Setas irgi žliaubia žolę, paskui viską išvemia,žalėsiai jam priemonė išsivalyti skranduką.Dar pastebėjau ėdantį kažkokią lipniais lapais žolė.Nenuodinga, tai faktas, bet kaip ten prie stemplės neprisiklijuoja, nesuprantu. Taksas žolę pešioja minimaliai.
Milka, taviškis labai panašus į Setuką, tik baltų lipų ant snukučio nėra. Labai vykęs šuo auga
QUOTE(Agnnyte @ 2016 05 05, 13:46)
Gal dėl rujos sėdasi? Kiek senai rujojo?
Aš net tiksliai negaliu pasakyt kada kai prasidėjo apie Velykas, tai kokį mėnesį kažkas ten jai darėsi Sudaviau vakar nuo kirmėlių, tik va kad nesituštino nei vakar vakare, nei ryte Sėdi ir laiko šikną prispaudus, toks vaizdas, kad kakutis neišlystų O kaip tai susiję su praėjusia ruja? Aš maniau pora savaičių ir viskas praeis, o čia kaip tai ilgai liekamieji reiškiniai tęsiasi. O gal jai koks šlapimo kanalų uždegimas, ar kalytėms tokių nebūna?
QUOTE(vikaliu @ 2016 05 06, 08:37)
Aš net tiksliai negaliu pasakyt kada kai prasidėjo apie Velykas, tai kokį mėnesį kažkas ten jai darėsi Sudaviau vakar nuo kirmėlių, tik va kad nesituštino nei vakar vakare, nei ryte Sėdi ir laiko šikną prispaudus, toks vaizdas, kad kakutis neišlystų O kaip tai susiję su praėjusia ruja? Aš maniau pora savaičių ir viskas praeis, o čia kaip tai ilgai liekamieji reiškiniai tęsiasi. O gal jai koks šlapimo kanalų uždegimas, ar kalytėms tokių nebūna?
Po rujos praėjus porai mėnesių gali pasireikšti netikri nėštumai. Tada kalė įsivaizduoja kad tuoj atsives šuniukų, vėliau juos tariamai atsiveda, atsiranda pieno, pradeda vietoj šuniukų žaislus nešiotis ir pan. Su juo dažnai būna padidėję papukai, ne visada normalus ir įprastas elgesys, pieno lašėjimas, cypavimai, kartais agresyvesnis elgesys, nenoras eiti į lauką, liūdnumas, iš šalies atrodantis lyg šuo sirgtų. Žodžiu, psichologinis dalykas. Ir kartais reikalaujantis net vaistų.
Stebėkit šunį. Netikram nėštumui galima labai lengva ranka nurašyti tam tikrus rimtų ligų simptomus. Tačiau lygiai taip pat netikrą nėštumą galima palaikyt nesama liga.
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 05 07, 06:53)
Ar labai butu blogai jei Dzeka pradeciau sert suaugusiem sunim skirtu maistu..Seriu BRITU
Kokio jis amziaus dabar?
QUOTE(linamog @ 2016 05 07, 10:37)
Kokio jis amziaus dabar?
Sunku pasakyt..7 tai tikrai
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 05 07, 06:53)
Ar labai butu blogai jei Dzeka pradeciau sert suaugusiem sunim skirtu maistu.
Nemanau, kad kas blogo nutiktų Aš Ordą, berods, nuo 6 mėn. pradėjau šert suaugusiems skirtu maistu.
QUOTE(Borzika @ 2016 04 23, 17:33)
(dar nelašinau, nes kol kas mūsų laukuos "ramu")
Vadinas, prisikarsėjau Tik parašiau, ir kitądien pas Ordą radau 1 įsisiurbusią šlaunies vidinėj pusėj. Po geros savaitės pamačiau, kad Orda pati 1 "išsikrapštė". Stebiu. Pablogėjimo kaip ir nėr. Tai tikiuos, kad nezaraznos buvo.
QUOTE(Dideja @ 2016 04 26, 08:33)
Maciau mergaites idejusios saviskiu foto, tai ir mes noretume pasirodyti
Gruodzio menesi, nakti , ant kelio radome ismesta mazuliuka suneliuka, su visais jo daikteliais: guoliu, zaislais, maistu , palutemis....Kaip vaikas pasake "pasiseke mums, gavom nemokamai "
Tai stai koki grozi db turime
https://scontent-ams...745766129_o.jpg
o kai radom buvo va tokio dydzio kruopeliukas
https://scontent-ams...amp;oe=57B6A319
Gruodzio menesi, nakti , ant kelio radome ismesta mazuliuka suneliuka, su visais jo daikteliais: guoliu, zaislais, maistu , palutemis....Kaip vaikas pasake "pasiseke mums, gavom nemokamai "
Tai stai koki grozi db turime
https://scontent-ams...745766129_o.jpg
o kai radom buvo va tokio dydzio kruopeliukas
https://scontent-ams...amp;oe=57B6A319
Tikrai gražus jaunikaitis išaugo Vaikas teisus - Jums tikrai labai labai pasisekė Bet...ir nabagėliui ne ką mažiau pasisekė, radus tokius šaunius šeimininkus
Kadangi retai čia pasirodau, tai primenu, kas nežino, mūsų priešistorę
Papildyta:
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 05 03, 20:45)
Maniškės "poničkos", žalios žuvies nasruos taip tikrai nelaikytų
QUOTE(Dideja @ 2016 05 05, 10:04)
kaip daznai duoti ~ 6 men suniui tableciu nuo kirmeliu ?
Kai maziukas buvo, turejo kirmeliu , tai suduodavom, po 2 sav kartojom, po to pradejom duot profilaktiskai kas 1 men. Db jau gal 2 menesiai neduota
Kai maziukas buvo, turejo kirmeliu , tai suduodavom, po 2 sav kartojom, po to pradejom duot profilaktiskai kas 1 men. Db jau gal 2 menesiai neduota
Savo "jauniklei" (kuriai lygiai po mėn. jau bus 9 m. ) iki 1 metų daviau griežtai pagal rekomendacijas, nes nežinojau, kokios sąlygomis jos motina ("senė" - Borza) buvo auginama. Be to, maždaug iki 1 metų Orda buvo tikras šuniukas-siurbliukas (jei ne "kramtoškę" suradus praryja, tai kokį dvikojo "gėrį" paliktą aptinka ir pan.). Po to jau savaime pasijaučia, kad nėr poreikio taip dažnai antihelmintikais šert.
Borzika ar dar ateini kada su mergom į jovareli? Mazum kada koki prasiejima padarom maniskiui socializuotis reikia
QUOTE(sagyte @ 2016 05 07, 16:09)
Borzika ar dar ateini kada su mergom į jovareli?
Kad ne - nėr su kuo
QUOTE(sagyte @ 2016 05 07, 16:09)
Mazum kada koki prasiejima padarom maniskiui socializuotis reikia
Tafaj Aš už
QUOTE(Borzika @ 2016 05 07, 17:17)
Sakyk kada gali derinsiuos
QUOTE(sagyte @ 2016 05 07, 16:45)
Sakyk kada gali derinsiuos
Savaitgaliais. Nežinau, kaip mano "damočkos" reaguos į Taviškį, bet jeigu jis nebus bais įkyrus, tai viskas bus OK Turim kaimynystėj 2 šelčius (bet jie Ordos vaikystės draugeliai, tai sutaria idealiai).
Galim bandyt ryt kada (po pietų ar vakarop)?