Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 18

QUOTE(eglia @ 2016 02 20, 12:34)
Aš dar ramybės Jum neduosiu smile.gif o jei rinktis tarp Electrolux EOC5851AOX ir AEG BP731462-NM? Kuri Jūsų nuomone vertesnė dėmesio?

Šiandien pirmą kartą išbandžiau savo orkaitę elektrolux eoc6851aax. Kepiau bulvių plokštainį pagal Kikker taip nemėgstamą automatinę programą - iškepė tobulai. Pareikalavo vandens (pati nebūčiau sugalvojusi, kad reikia kugeliui garų).
Nesu maisto gaminimo ekspertė, o tik paprasta vartotoja, tai man šis variantas yra idealus - nereikia sukti smegenų.
Lietuviškas meniu thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Sveiki prireike ir man konsultaciju. Prasau atsakykit kaip galima kuo pigiau ir aisku gerai isirengti virtuvine technika. Geriau imontuojama, bet manau kad netelpu i financus. Biudzetas tikrai labai labai ribotas. Madu nesivaikau spalva nera svarbi Reikia :
Kaitlentes paprastos elektrines.
Orkaites ir paprastos be mandru funkciju, (db turiu tokia seniena kurioje niekas nesireguliuoja bendra su virykle. Zodziu nei garu nei valymo jokio nera) issiverciu neblogai.
Saldytuvo
Gartraukio nebaisiai garsaus imontuojamo
Indaploves labai noreciau bet del vietos stokos o labiausiai biudzeto nedeciau.
Pasakykit man zaliai ar i 1000 euru imanona tilpti? Aisku but geriau dar pigiau, bet ir db bijau kad is tokios technikos nieko gero nesitiket blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2016 02 20, 19:09)
Šiandien pirmą kartą išbandžiau savo orkaitę elektrolux eoc6851aax. Kepiau bulvių plokštainį pagal Kikker taip nemėgstamą automatinę programą - iškepė tobulai. Pareikalavo vandens (pati nebūčiau sugalvojusi, kad reikia kugeliui garų).
Nesu maisto gaminimo ekspertė, o tik paprasta vartotoja, tai man šis variantas yra idealus - nereikia sukti smegenų.
Lietuviškas meniu  thumbup.gif

.... kad iškeptu tobulai visiškai nereikia orkaitės su 100 automatinių programų.....todėl Jums linkiu skanių patiekalų ...
Papildyta:
QUOTE(vovere16 @ 2016 02 20, 20:47)
4u.gif Sveiki prireike ir man konsultaciju. Prasau atsakykit kaip galima kuo pigiau ir aisku gerai isirengti virtuvine technika. Geriau imontuojama, bet manau kad netelpu i financus. Biudzetas tikrai labai labai ribotas. Madu nesivaikau spalva nera svarbi  Reikia :
Kaitlentes paprastos elektrines.
Orkaites ir paprastos be mandru funkciju, (db turiu tokia seniena kurioje niekas nesireguliuoja bendra su virykle. Zodziu nei garu nei valymo jokio nera) issiverciu neblogai.
Saldytuvo
Gartraukio nebaisiai garsaus imontuojamo
Indaploves labai noreciau bet del vietos stokos o labiausiai biudzeto nedeciau.
Pasakykit man zaliai ar i 1000 euru imanona tilpti? Aisku but geriau dar pigiau, bet ir db bijau kad is tokios technikos nieko gero nesitiket  blush2.gif

