Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Dideja @ 2016 04 26, 07:42)
nebandem....man kazkaip nedrasu, kad prisilaizys po to grazuolis visokios chemijos...  ax.gif  g.gif

TaI pabandykit, turetu but neblogas efektas...o ko jam laizytis, gi ne kate..nu nebent kai slapias buna, bet sausu oru gi tikrai suo nesilaizo. Nes na..su tokiu juodzium lasais nepasitikeciau o rast pas ji ka nors be sansu doh.gif
ir dar klausimas...gal kuri patarsite, kaip atpratinti suni blaskytis ir loti masinoje ant ko papuola g.gif  mato pravaziuojancias masinas, ar zmogu kazkoki einant, baisus lojimas, blaskymasis, galiausiai artejant link misko jau nieko nebemato, bet vistiek duodasi, zvalgosi, loja  doh.gif
gerai, kad miskas nelabai toli, o tai ir apkursti butu galima nuo tokio lojimo  smile.gif

Sunku ka patart, jei sunytis nelabai dar mokintas - nes norint keist/draust suns netinkama elgesi, reik jam pasiulyt kazkokia alternatyva - tai ka, jis gerai moka ir kad ta komanda nukreiptu jo demesi nuo nepageidaujamo veiksmo. Vien draudimai nelabai ka duoda...
Siaip tai reiktu mokint suni susikaupt - islaikymo komandu, triuku, teisiog ziuret i akis ir pan smile.gif Aisku ir to paties "ne, negalima, palik"

QUOTE(Dideja @ 2016 04 26, 09:14)
Musu grazuoliukas labai man panasus i Rytu Europos juoda avigani  g.gif  , aisku ne grynuolis, bet kazkas panasaus mano akimis  smile.gif Db jam galetu but ~ 6 men, sveria 23 kg, kazi iki kiek dar dides  smile.gif

Dailutis ir tikrai ne zinovams panasus i vokietuka ar rytieti bigsmile.gif

Atsakyti
nebandem....man kazkaip nedrasu, kad prisilaizys po to grazuolis visokios chemijos...  ax.gif  g.gif

http://www.15min.lt/...rkes-554-341373

aš irgi natūralistė,tai bandžiau acto mišiniu purkšt,tiesa,be eterinio aliejaus.Na ir tokio baisaus kiekio negaminau...purškiau kojas ir papilvę-na,neįlindo nė viena erkė.Veikia tik kelias valandas.
Iš tikro sakiau dabar pasidarysiu iš citrinos,nes bent jau vežantis automobiliu actas ant šuns baisiausiai dvokia... tongue.gif

QUOTE(Dideja @ 2016 04 26, 08:33)
Maciau mergaites idejusios saviskiu foto, tai ir mes noretume pasirodyti  bigsmile.gif

Gruodzio menesi, nakti , ant kelio radome ismesta mazuliuka suneliuka, su visais jo daikteliais: guoliu, zaislais, maistu ,  palutemis....Kaip vaikas pasake "pasiseke mums, gavom nemokamai " biggrin.gif

Tai stai koki grozi db turime  wub.gif

Sveika prisijungus 4u.gif nuostabus šuo.
Galvoj netelpa,kaip žmonės gali išmest mažą šunytį... g.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2016 04 26, 10:39)

Sunku ka patart, jei sunytis nelabai dar mokintas - nes norint keist/draust suns netinkama elgesi, reik jam pasiulyt kazkokia alternatyva - tai ka, jis gerai moka ir kad ta komanda nukreiptu jo demesi nuo nepageidaujamo veiksmo. Vien draudimai nelabai ka duoda...
Siaip tai reiktu mokint suni susikaupt - islaikymo komandu, triuku, teisiog ziuret i akis ir pan smile.gif Aisku ir to paties "ne, negalima, palik"
Dailutis ir tikrai ne zinovams panasus i vokietuka ar rytieti  bigsmile.gif

Moka jis "sesk", "gulk", "labas", "balsas", kartais supranta "Fu!", bet tik ne masinoj schmoll.gif Zino, kur koks jo zaislas, atnesa ta, kurio paprasai smile.gif

O masinoj net neprasomas ir neuztildomai naudoja be perstojo vienintele komanda "balsas" ir viskas biggrin.gif doh.gif

Audziu minti pavazineti i sunu pamokeles (nelabai patogu, nes esam is rajono) , gal paklusnumo pramoktumem kazkiek...nes ir ant pavadzio vedamas, pamates masina soka ant jos...o syki miske buvom, tai pamate jis misko keliu vaziuojanti automobili ir nusivijo, tai net sirdis man i kulnus nusirito....bet grizo uz poros minuciu atgal iskises liezuvi... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2016 04 26, 10:46)

Sveika prisijungus  4u.gif  nuostabus šuo.
Galvoj netelpa,kaip žmonės gali išmest mažą šunytį... g.gif

Aciu smile.gif Daug komplimentu sulaukiam iseje pasivaikscioti , visi sako, "o, koks grazus suo ! kokia cia veisle ? " biggrin.gif

O del tu ismetusiu zmoniu, neisivaizduoju...nu niekaip ...kaip jie po to toliau savo gyvenima gyvena g.gif
yra gi prieglaudos, galejo ten vezti....arba bent jau i kiema koki, kad zmones rastu....o cia nakti, ant vaziuojamosios kelio dalies....butu arba pervaziuotas, arba susales ...

