Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 02 17, 18:16)
Žinoma,simpatiška panytė wub.gif Kai pasižiūriu, vis šunys gražūs.
Mes iš miškų pargrįžom.Mieste sniego jau nėra, o kaimuke doh.gif Mažasis pilvu sniegą braukė.Dabar guli abu pasliki, pavargo labai.

Sniegas ??? bigsmile.gif Kurrr ? bigsmile.gif
Atsakyti
20 km nuo Utenos, link Labanoro, miškuose sniego kiek nori.Visas pažliugęs, tai sunku ir pačiai eiti.Naktį pas mus buvo -7, o kaime visi -10.Tundra pas mane.Manau mirksiukas.gif , kad Kaunas sniego nebeturi.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 02 17, 20:05)
Manau mirksiukas.gif , kad Kaunas sniego nebeturi.

Joa, sniego neber, bet nakti keli laipsniai salcio buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 02 17, 17:16)
Žinoma,simpatiška panytė wub.gif

Mieste sniego jau nėra, o kaimuke doh.gif
Dėkui 4u.gif

Pas mus vietoj sniego - snieguolės lenda biggrin.gif

[attachmentid=235369]
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 02 17, 20:05)
20 km nuo Utenos, link Labanoro, miškuose sniego kiek nori.Visas pažliugęs, tai sunku ir pačiai eiti.Naktį pas mus buvo -7, o kaime visi -10.Tundra pas mane.Manau mirksiukas.gif , kad Kaunas sniego nebeturi.

Vo geras.Čia tik pašalę,sniego seniai nė kvapo.
QUOTE(Jolleee @ 2016 02 17, 20:26)
Dėkui  4u.gif

Pas mus vietoj sniego - snieguolės lenda biggrin.gif

[attachmentid=235369]

ojj,kaip gražu wub.gif
Atsakyti
Pas mus sniego nėr. Už tai rytą nuoširdžiai lijo, nors automobily stabiliai rodė -2. Išlipus iš mašinos vos neapsiverčiau! Būt duobė buvus ir pasaulis sudrebėjęs lotuliukas.gif
Atsakyti
Šaltis ir lietus-bais nekoks derinys. g.gif Tada ir slidu,ir dar labiau šalta tongue.gif
Atsakyti
Šiuo metu mes irgi turim plikšalą. Eina po velnių, baisiausias reiškinys.
Atsakyti
Galvoju, ko man gyvenime truko. Ogi tema nauja, ir i favoritus neideta. biggrin.gif
Atsakyti
Vakarykštis slydimas palyginus su šiandiena - tai kaip žiema ir vasara. Vos atėjau nuo aikštelės iki darbo - nėr kur kojos padėt, kad neslystų!
Atsakyti
Sveiki! Įtaisiau aš mamai naują draugę ax.gif Balandį teko užmigdyti savo 13 metų šeimos narį dėl visiškai pažengusios ligos, tai po pertraukos tuštumos, dabar visko pilni lotuliukas.gif Paskiepyjom šiandien pirmu skiepu ir nustebau, kad tik viešumoj po antro skiepo galėsim rodytis, t. y. po mėnesio. Norėjau paklausti kaip Jums pavyko šuniuką daryti ant palutės? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fame @ 2016 02 19, 22:57)
Sveiki! Įtaisiau aš mamai naują draugę  ax.gif Balandį teko užmigdyti savo 13 metų šeimos narį dėl visiškai pažengusios ligos, tai po pertraukos tuštumos, dabar visko pilni lotuliukas.gif Paskiepyjom šiandien pirmu skiepu ir nustebau, kad tik viešumoj po antro skiepo galėsim rodytis, t. y. po mėnesio. Norėjau paklausti kaip Jums pavyko šuniuką daryti ant palutės? rolleyes.gif

sveiki, svekinu su nauju šeimos nariu 4u.gif

prie palų nemokiau, mano namai nėra šuns wc, todėl nuo pat pirmos dienos už padarymą namuose bausdavau, vedžiau į lauką kas 2-3val nuo pat pirmos dienos kai pasiėmiau. nuo pirmos dienos (3mėn amžiaus šuniukas) per naktį nebuvo nieko padarius, nuo kokių 6mėn ir balų namuose nebeliko, arba būdavo laaabai retos avarijos. ant batų ir rūbų iš lauko parsinešat tiek pat visko, kiek šuniukas sugaudys lauke. tiesiog venkit stipriai numyžiotų vietų, neleiskit prie svetimų šunų ir tiek. šuniuko socializacijai tas laikymas namuose irgi nepadeda, įsivaizduokit jeigu vaiką iki metų amžiaus laikytumėt namuose ir niekur nesivestumėt, kas nutiktų vaikiukui pirmą kartą išėjus laukan? tas pats vyksta ir su šuniuku, todėl tikrai neverta laukt
Atsakyti