Oo, kokie zmoniai...as jau tamstos labai pasiilgus buvau..pries pora dienu ketinau per az teirautis kur dingus ir bent jau kaip mergiotes tavo gyvuoja
QUOTE(Borzika @ 2016 04 23, 17:33)
Kadangi erkės tiek mutavusios, kad joms niekas nebaisu, tai surizikavau ir parsisiunčiau (dar nelašinau, nes kol kas mūsų laukuos "ramu") kažkokį naujovišką mix-ą (fipronilo ir permetrino "bombą"
):
Na taip, erkes kaip reikiant "adaptuotos", nu bet tas permtrinas ju nervu sistema visvien kazkiek veikia
Musuose siemt pasirode analogiskas Virbaco produktas..vis neprisiruosiu jo saviskem sulasint...
Nežinau, gal ir neteisi esu, bet aš per 9 saviškių auginimo metus susidariau tokią nuomonę, kad jeigu įsisiurbs infekuota erkė, tai jokie frontlainai, advantixai, forestai nepadės
Nu tipo turetu nespet tu nuodu atpilt, jei greit isisiegus nudusta..o permetrininiai isvis turetu ja sulaikyt jau ant suns kailio
Kuri? Būsiu kažką praleidus
Nugi margoji - lygiai pries metus, panasiu laiku pasigavo erlichioze+babezioze
Geriausia prevencija - kaskart, grįžus iš pasivaikščiojimo, šunį nuo galvos iki kojų "prašukuot" . Bet ir tai ne 100 proc. garantija, kad viską pamatysit.
Nu va, ka as ir sakau- geriausia prevencija pusplikis baltas suo (tfu tfu tfu, nes ir pas tokia retkarciais praziuriu
bet visumoj sviecia is tolo)