Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(lututė @ 2016 04 21, 10:24)
bet kiekvieną sykį einant pasivaikščiot mieste šunį purkšt-nu irgi nei šis nei tas atrodo...

Man tai trunka 2 minutes nupurkšt du šunis. O tai didelis darbas lotuliukas.gif Ilgiau kuičiuosi, kol šunim ėst paduodu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2016 04 21, 13:39)
Bent jau kojas ir papilve, tai kogi ne...uzimtu keleta minuciu..ypac kai suva vienas...Yra tas Biokill, galima kad ir ne kasdien, bent kas kelias dienas. bent jau per sita arsuji pika iki kol zole prades sienaut...
As jau vos ne pastoviai nesiojuos nediduka buteliuka purskalo ir blusines šukeles  doh.gif
Ale va sekmadieni patingejau papurkst ir vilniske erke mazoji parsiveze..istraukiau tokia apdujusia, bet visgi isisege nelaboji...

aš tai dar bijau,kad mano pilvinis prisilaižys chemikalų doh.gif Nu bliam,su tuo šuniu,tai pikčiau,nei su vaiku tongue.gif O tai Biokill nėra labai kenksmingas (šuniui,aišku tongue.gif ) ? Ainu skaityt tongue.gif

QUOTE(Agnnyte @ 2016 04 21, 14:00)
Man tai trunka 2 minutes nupurkšt du šunis. O tai didelis darbas  lotuliukas.gif Ilgiau kuičiuosi, kol šunim ėst paduodu biggrin.gif

nu tai jo,bet pačios tai šunys išauklėti, o manasis, iš to džiaugsmo,kad eis, nenustovi vietoj...triznavotas gerokai biggrin.gif aišku,ir besisukiojantį nupurkšt įmanoma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 04 21, 14:47)
aš tai dar bijau,kad mano pilvinis prisilaižys chemikalų  doh.gif Nu bliam,su tuo šuniu,tai pikčiau,nei su vaiku  tongue.gif O tai Biokill nėra labai kenksmingas (šuniui,aišku  tongue.gif ) ? Ainu skaityt  tongue.gif
nu tai jo,bet pačios tai šunys išauklėti, o manasis, iš to džiaugsmo,kad eis, nenustovi vietoj...triznavotas gerokai  biggrin.gif aišku,ir besisukiojantį nupurkšt įmanoma  rolleyes.gif

O kode turetu..gi ne kate wink.gif
nereik ten jo kiaurai permerkt - lengva dulksna bigsmile.gif Kiaurai galima i kaimo zolynus einant, o mieste uzteks pavirsiukais. tas kenksmingumas turetu but minimalus - kiek ten to aerozolio ikvepia..o siaip tai ant plauku permetrinas pasilieka ir duoda smugi erkem.
Del tryzniojimo tai joa, mano irgi namie tokia procedurai sunkiai pasiduotu...nu bet as is ju issitycioju lauke - tada gauna koncentracijos pratimu kol isterijos pasibaigia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 21 balandžio 2016 - 15:15
QUOTE(cile @ 2016 04 21, 16:10)
O kode turetu..gi ne kate wink.gif
nereik ten jo kiaurai permerkt - lengva dulksna  bigsmile.gif Kiaurai galima i kaimo zolynus einant, o mieste uzteks pavirsiukais. tas kenksmingumas turetu but minimalus - kiek ten to aerozolio ikvepia..o siaip tai ant plauku permetrinas pasilieka ir duoda smugi erkem.
Del tryzniojimo tai joa, mano irgi namie tokia procedurai sunkiai pasiduotu...nu bet as is ju issitycioju lauke - tada gauna koncentracijos pratimu kol isterijos pasibaigia  lotuliukas.gif

nu bet bliam,paskaičiau aš apie tą biokill informacinį lapelį...juoksies,bet susikraupinau... unsure.gif ir vandens organizmams,ir žuvims kenksmingas,ir neįkvėpt,ir ant odos-nini,ir neglostyt - nu tai beveik cheminis ginklas ... lotuliukas.gif o jei prisilaižys...mano mėgėjas kojas pasipraust visada kai iš lauko grįžta (nors išmokinau pirmiausia ateit nusivalyt su skuduru).Net nežinau... unsure.gif Galit žvengt iš manęs,bet gal geriau tada citrinos nuovirą naudosiu...vis mažiau bėdos...jei netingiu košes virt kas 4 dienas-tą patį galiu padaryt ir su purškalu,4 dienas tikrai šaldytuve laikysis rolleyes.gif

tai tavo mergos gerai išauklėtos, sportininkės... thumbup.gif o mano užsispyręs senas ryžas ožys sugeba ir tarp kojų tuo metu įlįst,ir visą nulaižyt,ir balsu paskubint -nu juokas ima,negi bausi...o jau kad klausytų tokiu reikšmingu metu-nu tai dudki lotuliukas.gif 10 sekundžių pasėdi,kai liepiu ,ir vėl nebeištveria... lotuliukas.gif
Atsakyti
Kvailą klausimą užduosiu - nemuškit labai blush2.gif
Pirmą kart gyvenime sugalvojau nueit pasižiūrėti Agility varžybų, ar žiūrovai gali ateit su savo šunimis? Įleis? Renginys patalpoje, arenoj.

Atsakyti
QUOTE(rim @ 2016 04 22, 16:01)
Kvailą klausimą užduosiu - nemuškit labai  blush2.gif
Pirmą kart gyvenime sugalvojau nueit pasižiūrėti Agility varžybų, ar žiūrovai gali ateit su savo šunimis? Įleis? Renginys patalpoje, arenoj.

