Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 05 21, 23:04)
As suprantu,kad grieztumu..Davimas kupron jug irgi skatina agresija.Uzmeciau kupron paskutini karta blush2.gif Is guolio prisikviest nebejo.koks buvo supykes.

Būna kartais reikalų, kur tik lazda kupron ir tepadeda blush2.gif Lai pyksta gavęs. Ir lai žino-dar taip elgsis, gaus smarkiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2016 05 22, 09:29)
Būna kartais reikalų, kur tik lazda kupron ir tepadeda blush2.gif Lai pyksta gavęs. Ir lai žino-dar taip elgsis, gaus smarkiau rolleyes.gif

Labos, pasirodau šeimyną. O jau meilumas, tik keista- vaikų nuo mūsų visai nesaugo.
user posted image
Atsakyti
Gražūs mažyliai wub.gif Sėkmės jiems ieškant naujų namučių. O vaikų nesaugo todėl, kad labai pasitiki šeimininkais, neturi blogos patirties. Tik po viso to sterilizuokit šunytę, priešingu atvėju bus dar daug netyčiukų. verysad.gif
O ar nepagalvojot, kad šuo bijo eiti prie jūsų, o ne ignoruoja?Gal nereikia su lazda per kuprą? Gal tiesiog gana būtų pakratyti už sprando?O geriausia konsultuotis su rimtu kinologu, nors telefonu ?
Atsakyti
mano ryžas pažangą padarė... biggrin.gif Šeštadienį maudėmės...nusivedžiau prie vonios,kai visada-susitraukė į ragą,pradėjo bumbėt po nosim...nu galvoju,vėl sunkumų kilnojimas su pasispardymais laukia.Uždėjau priekines suragėjusias letenas ant vonios krašto-ėgi ponaitis strykt ir pats įšoko biggrin.gif ir stovi visas laimingas...nu tai ką-teko ir pagirt baisiausiai,ir pavaišint rolleyes.gif

Graži labai kalaitė...sėkmės ieškant namų vaikams 4u.gif
Atsakyti
Išbandžiau effitix. Po 1,5 paros nuo stebuklingų vaistų užlašinimo prie ausies visa laiminga prisikabinus erkė.
Eilinį kartą esu pikta,kad vėl be reikalo šunį tručiju... g.gif Nu bet pabandžiau doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Pabuvojom su Taigą veterinarinėj. Dantis tvarkyt reikėjo.
Nuvalė akmenis, ką reikėjo traukt - ištraukė. Snaudinėja dabar pacientė savo guolyje.
Dėl narkozės, jos amžiuje, nerimavau. Bet atrodo viskas gerai praėjo.

---
O dėl erkių ir lašų tai ir man galvos skausmas.
Buvo laikas sulašint Advantixą, bet kadangi buvo suplanuota narkozė, nenorėjau dar ir tos chemijos maišyt.
Na ir ką... pasigavo Taiga erkę. Dabar nebedrebam dėl narkozės, drebam dėl erkės.
Tikėsimės be užkrato ji buvo. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolleee: 27 gegužės 2016 - 18:35
Sveikos,
aš irgi išlupau saviškei erkę, pati net nesugebėjau, teko pas veterinarą lėkt cool.gif
Irgi laukiu pasekmių unsure.gif Vakar neėdė visą dieną, jau išsigandau, bet šįryt paryčiais viską sulapnojo, tai nurašiau vakarykščiam karščiui. Stebėsim toliau, labai tikiuosi, kad neužnešė kokios zarazos cool.gif

Pasirodom ir mes ax.gif Smagu žiūrėt į tokias sveikas akytes smile.gif Nulėkėm pas n-tąjį veterinarą, suleido ilgalaikio poveikio vaistų nuo alergijos ir kolkas viskas čiki thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikaliu: 30 gegužės 2016 - 08:55
QUOTE(Jolleee @ 2016 05 27, 19:27)
Sveikos smile.gif
Pabuvojom su Taigą veterinarinėj. Dantis tvarkyt reikėjo.
Nuvalė akmenis, ką reikėjo traukt - ištraukė.  Snaudinėja dabar pacientė savo guolyje.
Dėl narkozės, jos amžiuje, nerimavau. Bet atrodo viskas gerai praėjo.

