QUOTE(Kikker @ 2016 02 21, 17:26)
Nejaugi orkaite turinti 100 automatinių programų padaro tuos patiekalus skanesnius nei orkaitė kuri jų netur?
Kikker, Jūd kai užsiciklinate ant ko nors, tai kaip....
Gal net galima sakyti, kad padaro skanesnius, nes yra atidirbti receptai ir nereikia išradinėti dviračio. O kad laiką taupo nerealiai, tai faktas

kaip ir indaplovė - juk nebūtina turėti indaplovės, kad indai būtų švarūs, bet kažkodėl jas perkame (pritariu bezdzioniukui)
Išbandžiusi orkaitę, noriu pasakyti, kad Jūs truputį klaidinate žmones su pasakymu "100 automatinių programų". Tai ne visai taip.
Yra receptų knyga, tuomet, pasirinkus kategoriją, renkamės receptus. Kaip ir bet kokioje receptų knygoje. Pasirinkus ką nori gaminti, nereikia galvoti, skaityti, kaip optimaliausiai pagaminti norimą patiekalą.
Nesakau, kad nuekada nesinaudosiu rankinėmis funkcijomis, bet jei įrenginys gali sutaupyti man laiko ir rezultatas mane tenkina, tai kodėl tuo nesinaudoti.
Orkaitė be pirolizės taip pat nepadaro patiekalų skanesnių, bet taupo laiką.
Beje, neišimami bėgeliai pirolizės metu, taip pat nepadaro patiekalų skanesniais, o Jūs labai primygtinai bandėte man įrodyti, kad turiu pirkti bosch arba siemens ir už tokį pat funkcionalumą + neišimami bėgeliai, mokėti dvigubai.
Beje, ar Jums pačiai teko naudotis (ne tik matyti ir parduoti) orkaitėmis su integruotomis receptų knygomis?
Po dvidešimties metų tu būsi labiau nusivylęs dalykais, kurių nedarei, negu tais, kuriuos darei. Taigi, išplauk iš ramybės uosto. Pagauk pasatą savo burėms. Tyrinėk. Svajok. Atrask. Markas Tvenas
Sveiki atvykę į mano kelionių puslapį