Taip, galima. Skiepų pasas privalo būti tvarkingas, galiojantis. Bilietą nusipirkt prie įėjimo nuo gatvės pusės, įėjimas su šunimis - iš kitos pusės.
Varžybos vyks kartu su paroda, žmonių ir šunų bus tikrai tiršta. Galima vaikščioti tik apačioj, salėj. Į viršų tarp kėdžių nelabai įleidžia su šunimis.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 04 22, 16:25)
žmonių ir šunų bus tikrai tiršta. Galima vaikščioti tik apačioj, salėj. Į viršų tarp kėdžių nelabai įleidžia su šunimis.

Nu joa..savo malonumui suns tikrai ten nesivesciau...gerai kai pas mane maza, tai ant ranku pasiimu..bet kai tenka su abiem eit, tada vargelis doh.gif
Bet siaip tai pasiilgau tu siaulietisku varziu, tik kad dirbt sestadieni reiks, o sekmadieni ner vaziuojanciu is kauno sad.gif
Atsakyti
Ačiū labai už išsamius atsakymus ir paaiškinimus😊
Eisim be šuns
Atsakyti
pamarginsiu temą,bais smagios nuotraukos iš fotobūdelės biggrin.gif

http://www.resharewo...oth-lynn-terry/
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2016 04 20, 18:32)
[...] siuo atveju labiau pasitikiu permetrino preperatais - Advantix, is bedos  Duowin contact.

Kadangi erkės tiek mutavusios, kad joms niekas nebaisu, tai surizikavau ir parsisiunčiau (dar nelašinau, nes kol kas mūsų laukuos "ramu") kažkokį naujovišką mix-ą (fipronilo ir permetrino "bombą" doh.gif biggrin.gif ):
http://www.cocooncen...ttes/22364.html

Nežinau, gal ir neteisi esu, bet aš per 9 saviškių auginimo metus susidariau tokią nuomonę, kad jeigu įsisiurbs infekuota erkė, tai jokie frontlainai, advantixai, forestai nepadės schmoll.gif

QUOTE(lututė @ 2016 04 21, 10:24)
cilės merga sirgo...  unsure.gif

Kuri? Būsiu kažką praleidus mastau.gif

QUOTE(vikaliu @ 2016 04 21, 09:18)
a tai yra kokių veiksmingų priemonių? nes maniškė visai nelašinta 

Nėra. Geriausia prevencija - kaskart, grįžus iš pasivaikščiojimo, šunį nuo galvos iki kojų "prašukuot" . Bet ir tai ne 100 proc. garantija, kad viską pamatysit.
Atsakyti
Oo, kokie zmoniai...as jau tamstos labai pasiilgus buvau..pries pora dienu ketinau per az teirautis kur dingus ir bent jau kaip mergiotes tavo gyvuoja bigsmile.gif
QUOTE(Borzika @ 2016 04 23, 17:33)
Kadangi erkės tiek mutavusios, kad joms niekas nebaisu, tai surizikavau ir parsisiunčiau (dar nelašinau, nes kol kas mūsų laukuos "ramu") kažkokį naujovišką mix-ą (fipronilo ir permetrino "bombą"  doh.gif  biggrin.gif ):

Na taip, erkes kaip reikiant "adaptuotos", nu bet tas permtrinas ju nervu sistema visvien kazkiek veikia g.gif Musuose siemt pasirode analogiskas Virbaco produktas..vis neprisiruosiu jo saviskem sulasint...
Nežinau, gal ir neteisi esu, bet aš per 9 saviškių auginimo metus susidariau tokią nuomonę, kad jeigu įsisiurbs infekuota erkė, tai jokie frontlainai, advantixai, forestai nepadės  schmoll.gif

Nu tipo turetu nespet tu nuodu atpilt, jei greit isisiegus nudusta..o permetrininiai isvis turetu ja sulaikyt jau ant suns kailio unsure.gif
Kuri? Būsiu kažką praleidus mastau.gif

Nugi margoji - lygiai pries metus, panasiu laiku pasigavo erlichioze+babezioze

Geriausia prevencija - kaskart, grįžus iš pasivaikščiojimo, šunį nuo galvos iki kojų "prašukuot" . Bet ir tai ne 100 proc. garantija, kad viską pamatysit.

Nu va, ka as ir sakau- geriausia prevencija pusplikis baltas suo (tfu tfu tfu, nes ir pas tokia retkarciais praziuriu doh.gif bet visumoj sviecia is tolo)
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2016 04 23, 19:00)
Oo, kokie zmoniai...as jau tamstos labai pasiilgus buvau..pries pora dienu ketinau per az teirautis kur dingus ir bent jau kaip mergiotes tavo gyvuoja  bigsmile.gif

flirt.gif 4u.gif
Ačiū, magaitės sveikos gyvos gyvena sau atsipūtusios ir vargo nemato smile.gif Kiek papilnėjom (visos 3) per žiemą, bet šiaip viskas OK ax.gif

Nugi margoji - lygiai pries metus, panasiu laiku pasigavo erlichioze+babezioze

Hmm, arba tikrai "pramačiau", arba neatsimenu doh.gif blush2.gif 4u.gif

permetrininiai isvis turetu ja sulaikyt jau ant suns kailio  unsure.gif

Turėtų... Bet argi jie veikia taip? Panašu, kad visa tai - tik marketingas...

ka as ir sakau- geriausia prevencija pusplikis baltas suo

biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti