Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 06 27, 20:47)
Jei nėra pavojaus, kad apkandžios žmogų ar kitą gyvūną.
Dėl to esu visiškai rami - Lota beveik be dantų. doh.gif Be to, niekada nenusegu pavadžio ir perspėju draugiškus šeimininkus, kad mano šuo nedraugiškas. biggrin.gif
Atsakyti
Jei galima foto, na nepamenu jūsų blush2.gif

O mes labai retai čia vaidenamės smile.gif, neatsiminsit smile.gif

Velnias.. nesusidoroju su foto.... nu kaip nors gal pavyks įkelt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flamenko: 28 birželio 2016 - 06:31
QUOTE(klopedija @ 2016 06 27, 20:34)

O kur vesdavai?  g.gif
Mums gerai būdavo ir Žemaičių 58.

Aš skiepijimo terminą irgi pražioplinau. Labai nesibaiminu, nes Lota "nekontaktinė", į gamtą nevarom, senutei jau pakanka pievutės ties namais.
Galvoju, gal išvis jau nebeskiepyt?  g.gif 

Ten pat...bet viena pažįstama patarė pasiskambint Kuršių g., "Gyvūnų Edenas" - tipo ten pigiau.Be to,negražių atsiliepimų pavarė apie šią vetkę,tai sunerimau.O ir man pačiai nelabai patiko gydytojai vyrai-aplaidūs baisiai,kiek Pinkis sirgo-tai kai moteris būna,jinai visada leidžia vaistus,tarkim 2 ampules.Nuveda vyras,pataiko ant vyro,tas leidžia 1.Kai liepiau paklaust,kodėl-subumbėjo kažką ir suleido 2.Ir suprask,kaip nori. Todėl visada taikau,kad dirbtų moteris.Nežinau,dar svarstau.Be to,kai dirbu,tai kol kas neturiu kada.

Pono Pinkio šypsena thumbup.gif , pozityvas thumbup.gif
Mūsų Setas irgi regis visada šypsosi.
Taksiukui neaiškios kilmės alergija, per parą išsilaižė šlaunį, nedidelis ten plotas, gal kaip 2 eu moneta.Nei grybas, nei niežai. Gydytoja spėja, kad nuo sūrio. Praėjusią savaitę pavarėm abu blush2.gif
  Karščius pragyvenom puikiai. Setas su mama kaime, o mes su Vėju į svečius važiuojam. Aš prie balos guliu, taksa šalia, bet po skėčiu, karšta - nueina, pasimaudo, vėl nuvirsta šalia.
Setukas iš kambario neina, jam karštis negerai. verysad.gif
Skiepas apie porą metų galioja. Jei ji neagresyvi , gali vakcinuoti kas kelis metus.Jei nėra pavojaus, kad apkandžios žmogų ar kitą gyvūną.

4u.gif
kaime gerai šuniams rolleyes.gif Pinkiauskas nors ir kaip namus myli,kol kaime buvo-ištisai veržės laukan,nors ir ant lenciūgo tongue.gif Tiek,kad tas lenciūgas ant vielos per visą kiemą - su visais patogumais,ir laiptai,ir pavėsis,ir žolė...ir stogas-nu pagal nuotaiką.Plius dar pavedžiojamas ,dar su išvykom į mišką... biggrin.gif
O tai jei skiepas 2 metus galioja,kodėl skiepų knygutėj rašo,kad baigias po metų ? rolleyes.gif
Mano nepaleidžiamas mieste,tai irgi tikriausiai nekontaktinis rolleyes.gif tai galiu dar savaitę tempt,kol surasiu laiko nutyst pas vetą rolleyes.gif

Panos,klausimas...šuva įsimanė parketą laižyt - tai gal trūksta ko nors... g.gif Ar šiaip iš durnumo ir neturėjimo ką veikt ... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(flamenko @ 2016 06 28, 07:15)
O mes labai retai čia vaidenamės smile.gif, neatsiminsit smile.gif

Velnias.. nesusidoroju su foto.... nu kaip nors gal pavyks įkelt smile.gif

Pas mane yra išlikusi sena foto, nuo koliažų kūrimo laikų. Galiu ją įkelt smile.gif
Bet žinoma ir naują foto būtų smagu pamatyti rolleyes.gif

[attachmentid=235678]
Atsakyti
Šiandien sužinojau: Seimas panaikino privalomą naminių gyvūnų ženklinimą.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2016 06 28, 11:43)

O tai čia jau seniai buvo tokia kalba...užtat aš ir susilaikiau-šuo pagyvenęs,niekur nevežiojamas,yra ir bus gerai prižiūrimas-nafig man reik... g.gif geriau kokių lašišos taukų jam nupirksiu,ir dar liks... g.gif
Atsakyti
Kalba tai buvo, bet dabar jau faktas.
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 06 28, 10:31)
Todėl visada taikau,kad dirbtų moteris.

