Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(lututė @ 2016 05 09, 16:07)
žadi katuką pasiimt ?  bigsmile.gif
Spėju,kad ryžajai gali pavydo priepuoliai prasidėt...  lotuliukas.gif Gralis pagal viską rimtas diedas,tai gal ir neužpavydės labai  biggrin.gif

Kol kas nieko nežadu. Nevisai laikas naujam mažam daiktui, kai namie remontai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 05 09, 18:46)
Kol kas nieko nežadu. Nevisai laikas naujam mažam daiktui, kai namie remontai smile.gif

nu kai remontas,tai joo...visi pavargsta,ką jau kalbėt apie gyvuniukus.

Bliam. Erkę šlauny parsinešiau. Tik nežinau,ar vakar ryte iš pasivaikščiojimo,ar iš kaimo...iš kaimo kaip ir negalėtų būt.Teoriškai... g.gif Dabar ne šunį,o save turėsiu stebėt...koja raudona toj vietoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 05 10, 10:28)
Bliam. Erkę šlauny parsinešiau. Tik nežinau,ar vakar ryte iš pasivaikščiojimo,ar iš kaimo...iš kaimo kaip ir negalėtų būt.Teoriškai...  g.gif Dabar ne šunį,o save turėsiu stebėt...koja raudona toj vietoj  g.gif

Jei raudona, ne kažką. varyk pasidaryt tyrimus.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 05 10, 11:39)
Jei raudona, ne kažką. varyk pasidaryt tyrimus.

dar pastebėsiu biškį-buvo jau anąmet Pinkis "padovanojęs"-irgi pora dienų buvo rausva ir patinus ta vieta poros cm spinduliu...praėjo.Tai jei nekils tempa,nesidarys raudoni ratai aplink-gal ir nieko... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 05 10, 12:14)
dar pastebėsiu biškį-buvo jau anąmet Pinkis "padovanojęs"-irgi pora dienų buvo rausva ir patinus ta vieta poros cm spinduliu...praėjo.Tai jei nekils tempa,nesidarys raudoni ratai aplink-gal ir nieko...  g.gif

Tu ne tik dėl Laimo ligos išsitirk, bet ir dėl tos kitos - ta baisesnė, nes dažnai būna lėto veikimo...
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 05 10, 13:37)
Tu ne tik dėl Laimo ligos išsitirk, bet ir dėl tos kitos - ta baisesnė, nes dažnai būna lėto veikimo...

encefalitas ? Manau,bus temperatūra-ai, einu pagūglinsiu,ir bus ramu tongue.gif
Laimo gali būt nepastebima,moša mano sirgo.Išaiškėjo tik,kai jos bendradarbis pamatė raudoną ratą jai ant rankos ir liepė nedelsiant varyt pas gydytoją.Pasitvirtino,aišku... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 05 10, 13:55)
encefalitas ? Manau,bus temperatūra-ai, einu pagūglinsiu,ir bus ramu  tongue.gif
Laimo gali būt nepastebima,moša mano sirgo.Išaiškėjo tik,kai jos bendradarbis pamatė raudoną ratą jai ant rankos ir liepė nedelsiant varyt pas gydytoją.Pasitvirtino,aišku...  g.gif

Mano pažįstamai encefalitas buvo su 1-2 dalim tempos. Manė, kad perkaito ant saulės. O paskui vos išlipo...
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 05 10, 16:10)
Mano pažįstamai encefalitas buvo su 1-2 dalim tempos. Manė, kad perkaito ant saulės. O paskui vos išlipo...

tai pas mane daugiau jokiu atveju ir nebūna... tongue.gif

patapetuosim temą,nes ko tais visai numirus tongue.gif
va...parslenka...veidas sakyte sako : "pavargaaau.kaaaršta biggrin.gif "

[img=http://s32.postimg.org/rhtwotfkx/kaaar_ta_pavargau.jpg]

guliu ,šašlo laukiu biggrin.gif

[img=http://s32.postimg.org/pvr7gx5i9/guliu.jpg]

neįdomios man tos gėlytės,o ten va kažkas...šnara ?

[img=http://s32.postimg.org/7vixfab6p/Pinkis_tarp_pluki.jpg]
Atsakyti
Vakar vakarienei Dzekui daviau kakliuku.(Ne pirma karta) Ryta veme.Kauliukais.Ryta dar neseriau.Vakare duot sausiako ar ryziu virt su vista. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 05 12, 07:24)
Vakar vakarienei Dzekui daviau kakliuku.(Ne pirma karta) Ryta veme.Kauliukais.Ryta dar neseriau.Vakare duot sausiako ar ryziu virt su vista. g.gif

Žiūrėt pagal šunį. Ir daugiau nerizikuot.
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 05 12, 07:24)

Nesuvirškino.Vakare ko nors švelnesnio,gali išvis tik sultinuko su ryžiais išvirt,kad skrandis apsiramintų.
Nebeduodu jokių kaulų,gan man jo trydaliojimų ir vėmaliojimų.Bet ir tai po gero periodo šiandien ryte vėl vandeniu varė doh.gif
Gavo angliukų, vakare žiūrėsim.
Atsakyti
Jeigu šeriat sausu maistu neduokit šuniui jokiu kaulu, skrandžio rukštingumas ne tas, nesuvirškina.
Atsakyti