Advantix iš pet24.lt užsisakiau, kaip tik tiems lašeliams nuolaida pas juos.
Plius dar 10 nuolaida 22d.,23d.,24dienomis su kodu Suo2016 perkant ne mažiau kaip už 39.
Gal kam pravers tos savaitgalio nuolaidos
helloooo Ar šventėt vakar šuns dieną?
Taiga gavo neragautų skanukų (draugės iš JAV atsiųstų). Patiko mano smagurei
Tai ir visas mūsų šventimas.
Va dar kokį patiekalą atsiuntė. Galima pavadinti "greito paruošimo košė" . Užpili šiltu vandeniu ir palaikai 3min.
Neužmačiau Lietuvoje tokių.. (neskaitant "canis" makaronų kur mėsos nerasta)
--
Va dar pasireklamuosim, kad konkurse Limpa Taiga dalyvauja
www.m-1.fm/hills
Prisijunkit prie dalyvių ir jūs
Va dar kokį patiekalą atsiuntė. Galima pavadinti "greito paruošimo košė" . Užpili šiltu vandeniu ir palaikai 3min.
Neužmačiau Lietuvoje tokių.. (neskaitant "canis" makaronų kur mėsos nerasta)
--
Va dar pasireklamuosim, kad konkurse Limpa Taiga dalyvauja
www.m-1.fm/hills
Prisijunkit prie dalyvių ir jūs
Beda pas mus su tomis erkemis, ne kitaip
Kiekviena diena keliaujam i miska pasibegioti ir , turbut, dar nebuvo dienos, kad neprisikabintu tos bjaurybes...arba dar ropojancia uztinku, arba jau isisiurbusias Suo juodas, labai sunku iziureti...
Lasus lasinam, db , pasiskaiciusi, kad dauguma giria Advantix, sulasinom siuos, deja, kaip segesi, taip ir segasi...
Nezinau ar dar bandyti laime su tuo Foresto antkakliu
Kiekviena diena keliaujam i miska pasibegioti ir , turbut, dar nebuvo dienos, kad neprisikabintu tos bjaurybes...arba dar ropojancia uztinku, arba jau isisiurbusias Suo juodas, labai sunku iziureti...
Lasus lasinam, db , pasiskaiciusi, kad dauguma giria Advantix, sulasinom siuos, deja, kaip segesi, taip ir segasi...
Nezinau ar dar bandyti laime su tuo Foresto antkakliu
QUOTE(Jolleee @ 2016 04 25, 14:05)
helloooo Ar šventėt vakar šuns dieną?
Ketinau i Trakus su sunem vaziuot svest, bet netgi mane toks oras atbaide Tai pasitenkinom tradiciniu pasivaiksciojimu prie mariu, kai vakarop saulyte islindo.
QUOTE(Dideja @ 2016 04 25, 15:21)
Kiekviena diena keliaujam i miska pasibegioti ir , turbut, dar nebuvo dienos, kad neprisikabintu tos bjaurybes...
O kasdien apsipurkst nebandet ? Man tai viena efektyvesniu priemoniu...tik netinget reik...
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 04 25, 21:16)
Ar nesubalamutinsim suns jei kai as dirbu suni laikytumem kieme prirista pas tevus,o vakare as parsivesciau ji namo...
Balamutinimas toks, kad priristas gali nekontroliuojamai elgtis ir kvailu iprociu prisigaudyt..tarkim bent jau lot be reikalo, vaikytis kazka...
Nebent pries darba ji nuvaikyt gerai, kad pavarges daugiau ilsetusi, zbitku nekrestu..o grynas oras pavasari suniukui tik i nauda.
QUOTE(cile @ 2016 04 25, 22:00)
O kasdien apsipurkst nebandet ? Man tai viena efektyvesniu priemoniu...tik netinget reik...
nebandem....man kazkaip nedrasu, kad prisilaizys po to grazuolis visokios chemijos...
