Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 03 16, 22:16)
Tuoj tam grakstuoliuj mergu prades reiket,ot bus man lotuliukas.gif

Kodėl tu kiekvieną kartą pradedi apie tai, kaip jam mergų reikės? Toks jausmas, kad tau jų labiaų reik biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 03 16, 22:24)
Jei mamos nekausys ir padarysiu..cyrkst lotuliukas.gif

Tam, kad mamos klausytų auklėti ir dresuoti reikia. Čyrkštelėjimas per kiaušus nepadės nė trupučio.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 03 16, 23:52)
Kodėl tu kiekvieną kartą pradedi apie tai, kaip jam mergų reikės? Toks jausmas, kad tau jų labiaų reik biggrin.gif

Jus su sunimis eile metu..Man tas suo pirmas..Viskas man pirma.Del visko neramu.Zinau,kad gali but visaip.Todel kiekvieno suns gyvenimo etapo as laukiu su baime,nerimu.Jus turedama pirma suni to nejautet?
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 03 16, 22:58)
Jus su sunimis eile metu..Man tas suo pirmas..Viskas man pirma.Del visko neramu.Zinau,kad gali but visaip.Todel kiekvieno suns gyvenimo etapo as laukiu su baime,nerimu.Jus turedama pirma suni to nejautet?

Ne. Man svarbiau buvo neužleisti dresūroj tam tikrų momentų, kuo daugiau socializuoti ir dirbti su šunimi. O kojos kėlimas ir mergų norėjimas... ne mano rūpestis. Atėjo laikas, Gralis pradėjo koją kelt, atėjo laikas, bandė ir dominuoti. Bet dresūra ir auklėjimas buvo stipresni, todėl buvau rami. Atėjo laikas, ir mergų gavo. Pepė bernų negavo ir negaus. O visi tie "kada norės", kada ne. Subrendę patinai norės nuolat. Ir tai yra kasdien, kiekvieną minutę, jei tik bus proga. Bet mąstantis šeimininkas tam ir yra, kad sudėliotų viską į vietas. Jūsiškiui nebus lemta, tikiuosi, mergų apturėt.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 03 17, 00:04)
Ne. Man svarbiau buvo neužleisti dresūroj tam tikrų momentų, kuo daugiau socializuoti ir dirbti su šunimi. O kojos kėlimas ir mergų norėjimas... ne mano rūpestis. Atėjo laikas, Gralis pradėjo koją kelt, atėjo laikas, bandė ir dominuoti. Bet dresūra ir auklėjimas buvo stipresni, todėl buvau rami. Atėjo laikas, ir mergų gavo. Pepė bernų negavo ir negaus. O visi tie "kada norės", kada ne. Subrendę patinai norės nuolat. Ir tai yra kasdien, kiekvieną minutę, jei tik bus proga. Bet mąstantis šeimininkas tam ir yra, kad sudėliotų viską į vietas. Jūsiškiui nebus lemta, tikiuosi, mergų apturėt.

Na planu neturiu lotuliukas.gif Nebent nenusaugociau.O koks tolkas ji su tom mergom suleist.But koks veislinis tada jo,o dabar.
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 03 16, 23:09)
Na planu neturiu lotuliukas.gif Nebent nenusaugociau.O koks tolkas ji su tom mergom suleist.But koks veislinis tada jo,o dabar.

Tolko nėra jokio. Plius - tikrai naudos neduoda. Iš patirties sakau wink.gif

Auginkit Jūs tą šunį ir mažiausiai rūpinkitės tais jo mergų norais. Geriau socializacijai ir dresūrai dėmesio daugiau skirkit.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2016 03 16, 21:30)
Tau nepasisekė, sunku mane nuvilt. hihihi.gif
Kažkaip buvau susidarius įspūdį, kad Pinkis tam kaime buvo "palaidūnas".
Reiškia, tikrai turi bacilų ar lengvai pažeidžiamą virškinimo funkciją. Sveikit.  4u.gif

4u.gif biggrin.gif nea,nebuvo.Pinkiui sriubytė buvo pašildoma,nes kaip vargšas šaltą valgys...koldūnai perpus su tėvuku-šėrė,kaip jam atrodė,vakarais sausiaką mirkė, bet tikrai prižiūrimas šuva buvo.Tai ir galvoju,kad tie atsikartojimai gali būt arba kad bacilą kokią turi,arba kad tikrai koks dirgliosios žarnos sindromas.Po antibų turėtų matytis.
Dėkui,kaip nors - dabar su sultinukais+probiotikais kankinamės tongue.gif plius dar 3 pabadymai liko...
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 03 16, 21:39)
Nea mes vyresni...tikiuos smile.gif jei manes neapgavo as ji pasiemiau 4-5..apetitas ziaurus..Knarkimas irgi.

lotuliukas.gif labs,kolege biggrin.gif

QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 03 16, 22:24)
Jei mamos nekausys ir padarysiu..cyrkst lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Agnnyte @ 2016 03 16, 22:57)
Papildyta:

Tam, kad mamos klausytų auklėti ir dresuoti reikia. Čyrkštelėjimas per kiaušus nepadės nė trupučio.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
prajuokinot abidvi nuo ryto.Bet vitaminas C dar niekam nepamaišė biggrin.gif
Atsakyti
Jūsų knarkia, o mano tai GARSIAI LOJA per miegus biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2016 03 17, 14:53)
Jūsų knarkia, o mano tai GARSIAI LOJA per miegus biggrin.gif  doh.gif

lotuliukas.gif ryžas irgi loja sapnuodamas, bet pro sučiauptus nasrus,tai girdisi "buch,buch...""buch buch buch"... labai juokinga lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano ir knarkia, ir loja, ir dar bėga kartais. Gralis yra porą kartų kaukt pradėjęs per miegus vidury nakties. Tai įtariu, kad pats žiauriai išsigando savęs biggrin.gif Išlėkiau iš lovos, įjungiau kambary šviesą, o Gralis sėdi toks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 03 17, 15:18)
Mano ir knarkia, ir loja, ir dar bėga kartais. Gralis yra porą kartų kaukt pradėjęs per miegus vidury nakties. Tai įtariu, kad pats žiauriai išsigando savęs biggrin.gif Išlėkiau iš lovos, įjungiau kambary šviesą, o Gralis sėdi toks  unsure.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nabagas, matyt sapnavo, kad labai liūdna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 03 17, 16:21)
doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
nabagas, matyt sapnavo, kad labai liūdna  lotuliukas.gif

Mergelę gal kokią undinėlę susapnavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 03 17, 17:10)
Mergelę gal kokią undinėlę susapnavo biggrin.gif

jo jo... su šuns uodega lotuliukas.gif
Atsakyti