del purskimo tai gal pradziai ir as bandysiu su citrina smile.gif g.gif
kiek ten ko ir kokiom proporcijom maisyt ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2016 04 26, 11:06)

Aciu smile.gif Daug komplimentu sulaukiam iseje pasivaikscioti , visi sako, "o, koks grazus suo ! kokia cia veisle ?biggrin.gif

del purskimo tai gal pradziai ir as bandysiu su citrina  smile.gif g.gif
kiek ten ko  ir kokiom proporcijom maisyt ?  smile.gif

aga...visi pasinešę ant veislių spėliojimo biggrin.gif ...Lietuvos lenciūginis, Kauno takšikis...nu koks skirtumas biggrin.gif

Nuorodą atsidaryk,yra visos proporcijos mirksiukas.gif praeitam komentare įdėjau.
Nes tie lašai...ką aš galiu pasakyt. Pvz kad ir Fypryst-atseit erkė turi įsikabint,nusinuodyt ir sudžiūt...aha,laba diena. Radau įsikabinusią ir netgi labai nesudžiūvusią... ir pernai tas pats buvo,ir šįmet lotuliukas.gif tai mano asmeninė nuomonė labai paprasta-kam nuodyt šunį ir gadint jo kepenis,jei vistiek turi akis ištempus stebėt jo sveikatos būseną,kadangi lašai nė velnio neveikia ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 04 26, 11:25)

Nuorodą atsidaryk,yra visos proporcijos  mirksiukas.gif praeitam komentare įdėjau.

taip skubejau komentuot, kad net nuorodos neatidariau biggrin.gif
dekui 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2016 04 26, 08:33)
Tai stai koki grozi db turime  wub.gif
Tikrai gražuolis wub.gif

------------------------------

Tęsiant erkių temą...
Jei įsisiurbia erkė, visad traukiu pirštais. Ir visad bijau, kad galvos erkei nenutraukčiau. O jūs kokius nors traukiklius naudojat tam reikalui?
Seniau veterinarinėje esu pirkusi tokį įrankį
user posted image
Bet man jis visiškai nepasiteisino. Nepakankamai gerai erkę sugriebia ir neišsitraukia...

O nuo pernai ar tai užpernai metų, šitas įnagis vilioja...
http://www.dailymoti...-twiste_animals

O dabar pas kiniečius užmačiau nebrangiai panašių aliexpress.com
Gal kuri nors jau turit, ir galit pasakyti, vertas dėmesio ar ir toliau savais pirštukais naudotis ir tiek lens.gif smile.gif
Atsakyti
g.gif nu nežinau...kad naudotis tokiu įrankiu,erkė pakankamai didelė turi būt...o jei mažuliukė,kaip aguona,vistiek į darbą nagus teks paleist tongue.gif
be to pažiūrėjus vaizdelį man iškilo klausimas-o ar nebūna atvejų,kai galva erkei nusisuka... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 04 27, 13:13)
g.gif  nu nežinau...kad naudotis tokiu įrankiu,erkė pakankamai didelė turi būt...o jei mažuliukė,kaip aguona,vistiek į darbą nagus teks paleist  tongue.gif
be to pažiūrėjus vaizdelį man iškilo klausimas-o ar nebūna atvejų,kai galva erkei nusisuka... bigsmile.gif

pas savo suni randu dvejopu, vienos tokios sviesios, dideles, storos, tai tas ir istraukti paprasta, kitos nu toookios mazulytes, kad vos iziureti galima , tokios rausvos, ar rudos , net nezinau kaip ta spalva apibudinti....tai tas mazasias traukiant, buna , kad galva vistik lieka doh.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

As erkes išsukinėju pries laikrodzio rodyklę, kaip varzteli koki. Labai labai atsargiai. Išsisuka visd cielos ir gyvos kojales judina brunette.gif
Atsakyti
Seniai besirodem:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image

Apie save primenam ir mes. ax.gif Čia po pasivaikščiojimo, truputuką išsimaudė bėbryne, tai buvo išskalbtas, ir dabar visa esybe rodo koks jis nelaimingas ir kaip jam šalta.

Linamog, kur ta šuns skulptūra ?Kad KLP tai jau aišku.O šiaip kurioje vietoje?Paskutinės dvi foto geros thumbup.gif Ir nori pasakyti, kad briedžio nesivijo?Mes toookių progų nepraleistumėm.

Dideja, smagu, kad prisijungei, visada malonu matyti naujus veidukus.Ir šuniukas labai, labai wub.gif Šaunus tavo poelgis. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 04 28, 20:33)
Linamog, kur ta šuns skulptūra ?Kad KLP tai jau aišku.O šiaip kurioje vietoje?Paskutinės dvi foto geros thumbup.gif Ir nori pasakyti, kad briedžio nesivijo?Mes toookių progų nepraleistumėm.

Kruiziniu laivu terminale ji. Nesivijo, nes briedis visiskai nebijojo. Vamptelejo karta, mate, kad nereaguoja, tai nesiverze gintis, nors matesi, kad kaily nesitveria.
Atsakyti