Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

000164.gif Advantix iš pet24.lt užsisakiau, kaip tik tiems lašeliams nuolaida pas juos.
Plius dar 10€ nuolaida 22d.,23d.,24dienomis su kodu Suo2016 perkant ne mažiau kaip už 39€.
Gal kam pravers tos savaitgalio nuolaidos wink.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolleee: 23 balandžio 2016 - 20:02
helloooo smile.gif Ar šventėt vakar šuns dieną? bigsmile.gif
Taiga gavo neragautų skanukų (draugės iš JAV atsiųstų). Patiko mano smagurei biggrin.gif
Tai ir visas mūsų šventimas. smile.gif
user posted image user posted image

Va dar kokį patiekalą atsiuntė. Galima pavadinti "greito paruošimo košė" . Užpili šiltu vandeniu ir palaikai 3min.
Neužmačiau Lietuvoje tokių.. (neskaitant "canis" makaronų kur mėsos nerasta)
user posted image

--
Va dar pasireklamuosim, kad konkurse Limpa Taiga dalyvauja blush2.gif
www.m-1.fm/hills

Prisijunkit prie dalyvių ir jūs wink.gif

Atsakyti
Beda pas mus su tomis erkemis, ne kitaip doh.gif

Kiekviena diena keliaujam i miska pasibegioti ir , turbut, dar nebuvo dienos, kad neprisikabintu tos bjaurybes...arba dar ropojancia uztinku, arba jau isisiurbusias doh.gif Suo juodas, labai sunku iziureti...

Lasus lasinam, db , pasiskaiciusi, kad dauguma giria Advantix, sulasinom siuos, deja, kaip segesi, taip ir segasi...

Nezinau ar dar bandyti laime su tuo Foresto antkakliu g.gif ax.gif
Atsakyti
Jei mes einam i stadiona ten zole trumpa..tada erkiu nepasigaunam,bet jei palei upe tada saakes... doh.gif
Dar toks klausimas: Ar nesubalamutinsim suns jei kai as dirbu suni laikytumem kieme prirista pas tevus,o vakare as parsivesciau ji namo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2016 04 25, 14:05)
helloooo smile.gif Ar šventėt vakar šuns dieną?  bigsmile.gif
Taiga gavo neragautų skanukų (draugės iš JAV atsiųstų). Patiko mano smagurei biggrin.gif
Tai ir visas mūsų šventimas. smile.gif

Ketinau i Trakus su sunem vaziuot svest, bet netgi mane toks oras atbaide ax.gif Tai pasitenkinom tradiciniu pasivaiksciojimu prie mariu, kai vakarop saulyte islindo.

QUOTE(Dideja @ 2016 04 25, 15:21)
Kiekviena diena keliaujam i miska pasibegioti ir , turbut, dar nebuvo dienos, kad neprisikabintu tos bjaurybes...

O kasdien apsipurkst nebandet unsure.gif ? Man tai viena efektyvesniu priemoniu...tik netinget reik... ax.gif

QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 04 25, 21:16)
Ar nesubalamutinsim suns jei kai as dirbu suni laikytumem kieme prirista pas tevus,o vakare as parsivesciau ji namo... g.gif

Balamutinimas toks, kad priristas gali nekontroliuojamai elgtis ir kvailu iprociu prisigaudyt..tarkim bent jau lot be reikalo, vaikytis kazka... g.gif
Nebent pries darba ji nuvaikyt gerai, kad pavarges daugiau ilsetusi, zbitku nekrestu..o grynas oras pavasari suniukui tik i nauda.
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2016 04 25, 22:00)

O kasdien apsipurkst nebandet  unsure.gif ? Man tai viena efektyvesniu priemoniu...tik netinget reik...  ax.gif

nebandem....man kazkaip nedrasu, kad prisilaizys po to grazuolis visokios chemijos... ax.gif g.gif

ir dar klausimas...gal kuri patarsite, kaip atpratinti suni blaskytis ir loti masinoje ant ko papuola g.gif mato pravaziuojancias masinas, ar zmogu kazkoki einant, baisus lojimas, blaskymasis, galiausiai artejant link misko jau nieko nebemato, bet vistiek duodasi, zvalgosi, loja doh.gif
gerai, kad miskas nelabai toli, o tai ir apkursti butu galima nuo tokio lojimo smile.gif
Atsakyti
Maciau mergaites idejusios saviskiu foto, tai ir mes noretume pasirodyti bigsmile.gif

Gruodzio menesi, nakti , ant kelio radome ismesta mazuliuka suneliuka, su visais jo daikteliais: guoliu, zaislais, maistu , palutemis....Kaip vaikas pasake "pasiseke mums, gavom nemokamai " biggrin.gif

