Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

Jinai ir dresuojama taip 'an durniaus'. Mažas gauna pilną programą, Katė tik išbėga pakąst, nes jos nėra kam ruošt - nebent apsaugos egzui, bet aš pati to negaliu daryt nes nesu apsauginė biggrin.gif Bet su tuo savo išbėgimu pakąst apkerėjo dresuotoją

user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Labas 4u.gif

Andra, kokios foto biggrin.gif
Paskutinė lotuliukas.gif
Na, ar jau buvo darbe Katė? Nesijaudini pati?
Atsakyti
Buvo nakčiai, bet nelabai ten ką veikia - sėdi mikriuke su dresuotoju ir pavaikšto ratais biggrin.gif Į realią grėsmę joks nieks neleidžia, nes be rankovės neaišku ar kąstų, nu ir šiaip kur grėsmė ten jau ir įduot baisu, tai ji šiaip dėl vaizdo, kadangi šuninis padalinys, tai tiesiog reikia šunį panašų į aviganį turėt, kuris dar palotų pagal komandą biggrin.gif
Aš tai nesijaudinu, labai mylim dresuotoją visi ir su juo žinau kad šuo saugus - bile tik nuo pavadžio nepaleist biggrin.gif Man tik pavydu, nes aš turėjau tokį planą išeit tokį darbą dirbt su savais šunim, bet pakišo koją kad neturiu angliškų dokumentų - sumokėjau už kursus kurių laikyt negalėjau, gal kada susitvarkysiu dokumentus ir eisiu vėl, nes į visokių kitokių tarnybų padalinius reikia gyvenimo UK stažo 3 arba 5 metų
Atsakyti
Tūkstantis metų blush2.gif
Mes mėgaujamės pavasariu, gražiu oru ir laisve
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikinam su Šv.Velykomis smile.gif

Pasivaidensim ir mes blush2.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Kokios gražios nuotraukos wub.gif

Mes buvom kaime, džiaugėmės gražiu oru ir laisve thumbup.gif
Dabar į miegą nugrimzdom panašu kad ilgam rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Šuva Veelykas šventė
Atsakyti
Labai gražios visų nuotraukos wub.gif
mes irgi siautėm per Velykas biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Koks gražuolis ir ryškus Pinkis.
Gal pirmą kartą nuotraukose pamačiau, kad jis tikrai ryžas. Nes vis galvodavau, kodėl vadini jį ryžu, jei jis man toks gelsvas, smėlinis... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2016 03 30, 14:19)
Koks gražuolis ir ryškus Pinkis.
Gal pirmą kartą nuotraukose pamačiau, kad jis tikrai ryžas. Nes vis galvodavau, kodėl vadini jį ryžu, jei jis man toks gelsvas, smėlinis...  smile.gif

Dėkui biggrin.gif ryžas,ryžas,dabar ir aš savo plaukus bandau pagal jį atitaikyt lotuliukas.gif
Sensta nabagas, jau į kalną pompina liežuvį iškišęs - visai kaip šeimininkė lotuliukas.gif
Atsakyti
Nebezinau kaip kovot su myzciojimu namuose..Dedu pavadi..myzt,pareinu namo myzt,neleidziu kazko namie daryt myzt doh.gif Vedamas 3 -4 kartus..
Atsakyti