Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Agnnyte @ 2016 03 20, 18:45)
Prabilai kaip pensininkė "o mūsų laikais taip nebuvo..." Nėra ką lygint, kas buvo prieš 30 metų. Nelabai gali lygint ir kas prieš penkis buvo. Viskas keičiasi, mutuoja kažkas, kažkas tobulėja.

Kad buvo tu erkiu apsciai, tik kad jos neuzkrestos buvo...pirmaja takse isgijau pries 28 metus, po miskus ja tampydavom ir erkiu pripampusiu saujom rinkdavom.
------------------
Kaune irgi padoriai pasnigo, prie mariu dar stipriau..abi dienas po dvi valandas su mergom po miskus prasimalem bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2016 03 20, 19:10)
ketvirtadienį sutarta dėl vasarinių padangų montavimo  doh.gif  doh.gif  doh.gif

O tai kam taip skubat..gi po Velyku dar kelios dienos bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2016 03 20, 19:26)
Kad buvo tu erkiu apsciai, tik kad jos neuzkrestos buvo...pirmaja takse isgijau pries 28 metus, po miskus ja tampydavom ir erkiu pripampusiu saujom rinkdavom.
------------------
Kaune irgi padoriai pasnigo, prie mariu dar stipriau..abi dienas po dvi valandas su mergom po miskus prasimalem  bigsmile.gif

gal kaip kur rolleyes.gif gal kaip kur kiek chemikalų pripurkšdavo ir kaip pievas šienaudavo.Nes viso sezono metu ,pridėjus grybavimus,per sezoną iš šuns 2-3 teištraukdavau.O šunis turėjau nuo to laiko,kai save prisimenu smile.gif Kad pačiai įsisiurbtų buvo didelė retenybė.Po miškus valkiotis mėgau,nes grybaudavom su tėvais,paskiau ir viena.
Papildyta:
QUOTE(cile @ 2016 03 20, 19:29)
O tai kam taip skubat..gi po Velyku dar kelios dienos bus  bigsmile.gif

nu va,kad jau padaryta. Susitarta,o ir naujos padangos užsakytos-teks montuot.Senutės nudilę iki kordo,tai ar taip,ar taip-š...tikėjomės,kad orai bus geri, nes kažkaip nesinorėjo su tokiom iki anytos važiuot bele kiek km... g.gif
Čia iš tos operos-norėjos geriau,gavos kaip visada tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 03 20, 19:33)
gal kaip kur  rolleyes.gif  gal kaip kur kiek chemikalų pripurkšdavo ir kaip pievas šienaudavo.

Miškus, laukus ir pievas iš lėktuvų purkšdavo wink.gif senelis yra skraidęs, chemikalus dar ir dabar išvardintų tikriausiai.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 03 20, 22:35)
Miškus, laukus ir pievas iš lėktuvų purkšdavo wink.gif senelis yra skraidęs, chemikalus dar ir dabar išvardintų tikriausiai.

tai jo jo...skraidydavo,mes vaikai vis bandydavom įsiprašyt,kad paskraidintų ax.gif
Atsakyti
Plyn, vėl prikrovė sniego smile.gif še tau ir pavasaris smile.gif
Bet bent jau erkes užsnigo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 03 21, 12:17)
Bet bent jau erkes užsnigo smile.gif

Va butent, tuo ir pasidziaukim thumbup.gif
Man tai siaip neber "blogo" oro po tu ekstremaliu pastaruju metu rugpjuciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2016 03 21, 13:41)
Va butent, tuo ir pasidziaukim  thumbup.gif
Man tai siaip neber "blogo" oro po tu ekstremaliu pastaruju metu rugpjuciu  doh.gif

GinkDie, nesakau, kad oras blogas. Man kaip tik šitoks smagiau, negu tešlynai. Kad ir šlapia, bet švaru. Man geriau jau -10 negu +30 smile.gif riebalai tik netirpsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 03 21, 14:06)
GinkDie, nesakau, kad oras blogas.

Tai ne tau, bet tautos didziai daliai Lietuvoj viskas blogai, ir oras taip pat lotuliukas.gif
Atsakyti
man viskas gerai...tik dėl padangų blogai,bet čia nelaimingas sutapimas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2016 03 21, 14:19)
Tai ne tau, bet tautos didziai daliai Lietuvoj viskas blogai, ir oras taip pat  lotuliukas.gif

Nutirpo sniegas...
Atsakyti
user posted image
user posted image

Pas mus naujienos tokios, kad leidžiam Katę dirbt apsaugoj biggrin.gif Važinės naktim su apsauginiais porą savaičių vietoj malinos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Andra Beauceron @ 2016 03 26, 00:53)
Pas mus naujienos tokios, kad leidžiam Katę dirbt apsaugoj biggrin.gif Važinės naktim su apsauginiais porą savaičių vietoj malinos cool.gif

Nu va, o tu ja visai kaip "sofini" suni buvai nurasius bigsmile.gif
Atsakyti