Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(cile @ 2016 05 16, 17:05)
Man dar "patinka" kai su pavadziu ar be jo ateina "padraugauti"  doh.gif ir nesusimasto zmogai kodel vienas mano suo palaidas, o kitas ne..ir kodel demonstratyviai varau i sali...
Linksmiau buna, kai pamacius atvaranti palaida jorka, ar siaip koki blusiu karstligiskai stveriu margaja ant ranku... kazi ka ju seimininkai pagalvoja  lotuliukas.gif

Nu mes su šuniu tai einam draugaut jei... Šeimininkas atrodo draugiškas biggrin.gif tik pirma atsiklausiam ar nepiktas šuo. Nežinau, gal kažką ir užknisa tie šunų draugavimai, bet aš tai manau, kad mano Marlis toks gerietis (gyvenime nėra net suurzgęs), nes nuo mažens varėm su visais - žmonėm ir šunim draugaut ir jis abejoju ar žino, kad galima išvis su kažkuo pjautis ar kąst biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kastuvas: 16 gegužės 2016 - 17:39
QUOTE(kastuvas @ 2016 05 16, 18:37)
Nežinau, gal kažką ir užknisa tie šunų draugavimai, bet aš tai manau, kad mano Marlis toks gerietis

Man irgi patinka kai sunys zaidzia, bet...mano margoji didele museika, kas blogiausia, kad kanda rimtai ir stipriai...o draugauja retai su kuo, ypac nekencia visokiu maziuku, senu, paliegusiu... doh.gif
Blondine geriete, ji tiesiog nesugebetu kam nors kast...uztai jai visiska laisve smile.gif
Atsakyti
dėl draugavimų,tai maniškis visus bernus gatavas prilupt,o panas-padaryt,jei yra galimybė.Bet visgi jei pamatom mergaitę pareinant ir šeimininkas neprieštarauja-leidžiu pastraksėt ir apsiuostyt.Geriausia draugė tikriausiai yr iš laiptinės,toyterjerė -tai su ja smagiausiai siunta...tik saugau,kad mano dramblys neužgautų mazgės... ax.gif
Atsakyti
negaliu nepasidalinti,labai jau gražios nuotraukos wub.gif

http://www.resharewo...r-2014-winners/
Atsakyti
user posted image
Turejom sveciu smile.gif Tai pirma rimta pazintis su kitu sunimi.Baisoka buvo. blush2.gif Bet siautejo abu net namai skleides lotuliukas.gif Gaila oras ne koks butumem i lauka isleide smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
klausimukas : ar skiepu pasas kainuoja, ar ji isduoda skiepijant uz ta pati ?
turim 5 men beveisliuke, tai viskas idomu/rupi.
Aciu uz info.
Atsakyti
QUOTE(Robulis @ 2016 05 18, 11:24)
Sveikutes,
klausimukas : ar skiepu pasas kainuoja, ar ji isduoda skiepijant uz ta pati ?
turim 5 men  beveisliuke, tai viskas idomu/rupi.
Aciu uz info.

Pas mus vet.kabinete paprasta skiepu knygele 1.5e, europine turetu but ne maziau 6...
O tai jusu 5 men sunyte dar be jokiu skiepu g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2016 05 18, 12:39)
Pas mus vet.kabinete paprasta skiepu knygele 1.5e, europine turetu but ne maziau 6...
O tai jusu 5 men sunyte dar be jokiu skiepu  g.gif ?

buvo jau kazkas suleista, kai dar prieglaudoj gyveno. susizinosiu tikslaiu.
Aciu.
Atsakyti
user posted image
Pagaliau nebelyja bigsmile.gif Upe istvinus ziuriai.. doh.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Milka-vanylka, fainos foto wub.gif Abi wub.gif

Mano Bela si ryta kojyte galine lyg nesa, primina truputi, bet matos, kad skauda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 05 18, 21:24)
Pagaliau nebelyja bigsmile.gif Upe istvinus ziuriai.. doh.gif

Gražus ryžikas smile.gif

QUOTE(Fėja* @ 2016 05 19, 08:31)
Mano Bela si ryta kojyte galine lyg nesa, primina truputi, bet matos, kad skauda g.gif

Trauma?
Atsakyti
Agnnyte, nu trauma... Is po nakties verysad.gif
Raminu save, kad gal neluzo, nes primina g.gif

Zo, negaliu darbe susikaupt doh.gif Darbe kas ka sako sunkiai girdziu doh.gif lotuliukas.gif Man trauma del jos irgi biggrin.gif
Atsakyti