Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(linamog @ 2016 02 28, 22:45)
Kokie du saunuoliai rimtuoliai biggrin.gif

Abu ryži biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 02 28, 23:46)

As tik viena ryza matau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 02 28, 22:48)
As tik viena ryza matau blush2.gif

Abu abu biggrin.gif
Atsakyti
uzduosiu gal durna klausima. blush2.gif Vakar kazkas suklydes paskambino i namu duris..Dzekas puole lodamas.Kai gryzus dukra skambina i duris jis neloja..As siand skambinau irgi nelojo..Ar cia sutapimas..Negi jis suprnta kas uz duru stovi g.gif Pas mane svetimi nevaiksto tik savi..Mama,tetis,brolis...Ir dar ar yra kokie pozymiai,kad suni vezama masinoj pykina..Kazkur skaiciau(neberandu),kad pradeda ziovauti ir seiletis.Bandom pratintis vazinet masina.Vakar miske buvom..Laimingesnio suns dar nemaciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 02 28, 23:19)
uzduosiu gal durna klausima. blush2.gif Vakar kazkas suklydes paskambino i namu duris..Dzekas puole lodamas.Kai gryzus dukra skambina i duris jis neloja..As siand skambinau irgi nelojo..Ar cia sutapimas..Negi jis suprnta kas uz duru stovi g.gif Pas mane svetimi nevaiksto tik savi..Mama,tetis,brolis...Ir dar ar yra kokie pozymiai,kad suni vezama masinoj pykina..Kazkur skaiciau(neberandu),kad pradeda ziovauti ir seiletis.Bandom pratintis vazinet masina.Vakar miske buvom..Laimingesnio suns dar nemaciau smile.gif

Maniškiai supranta, kada svetimi stovi už durų. Ir dar labai gerai skiria, kas yra namie - prie ko galima lot, prie ko ne. Ir atidarius duris žodžius atskiria - jei sakai "labas", loja, nes įtaria svetimą. Jei atidarai ir tyli - neloja. Jie greit įpranta, nes tam tikri dėsningumai itin dažnai kartojasi.

Jei nepradeda tekėti seilės, jei šuo netampa vangus, nežiaugčioja - viskas gerai. Ko pergyventi? Nešerkit prieš keliones automobiliu, ir viskas bus ok.
Atsakyti
Agnyte, sveikinimai dideliausi 4u.gif
O siaip tai mudu su Gedu vieno molio - trefkiu nelankom, savo kalem kartais geda padarom doh.gif Va as ir uzsirasiau i Aukstaitija, bet jauciu bus vaizdu doh.gif
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 02 28, 23:19)
Ar cia sutapimas..Negi jis suprnta kas uz duru stovi g.gif

Ko gero ne sutapimas...aisku buna kvailai kvaksinciu sunu, bet siaip tai jie ne tik skiria savus nuo svetimu, bet dargi is suns elgsenos galima spet kas butent atejo - tetis, mama, ar kazkuris butent draugas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2016 02 29, 09:46)
Agnyte, sveikinimai dideliausi  4u.gif
O siaip tai mudu su Gedu vieno molio - trefkiu nelankom, savo kalem  kartais geda padarom  doh.gif Va as ir uzsirasiau i Aukstaitija, bet jauciu bus vaizdu  doh.gif

Dėkui.
Mano Gedas dabar lanko. Į IABC užregistruotas, tai nebėr ką daryt biggrin.gif O Darius su Čika šeštadienį gavo "švarų" jau A3-uose, tai spyris šiknon buvo nemenkas biggrin.gif jie gi vienas kitą aplenkt nori biggrin.gif
Aukštaitijoj nebūsim. Įtariu, nebūsiu pajėgi po gimtadienio lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 02 28, 22:26)
O mes giriamės smile.gif Šiemet pagaliau perėjom į aukščiausią agility kategoriją - A3. Rezultatų ir prizų čia dar palauksim, bet va komandinėse varžybose su pudeliu šį savaitgalį nukovėm pirmąją vietą ir broliukus latvius palikom be aukso  wub.gif

Yra dėl ko.Sveikinimai 4u.gif Pepė bais rimto veido kažko biggrin.gif jokios šypsenos,netgi papykus atrodo tongue.gif tikriausiai kaimynas garbanius nepatinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 02 29, 11:09)
Yra dėl ko.Sveikinimai  4u.gif  Pepė bais rimto veido kažko  biggrin.gif jokios šypsenos,netgi papykus atrodo  tongue.gif tikriausiai kaimynas garbanius nepatinka  biggrin.gif

Ne dėl garbaniaus biggrin.gif dėl to, kad už nugaros žirgai vaikščiojo ir ne itin saugu jai pasirodė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 02 29, 11:55)
Ne dėl garbaniaus biggrin.gif dėl to, kad už nugaros žirgai vaikščiojo ir ne itin saugu jai pasirodė smile.gif

tai čia normaliai...aš irgi nepakenčiu,kai iš nugaros kas sliūkina,ar stebi,kaip dirbu...pagatava su arbatinuku nudaužt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 02 29, 09:53)
Dėkui.
Mano Gedas dabar lanko. Į IABC užregistruotas, tai nebėr ką daryt biggrin.gif O Darius su Čika šeštadienį gavo "švarų" jau A3-uose, tai spyris šiknon buvo nemenkas biggrin.gif jie gi vienas kitą aplenkt nori biggrin.gif
Aukštaitijoj nebūsim. Įtariu, nebūsiu pajėgi po gimtadienio  lotuliukas.gif  blush2.gif

joa, pasigedau jusu..dar vakar sprendziau dilema regintis ar ne, gi be trefkiu visai..ale azartas paeme virsu..kaip bus taip... biggrin.gif nu man rodos Cika letesne uz Pepe, svarbu ryzoji begtu tiksliai ir pilna jega...o va mes galim pinciam ant kulnu lipt, aisku viena "smulkmena" - tikslumo reik, o ale terjeras toks 50:50, ,kur kas sunkiau nei su paklusniaja blondine biggrin.gif
O siaip ta sveika optimali konkurencija superinis varikliukas drinks_cheers.gif

QUOTE(Agnnyte @ 2016 02 29, 11:55)

Va va, man ji irgi ko tais netradiciskai sumisus pasirode biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2016 02 29, 13:07)
O siaip ta sveika optimali konkurencija superinis varikliukas  drinks_cheers.gif
Va va, man ji irgi ko tais netradiciskai  sumisus pasirode  biggrin.gif

Ten keista jų tarpusavio konkurencija biggrin.gif vienas kitą erzina, lopiniais vadina, bet tuo pačiu palaiko 200 procentų. Juokiasi, kad palaikymo nesulauksi, bet pasiteisinimus vienas kitam galvoja, kai nepavyksta lotuliukas.gif

Žirgai labai išgąsdino Gralį. Niekad neteko susidurt, tai buvo naujiena. O kadangi Gralis visu savo kūnu ir elgesiu parodė, kad tie daiktai yra itin baisūs ir žiauriai skriaudžia jį, tai Pepė prie jų irgi nėjo. Visiškai. O kadangi pavėlavom į apdovanojimus (tiksliau, į juos tiesiog nenuėjom, nes nesitikėjom kažką gauti), o kur daugiau fotkinsies žirgyne? biggrin.gif šalia žirgų biggrin.gif
Atsakyti