Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(k_azu @ 2016 03 07, 10:22)
As lekciau pas veterinara jei paprastai edrus suo staiga nustoja valgyti bet tiek daug geria.

Jei iki rytoj nepasitaisys - lėksim. Dabar jau normaliai, beveik suvalgė per 4h savo rytinę dozę, nebelaka kaip pasiutęs, bet šiaip jis man kažkoks keistas - lėtas toks. Paprastai būna hyper, kai rakinu duris net namai skamba nuo jo narvo tarškėjimo ir džiaugsmo, kad kažkas grįžo. Dabar taip tiesiog santūriai pasisveikino, lauke slampinėja, o ne bėga visur... Nu nežinau. Jis vakar gerai palakstyt gavo, gal dar nuo vakar pavargęs... Gal neprisidirbsim labai, jei šiandien dar pastebėsim ir tik ryt, jei reikalai negerės, pas vetą vešim?
Atsakyti
QUOTE(Asstaa @ 2016 03 07, 11:50)
Gal sakau kokių vitaminų reiktų kurį laiką paduot po ligos.

Galima - krauja atstanciu tai drasiai..yra kazkokiu hemato... uzkrito pavadinimas biggrin.gif

QUOTE(kastuvas @ 2016 03 07, 12:02)
Jei iki rytoj nepasitaisys - lėksim. Dabar jau normaliai, beveik suvalgė per 4h savo rytinę dozę, nebelaka kaip pasiutęs, bet šiaip jis man kažkoks keistas - lėtas toks. Paprastai būna hyper, kai rakinu duris net namai skamba nuo jo narvo tarškėjimo ir džiaugsmo, kad kažkas grįžo. Dabar taip tiesiog santūriai pasisveikino, lauke slampinėja, o ne bėga visur... Nu nežinau. Jis vakar gerai palakstyt gavo, gal dar nuo vakar pavargęs... Gal neprisidirbsim labai, jei šiandien dar pastebėsim ir tik ryt, jei reikalai negerės, pas vetą vešim?

Slapima pastebek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 07 kovo 2016 - 11:17
QUOTE(cile @ 2016 03 07, 11:12)
Galima - krauja atstanciu tai drasiai..yra kazkokiu hemato... uzkrito pavadinimas biggrin.gif
Slapima pastebek.

Kol kas kaip visada, bet demesi atkreipsiu.
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2016 03 07, 11:12)
Slapima pastebek.

Gal HemoVet turėjot omeny?
http://www.gyvunams2...movet-67mg.html
Atsakyti
QUOTE(Asstaa @ 2016 03 07, 15:41)

Taip taip, butent situos..galima ir kazka kito is tos operos... kai babezijoze taip isplitus, tai ir preparatu, padedanciu po jos atsigaut nestoka.
Atsakyti
Gal man paranoja,bet siandien Dzekas tik vos vos myztelejo is dziaugsmo,o namai taip uzsmirdo doh.gif Ar gali but pirmieji brendimo pozymiai.Ar aplamai imanoma uzuost..Pav Katino tai zinau,kad smirda tai uh..O va suns g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 03 09, 10:54)
Gal man paranoja,bet siandien Dzekas tik vos vos myztelejo is dziaugsmo,o namai taip uzsmirdo doh.gif Ar gali but pirmieji brendimo pozymiai.Ar aplamai imanoma uzuost..Pav Katino tai zinau,kad smirda tai uh..O va suns g.gif

Jei iš džiaugsmo, tai tikriausiai ne. O smirdėt smirdi. Šlapimas ne vanduo.
O dėl ko paranoja?
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 03 09, 12:04)
Jei iš džiaugsmo, tai tikriausiai ne. O smirdėt smirdi. Šlapimas ne vanduo.
O dėl ko paranoja?

Bet anksciau taip nesmirdejo...Gal man pranoja,kad smirda,o istikruju ne..
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 03 09, 11:28)
Bet anksciau taip nesmirdejo...Gal man pranoja,kad smirda,o istikruju ne..

Aš tai nesuprantu, kame bėda? Nu šuo pasidžiaugė, palašino. Mažiau kreipti dėmesį vos grįžus namo reikia arba šunį nukreipti kažkur, kai svečiai ateina, ir tik paskui su juo džiaugtis. Su mažiuku iš viso visi džiaugsmai į namus grįžus tik po pasivaikščiojimo, nes pirmiausias darbas grįžus į namus yra ėjimas į lauką.
O dėl žymėjimosi... Dažniausiai žymėjimasis prasideda tada, kai šuo pradeda kelti koją besišlapindamas. Kai kurie tą pradeda daryt 5-6 mėnesių, kai kurie ir metų. Didesnių veislių paprastai bręsta vėliau, mažiukai - anksčiau. Bet tai nėra taisyklė, kad šuo šlapinsis namie. O jei bandys, svarbiausia yra laiku pagauti nusikaltimo vietoje ir bausti už tai.
Atsakyti
Kaip gera vėl matyti šypseną heart.gif
http://s14.radikal.r...8b57e85f592.jpg
http://s018.radikal....51f6d53cc16.jpg

O su Aira šiandien pratęsėm dviračių sezoną, įveikėm 10 km. Aš pavargau labiau nei šuo biggrin.gif (nepykit už nekokybiškas nuotraukas)
http://s020.radikal....75f19bb71f8.jpg
Atsakyti
Tikrai gera matyti šypseną thumbup.gif O tai čia tas ligoniukas? Gražuolė Airytė wub.gif Ar ne per sunku jai buvo 10 km?

O dėl pasišlapinimo iš džiaugsmo, tai čia nieko baisaus.Mano taksiukas dar ir dabar nulašina kelis lašiukus.Na ir kas, tiesiog išsivalai ir tiek bėdos. O dėl kvapo, tai nė vienas šuo nekvepia rožėmis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 10 kovo 2016 - 19:28
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 03 10, 19:27)
Tikrai gera matyti šypseną  thumbup.gif O tai čia tas ligoniukas? Gražuolė Airytė  wub.gif Ar ne per sunku jai buvo 10 km?

Taip,tas pats, jis jau kaip ir pasveiko. smile.gif
Airai tai tikrai nesunku, didžiąją kelio dalį palaida buvo, tai ją dar stabdyt reikėjo, kad manęs palauktų biggrin.gif
Atsakyti