Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 18

QUOTE(Kikker @ 2016 02 22, 11:21)
Jai yra noro išiminėti visus šoninius skardų laikiklius ,skardas ir bėgelius tai ir pirkite Electrolux...tiems kas to nenori daryti(čia kaip Jūs rašote  taupo laiką) perkat Bosch,Siemens orkaites kuriuose to daryti nereikia...va čia matau kad laikas tavo tauposi.....kitus laiko taupymo nepastebėjau....

Nesuylginami dalykai. Su išimamais skardų laikikliais per mėnesį (jei pirolizę jungsite kartą per mėnesį) sutaupysite po 1 minutę. Su automatiniais receptais laiką taupysite kiekvieną kartą, kai jais naudositės (nereiks prie orkaitės sėdėti)
Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2016 02 22, 11:21)
Tai aš gi ir kalbu apie 100 automatinių programų o ne apie maisto gaminimo režimų...Niekas Jums nesiūlo pirkti to ko Jūs nenorite ...turite orkaite žaiskitės ...mano patiekalai ir laikas tikrai nepriklauso nuo orkaitės ...kai turi žinių ir gerus produktus visada su  paprasta orkaite galima pagaminti fantastiškai..

Pati ponia Kikker ne kartą prisipažino, kad dažniausiai kepa su rankove. Matyt tų žinių ne per daugiausiai, jei reikia gelbėjimosi rato griebtis biggrin.gif

QUOTE(Kikker @ 2016 02 22, 11:33)
Tai Jūsų skaldų laikikliai ir bėgeliai būna švarūs ??? Tai kila klausimas kam orkaitė Jusm su pirolizę???(gal pirkta tik dėl grožio?) lotuliukas.gif

PVC plėvelėje kaptų produktų nevalgau, gaila sveikatos, tai Jūsų šedevrų neteks paragauti biggrin.gif
Pirolizė tam, kad išvalytų orkaitę. Kaip žinia orkaitės dalys yra kaistančios, todėl nešvarumus sunku pašalinti. Skardas plaunu indaplovėje
Atsakyti
QUOTE(bezdzioniukas @ 2016 02 22, 10:52)
PVC plėvelėje kaptų produktų nevalgau, gaila sveikatos, tai Jūsų šedevrų neteks paragauti biggrin.gif
Pirolizė tam, kad išvalytų orkaitę. Kaip žinia orkaitės dalys yra kaistančios, todėl nešvarumus sunku pašalinti. Skardas plaunu indaplovėje

Tai tame džiaugsmas kad BOSCH ir SIEMENS PAGAMINO ORKAITES SU PIROLIZE KURIOS DALYS NEKAISTA IR NEREIKIA JOKIOS INDAPLOVĖS....
Turiu elementarią orkaitę ir dar moku pagaminti patiekalus garuose todėl nei man reikia automatinių programų nei garų...o kitiems siūlau pasisemti žinių tada nereikės orkaitės tokios pirkti ...na jai nėra noro tada jo orkaitė su 100 automatinių programų tai išsigelbėjimas
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 02 22, 12:06)
Tai tame džiaugsmas kad BOSCH ir SIEMENS PAGAMINO ORKAITES SU PIROLIZE KURIOS DALYS NEKAISTA IR NEREIKIA JOKIOS INDAPLOVĖS....

Wow, čia maždaug visą fiziką aukštyn kojom apvertė? Niekas nekaista, o oras įkaista? biggrin.gif

Pati neturite nei orkaitės su automatinėmis programomis, nei pirolizės ir įsivaizduojate, kad viską geriau žinote už mus, kurie tomis funkcijomis naudojamės kasdien.
Ir orkaitės, kurios dalys nekaista, dar nepagamino niekas. Ir vargu ar greit pagamins:) Turbūt kažką ne taip supratote.
Atsakyti
Nei Jūs žinote ką aš turiu ir kokiais produktais naudojuos nei Jūs čia rašinėkite....
Jai Jums niekas nepagamino tai lai taip Jums ir lieka kas norės tam pasiūlysiu kad pirolizės metu nereikia išiminėti šoninių skradrų laikiklių,bėgelių ir kepimo skardų....
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 02 22, 12:06)
Tai tame džiaugsmas kad BOSCH ir SIEMENS PAGAMINO ORKAITES SU PIROLIZE KURIOS DALYS NEKAISTA

Nepagamino tokios orkaitės. Šiluma iš niekur pati savaime neatsiranda. Neklaidinkit
Papildyta:
Būsit sumaišius su mikrobangų krosnelėmis, kurių sienelės, dugnas ir kiti vidiniai paviršiai iš tiesų neįkaista. Bet ten šiluma susidaro kitu būdu. Visose tradicinėse orkaitėse yra įtaisyti kaitinimo elementai, kurie kaitina sieneles ir tuo pačiu orą. Kitokio būdo dar niekas neišrado.

QUOTE(Kikker @ 2016 02 22, 13:44)
Nei Jūs žinote ką aš turiu

Žinau, štai Jūsų ankstenis postas:
Prašau jums orkaitė SIEMENS HB43GT540E turėjau sena AEG pasikeičiau į šią Siemens :4u:rinkausi nes funkcija statinis viršutinis + apatinis kaitinimas + ventiliatorius mano vienintele programa kurio kepu viską.

