QUOTE(Dideja @ 2016 04 26, 07:42)
nebandem....man kazkaip nedrasu, kad prisilaizys po to grazuolis visokios chemijos...
TaI pabandykit, turetu but neblogas efektas...o ko jam laizytis, gi ne kate..nu nebent kai slapias buna, bet sausu oru gi tikrai suo nesilaizo. Nes na..su tokiu juodzium lasais nepasitikeciau o rast pas ji ka nors be sansu
QUOTE(Dideja @ 2016 04 26, 07:42)
ir dar klausimas...gal kuri patarsite, kaip atpratinti suni blaskytis ir loti masinoje ant ko papuola mato pravaziuojancias masinas, ar zmogu kazkoki einant, baisus lojimas, blaskymasis, galiausiai artejant link misko jau nieko nebemato, bet vistiek duodasi, zvalgosi, loja
gerai, kad miskas nelabai toli, o tai ir apkursti butu galima nuo tokio lojimo
gerai, kad miskas nelabai toli, o tai ir apkursti butu galima nuo tokio lojimo
Sunku ka patart, jei sunytis nelabai dar mokintas - nes norint keist/draust suns netinkama elgesi, reik jam pasiulyt kazkokia alternatyva - tai ka, jis gerai moka ir kad ta komanda nukreiptu jo demesi nuo nepageidaujamo veiksmo. Vien draudimai nelabai ka duoda...
Siaip tai reiktu mokint suni susikaupt - islaikymo komandu, triuku, teisiog ziuret i akis ir pan Aisku ir to paties "ne, negalima, palik"
QUOTE(Dideja @ 2016 04 26, 09:14)
Musu grazuoliukas labai man panasus i Rytu Europos juoda avigani , aisku ne grynuolis, bet kazkas panasaus mano akimis Db jam galetu but ~ 6 men, sveria 23 kg, kazi iki kiek dar dides
Dailutis ir tikrai ne zinovams panasus i vokietuka ar rytieti