QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 03 06, 21:17)
Aš apie tabletes jau girdėjau.Lašai tai ne visada suveikia, erkė vis tiek įkanda, ir jei ji infekuota, tai šunį užkrečia. O dar buvo atvejis, kai draugės šunytei , nuo lašiukų sureagavo kasa. Žinia, lašai nuodija ir gyvūną.
Cile,pati kaip supratau su zoo prekėmis susiijusi. Gal gali apšviesti plačiau apie tabletes.Klausiu dėl to, kad Seto virškinamasis traktas silpnas.Jei kas ne tai, tai ir vemia ir viduriuoja.Baisu tabletes duoti, bet dar baisiau kai suserga.
Antkaklis man nepasiteisino.Vis tiek siurbiasi, o dar kiek pamesta jų.
Cile,pati kaip supratau su zoo prekėmis susiijusi. Gal gali apšviesti plačiau apie tabletes.Klausiu dėl to, kad Seto virškinamasis traktas silpnas.Jei kas ne tai, tai ir vemia ir viduriuoja.Baisu tabletes duoti, bet dar baisiau kai suserga.
Antkaklis man nepasiteisino.Vis tiek siurbiasi, o dar kiek pamesta jų.
Taip, dirbu zoopardej, kartais su kolege ir vet vaistinej bunu. BEt apie tabeletes kolei kas nieko doro negaliu pasakyt, tiek, kad populiareja. Na, o savo sunei jas vasaros pabaigoj ir rudeni girdziau, nes turejom bedu su ausimis, pradedant alergija ir baigiant niezine ar kokia ten erke..Tai va toji tablete tipo dusina visokio pobudzio erkes, tas pievines/miskines taip pat.
Nors dabar va paziurejau i vaisto aprasa, tai ten raso, kad "Blusos ir erkės turi prisitvirtinti prie šeimininko ir pradėti maitintis, kad jos būtų paveiktos veikliąja
medžiaga. Poveikis blusoms (C. felis) prasideda po 8 val. nuo jų prisitvirtinimo, o erkėms (I. ricinus)
po 12 val. nuo prisitvirtinimo.
Parazitai turi pradėti maitintis ant šeimininko, kad jie būtų paveikti fluralaneru. Todėl parazitų pernešamų ligų rizika negali būti atmesta."
Tai kaip ir ne kazkas iseina
Del virskinimo - "Klinikinių tyrimų metu dažniausiai pastebėtos nepalankios reakcijos (1,6 % gydytų šunų) buvo
nesunkus ir trumpalaikis poveikis virškinimo traktui: viduriavimas, vėmimas, apetito nebuvimas ir seilėtekis."