Ir dar žinau, kad Jūs nežinote, kad Jūsų orkaitėj tos programos (Jūsų "vienintelės") nėra:D

Atsakyti
Aš sakau tai ką pagamino gamintojas ...naujausi modeliukai BOSCH ,Siemns turi.

Pirolizės metu nereikia išiminėti šoninių grotelių laikiklių ,teleskopinių bėgelių ir kepimo skardų....Jus jas plaukite indaplovėje kitiems pasiūlysiu tokia orkaitę kuriai indaplovės paslaugų nereikia....
Atsakyti
Sveiki toks klausimas. Ar pirma reikia nusipirkti imontuojama technika o veliau uzsisakineti gaminti baldus, ar atvirksciai blush2.gif nes planuoju virtuves remonta dviem etapais. Visko iskart negaliu sau leisti. Aciu atsakiusiems.
Atsakyti
QUOTE(vovere16 @ 2016 02 22, 14:18)
Sveiki toks klausimas. Ar pirma reikia nusipirkti imontuojama technika o veliau uzsisakineti gaminti baldus, ar atvirksciai blush2.gif  nes planuoju virtuves remonta dviem etapais. Visko iskart negaliu sau leisti. Aciu atsakiusiems.

Manau kad jai jau pasirinkote buitinę techniką informuosite baldininkus o jie pagal juos gamins tik reikia kad Jūsų pasirinkti modeliai drastiškai nesikeistų(čia gal daugiau galioja įmontuojamui šaldytuvui) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 02 22, 13:03)
Aš sakau tai ką pagamino gamintojas ...naujausi modeliukai BOSCH ,Siemns turi.

Pirolizės metu nereikia išiminėti šoninių grotelių laikiklių ,teleskopinių bėgelių ir kepimo skardų....Jus jas plaukite indaplovėje kitiems pasiūlysiu tokia orkaitę kuriai  indaplovės paslaugų nereikia....

Kalbėjom apie tai, kad pirolizė reikalingiausia orkaitės paviršiam, kurie yra kaitinami ir kurių neišimsi. O Jūs atsakėte, kad galite pasiūlyti Bosch orkaičių, kurios apskritai neįkaista!
Atsakyti
QUOTE(bezdzioniukas @ 2016 02 22, 16:22)
Kalbėjom apie tai, kad pirolizė reikalingiausia orkaitės paviršiam, kurie yra kaitinami ir kurių neišimsi. O Jūs atsakėte, kad galite pasiūlyti Bosch orkaičių, kurios apskritai neįkaista!

Su Kikker diskutuoti, tai kaip su pliku pešiotis, bet manau Jūs, bezdzioniuk, taip pat stengiatės sutirštinti spalvas ir įkąsti Kikker g.gif biggrin.gif
Atsiprašau, Kikker, esu taikus žmogus, bet iš konsultanto (kaip suprantu, Jūs tokia esate) paprastai tikiuosi, kad jis įsigilins į mano poreikius (mano, tai bendrąja prasme, kaip kliento, o ne mano asmeniškai) ir patars pirkti būtent tai, kas tiks man. Bandymas kažką užsispyrusiai įrodyti, atrodo juokingai.
Patikėkite, tikrai niekas neteigia, kad pirolizei atsparūs bėgeliai ir skardos (tikriausiai tą turėjote omenyje, teigdama, kad bosh bėgeliai nekaista) yra blogai, ar, kad Bosh ar Siemens yra blogos firmos. Tiesiog kiekvienas turime skirtingus poreikius, įpročius, patirtį ir pagal tai renkamės. Mielai pirkčiau siemens su atspariais pirolizei bėgeliais ir jų neišiminėčiau, bet šiuo metu už tas pačias funkcijas plius atsparūs bėgeliai, mokėti dvigubai, nei sumokėjau už elektrolux, nematau reikalo.
Ir nereikia vėl pradėti aiškinti, kad galiu kepti su savo šimtu automatinių programų - tą ir darau. Su didžiausiu malonumu.
Jei kam nors įdomi vartotojo asmenininė patirtis, informacija, geri ir blogi dalykai, nutinkantys naudojantis orkaite, mielai parašysiu, bet visas diskusijas su konsultantais čia ir baigiu
4u.gif

Primenu, kad turiu orkaitę electrolux eoc6851aax su garais ir pirolize smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 22 vasario 2016 - 22:08
Sveiki,
gal galit patarti kur pigiausiai galima isigyti Bosch imontuojama buitine technika?
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 02 22, 15:03)
Aš sakau tai ką pagamino gamintojas ...

Mokėti naudotis copy/paste funkcija dar ne viskas. Reikia suprasti apie ką rašo.

Papildyta:
QUOTE(bezdzioniukas @ 2016 02 22, 14:57)
Nepagamino tokios orkaitės. Šiluma iš niekur pati savaime neatsiranda. ...

Yra tokia orkaitė, kurioje šalia tradicinio integruotas indukcinis kaitinimo būdas. Tingiu knaisiotis po specifikacijas. Atrodo, tam tikrais atvejais, gali būti kaitinamas tiesiogiai kepimo indas. Bet tai ne Bosch biggrin.gif
Atsakyti