QUOTE(cile @ 2016 04 08, 12:34)
Jopsikimat kaip siemet erkes atakuoja..kazkaip ankstesniais metais man ju tiek nekliudavo..kita vertus per Velykas staigiai atsilo ir tas "geris" pasipyle kaip is gausybes rago pirmasias pagavom per Atvelyki - bet taip solidziai - prie mariu per nepilna valanda nuo baltosios pora desimciu jei ne daugiau. Veliau Panemunej irgi kaskart po 3 vos ne asfaltu einant..vakar prie mariu, Pazaislio pusej per pora valandu pora prikibo..tiesa, nuemiau ropojancias, tai nezinau kaip but buve..kales buvo gausiai nupurkstos neostomasanu.
Kas keista, kad siemet itin atakuoja mano baltaja..sakau gal su amzium kazkokie pakitimai organizme vyksta, i ka erkes reaguoja..nes ji niekad nebudavo patraukli joms
Kas keista, kad siemet itin atakuoja mano baltaja..sakau gal su amzium kazkokie pakitimai organizme vyksta, i ka erkes reaguoja..nes ji niekad nebudavo patraukli joms
praeitą savaitgalį prie marių būnant nepasigavo...prisiskaičius visokių rašliavų, buvau nupurškus paprasčiausiu vandens/acto mišiniu,smirdėjo mašinoj kaip reikiant dar rašė,kad citriną reik išvirt su visa žieve ir išspaust-irgi repelentas geras,bet tingėjau...
bet pasigavo savo trasoj...mieste...
aga,erkės labai įdomiai-ne prie kiekvieno vienodai kimba ( šiuo atveju aš apie žmones,bet įtariu,kad ir su šunim gali būt tas pats)
dar kitą savaitgalį planuojam kaime medžius genėt-nu tai įtariu ir prisirinks ten iš sausos žolės nors plėvelėn suvyniok tą šunį ...