Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Agnnyte @ 2016 04 05, 14:23)
Biuletenis yra nieko gero - darbymetis juodas, o aš guliu vat nuo praeitos savaitės. Bet atsigaunu. Po truputį.
Bet biuletenis yra ir šioks toks gėris - radau laiko (kol temperatūra nukrenta iki normos po vaistų) sutvarkyt mėnesio senumo fotkes. O tai per tuos darbus nespėju.
Mano gauja  wub.gif

user posted image

kas atsitiko ? unsure.gif Gripas užspaudė?

nu šita fotkė bigsmile.gif thumbup.gif Pepė ausim vėją tikrina lotuliukas.gif

Panos,jūs man pasakykit dabar...vienoj vet vaistinėj pirkau vaistų nuo kirminų,davė porą tablečių-vieną dabar,kitą po savaitės (seniai čia).Dabar pirkau savo vaistinėj -davė 3 ir pasakė visas iškart sušert...nu sušėriau...tai ar čia skirtingi vaistai,ar skirtingos vaistininkės... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 04 05, 16:27)
kas atsitiko ?  unsure.gif  Gripas užspaudė?

nu šita fotkė  bigsmile.gif  thumbup.gif  Pepė ausim vėją tikrina  lotuliukas.gif

Panos,jūs man pasakykit dabar...vienoj vet vaistinėj pirkau vaistų nuo kirminų,davė porą tablečių-vieną dabar,kitą po savaitės (seniai čia).Dabar pirkau savo vaistinėj -davė 3 ir pasakė visas iškart sušert...nu sušėriau...tai ar čia skirtingi vaistai,ar skirtingos vaistininkės...  lotuliukas.gif

Gripas, kuris virto bjauriu bronchitu. Tada jau atguliau ir didvyrio nebevaidinau...

Pepės ausys tokios ir yra. Viena į šiaurę, kita pusę septynių. Jos nevienodos, tai dažnai lyg nupūsta atrodo.

Tabletės yra pagal svorį. Skirtingas davė tiesiog.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 04 05, 16:49)
Gripas, kuris virto bjauriu bronchitu. Tada jau atguliau ir didvyrio nebevaidinau...

Pepės ausys tokios ir yra. Viena į šiaurę, kita pusę septynių. Jos nevienodos, tai dažnai lyg nupūsta atrodo.

oj...jei turi-čiobrelių arbata litrais. Pagardų visokių ir medaus nereik.Sveik 4u.gif

biggrin.gif aš maniau,kad čia šiaip, atsipūtus biggrin.gif
Pinkio viena buvo linkstanti,mat su tėvuku kažkada kažko prisidirbęs buvo,tai netyčia kliuvo per ausį hihihi.gif bet nieko,pas mane pagyveno,tai ir ausys atsistojo,ir uodega,ir dar rankenėlės šonuose atsirado... lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 04 05, 16:57)
oj...jei turi-čiobrelių arbata litrais. Pagardų visokių ir medaus nereik.Sveik  4u.gif

biggrin.gif  aš maniau,kad čia šiaip, atsipūtus  biggrin.gif
Pinkio viena buvo linkstanti,mat su tėvuku kažkada kažko prisidirbęs buvo,tai netyčia kliuvo per ausį  hihihi.gif bet nieko,pas mane pagyveno,tai ir ausys atsistojo,ir uodega,ir dar rankenėlės šonuose atsirado...  lotuliukas.gif

Čiobreliam alergija - verčiuos iš kojų vos užuodus. Varau avietes litrais. Panašu, kad gyvensiu.

Aš jau baigiu atitirpint šunim žieminius riebalus. Gralis jau lieknas, Pepei dar kokia savaitė, bet maniškis pasveiks, pradės vėl sportuot, tai jai bus gerai.
Kad man taip tirptų... Net nervas ima.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 04 05, 13:23)
Mano gauja  wub.gif
thumbup.gif wub.gif fainos gaujos faina foto wub.gif

Senai Taigą berodžiau...
Tai pasivaidensim ax.gif

Žibam tarp žibučių biggrin.gif
user posted image

Prie prūdo
user posted image

Su nauju, netoliese apsigyvenusiu, pažįstamu. smile.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 04 05, 17:17)
Čiobreliam alergija - verčiuos iš kojų vos užuodus. Varau avietes litrais. Panašu, kad gyvensiu.

