Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Asstaa @ 2016 03 10, 19:22)
Kaip gera vėl matyti šypseną  heart.gif
http://s14.radikal.r...8b57e85f592.jpg
http://s018.radikal....51f6d53cc16.jpg

O su Aira šiandien pratęsėm dviračių sezoną, įveikėm 10 km. Aš pavargau labiau nei šuo  biggrin.gif (nepykit už nekokybiškas nuotraukas)
http://s020.radikal....75f19bb71f8.jpg

fainuoliai wub.gif Smagu,kai sveikas ir laimingas.
man tos šypsenos labai nuotaiką pakelia,o mano dičkis apskritai su savais labai meilus.
Tfu tfu tfu po dar vieno probiotikų kurso maniškis irgi baigė su visokiais trydaliojimais,viskas jau kurį laiką puikiai,tik apetitas dvigubai šoktelėjo lotuliukas.gif
Sekmadienį ruošiuos didžiajam įvykiui-maudymui,vėl laukia spardymasis , urzgimas ir nelaimingi žvilgsniai lotuliukas.gif Ta proga šlapiankės nupirkau...Dar kol arklį į vonią įkelsiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Taip, taip šlapiankė pats tinkamiausias maistas šuniui, ypač po probijotikų ir kai pagerėjo būklė.Nieku gyvu neduočiau.
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 03 11, 12:04)
fainuoliai  wub.gif Smagu,kai sveikas ir laimingas.
man tos šypsenos labai nuotaiką pakelia,o mano dičkis apskritai su savais labai meilus.
Tfu tfu tfu po dar vieno probiotikų kurso maniškis irgi baigė su visokiais trydaliojimais,viskas jau kurį laiką puikiai,tik apetitas dvigubai šoktelėjo  lotuliukas.gif
Sekmadienį ruošiuos didžiajam įvykiui-maudymui,vėl laukia spardymasis , urzgimas ir nelaimingi žvilgsniai  lotuliukas.gif Ta proga šlapiankės nupirkau...Dar kol arklį į vonią įkelsiu  doh.gif  lotuliukas.gif

Džiugu, kad jūsiškiui pagerėjo. Sėkmės maudant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 03 11, 16:20)
Taip, taip šlapiankė pats tinkamiausias maistas šuniui,
Tikiuosi, ironizuoji? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2016 03 11, 19:55)
Tikiuosi, ironizuoji?  rolleyes.gif

Tai aišku, kad ironizuoja.

Ai, užtat jei reikia šuniui kokį skanėstą duoti, kad ir dresuojant, tai duodu šlapenkės ir aš. Labai gerai motyvuoja + netgi kai kurie žmonės šitą brudą valgo, vadinasi, nenusinuodys šuo biggrin.gif kartą per dvi savaites nuo poros gabaliukų nesusirgs. Nereik čia dramatizuot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kastuvas: 11 kovo 2016 - 20:43
QUOTE(kastuvas @ 2016 03 11, 21:42)
Ai, užtat jei reikia šuniui kokį skanėstą duoti, kad ir dresuojant, tai duodu šlapenkės ir aš. Labai gerai motyvuoja + netgi kai kurie žmonės šitą brudą valgo, vadinasi, nenusinuodys šuo biggrin.gif kartą per dvi savaites nuo poros gabaliukų nesusirgs. Nereik čia dramatizuot smile.gif

Na, su tryzniais tai tokis ir dramataizavimas..paskui nereik verkt, kad tas ar anas atsitiko wink.gif
------------------
As savo kalei daviau 100gr konservu, Carno, jau tu ale geru..aisku, 100 gr 10kg suniui tai ne tiek ir mazai..reakcija buvo patikekit...Gerai, kad kale gana itikinamai perspejo, kad kazkas negerai...bet nemaniau, kad ant tiek negerai doh.gif lotuliukas.gif turbut koki trecia karta per 10 meteliu...
Atsakyti
Tikrai ironizuoju, ir matyt perspaudžiau.Nesupyk Lutute 4u.gif Neduodu jokių šlapdešrių, nei vadinamų sasiskų. Ir nieko nuo stalo, nes tada žarnynas ūžia, burbuliuoja, ir pykina jį. Na, netikęs šiuo atžvilgiu.

Vakar maniškis atsisakė maisto vakare. Šiandien išsivežiau į miškus, tai pilvukas išsivalė, kirto kaip didelis.

O skanukų jokie neina, iš mandagumo paima, paskui išmeta.Matyt ne tokie jau skanūs.
Atsakyti
Išvis neduodu jokių skanukų, tiesiog niekada nekilo tokio poreikio.

Nežinau... liūdna... Duodu Lotai tą pačią ėdalo normą, apie 80 g, nesuėda visko "ant karto". Žodžiu, senėjimo požymiai vis ryškesni ir greitesni... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2016 03 11, 22:20)
Nežinau... liūdna... Duodu Lotai tą pačią ėdalo normą, apie 80 g, nesuėda visko "ant karto".  Žodžiu, senėjimo požymiai vis ryškesni ir greitesni...  unsure.gif

nu joa...gi meteliu jai daug...jau blondei 10,5, o Lota ir tada nebe "piemene" buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 03 11, 22:02)
Tikrai ironizuoju, ir matyt perspaudžiau.Nesupyk Lutute 4u.gif

Baik,neįžeidi aš biggrin.gif nuo šlapiankės jam blogai nebūna,o čia plius išimtinis atvejis.
Galvoju,kad ano incidento priežastys galėjo būt viena iš trijų : vištiena,per riebu kažkas,balintos odos kramtukas.Pastarasis kelia daugiausiai įtarimų.Taigi nuostata ateičiai- nebeduoti jokių sintetinių skanukų.Tada jau geriau naminis sausainis ar bulkos riekė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 03 10, 21:27)
Tikrai gera matyti šypseną  thumbup.gif O tai čia tas ligoniukas? Gražuolė Airytė  wub.gif Ar ne per sunku jai buvo 10 km?

O dėl pasišlapinimo iš džiaugsmo, tai čia nieko baisaus.Mano taksiukas dar ir dabar nulašina kelis lašiukus.Na ir kas, tiesiog išsivalai ir tiek bėdos. O dėl kvapo, tai nė vienas šuo nekvepia  rožėmis.

Tai suprantu.kad ne rozem,bet ta karta jis astresnis kazkoks buvo smile.gif
Atsakyti
Kleopedija, console.gif labai tave suprantu,Kartais ir man užeina mintis, kad ir maniškiai seni.Va taksui tuoj bus 10 metų, vėlų rudenį Setas švęs 10 metų jubiliejų. Kai pagalvoji, tai graudu darosi.
Atsakyti