Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(lututė @ 2016 05 02, 12:54)
vava... gryna tiesa,kai pvz ryte prasideda "streikas" ir nieks dėmesio nekreipia, tai kiek pabindzinėjęs aplink apypiete viską suėda ir dar bliūdą išlaižo...  lotuliukas.gif

As suprantu gali gyvunas neest naujai kazko pasiulyto,bet kai visa laika edes ir staiga neesiu..Neesk lotuliukas.gif isi ksi esi.Pirkejai buna skundzias.Va to needa,ano needa.O kas del to kaltas.Lendi jiem i siknas is tos meiles,o paskui jau nebezinai ka bepasiulyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 05 02, 13:20)
As suprantu gali gyvunas neest naujai kazko pasiulyto,bet kai visa laika edes ir staiga neesiu..Neesk lotuliukas.gif isi  ksi esi.Pirkejai buna skundzias.Va to needa,ano needa.O kas del to kaltas.Lendi jiem i siknas is tos meiles,o paskui jau nebezinai ka bepasiulyt lotuliukas.gif

tai maniškis bandė mane šantažuot,kai tik atvyko iš kaimo.Demonstratyviai apsiuosto-nu neee,neskanu,neėsiu.Tai aš iškart bliūdo turinį į šiukšlinę.Užteko poros kartų biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Mamka..alaus sulakstysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 05 03, 20:45)
]

thumbup.gif
tai dar nepilnametis, matyt g.gif biggrin.gif alaus negalima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 05 03, 20:45)

biggrin.gif dar ir žvejys pasirodo bigsmile.gif

maniškis zylioja...kvapai,matot visoki sklando...ryte išeina "čiulbėdamas", neėda...vakar norėjo duot į dūdą dvigubai didesniam už save-jau šūstrums-nerauk tu rūtų...bet buvo nelabai švelniai nutystas už pavadžio ir dar blyną subinėn gavo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2016 05 04, 09:38)
thumbup.gif
tai dar nepilnametis, matyt  g.gif  biggrin.gif alaus negalima  biggrin.gif

Taip nepilnametis.Nors kojas jau kilnoja. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2016 05 04, 11:29)
biggrin.gif  dar ir žvejys pasirodo  bigsmile.gif

maniškis zylioja...kvapai,matot visoki sklando...ryte išeina "čiulbėdamas", neėda...vakar norėjo duot į dūdą dvigubai didesniam už save-jau šūstrums-nerauk tu rūtų...bet buvo nelabai švelniai nutystas už pavadžio ir dar blyną subinėn gavo  rolleyes.gif

Raunas ir mano.Ypac ant dideliu.Bet uztenka gero''au'' ir ''vyro'' nerasta lotuliukas.gif Cia viena diena pareina link musu palaidas didziulis suo.Maniskis susipazint lenda.As ji ant ranku pasiemiau.Tas spurda paleisk tipo.. blink.gif Aga galvoju.2 kasniai ir nebera mano suneko.Pareina seimininke suns.Tipo nebijokit jis nieko nedaro.Aga galvoju jam ant kaktos parasyta daro ar ne daro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 05 04, 13:06)
Raunas ir mano.Ypac ant dideliu.Bet uztenka gero''au'' ir ''vyro'' nerasta lotuliukas.gif Cia viena diena pareina link musu palaidas didziulis suo.Maniskis susipazint lenda.As ji ant ranku pasiemiau.Tas spurda paleisk tipo.. blink.gif Aga galvoju.2 kasniai ir nebera mano suneko.Pareina seimininke suns.Tipo nebijokit jis nieko nedaro.Aga galvoju jam ant kaktos parasyta daro ar ne daro doh.gif

Nedaro...nieks nieko niekam nedaro,ypač plėšrūnai ... ypač, kai nori viršininku pasirodyt lotuliukas.gif
Nežinai kitąkart,kas žmogaus galvoj, ką gali žinot,kas šuniui užplauks... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 05 04, 14:16)
Nedaro...nieks nieko niekam nedaro,ypač plėšrūnai ... ypač, kai nori viršininku pasirodyt  lotuliukas.gif
Nežinai kitąkart,kas žmogaus galvoj, ką gali žinot,kas šuniui užplauks... rolleyes.gif