Gal ir galima g.gif
Orkaitė BEKO BIM25301X+/-200
Kaitlentė BOSCH PKE611D17E-/170
Jai pirkti stacionarią viryklę nebus daug pigiau pvz Zanussi ZCV65201WA+/-330 eur
šaldytuvas Electrolux ENN2800BOW+/-300
Gartraukis Elica ELITE14 LUX BL/A/60+/-80 eur
Indaplovė siaura 45 cm BEKO DIS26020+/- 270 eur
Indaplovė plati 60 cm BEKO DIN16210 +/- 280 eur
Indaplovėi vieta darykite bus pnigelio visada galima isimontoti vėliau 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Paklausiu ir aš smile.gif
Ar verta rinktis orkaitę su mikrobandomis? Kokią naudą jos duoda orkaitėje? Niekaip nenusprendžiu, ar man to reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2016 02 21, 16:40)
Sveiki,
Paklausiu ir aš smile.gif
Ar verta rinktis orkaitę su mikrobandomis? Kokią naudą jos duoda orkaitėje? Niekaip nenusprendžiu, ar man to reikia  lotuliukas.gif

Tai prietaisas du viename.....norite kepti,kepate ......norite pasišildyti ,pasišildote mikrobangomis kurios yra orkaitėje.....taupote namie vietą.....
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 02 21, 08:49)
.... kad iškeptu tobulai visiškai nereikia orkaitės su 100 automatinių programų.....

Jei turi marias laiko - galima. Turint laiko ir indus galima pačiam išplauti tobulai, bet aš geriau plausiu indaplovėj biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bezdzioniukas: 21 vasario 2016 - 17:13
QUOTE(bezdzioniukas @ 2016 02 21, 17:13)
Jei turi marias laiko - galima. Turint laiko ir indus galima pačiam išplauti tobulai, bet aš geriau plausiu indaplovėj biggrin.gif

Nejaugi orkaite turinti 100 automatinių programų padaro tuos patiekalus skanesnius nei orkaitė kuri jų netur?
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 02 21, 07:49)
Gal ir galima  g.gif
Orkaitė BEKO BIM25301X+/-200
Kaitlentė BOSCH PKE611D17E-/170
Jai pirkti stacionarią viryklę nebus  daug pigiau pvz Zanussi ZCV65201WA+/-330 eur
šaldytuvas Electrolux ENN2800BOW+/-300
Gartraukis Elica ELITE14 LUX BL/A/60+/-80 eur
Indaplovė siaura  45 cm BEKO DIS26020+/- 270 eur
Indaplovė plati 60 cm BEKO DIN16210 +/- 280 eur
Indaplovėi vieta darykite bus pnigelio visada galima isimontoti vėliau 4u.gif

bigsmile.gif aciu labai uz issamia informacija. Smagu kai yra tokiu zmoniu kurie gwli tau patarti. Uzvedet ant kelio db ir pati stengsiuosi ieskoti. Dar klausiu manau ne viena kart... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 02 21, 17:26)
Nejaugi orkaite turinti 100 automatinių programų padaro tuos patiekalus skanesnius nei orkaitė kuri jų netur?

