Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(lututė @ 2016 02 26, 10:56)
Tikiuosi,tas "energingas" šuo už pavadžio vedžiojamas? Nes pažintis su mašinomis ir šiaip visokiais kakais gali nekaip baigtis... g.gif

Su pavadžiu. Šiaip baisiausia kas gali būti fekalijose, manau, kirminai. O kam čia įdomu kaip įlenda žmogus į krūmus, tai atsakysiu, kad nei vienas žmogus prispirtas reikalo, vidury aikštės neš***
Atsakyti
QUOTE(Fame @ 2016 02 26, 02:47)
Ojei vajei, mamos neklaužada jau 3 kartus buvo lauke. Pažinimas su mašinomis, žmonėmis. Bet šiandien įlindus į krūmus paragavo žmogaus kako, kažkaip baisu buvo pasidarę  schmoll.gif  Tikiuosi nieko per daug baisaus. Labai energingas šuo, sunku suvaldyti dar  schmoll.gif nors į komandas kreipia dėmesį.

Mano irgi jau ragaves to gerio blush2.gif
O ''uzkasimas" savo kakucio tai ne artejimas link "suaugusio" suns?
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 02 26, 22:08)
Mano irgi jau ragaves to gerio blush2.gif
O ''uzkasimas" savo kakucio tai ne artejimas link "suaugusio" suns?

Mano šuo, pradėjo tai daryti kai suėjo 8-10 mėn., įdomu nuo ko tai priklauso. Šiandien buvau pas mamą, tai mažoji panelė kai paskambini į duris jau ir suloti išmoko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Fame @ 2016 02 26, 22:29)
Mano šuo, pradėjo tai daryti kai suėjo 8-10 mėn., įdomu nuo ko tai priklauso. Šiandien buvau pas mamą, tai mažoji panelė kai paskambini į duris jau ir suloti išmoko cool.gif

Mano irgi kapstyt pradėjo, 7 mėn. Skaičiau, kad čia šuniukas taip teritoriją žymisi smile.gif Pakapsto, tipo, kad kiti šunys matytų ir užuostų.
Atsakyti
QUOTE(Fame @ 2016 02 26, 18:31)
Su pavadžiu. Šiaip baisiausia kas gali būti fekalijose, manau,  kirminai. O kam čia įdomu kaip įlenda žmogus į krūmus, tai atsakysiu, kad nei vienas žmogus prispirtas reikalo, vidury aikštės neš***

Oi,nesakyk lotuliukas.gif Čia prieš eilę metų važiavau į darbą,reik iš mikro išlipt,o prie stulpo babsė visam gražume,sijonus susikėlus... Ir labai "nematoma" už to stulpo doh.gif lotuliukas.gif Nu tiesa,girta.Sėdimąją į Mokesčių inspekciją atsukus... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2016 02 27, 08:42)
Oi,nesakyk  lotuliukas.gif Čia prieš eilę metų važiavau į darbą,reik iš mikro išlipt,o prie stulpo babsė visam gražume,sijonus susikėlus... Ir labai "nematoma" už to stulpo  doh.gif  lotuliukas.gif Nu tiesa,girta.Sėdimąją į Mokesčių inspekciją atsukus... lotuliukas.gif

Nu išimčių yra rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Grazuoliai musu temos sunys wub.gif

Kaip Gralio koja?

Lutute, kaip tavo tridaliuzas?

Mano Bela ausytes nusidraskius buvo. Ieskojom parazitu, neradom. Bet uzsilasinom Advocate lasus. Tai jie lyg ir nuo erkiu tu is krumynu g.gif Ir nuo blusu g.gif Nesu uztikrinta, reiks pagooglint.
Ir akis uzpuloavus buvo. Trynė, sasai apie voka buvo, patine... Prasiau antibiotiko, nes ramaškos nepadėjo. Aisku, galėjo but toe patys parazitai, bet... Palasinau antibiotiko. Padėjo.

Cia jai tos bėdos gal po sterilizacijos-stresas, imunitetas susilpnėjo... Na, as taip manau, vetai irgi neneigia, kad taip galėtu buti.

Issikapstysim, ir pavasario sveikos sulauksim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2016 02 27, 10:55)
Labas 4u.gif

Grazuoliai musu temos sunys wub.gif

Kaip Gralio koja?

Lutute, kaip tavo tridaliuzas?
Mano Bela ausytes nusidraskius buvo.
Issikapstysim, ir pavasario sveikos sulauksim biggrin.gif

Mano triznius stabilioj padėty- nebevemia,bet išmatos vistiek geltonos ir poskystės.Šiaip linksmas ir nė kiek į ligonį nepanašus.Stebiu.Toliau miltukus su kefyru girdau,pažiūrėsim.Jei ką- vetas 3 min kelio peškom nuo namų. rolleyes.gif
O jūs žiūriu irgi "pasilinksminat" g.gif laikykitės,panos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2016 02 27, 10:55)
Kaip Gralio koja?

Kaip nauja. Kaip pradėjo šlubuot stebuklingai, taip ir nustojo.
Atsakyti
Na mes siandien buvom dar vienoje pamokoje.Labiausiai bijojau kitu sunu.Kaip reaguos Dzekas i juos.Na paamsejo ''pasirove'' ir viskas.Paskui nelabai ir kreipe demesi i juos.Galejom ramiai vaikstinet po aisktele.Komanda greta..pavyksta ne visada.Buna klauso,buna aapsimeta,kad nieko negirdi ir daro savo nors tu ka.. doh.gif
Tiesa iltinis jau kliba..ir naujas matosi..Gal kokio kaulo duot pagrauzt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 02 28, 22:05)
Tiesa iltinis jau kliba..ir naujas matosi..Gal kokio kaulo duot pagrauzt. g.gif

Patampyt skudurus ir tampomus žaislus.
Kramtymui yra specialūs kaulai iš sausgyslių.

O mes giriamės smile.gif Šiemet pagaliau perėjom į aukščiausią agility kategoriją - A3. Rezultatų ir prizų čia dar palauksim, bet va komandinėse varžybose su pudeliu šį savaitgalį nukovėm pirmąją vietą ir broliukus latvius palikom be aukso wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 28 vasario 2016 - 21:28
Kokie du saunuoliai rimtuoliai biggrin.gif
Atsakyti