Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

Žodžiu, aš užsakiau Foresto antkaklius šunim. Parsivilko su erke ryžas. Spėjom rast ir nupurtyt. Savaitgalį varlinėsim su antkakliais jau. Tik Graliui lašų neužsakiau, turiu porai mėnesių iš pernai dar. Tas antkaklį pameta, per brangus malonumas dukart per metus pirkt biggrin.gif
Atsakyti
reiktų bent lašais apsirūpint... g.gif bet kol į miškus-kaimus nevažiuojam,vis pataupau dar tongue.gif
Atsakyti
As kaip neturejus niekda suns labai stebejaus miegancio suns skleidziamais garsais.Jei nezinociau,kad namie turiu suni pagalvociau,kad kazkas atejo i mano namus ir koridoriuje uzmigo
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 03 17, 17:28)
Žodžiu, aš užsakiau Foresto antkaklius šunim. Parsivilko su erke ryžas. Spėjom rast ir nupurtyt.

O kame ta erke pagavo (ta prasme kokioj aplinkoj)? MEs prie mariu bastemes sekmadieni, tfu tfu tfu, lygtai nepagavo..nu bent jau neradau doh.gif
Galvoju siemet ta bravecto megint..labai jau apie ji gerai atsiliepia...

QUOTE(lututė @ 2016 03 17, 17:29)
reiktų bent lašais apsirūpint...  g.gif bet kol į miškus-kaimus nevažiuojam,vis pataupau dar  tongue.gif

As ir ne tai kad pataupau pinigus, bet nesinori veltui ant suns s pilt...pas mane kartais tos priemones is galiojimo iseina, bile gi nusipirkt doh.gif
Del tu pavieniu ekstremaliu isvyku mano galva geriausias reikalas neostomosan...o va butent kasdienai geriau lasai ar kazkas tokio rimtesnio ir nuolatinio...Siaip kiek keleta metu stebiu savo vietine Nemuno pakrante, tai erkes kai pasiute ima repliot prasikalus svieziai zolei..nors va FB jau pilnu tempu trimituoja apie sergancius sunis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2016 03 17, 22:20)
O kame ta erke pagavo (ta prasme kokioj aplinkoj)? MEs prie mariu bastemes sekmadieni, tfu tfu tfu, lygtai nepagavo..nu bent jau neradau  doh.gif
Galvoju siemet ta bravecto megint..labai jau apie ji gerai atsiliepia...
As ir ne tai kad pataupau pinigus, bet nesinori veltui ant suns s pilt...pas mane kartais tos priemones is galiojimo iseina, bile gi nusipirkt  doh.gif
Del tu pavieniu ekstremaliu isvyku mano galva geriausias reikalas neostomosan...o va butent kasdienai geriau lasai ar kazkas tokio rimtesnio ir nuolatinio...Siaip kiek keleta metu stebiu savo vietine Nemuno pakrante, tai erkes kai pasiute ima repliot prasikalus svieziai zolei..nors va FB jau pilnu tempu trimituoja apie sergancius sunis  unsure.gif

Bravecto atmečiau. Man jie dar didesnis blogis atrodo, nes šuniui girdyt reik. Lašai kažkaip vis tiek iš išorės. Kad ir geriasi į kūną, bet... Nu smile.gif man ramiau.
Mes mieste pasigavom. Vakar nebuvom niekur, tik kieme esančioj pievelėj virš požeminio garažo. Miegamųjų rajonas tarp daugiabučių.

Neostomosaną aš dedu kaip papildomą į miškus einant, į varžybas važiuojant. Kasdienai reik kažko - parką šalia turim tokį užleistą. Rojus šunims, rojus ir erkėm.
Su ta šviežia žole... Mano Gralis jau randa daigelių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2016 03 17, 22:20)
O kame ta erke pagavo (ta prasme kokioj aplinkoj)? MEs prie mariu bastemes sekmadieni, tfu tfu tfu, lygtai nepagavo..nu bent jau neradau  doh.gif

As ir ne tai kad pataupau pinigus, bet nesinori veltui ant suns s pilt...pas mane kartais tos priemones is galiojimo iseina, bile gi nusipirkt  doh.gif

Oi...prie Marių mes pernai panašiu laiku tiek prisigaudėm doh.gif Nuo šuns kokias 5-6 nuėmiau,nuo savęs panašiai,šunį grįžus iššukavau,o man dar viena zaraza sugebėjo įsisegt doh.gif

Tai vava.Taupau ir šunį mirksiukas.gif

QUOTE(Agnnyte @ 2016 03 17, 23:01)

Mes mieste pasigavom. Vakar nebuvom niekur, tik kieme esančioj pievelėj virš požeminio garažo. Miegamųjų rajonas tarp daugiabučių.