Aš jau baigiu atitirpint šunim žieminius riebalus. Gralis jau lieknas, Pepei dar kokia savaitė, bet maniškis pasveiks, pradės vėl sportuot, tai jai bus gerai.

o bliamba g.gif apie avietes nežinau, žinau, kad šalaviją,ramunėles,šalpusnius,raudonėlį tokiu atveju geria...mama dar kišdavo man alijošių su medum...skonis "dieviškas" doh.gif

aš šunio riebalais nelabai susipergyvenus,kol jie normos ribose, labiau savais... lotuliukas.gif

QUOTE(Jolleee @ 2016 04 05, 17:33)
thumbup.gif  wub.gif fainos gaujos faina foto  wub.gif

Senai Taigą berodžiau... 
Tai pasivaidensim  ax.gif

Žibam tarp žibučių biggrin.gif

oj,kaip gražiai žiba wub.gif manekenė mūsų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 04 05, 17:17)

Man nugara pradejo rakint suni i vonia keliant, galvoju, pasversiu - is 16kg i 18kg soktelejes. Ziuriu, kad savo sausa atbulais eda. Sedo ant dietos "sauso ant puodelio dugno".
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 04 05, 17:59)
o bliamba  g.gif apie avietes nežinau, žinau, kad  šalaviją,ramunėles,šalpusnius,raudonėlį tokiu atveju geria...mama dar kišdavo man alijošių su medum...skonis "dieviškas"  doh.gif

aš šunio riebalais nelabai susipergyvenus,kol jie normos ribose, labiau savais...  lotuliukas.gif
oj,kaip gražiai žiba  wub.gif manekenė mūsų  biggrin.gif

Avietės nuo temperatūros. O ir šiaip skanu smile.gif
Su svoriu... Na, man nori nenori šunim reikia suderint. Graliui viršsvorio kilogramai iškart atsiliepia kelio raiščio operacijai. Ir šiaip, didėja tikimynė trūkti antram. Pepė sportuoja. Tai vėl negaliu varyt nutukusio šuns. Greičio nelieka, šuo dūsta, sąnariam sunku.

QUOTE(linamog @ 2016 04 05, 18:05)
Man nugara pradejo rakint suni i vonia keliant, galvoju, pasversiu - is 16kg i 18kg soktelejes. Ziuriu, kad savo sausa atbulais eda. Sedo ant dietos "sauso ant puodelio dugno".

Nu jo, tokiam ir 2 kg matosi. Graliui pradedu pastebėt nuo 5 tik...
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 04 05, 19:52)
Avietės nuo temperatūros. O ir šiaip skanu smile.gif
Su svoriu... Na, man nori nenori šunim reikia suderint. Graliui viršsvorio kilogramai iškart atsiliepia kelio raiščio operacijai.

a,aš apie kosulį tongue.gif

iš tikro tai ir aš stebiu,kad rankenėlės nedidėtų...nes sensta,sąnariukai irgi dyla.Pamiegojęs sunkokai keliasi iš guolio,kol prasijudina-visai kaip aš tongue.gif
Atsakyti
Šiandieninis gyvenimiškas anekdotas. Rytinis pasivaikščiojimas. Einam su Pinkiu link laiptukų į kalną,ten darbuojas du "Kauno švaros" šiukšlių surinkinėtojai - jaunas vaikinukas ir moteriškė. Abu žiūri į Pinkį,nes prilaikau jį, kad nelįstų uostytis, vaikinukas klausia :
-Tikras ?
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif mintyse susižvengiu ir replikuoju :"ne, bl...pliušinis ... " lotuliukas.gif Na,žodiškai įgarsinu taip :
- Šuo tikras, tik neveislinis. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 06 balandžio 2016 - 09:33
Užvakar pirma erkė ryžam paausin įsisegė doh.gif bash.gif bash.gif bash.gif
bliam,faktiškai nuo šaligatvio pasigaut erkę-nu ir na...pasirodo,misija įmanoma.Erkės miesčionkos pasidarė g.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 04 08, 11:29)
Užvakar pirma erkė ryžam paausin įsisegė  doh.gif  bash.gif  bash.gif  bash.gif
bliam,faktiškai nuo šaligatvio pasigaut erkę-nu ir na...pasirodo,misija įmanoma.Erkės miesčionkos pasidarė  g.gif

Jopsikimat kaip siemet erkes atakuoja..kazkaip ankstesniais metais man ju tiek nekliudavo..kita vertus per Velykas staigiai atsilo ir tas "geris" pasipyle kaip is gausybes rago doh.gif pirmasias pagavom per Atvelyki - bet taip solidziai - prie mariu per nepilna valanda nuo baltosios pora desimciu jei ne daugiau. Veliau Panemunej irgi kaskart po 3 vos ne asfaltu einant..vakar prie mariu, Pazaislio pusej per pora valandu pora prikibo..tiesa, nuemiau ropojancias, tai nezinau kaip but buve..kales buvo gausiai nupurkstos neostomasanu.
Kas keista, kad siemet itin atakuoja mano baltaja..sakau gal su amzium kazkokie pakitimai organizme vyksta, i ka erkes reaguoja..nes ji niekad nebudavo patraukli joms unsure.gif
Atsakyti