QUOTE(klopedija @ 2016 06 27, 20:34)
O kur vesdavai?
Mums gerai būdavo ir Žemaičių 58.
Aš skiepijimo terminą irgi pražioplinau. Labai nesibaiminu, nes Lota "nekontaktinė", į gamtą nevarom, senutei jau pakanka pievutės ties namais.
Galvoju, gal išvis jau nebeskiepyt?
Ten pat...bet viena pažįstama patarė pasiskambint Kuršių g., "Gyvūnų Edenas" - tipo ten pigiau.Be to,negražių atsiliepimų pavarė apie šią vetkę,tai sunerimau.O ir man pačiai nelabai patiko gydytojai vyrai-aplaidūs baisiai,kiek Pinkis sirgo-tai kai moteris būna,jinai visada leidžia vaistus,tarkim 2 ampules.Nuveda vyras,pataiko ant vyro,tas leidžia 1.Kai liepiau paklaust,kodėl-subumbėjo kažką ir suleido 2.Ir suprask,kaip nori. Todėl visada taikau,kad dirbtų moteris.Nežinau,dar svarstau.Be to,kai dirbu,tai kol kas neturiu kada.
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 06 27, 20:47)
Pono Pinkio šypsena
, pozityvas
Mūsų Setas irgi regis visada šypsosi.
Taksiukui neaiškios kilmės alergija, per parą išsilaižė šlaunį, nedidelis ten plotas, gal kaip 2 eu moneta.Nei grybas, nei niežai. Gydytoja spėja, kad nuo sūrio. Praėjusią savaitę pavarėm abu
Karščius pragyvenom puikiai. Setas su mama kaime, o mes su Vėju į svečius važiuojam. Aš prie balos guliu, taksa šalia, bet po skėčiu, karšta - nueina, pasimaudo, vėl nuvirsta šalia.
Setukas iš kambario neina, jam karštis negerai.
Skiepas apie porą metų galioja. Jei ji neagresyvi , gali vakcinuoti kas kelis metus.Jei nėra pavojaus, kad apkandžios žmogų ar kitą gyvūną.
kaime gerai šuniams
Pinkiauskas nors ir kaip namus myli,kol kaime buvo-ištisai veržės laukan,nors ir ant lenciūgo
Tiek,kad tas lenciūgas ant vielos per visą kiemą - su visais patogumais,ir laiptai,ir pavėsis,ir žolė...ir stogas-nu pagal nuotaiką.Plius dar pavedžiojamas ,dar su išvykom į mišką...
O tai jei skiepas 2 metus galioja,kodėl skiepų knygutėj rašo,kad baigias po metų ?
Mano nepaleidžiamas mieste,tai irgi tikriausiai nekontaktinis
tai galiu dar savaitę tempt,kol surasiu laiko nutyst pas vetą
Panos,klausimas...šuva įsimanė parketą laižyt - tai gal trūksta ko nors...
Ar šiaip iš durnumo ir neturėjimo ką veikt ...