Kiek Taigai metų ? rolleyes.gif
QUOTE(vikaliu @ 2016 05 30, 09:50)

Pasirodom ir mes    ax.gif      Smagu žiūrėt į tokias sveikas akytes      smile.gif    Nulėkėm pas n-tąjį veterinarą, suleido ilgalaikio poveikio vaistų nuo alergijos ir kolkas viskas čiki        thumbup.gif

tos erkės kažkokios nenormalios šiais laikais...nieko nebijo doh.gif

Gražus ciūcikas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2016 05 30, 09:50)
Sveikos,
aš irgi išlupau saviškei erkę, pati net nesugebėjau, teko pas veterinarą lėkt      cool.gif
Irgi laukiu pasekmių      unsure.gif    Vakar neėdė visą dieną, jau išsigandau, bet šįryt paryčiais viską sulapnojo, tai nurašiau vakarykščiam karščiui. Stebėsim toliau, labai tikiuosi, kad neužnešė kokios zarazos        cool.gif

Pasirodom ir mes    ax.gif      Smagu žiūrėt į tokias sveikas akytes      smile.gif    Nulėkėm pas n-tąjį veterinarą, suleido ilgalaikio poveikio vaistų nuo alergijos ir kolkas viskas čiki        thumbup.gif

Gražutė wub.gif
Šaunu, dėl to "viskas čiki" 4u.gif
Joooo aš irgi stebiu saviškę dėl tos erkės...
Įdomu ką kaimynai pagalvotų, jei užmatytų kad Taigai pritūpus, į žemą indelį mėginu pagaut jos sisiuko,
kad pamatyt ar jis neįgauna rudo atspalvio doh.gif

QUOTE(lututė @ 2016 05 30, 10:28)
Kiek Taigai metų ?  rolleyes.gif

tos erkės kažkokios nenormalios šiais laikais...nieko nebijo  doh.gif

Visiškai tikslios gimimo dienos nežinau.
Bet šiom dienom (šiaip švenčiam birželio 10d biggrin.gif ) jos 11tas gimtadienis smile.gif

--
Šįryt ant Taigos galvos mažulytė erkė užsirioglino.
Jau rūpi man Advantix lašint.
Gal gi neturėtų būt kokių pašalinių reakcijų, atsižvelgiant į tai, kad penktadienį narkozė buvo,
o vakar dar jai sušvirkščiau, veterinarės įduotą, antibiotikų dozę. unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2016 05 30, 12:21)
Gražutė  wub.gif
Šaunu, dėl to "viskas čiki"  4u.gif
Joooo aš irgi stebiu saviškę dėl tos erkės...
Įdomu ką kaimynai pagalvotų, jei užmatytų kad Taigai pritūpus, į žemą indelį mėginu pagaut jos  sisiuko,
kad pamatyt ar jis neįgauna rudo atspalvio  doh.gif
Visiškai tikslios gimimo dienos nežinau.
Bet šiom dienom (šiaip švenčiam birželio 10d biggrin.gif ) jos 11tas gimtadienis smile.gif

a,tai su mano ryžiku panašiai rolleyes.gif maniškis gal kelis mėn jaunesnis.
O iš ko supratai,kad Taigai reik dantis taisyt ? rolleyes.gif Nes manajam vienas krūminis kiek nuskilės ir pakeitęs spalvą,tai vis pagalvoju,a jam neskauda g.gif

apie erkes geriau nereikia doh.gif įtariu jom net atominė katastrofa būtų dzin schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Vikaliiu, na koks gražus tavo šuniukas, akytės kaip sagytės wub.gif
Pasirodo mūsų temoje beveik visi garbaus amžiaus gyvūnai verysad.gif
Siūlau naudoti nuo erkių Bio kill.Man visai patiko, parsinešėm tik vieną nedorėlė.Vienas minusas - negalima naudoti kai šalia yra katinų.Šitą naudoju kai esame kaime.Mieste turiu kitokį, nežinau pavadinimo, tai irgi neblogai.
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 05 30, 12:27)
O iš ko supratai,kad Taigai reik dantis taisyt ?  rolleyes.gif Nes manajam vienas krūminis kiek nuskilės ir pakeitęs spalvą,tai vis pagalvoju,a jam neskauda  g.gif
Pamačiau, kad Taigos savijauta nekokia pasidarė. Pažiūrėjau, kad dantenos patamsėjusios.
Tai nieko ir nelaukėm, lėkėm pas vetus.

O dėl nuskilusio danties, TV laidoje "Mūsų gyvūnai" tema buvo.
Gal kiek susigaudyt šiame reikale padės lens.gif
http://www.lrt.lt/me...04/musu_gyvunai
Atsakyti