Tai stai koki grozi db turime wub.gif
user posted image

o kai radom buvo va tokio dydzio kruopeliukas smile.gif
https://scontent-ams...amp;oe=57B6A319
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 26 balandžio 2016 - 07:36
Oooo, koks ausytas naujokas, sveiki prisijunge!
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 04 26, 09:03)
Oooo, koks ausytas naujokas, sveiki prisijunge!

drinks_cheers.gif 4u.gif

Musu grazuoliukas labai man panasus i Rytu Europos juoda avigani g.gif , aisku ne grynuolis, bet kazkas panasaus mano akimis smile.gif Db jam galetu but ~ 6 men, sveria 23 kg, kazi iki kiek dar dides smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2016 04 26, 10:14)
drinks_cheers.gif  4u.gif

Musu grazuoliukas labai man panasus i Rytu Europos juoda avigani  g.gif  , aisku ne grynuolis, bet kazkas panasaus mano akimis  smile.gif Db jam galetu but ~ 6 men, sveria 23 kg, kazi iki kiek dar dides  smile.gif

Kazkada as bijojau del dydzio. blush2.gif Dabar jau nebebijau..sveria apie 10kg.amzius apie 7 men turetu but tikrai..Jau pradejo kilnot koja.Preita savaite nuvalge intiko laidus... lotuliukas.gif Tai mn pinigine paplonino 25 eu.Buvau supykus,bet vistiek vakare parnesiau jautienos kulna.Daviau visa gabala.Sakau ilgiau skanu bus.Bet kur tau doh.gif Aplaize ir ziuri..Tipo per didelis supjaustyk lotuliukas.gif
Minejot purskima nuo erkiu..Tai cia bet kokiu repelentu nuo erkiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milka-Vanylka: 26 balandžio 2016 - 08:24
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 04 26, 09:22)
Kazkada as bijojau del dydzio. blush2.gif Dabar jau nebebijau..sveria apie 10kg.amzius apie 7 men turetu but tikrai..Jau pradejo kilnot koja.Preita savaite nuvalge intiko laidus... lotuliukas.gif Tai mn pinigine paplonino 25 eu.Buvau supykus,bet vistiek vakare parnesiau jautienos kulna.Daviau visa gabala.Sakau ilgiau skanu bus.Bet kur tau doh.gif Aplaize ir ziuri..Tipo per didelis supjaustyk lotuliukas.gif

tai taip jau su tais ju zbitkais biggrin.gif Pas mus namie irgi "remontai verkia" , viskas nudraskyta, nukramtyta, bet gi tiek to, uztai kiek dziaugsmo is to suneliuko gaunam wub.gif
Musu seimyna , apskritai , buvo kaciu myletojai, su jom kazkaip paprasciau, bet cia va taip va neplanuotai ir suni "gavom" smile.gif Tiesa, draugyste su 2 musu turimomis katemis taip ir neatsirado ax.gif ir per nosi gavo ir aki jam buvo uzkabinusios, nepasimoke niekaip schmoll.gif , naglai prie ju lenda ir viskas , zaist , matyt, jaunuolis nori smile.gif

o del dydzio tai reikalas tas, kad vaikui beveik neimanoma jo nulaikyti, kai isveda gamtiniu reikalu atlikti, kol mes darbe.... ax.gif su maziuku tas paprasciau butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2016 04 26, 10:32)
tai taip jau su tais ju zbitkais  biggrin.gif Pas mus namie irgi  "remontai verkia" , viskas nudraskyta, nukramtyta, bet gi tiek to, uztai kiek dziaugsmo is to suneliuko gaunam  wub.gif
Musu seimyna , apskritai , buvo kaciu myletojai, su jom kazkaip paprasciau, bet cia va taip va neplanuotai ir suni "gavom"  smile.gif Tiesa, draugyste su 2 musu turimomis katemis taip ir neatsirado ax.gif ir per nosi gavo ir aki jam buvo uzkabinusios, nepasimoke niekaip schmoll.gif , naglai prie ju lenda ir viskas , zaist , matyt, jaunuolis nori  smile.gif

o del dydzio tai reikalas tas, kad vaikui beveik neimanoma jo nulaikyti, kai isveda gamtiniu reikalu atlikti, kol mes darbe.... ax.gif  su maziuku tas paprasciau butu  smile.gif

Dei isvedimo panasi beda..Atrodo mazas,bet jegos doh.gif Kai dovanas lauke renku turiu susikaupus rinkt,kad truktelejus nepargriautu ir manes. smile.gif
Atsakyti