Labas visoms
Merginos, kurios duodat saviškiams gerųjų bakterijų.
Kokias duodat? (pavadinimas... rūšis...) (pirkti žmonių vaistinėse?)
Kaip duodat? (Kapsulės turinį maišant su maistu?)
Ir kiek duodat? (Kaip apskaičiuoti dozę pagal svorį?)
Kas Taigytei nutiko?
Setas gauna Fermactiv, miltelių. Rašo, kad tai pašaro papildas šunims, katėms, paršeliams, veršeliams
Probiotikas skirtas įprastinei žarnyno mikroflorai biologiškai stabilizuoti ir sureguliuoti.Pirkta vet vaistinėje.
Setas gauna Fermactiv, miltelių. Rašo, kad tai pašaro papildas šunims, katėms, paršeliams, veršeliams
Probiotikas skirtas įprastinei žarnyno mikroflorai biologiškai stabilizuoti ir sureguliuoti.Pirkta vet vaistinėje.
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 06 18, 12:35)
Kas Taigytei nutiko?
Pūliuojančią žaizdelę turi. Antibiotikų gauna. Tai va ir susidomėjau probiotikais.
Ateinu pasiguost - mano "senei" (Borzai) jau turbūt tikra senatvė prasidėjo Kažkas su kepenim negerai: siaubingai daug laka, atitinkamai ir laukan varo. Padidėjęs troškulys prasidėjo prieš metus. Darė tada šlapimo tyrimą - nieko blogo nerado. Tuo pačiu metu buvo aptikti pieno liaukų augliai. Po operacijos troškulys sumažėjo. Maniau, kad tai buvo susiję. Pavasariop (kol dar šalta buvo) vėl pradėjo labai daug lakt. Po to ruja prasidėjo. Jau buvau išsigandus, kad bus naujų pieno liaukų auglių priaugę. Po rujos apsilankėm pas veterinarę. Iškart nešiau šlapimą. Dar ir kraujo tyrimą (6 rodiklių) vietoj padarė. Iš 6 vienas rodiklis (nenusimanau juose, bet lyg GPT) negeras. Kilo įtarimas, kad Borzai - necukrinis diabetas. Bet kai padarė (po 2 sav.) 8 val. nelakusios šlapimo tyrimą necukrinis diabetas atkrito. Iš vienos pusės gerai, iš kitos - nieko gero (gali būti (nors nebūtinai) problemų su antinksčiais, bet reikėtų daryt tomografiją, o iš jos naudos daug nebūtų, nes specialaus gydymo kaip ir nėr).
Po kelių savaičių kartosim kraują tyrimą. Žiūrės veterinarė, ar neblogėja.
Veterinarė primygtinai nesiūlė, bet užsiminė apie spec. maistą šunims, turintiems problemų su kepenim. Pažiūrėjus į sudėtį (pvz., Specifico) šiurpas nupurto. Bet gal tos spec. dietos tikrai veiksmingos, esant tam tikroms problemoms, - kaip manot?
Papildyta:
Ir dar viena liūdna žinia - nebėra jau Betos (mano simpatijos Nr. 2 - taip ir nesusitikom)
Per Ordos gimtadienį (birželio 7 d.) iškeliavo į amžinos medžioklės plotus Šeimininkei turbūt per sunku apie tai pranešt...
Po kelių savaičių kartosim kraują tyrimą. Žiūrės veterinarė, ar neblogėja.
Veterinarė primygtinai nesiūlė, bet užsiminė apie spec. maistą šunims, turintiems problemų su kepenim. Pažiūrėjus į sudėtį (pvz., Specifico) šiurpas nupurto. Bet gal tos spec. dietos tikrai veiksmingos, esant tam tikroms problemoms, - kaip manot?
Papildyta:
Ir dar viena liūdna žinia - nebėra jau Betos (mano simpatijos Nr. 2 - taip ir nesusitikom)
QUOTE(drakusha @ 2016 03 28, 16:57)
Per Ordos gimtadienį (birželio 7 d.) iškeliavo į amžinos medžioklės plotus Šeimininkei turbūt per sunku apie tai pranešt...
Šeimininkei užuojauta, , žinau ką tai reiškia.Tik laikas, o vėliau kitas augintinis palengvins skausmą.O tokia dailutė buvo šunytė.