Neostomosaną aš dedu kaip papildomą į miškus einant, į varžybas važiuojant. Kasdienai reik kažko - parką šalia turim tokį užleistą. Rojus šunims, rojus ir erkėm.
Su ta šviežia žole... Mano Gralis jau randa daigelių smile.gif

O bliam. Tarybiniais laikais erkė net po miškus zyliojant gana didelė retenybė buvo,o dabar žėk ir laiptinėse tuoj veistis pradės g.gif
Nenusimanau apie vaistus,fyprystą sulašinu, neostomosaną kažkada vienam kartui užpyliau 2 litrais vandens ir aišku likusį sugadinau tongue.gif
Atsakyti
Man veterinarijoj pasiūlė šitus ale naujiena, kiek tiesos nežinau, maišytos dvi medžiagos atbaidanti ir žudanti, sakė kolaks klientai nesiskundžia, gal esat kas bandę? kieme ant pievos nuėmiau vakar viena erkę mikrobo dydžio, tai variau lašų pirkt nors tikėjaus kad kol mažiukas šuniukas iki vasaros palauks, juolab tik į lauke mokinamės daryti tai pievutė reikalai namo, o čia šast erkė doh.gif Jos gal jau mašinų išmetamosiomis dujomis maitinasi, medžiai, žolė neauga nuo smogo mašinų, o erkės gyvos doh.gif
https://www.petfoodd...atment-for-dogs
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 03 18, 14:54)
Man veterinarijoj pasiūlė šitus ale naujiena, kiek tiesos nežinau, maišytos dvi medžiagos atbaidanti ir žudanti, sakė kolaks klientai nesiskundžia, gal esat kas bandę?

Bandyt dar neteko, bet potencialiai turetu erkes dusint kaip reik...dar kas idomu, kad nors permetrino daug, bet galima net nuo 1.5kg, kai tuo tarpu bemaz visi lasai nuo 2kg eina..siaip Effipro ir Duowino hibridas toks..
erkes turetu must atomiskai g.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2016 03 18, 19:31)
Bandyt dar neteko, bet potencialiai turetu erkes dusint kaip reik...dar kas idomu, kad nors permetrino daug, bet galima net nuo 1.5kg, kai tuo tarpu bemaz visi lasai nuo 2kg eina..siaip Effipro ir Duowino hibridas toks..
erkes turetu must atomiskai  g.gif

Tai va man veterinarė gyre sake advatixo ir frontline combo mixas smile.gif Nu žiūrėsim šiandien antra para alergija kolkas jokia nepasireiškė, atbaido net uodus ir mašalus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 03 18, 20:26)
veterinarė gyre sake advatixo ir frontline combo mixas smile.gif

Idomiai, advantix su frontline gi ne virbaco gaminiai..tik jie panasus i effipro su duowinu..nu neesme, svarbu veiktu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 03 18, 11:35)
O bliam. Tarybiniais laikais erkė net po miškus zyliojant gana didelė retenybė buvo,o dabar žėk ir laiptinėse tuoj veistis pradės  g.gif

Prabilai kaip pensininkė "o mūsų laikais taip nebuvo..." Nėra ką lygint, kas buvo prieš 30 metų. Nelabai gali lygint ir kas prieš penkis buvo. Viskas keičiasi, mutuoja kažkas, kažkas tobulėja.

Pas mus pasnigo. Kaime buvom. Gerai, kad pasitūsinom, nes panašu, kad dabar greit ten nevažiuosim biggrin.gif nes Huni pradėjo šertis kaip velnias, o Gralis palei jos uodegą sukasi ilgiau ir dažniau nei paprastai. Panašu, kad merga rujos.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 03 20, 18:45)
Prabilai kaip pensininkė "o mūsų laikais taip nebuvo..." Nėra ką lygint, kas buvo prieš 30 metų. Nelabai gali lygint ir kas prieš penkis buvo. Viskas keičiasi, mutuoja kažkas, kažkas tobulėja.

Pas mus pasnigo. Kaime buvom. Gerai, kad pasitūsinom, nes panašu, kad dabar greit ten nevažiuosim biggrin.gif nes Huni pradėjo šertis kaip velnias, o Gralis palei jos uodegą sukasi ilgiau ir dažniau nei paprastai. Panašu, kad merga rujos.

nu amžius toks...nors širdy ne sutema biggrin.gif

ne tas žodis-pasnigo doh.gif o ketvirtadienį sutarta dėl vasarinių padangų montavimo doh.gif doh.gif doh.gif
ryžas irgi pradėjo plaukuotis,dar po kelis plaukus,bet panašu,kad prasideda "džiaugsmas" kai varysiu po namus su skuduru kelis kart dienoj...arba nevarysiu tongue.gif
vakar gavo paskutinę injekciją,vetė sakė atsargiai su maistu...žodžiu,turėsiu dietininką rolleyes.gif
Atsakyti