O ką leidžia? Ar tikrai žinai, kad dvi ampolės geriau nei viena? O jei tris leistų, būtų dar geriau? smile.gif Ne tame esmė gi. Man dzin, kiek ampolių leis mano šuniui. Man svarbu, NUO KO ir KĄ leidžia. O ypač tęsiant gydymą. Ir visada prašau parašyt ant lapuko, ką leido, kad pati prisiminčiau ir žinočiau, jei kartais ką.
Pas mus vienas vetas bet kokiai ligai leidžia priešuždegiminius arba antialerginius. Net nespėji sužiūrėt - bac! ir jau suleidęs. Kai pradėjau klaust, nuo ko, ką tiksliai, kur pasižymi, kad suleido ir ką darys, jei aš už valandos atvešiu jam tą šunį leisgyvį nuo, tarkim, alergijos tiem vaistam? Ar atsimins? Po jo mykimo tai buvo paskutinis apsilankymas jo klinikoj.

QUOTE(lututė @ 2016 06 28, 10:31)
Panos,klausimas...šuva įsimanė parketą laižyt - tai gal trūksta ko nors...  g.gif Ar šiaip iš durnumo ir neturėjimo ką veikt ...  rolleyes.gif

Mano viena draugė tau atsakytų - proto! biggrin.gif Gal kokiu plovikliu plauni grindis? O gal šiaip, vėsios grindys, lakuotas parketas - gėris.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 06 28, 12:07)
O ką leidžia? Ar tikrai žinai, kad dvi ampolės geriau nei viena? O jei tris leistų, būtų dar geriau? smile.gif Ne tame esmė gi. Man dzin, kiek ampolių leis mano šuniui. Man svarbu, NUO KO ir KĄ leidžia. O ypač tęsiant gydymą. Ir visada prašau parašyt ant lapuko, ką leido, kad pati prisiminčiau ir žinočiau, jei kartais ką.
Pas mus vienas vetas bet kokiai ligai leidžia priešuždegiminius arba antialerginius. Net nespėji sužiūrėt - bac! ir jau suleidęs. Kai pradėjau klaust, nuo ko, ką tiksliai, kur pasižymi, kad suleido ir ką darys, jei aš už valandos atvešiu jam tą šunį leisgyvį nuo, tarkim, alergijos tiem vaistam? Ar atsimins? Po jo mykimo tai buvo paskutinis apsilankymas jo klinikoj.
Mano viena draugė tau atsakytų - proto! biggrin.gif Gal kokiu plovikliu plauni grindis? O gal šiaip, vėsios grindys, lakuotas parketas - gėris.

ne esmė, kiek, esmė-kodėl. Kodėl per tą patį gydymą,pasikeitus pamainai,vienas elgiasi vienaip,kitas - kitaip ? O šiaip-gerai sakai,reik išsireikalaut pavadinimo ir apibūdinimo. Nes jei pvz, tektų nueit pas kitus dėl kažkokios priežasties-nežinočiau,nei ką pasakyt... g.gif

Nea,stengiuos naudoti kuo mažiau visokių chemijų,net indų ploviklį naudoju tik kai būtina... rolleyes.gif Gal kad vėsus... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Kaip žinia, nepasimaivę negalim biggrin.gif
Facebooke "Asocoacijos"už laimingus šunis" puslapyje skanėstų Taiga laimėjo cool.gif
Gaila, kad visi temos vienetiniai toli nuo mūsų gyvena ir neišeina pavaišinti....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2016 07 01, 10:22)
Sveikos smile.gif
Kaip žinia, nepasimaivę negalim biggrin.gif
Facebooke "Asocoacijos"už laimingus šunis" puslapyje skanėstų Taiga laimėjo  cool.gif
Gaila, kad visi temos vienetiniai toli nuo mūsų gyvena ir neišeina pavaišinti....

biggrin.gif smagu thumbup.gif Sveikinimai manekenei biggrin.gif
Iš veido jau matosi,kokia patenkinta.

Pas mus lyja. Dėjau ryžam apsiaustą,bet galvą grįžus vistiek teko šluostyt tongue.gif Pakūdęs truputį...pakosčioja kažko-gal perpūtė mašinoj kondicionierius g.gif Buvau susiruošus skiepyt vest,bet pagalvojau,kad nuo kirminų tai kovo mėnesį tik duota...tikriausiai vėl reikia dozikę sušert ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 07 01, 10:34)

Dėkui blush2.gif
--
Jo, pagal viską tai priklauso ta dozė suduot nuo kirminų.
Atsakyti