Man irgi atrodo,kad mano suo gerietis.Bet kas gali zinot.O zmoniu lendanciu prie svetimu sunu tipo oi koks grazus suniukas..Aga grazus.Suo yra suo ir nera reikalo lyst.Juolab neatsiklausus seimininko.O ir atsiklausimas grantijos nesuteikia.
Sakykit ar jusu sunys greit ''perkaista"?Vakar lauke buvo 18.Pavaikem ji su kamuoliuku tikrai neilgai.Ieskojo pavesiuko,kad isitiest ant zoles.O taip tai nenustygsta vietoj kaip duodas.
Papildyta:
user posted image
user posted image
Pavargelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 05 04, 13:33)
Man irgi atrodo,kad mano suo gerietis.Bet kas gali zinot.O zmoniu lendanciu prie svetimu sunu tipo oi koks grazus suniukas..Aga grazus.Suo yra suo ir nera reikalo lyst.Juolab neatsiklausus seimininko.O ir atsiklausimas grantijos nesuteikia.
Sakykit ar jusu sunys greit ''perkaista"?Vakar lauke buvo 18.Pavaikem ji su kamuoliuku tikrai neilgai.Ieskojo pavesiuko,kad isitiest ant zoles.O taip tai nenustygsta vietoj kaip duodas.

user posted image
Pavargelis smile.gif

lotuliukas.gif gera nuotrauka thumbup.gif labai nuvargęs matosi biggrin.gif

sušyla labai greit...paskiau "pompuoja" ilgai ir nuobodžiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 05 04, 13:33)

nezinau perkaista maniskis ar ne, bet visada lenda i vandeni murkdytis ax.gif miske , kur vaikstinejam, ten 2 tokie grioviai, tai ir pirmyn einant ilenda i kiekviena ir atgal griztant....baisiausia buvo, kai ta dare ziema, ar ankstyva pavasari, naglai raudavosi, lauze leda ir lindo ten kaip koks ruonis doh.gif

merginos, turiu klausima...kas cia gali buti mano grazuoliui, sia savaite jau antra karta apsivemia ka tik paedes....pripuola prie dubenio, paeda, o uz poros minuciu isvemia savo ta suesta sauso maisto kruva ir vel nori est... vakar , kai apsiveme, tai jau nebedaviau, palikau tik vandeni...siaip zvalus, zaismingas, nieko blogo nesimato g.gif
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2016 05 04, 15:27)
lotuliukas.gif  gera nuotrauka  thumbup.gif labai nuvargęs matosi  biggrin.gif

drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 05 gegužės 2016 - 06:54
QUOTE(Dideja @ 2016 05 05, 07:55)
nezinau perkaista maniskis ar ne, bet visada lenda i vandeni murkdytis ax.gif miske , kur vaikstinejam, ten 2 tokie grioviai, tai ir pirmyn einant ilenda i kiekviena ir atgal griztant....baisiausia buvo, kai ta dare ziema, ar ankstyva pavasari, naglai raudavosi, lauze leda ir lindo ten  kaip koks ruonis  doh.gif

merginos, turiu klausima...kas cia gali buti mano grazuoliui, sia savaite jau antra karta apsivemia ka tik paedes....pripuola prie dubenio, paeda, o uz poros minuciu isvemia savo ta suesta sauso maisto kruva ir vel nori est... vakar , kai apsiveme, tai jau nebedaviau, palikau tik vandeni...siaip zvalus, zaismingas, nieko blogo nesimato  g.gif

Ne perkaista, o tiesiog mėgsta vandenį. Normalus ruonis biggrin.gif

Dėl vėmimo. Galbūt per greitai suėda. Bandykit brinkinti ir tik tada duoti ėst.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 05 05, 08:23)
Ne perkaista, o tiesiog mėgsta vandenį. Normalus ruonis biggrin.gif

Dėl vėmimo. Galbūt per greitai suėda. Bandykit brinkinti ir tik tada duoti ėst.

Dekui uz patarima, pabandysiu 4u.gif
Idomiai jam su tuo edimu gaunasi ..., gali neesti visa diena savo maisto (aisku "prisiduoneliauja" kasneliu nuo stalo ), o grizes, tarkim is kokio misko, palakstes su apetitu puola est....

Ir dar klausimas...o kaip daznai duoti ~ 6 men suniui tableciu nuo kirmeliu ?
Kai maziukas buvo, turejo kirmeliu , tai suduodavom, po 2 sav kartojom, po to pradejom duot profilaktiskai kas 1 men. Db jau gal 2 menesiai neduota ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 05 gegužės 2016 - 09:06