Laikykis 'sene' Borza
Su kepenų bėdomis nesu susidūrusi.Įdomu ką rekomenduotų kitas vetas.Manau spec. maistukai dalykas rimtas, jei pataria, gal reikėtų pabandyti.
Laikykis 'sene' Borza
Su kepenų bėdomis nesu susidūrusi.Įdomu ką rekomenduotų kitas vetas.Manau spec. maistukai dalykas rimtas, jei pataria, gal reikėtų pabandyti.
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 06 18, 18:15)
žinau ką tai reiškia
Man dar neteko to išgyvent, bet tas laikas nenumaldomai artėja Nenoriu apie tai nė pagalvot
O tokia dailutė buvo šunytė.
Po cile's Airos Beta buvo antra mano simpatija šioje temoje. Gaila, kad realiai taip ir nesusitikom
Įdomu ką rekomenduotų kitas vetas.
Aš mūsų veterinare (Rita Žilinskiene) visiškai pasitikiu. Su "moteriškom" ligom ji kuo puikiausiai susitvarko (Ordos kastraciją, Borzos pieno liaukų auglių operaciją atliko idealiai). O jeigu ji abejoja dėl kažko, tai nevynioja į vatą ir tiesiai šviesiai sako bei nurodo į kokį kitą veterinarą kreiptis.
Liūdnos naujienos... Užuojauta drakushai dėl Betos
---
Borzai sveikatos
---
Borzai sveikatos
QUOTE(Borzika @ 2016 06 18, 16:50)
Na, liūdna... ***
užuojauta...
Vis pamąstau, kas Lotos laukia. Dantų beveik neturi, dažniau klumpa ir verčiasi per galvą, prasti "pūslės reikalai", bet nesunkiai susitvarkom. Tai džiaugiuosi, kad tik tokios bėdos. Gerai mato, girdi, uodžia, jokių guzų, virškinimo problemų... Tuo ir džiaugiamės. Jau pradedu "girtis", kad šuo 16 metų.
Kažkaip nuliūdau... Per greitai.
Tikrai be galo liudna skirtis su augintiniais....
Ne i sunu tema, bet as iki siol negaliu uzmirsti savo 12 metu auginto katino, nors praejo jau virs 7 metu .....
Temutei pagyvinti stai mano grazuolis Tobis maudynese , dievina berniukas maudytis, negalim istraukt, bet keistai taip, plaukt nenori ar nemoka sokineja tik , duodasi, turskiasi, o vat imetus pagaliuka kiek toliau, kad plauktu, tai nea...
Ir dar noriu pasigirti Nu protingas musu jaunuolis be galo Turi keleta zaisliuku , tokiu guminiu , cypsinciu, tai jo pvz. klausi "Tobi, kur antyte ar kur kiaulyte ? " tai ir paims atnes butent ta zaisla, kurio prasai, o ne kita
Ne i sunu tema, bet as iki siol negaliu uzmirsti savo 12 metu auginto katino, nors praejo jau virs 7 metu .....
Temutei pagyvinti stai mano grazuolis Tobis maudynese , dievina berniukas maudytis, negalim istraukt, bet keistai taip, plaukt nenori ar nemoka sokineja tik , duodasi, turskiasi, o vat imetus pagaliuka kiek toliau, kad plauktu, tai nea...
Ir dar noriu pasigirti Nu protingas musu jaunuolis be galo Turi keleta zaisliuku , tokiu guminiu , cypsinciu, tai jo pvz. klausi "Tobi, kur antyte ar kur kiaulyte ? " tai ir paims atnes butent ta zaisla, kurio prasai, o ne kita
Didėja, jų užmiršti neįmanoma.Tai kas , kad jie jau ant vaivorykštės tupi, bet gyvena mūsų prisiminimuose. Mano šunys irgi seni, kai pagalvoji, tai...
Gera pasimaudyti.Setas net plaukti nemoka.Per beveik 10 gyvenimo metų nemačiau plaukiančio, tik pakrantėje laksto. Taksas į vandenį eina savo noru, plaukia palei krantą, paskui eina pas mane ant pledo degintis.
Gera pasimaudyti.Setas net plaukti nemoka.Per beveik 10 gyvenimo metų nemačiau plaukiančio, tik pakrantėje laksto. Taksas į vandenį eina savo noru, plaukia palei krantą, paskui eina pas mane ant pledo degintis.
Ir dar viena liūdna žinia
Vaje kaip gaila, dar taip puikiai atrode kova...
--------------------
Borzai sveikatytes