Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 05 30, 13:27)
Vikaliiu, na koks gražus tavo šuniukas, akytės kaip sagytės wub.gif

ačiū ax.gif šiaip taip pavyko pagaut momentą, kad spėčiau nufotografuot smile.gif
Atsakyti
Dzekas pradejo trysnioti..Greiciausiai del preita savaite perkastos baterijos. doh.gif Kalbejau su veterinare sake duot virskinimo fermento..Nu bet kokio uzmirsau.. blush2.gif Gal kuri zinot koki paprastai duoda tokiu atveju.Seip suo jaucias gerai.Tik va kakuciai paskutiniu metu nesurenkami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 06 02, 07:55)
Dzekas pradejo trysnioti..Greiciausiai del preita savaite perkastos baterijos. doh.gif Kalbejau su veterinare sake duot virskinimo fermento..Nu bet kokio uzmirsau.. blush2.gif  Gal kuri zinot koki paprastai duoda tokiu atveju.Seip suo jaucias gerai.Tik va  kakuciai paskutiniu metu nesurenkami smile.gif

O Smecta ar angliukas nepadeda? Ar tikrai nuo baterijų?
Aš įtarimą turėčiau, kad dėl staigios šilumos. Geria daugiau, karšta. Bent jau maniškiai visa savaitė skysčiau daro.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 06 02, 09:46)
O Smecta ar angliukas nepadeda? Ar tikrai nuo baterijų?
Aš įtarimą turėčiau, kad dėl staigios šilumos. Geria daugiau, karšta. Bent jau maniškiai visa savaitė skysčiau daro.

Smekta tik viena pakiuka sudaviau..iskart po pirmos traidos..Angliuku duodu,bet gal mazoka...Daugiau kaip baterijas itart neturiu ka.
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 06 02, 08:57)
Smekta tik viena pakiuka sudaviau..iskart po pirmos traidos..Angliuku duodu,bet gal mazoka...Daugiau kaip baterijas itart neturiu ka.

gali duot jogurto kapsulių,yra žmonių vaistinėse.Arba vet. vaistinėse miltelinių probiotikų nupirkt-man atrodo,bus brangiau.
O iš tikro Agnnytė gerai sako-karšta,laka daugiau. Maniškiam (tfu tfu ) trydos susitvarkė,bet šiandien vėl kažkas tokio...bet kai išlaka 2 bliūdus iki sekančio vedžiojimo-nieko nuostabaus.

Va akis nabagui viena pradėjo traiškanot...reiks gal kokių ramunėlių pravirt...nežinau,ko daugiau galima rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 06 02, 12:11)
gali duot jogurto kapsulių,yra žmonių vaistinėse.Arba vet. vaistinėse miltelinių probiotikų nupirkt-man atrodo,bus brangiau.
O iš tikro Agnnytė gerai sako-karšta,laka daugiau. Maniškiam (tfu tfu ) trydos susitvarkė,bet šiandien vėl kažkas tokio...bet kai išlaka 2 bliūdus iki sekančio vedžiojimo-nieko nuostabaus.

Va akis nabagui viena pradėjo traiškanot...reiks gal kokių ramunėlių pravirt...nežinau,ko daugiau galima  rolleyes.gif

Matot jam net burna isdegus buvo nuo to skyscio baterijos..Tai ja apsinuodyt jis galejo pilnai..Dabar kiek to jogurto kapsuliu per diena galiu duot ir kiek angliuko..Angliuka ryta daviau 2 tabletes tikiuos neper daug?
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 06 02, 11:22)
Matot  jam net burna isdegus buvo nuo to skyscio baterijos..Tai ja apsinuodyt jis galejo pilnai..Dabar kiek to jogurto kapsuliu per diena galiu duot ir kiek angliuko..Angliuka ryta daviau 2 tabletes tikiuos neper daug?

aš daviau po 1-visgi šuva mažesnis už žmogų. Kefyro duok palakt arba natūralaus jogurto-bent jau maniškis noriai laka.Vandens daugiau-nors dabar ir taip daugiau,siūlyt nereik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 06 02, 12:34)
aš daviau po 1-visgi šuva mažesnis už žmogų. Kefyro duok palakt arba natūralaus jogurto-bent jau maniškis noriai laka.Vandens daugiau-nors dabar ir taip daugiau,siūlyt nereik  biggrin.gif

Na angliukas neturetu jam pakenkt..Bet koks ''sudedis" yra..Isejus i lauka tik speju ir burnos visoki slamsta traukt.. lotuliukas.gif O nuo kefyro dar labiau neprades triest? ir ji liesa duot?
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 06 02, 11:53)
Na angliukas neturetu jam pakenkt..Bet koks ''sudedis" yra..Isejus i lauka tik speju ir burnos visoki slamsta traukt.. lotuliukas.gif O nuo kefyro dar labiau neprades triest? ir ji liesa duot?

angliukas nepakenks tikrai.Galvojant,kad žmogui ant karto reik kokių 4,tai net ir 2 šuniui normaliai. Nežinau,kefyras virškinimui,į liesumą/riebumą nežiūriu,duodu kokį turiu. Aišku,ne litrais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 06 02, 11:53)

Jei šūdeliauja, tai paskui ir viduriuoja. Prižiūrėkit šunį lauke ir užsiimkit auklėjimu. Neužsiciklink ant tos bakterijos.
Aš angliuko duodu daug. Po 2-3 tabletes Pepei dukart per dieną, Graliui ir po 6 vienu metu. Aš ir pati jo geriu nemažai, kai būna blogai su skrandžiu ir žarnynu. Svoris didelis vis tik rolleyes.gif
Atsakyti
Emėm Kauną protu šį savaitgalį smile.gif pasisekė truputuką smile.gif
user posted image

user posted image

Prieš startą. Neapsigaukit - jinai urzgia čia biggrin.gif
user posted image

user posted image

Mano šauniausieji wub.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
nu šaunuoliai 4u.gif
Ta,kur urzgia kreivu žandu thumbup.gif
ko nepasigyrėt,kad Kaune makaluositės ? rolleyes.gif
bet jau kai su apdovanojimais,vistiekant veido parašyta,kad patenkinta baisiausiai biggrin.gif
Atsakyti