaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fame @ 2016 02 20, 16:26)
Gavo vakar pirmą skiepą, tai baisu kaži kaip ax.gif

o iki tol šuniukas gyveno steriliam burbule? biggrin.gif ir jūs grįžtant iš lauko pilnai dezinfekuojatės? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2016 02 20, 22:14)
o iki tol šuniukas gyveno steriliam burbule? biggrin.gif ir jūs grįžtant iš lauko pilnai dezinfekuojatės? biggrin.gif

Pereitą sekmadienį pasiėmėm, tad iki šiol nebuvęs lauke. O mes vaikštom šaligatviais, o ne prikakotais žolynais ax.gif tai į tuos žolynus kaži kaip baisu vest.
Atsakyti
Veskit lauk tą šunį, pradžioj lauksit pliuso, paskui - kol išdžius balos, paskui bus per karšta, o rudenį vėl prilis biggrin.gif
Mano visi varė laukan nuo pirmos dienos. Užaugo visi 4 auginti. Daugiabuty. Išnešu ant pievutės, padaro reikalą, pagiriu labai labai ir atgal namo.
Atsakyti
Labas 4u.gif

As Bela laikiau namie, kol suskiepinau.
Nezinau, ar ji kazka prarado per ta laika g.gif
O perprato, kad tulikas persikėlė i lauka, tą pačią dieną. Aišku, buvo nelaimių kelis kartus. Bet Bela labai tvarkinga šiuo klausimu, nors sėdėjo namuose porą mėnesių, nes šuniuką paėmėm neunukirmintą, nepaskiepytą.

Atsakyti
Na aš palauksiu pliuso ir vesim. Kažkaip nelogiška tampyti mažą pyplių po purvo vonias ax.gif
Atsakyti
O šitas jau dar ir storas tapo į senatvę smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fame @ 2016 02 19, 20:57)
Sveiki! Įtaisiau aš mamai naują draugę  ax.gif Balandį teko užmigdyti savo 13 metų šeimos narį dėl visiškai pažengusios ligos, tai po pertraukos tuštumos, dabar visko pilni lotuliukas.gif Paskiepyjom šiandien pirmu skiepu ir nustebau, kad tik viešumoj po antro skiepo galėsim rodytis, t. y. po mėnesio. Norėjau paklausti kaip Jums pavyko šuniuką daryti ant palutės? rolleyes.gif

Sveiki,as ne i tema smile.gif mama norejo suniuko naujo ar jus jai kaip siurpriza padaret? Mano seima neteko suniuko noriu kad nauja isigytu bet labai nenori...
Atsakyti