ir dar klausimas...gal kuri patarsite, kaip atpratinti suni blaskytis ir loti masinoje ant ko papuola mato pravaziuojancias masinas, ar zmogu kazkoki einant, baisus lojimas, blaskymasis, galiausiai artejant link misko jau nieko nebemato, bet vistiek duodasi, zvalgosi, loja
gerai, kad miskas nelabai toli, o tai ir apkursti butu galima nuo tokio lojimo
Maciau mergaites idejusios saviskiu foto, tai ir mes noretume pasirodyti
Gruodzio menesi, nakti , ant kelio radome ismesta mazuliuka suneliuka, su visais jo daikteliais: guoliu, zaislais, maistu , palutemis....Kaip vaikas pasake "pasiseke mums, gavom nemokamai "
Tai stai koki grozi db turime
o kai radom buvo va tokio dydzio kruopeliukas
https://scontent-ams...amp;oe=57B6A319
Gruodzio menesi, nakti , ant kelio radome ismesta mazuliuka suneliuka, su visais jo daikteliais: guoliu, zaislais, maistu , palutemis....Kaip vaikas pasake "pasiseke mums, gavom nemokamai "
Tai stai koki grozi db turime
o kai radom buvo va tokio dydzio kruopeliukas
https://scontent-ams...amp;oe=57B6A319
Oooo, koks ausytas naujokas, sveiki prisijunge!
QUOTE(linamog @ 2016 04 26, 09:03)
Oooo, koks ausytas naujokas, sveiki prisijunge!
Musu grazuoliukas labai man panasus i Rytu Europos juoda avigani , aisku ne grynuolis, bet kazkas panasaus mano akimis Db jam galetu but ~ 6 men, sveria 23 kg, kazi iki kiek dar dides
QUOTE(Dideja @ 2016 04 26, 10:14)
Musu grazuoliukas labai man panasus i Rytu Europos juoda avigani , aisku ne grynuolis, bet kazkas panasaus mano akimis Db jam galetu but ~ 6 men, sveria 23 kg, kazi iki kiek dar dides
Kazkada as bijojau del dydzio. Dabar jau nebebijau..sveria apie 10kg.amzius apie 7 men turetu but tikrai..Jau pradejo kilnot koja.Preita savaite nuvalge intiko laidus... Tai mn pinigine paplonino 25 eu.Buvau supykus,bet vistiek vakare parnesiau jautienos kulna.Daviau visa gabala.Sakau ilgiau skanu bus.Bet kur tau Aplaize ir ziuri..Tipo per didelis supjaustyk
Minejot purskima nuo erkiu..Tai cia bet kokiu repelentu nuo erkiu
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 04 26, 09:22)
Kazkada as bijojau del dydzio. Dabar jau nebebijau..sveria apie 10kg.amzius apie 7 men turetu but tikrai..Jau pradejo kilnot koja.Preita savaite nuvalge intiko laidus... Tai mn pinigine paplonino 25 eu.Buvau supykus,bet vistiek vakare parnesiau jautienos kulna.Daviau visa gabala.Sakau ilgiau skanu bus.Bet kur tau Aplaize ir ziuri..Tipo per didelis supjaustyk
tai taip jau su tais ju zbitkais Pas mus namie irgi "remontai verkia" , viskas nudraskyta, nukramtyta, bet gi tiek to, uztai kiek dziaugsmo is to suneliuko gaunam
Musu seimyna , apskritai , buvo kaciu myletojai, su jom kazkaip paprasciau, bet cia va taip va neplanuotai ir suni "gavom" Tiesa, draugyste su 2 musu turimomis katemis taip ir neatsirado ir per nosi gavo ir aki jam buvo uzkabinusios, nepasimoke niekaip , naglai prie ju lenda ir viskas , zaist , matyt, jaunuolis nori
o del dydzio tai reikalas tas, kad vaikui beveik neimanoma jo nulaikyti, kai isveda gamtiniu reikalu atlikti, kol mes darbe.... su maziuku tas paprasciau butu
QUOTE(Dideja @ 2016 04 26, 10:32)
tai taip jau su tais ju zbitkais Pas mus namie irgi "remontai verkia" , viskas nudraskyta, nukramtyta, bet gi tiek to, uztai kiek dziaugsmo is to suneliuko gaunam
Musu seimyna , apskritai , buvo kaciu myletojai, su jom kazkaip paprasciau, bet cia va taip va neplanuotai ir suni "gavom" Tiesa, draugyste su 2 musu turimomis katemis taip ir neatsirado ir per nosi gavo ir aki jam buvo uzkabinusios, nepasimoke niekaip , naglai prie ju lenda ir viskas , zaist , matyt, jaunuolis nori
o del dydzio tai reikalas tas, kad vaikui beveik neimanoma jo nulaikyti, kai isveda gamtiniu reikalu atlikti, kol mes darbe.... su maziuku tas paprasciau butu
Dei isvedimo panasi beda..Atrodo mazas,bet jegos Kai dovanas lauke renku turiu susikaupus rinkt,kad truktelejus nepargriautu ir manes.