Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(MartynaPapartyna @ 2016 05 12, 16:04)
Jeigu šeriat sausu maistu neduokit šuniui jokiu kaulu, skrandžio rukštingumas ne tas, nesuvirškina.

Nebeduosiu..Taikysiu proga nupigintiem jautienos kulnam..Nupjaustau mesa ir ''lepinu" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 05 12, 19:20)
Nebeduosiu..Taikysiu proga nupigintiem jautienos kulnam..Nupjaustau mesa ir ''lepinu" smile.gif

Jei darot mėsiadienį kokį kartą per savaitę, tada darykit pertraukas didesnes tarp šėrimų. Ir tą dieną, kai duodat mėsos, neduokit jokio sauso. Ir jokių kaulų! Skrandžio rūgštingumas per mažas, kad jį suvirškintų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 12 gegužės 2016 - 19:10
Penktadienis,13 biggrin.gif
marmūzikės :

http://www.dogheirs....human-s-actions
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 05 13, 15:23)
Penktadienis,13  biggrin.gif

Daugiau taip nesakyk... Sugriuvo perpiet mašina! Va ir penktadienis, trylikta sad.gif savaitgalį reik važiuot su Huni į parodą, tai likom be auto. Teks šnekint tetį, kad savo išrašytų biggrin.gif o dar ir kalė surujojo. Nu, žodžiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 05 13, 16:48)
Daugiau taip nesakyk... Sugriuvo perpiet mašina! Va ir penktadienis, trylikta sad.gif savaitgalį reik važiuot su Huni į parodą, tai likom be auto. Teks šnekint tetį, kad savo išrašytų biggrin.gif o dar ir kalė surujojo. Nu, žodžiu biggrin.gif

eik jau...netikiu tokiom nesąmonėm,tik su mergom visą dieną žvengiu,kad gaila,jog ne pilnatis,negalėsim ant šluotų namo skrist iš darbo biggrin.gif
Aišku,Pinkis pakėlė anksčiausiai,nes berniukas į tūliką norėjo-vėl tryda doh.gif Sušėriau kreono... g.gif

sutapimas...mašinos deja,turi tokią savybę,atsirandančią pačiu netinkamiausiu momentu... bet kaip matai,išeitis yra mirksiukas.gif

Sėkmės parodoj 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 13 gegužės 2016 - 16:02
QUOTE(lututė @ 2016 05 13, 17:02)
eik jau... netikiu tokiom nesąmonėm

Ir aš netikiu, bet kaltę kažkam suverst labai smagu ir patogu biggrin.gif
Atsakyti
Esu bais pikta...mieste kaip ir šunys ant pavadžio turi būt-nu tai ne-vakar vedu savo ryžą-atpuola arklys,panašu,kad bobteilas,tik nukirptas,pjautis... doh.gif O šeimininkas už 50 m klykauja...tai visa laimė,kad po kokio trečio ar ketvirto karto šiaip ne taip paklausė ir viskas baigėsi gerai.Net neapsikandžiojo. Bet bliam,galvoju,ką reiktų daryt,jei būtų rimta draka...teoriškai tai aš viską žinau,bet jei taip papult ant ekstrymo... g.gif jau galvoju,kad reik tą ultragarso aparatą įsigyt,nes jau gal trečias kartas taip atsitinka g.gif neturėjau sveikatos ir noro koliotis tik...paraminau ryžą ir nuėjom... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 05 16, 10:54)
Esu bais pikta...mieste kaip ir šunys ant pavadžio turi būt-nu tai ne-vakar vedu savo ryžą-atpuola arklys,panašu,kad bobteilas,tik nukirptas,pjautis...  doh.gif O šeimininkas už 50 m klykauja...tai visa laimė,kad po kokio trečio ar ketvirto karto šiaip ne taip paklausė ir viskas baigėsi gerai.Net neapsikandžiojo. Bet bliam,galvoju,ką reiktų daryt,jei būtų rimta draka...teoriškai tai aš viską žinau,bet jei taip papult ant ekstrymo... g.gif  jau galvoju,kad reik tą ultragarso aparatą įsigyt,nes jau gal trečias kartas taip atsitinka  g.gif neturėjau sveikatos ir noro koliotis tik...paraminau ryžą ir nuėjom... g.gif

Jei jau rimtas atvejis, tada aš atsegu savo šunis ir nuimu antsnukius. Tam, kad jie galėtų gintis. Ir NIEKADA neliečiu to svetimo šuns, nebent su koja ar pavadžiu. Jei rimta drakė, tai bent šuo pabėgt ar apsiginti galėtų, nes būdamas ant pavadžio ir su antsnukiu būtų tiesiog auka.
Su elektrošoku būna irgi visokių dalykų. Ypač su itin agresyviais, kurie va taip atvaro su tikslu pjauti. Jų dažniausiai nesustabdysi nei elektrošoku, nei pipirinėm dujom, nei kojom. O gali būti, kad tik dar labiau sunervuosi.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 05 16, 11:40)
Jei jau rimtas atvejis, tada aš atsegu savo šunis ir nuimu antsnukius. Tam, kad jie galėtų gintis. Ir NIEKADA neliečiu to svetimo šuns, nebent su koja ar pavadžiu. Jei rimta drakė, tai bent šuo pabėgt ar apsiginti galėtų, nes būdamas ant pavadžio ir su antsnukiu būtų tiesiog auka.
Su elektrošoku būna irgi visokių dalykų. Ypač su itin agresyviais, kurie va taip atvaro su tikslu pjauti. Jų dažniausiai nesustabdysi nei elektrošoku, nei pipirinėm dujom, nei kojom. O gali būti, kad tik dar labiau sunervuosi.

nu va...bent jau gerą mintį davei-nuimt pavadį. Bandžiau tarp jų įsiterpt...
Bet aš ne apie elektrošoką-apie ultragarsinį,kur atbaido. Sakai,nepadėtų ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 05 16, 11:58)
nu va...bent jau gerą mintį davei-nuimt pavadį. Bandžiau tarp jų įsiterpt...
Bet aš ne apie elektrošoką-apie ultragarsinį,kur atbaido. Sakai,nepadėtų ?  g.gif

Manau, įsiutusiam šuniui gali suveikt priešingai.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 05 16, 12:48)
Manau, įsiutusiam šuniui gali suveikt priešingai.

g.gif išvada : pirksiu beisbolkę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 05 16, 10:54)
Esu bais pikta...mieste kaip ir šunys ant pavadžio turi būt-

Man dar "patinka" kai su pavadziu ar be jo ateina "padraugauti" doh.gif ir nesusimasto zmogai kodel vienas mano suo palaidas, o kitas ne..ir kodel demonstratyviai varau i sali...
Linksmiau buna, kai pamacius atvaranti palaida jorka, ar siaip koki blusiu karstligiskai stveriu margaja ant ranku... kazi ka ju seimininkai pagalvoja lotuliukas.gif
Atsakyti