Kikker, Jūd kai užsiciklinate ant ko nors, tai kaip....
Gal net galima sakyti, kad padaro skanesnius, nes yra atidirbti receptai ir nereikia išradinėti dviračio. O kad laiką taupo nerealiai, tai faktas thumbup.gif kaip ir indaplovė - juk nebūtina turėti indaplovės, kad indai būtų švarūs, bet kažkodėl jas perkame (pritariu bezdzioniukui)
Išbandžiusi orkaitę, noriu pasakyti, kad Jūs truputį klaidinate žmones su pasakymu "100 automatinių programų". Tai ne visai taip.
Yra receptų knyga, tuomet, pasirinkus kategoriją, renkamės receptus. Kaip ir bet kokioje receptų knygoje. Pasirinkus ką nori gaminti, nereikia galvoti, skaityti, kaip optimaliausiai pagaminti norimą patiekalą.
Nesakau, kad nuekada nesinaudosiu rankinėmis funkcijomis, bet jei įrenginys gali sutaupyti man laiko ir rezultatas mane tenkina, tai kodėl tuo nesinaudoti.
Orkaitė be pirolizės taip pat nepadaro patiekalų skanesnių, bet taupo laiką.
Beje, neišimami bėgeliai pirolizės metu, taip pat nepadaro patiekalų skanesniais, o Jūs labai primygtinai bandėte man įrodyti, kad turiu pirkti bosch arba siemens ir už tokį pat funkcionalumą + neišimami bėgeliai, mokėti dvigubai.
Beje, ar Jums pačiai teko naudotis (ne tik matyti ir parduoti) orkaitėmis su integruotomis receptų knygomis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 21 vasario 2016 - 20:37
QUOTE(rarity @ 2016 02 21, 21:34)
Gal net galima sakyti, kad padaro skanesnius, nes yra atidirbti receptai ir nereikia išradinėti dviračio. O kad laiką taupo nerealiai, tai faktas  thumbup.gif  kaip ir indaplovė - juk nebūtina turėti indaplovės, kad indai būtų švarūs, bet kažkodėl jas perkame (pritariu bezdzioniukui)
Išbandžiusi orkaitę, noriu pasakyti, kad Jūs truputį klaidinate žmones su pasakymu "100 automatinių programų". Tai ne visai taip. 
Yra receptų knyga, tuomet, pasirinkus kategoriją, renkamės receptus. Kaip ir bet kokioje receptų knygoje. Pasirinkus ką nori gaminti, nereikia galvoti, skaityti, kaip optimaliausiai pagaminti norimą patiekalą.
Nesakau, kad nuekada nesinaudosiu rankinėmis funkcijomis, bet jei įrenginys gali sutaupyti man laiko ir rezultatas mane tenkina, tai kodėl tuo nesinaudoti.
Beje, neišimami bėgeliai pirolizės metu, taip pat nepadaro patiekalų skanesniais, o Jūs labai primygtinai bandėte man įrodyti, kad turiu pirkti bosch arba siemens ir už tokį pat funkcionalumą + neišimami bėgeliai, mokėti dvigubai.
Beje, ar Jums pačiai teko naudotis (ne tik matyti ir parduoti) orkaitėmis su integruotomis receptų knygomis?

Šaunus komentaras, visiškai pritariu thumbup.gif
Atsakyti
ka reiškia 1 ar 2 lygių pirolizė?

Ar LT meniu aktualus tik su auto programomis, ar kaip čia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimancius: 21 vasario 2016 - 22:19
QUOTE(rarity @ 2016 02 21, 20:34)
Gal net galima sakyti, kad padaro skanesnius, nes yra atidirbti receptai ir nereikia išradinėti dviračio. O kad laiką taupo nerealiai, tai faktas  thumbup.gif  kaip ir indaplovė - juk nebūtina turėti indaplovės, kad indai būtų švarūs, bet kažkodėl jas perkame (pritariu bezdzioniukui)

Tai aš gi ir kalbu apie 100 automatinių programų o ne apie maisto gaminimo režimų...Niekas Jums nesiūlo pirkti to ko Jūs nenorite ...turite orkaite žaiskitės ...mano patiekalai ir laikas tikrai nepriklauso nuo orkaitės ...kai turi žinių ir gerus produktus visada su paprasta orkaite galima pagaminti fantastiškai.Jai yra noro išiminėti visus šoninius skardų laikiklius ,skardas ir bėgelius tai ir pirkite Electrolux...tiems kas to nenori daryti(čia kaip Jūs rašote taupo laiką) perkat Bosch,Siemens orkaites kuriuose to daryti nereikia...va čia matau kad laikas tavo tauposi.....kitus laiko taupymo nepastebėjau....

Papildyta:
QUOTE(rimancius @ 2016 02 21, 22:05)
ka reiškia 1 ar 2 lygių pirolizė?

Ar LT meniu aktualus tik su auto programomis, ar kaip čia?

LT kalba yra orkaitėse neturinčios auto programų....
Orkaitės turi 1,2 arba 3 pirolizės lygius tai reikškia kad pagal užterštumo lygi galite pasirinkti pirolizės valymo laiką ...
Atsakyti