QUOTE(speedy @ 2016 05 10, 17:07)
Neblogai viskas. Sakyčiau:
Orkaite ELECTROLUX EOC5851FOX
Kaitlente AEG HK654400XB
Indaplove SIEMENS SN64M080EU
Saldytuvas SIEMENS KI87SAF31 ar BOSCH KIS87KF31 (kurį rasite pigiau)
Skalbimo masina MIELE WDA111 WCS - nekeisčiau į Bosch, nes visada liks klausimas "
o gal?" kai kas nors tam Bosch'ui atsitiks.
Ačiū už komentarus... Siemens šaldytuvą siūlo už 620 EUR, Bosh - 608 EUR. ??? Kurį imti?
Kiek suprantu, šis Miele modelis ne naujausias... ar pakankamas fukncijų ir kokybės požiūriu, lyginant su naujesniais Miele modeliais?
QUOTE(Kikker @ 2016 05 10, 17:33)
Geriau indukcinę...bet jai norite ne indukcinę pasižiūrėkite tada AEG HK654070XB
Man tokie valdymai nepatogus...ji man perkrauta automatinėmis programomis....bet kiti patenkinti tokia orkaite tik kylą klausimas iš 100 automatinių programų kiek pasinaudoja
Turi Noforst šaldytuvas vertas dėmesio
Miele privalumu mažai kainą didelė
Dėl indukcinės kaitlentės abejoju... dėl bangų, neturiu visų tinkančių puodų ir keptuvių, be to, sako, kad daug ką erzina kažkoks "ciksėjimas" jai veikiant....
Kas liečia orkaitę, - įsiūlė pardavėjas šį variantą, bet man irgi labiau prie širdies koks kitoks elementaresnis ir patogesnis variantas... kokį pasiūlytumėt?
Dėl skalbimo mašinos - kuo ypatinga jūsų nurodyta Bosh? lyginant su Miele? Miela kaina apie 779, Bosh radau už 719...
Beje, o kaitlentės ir orkaitės valdymai - atskiri? Dabar turimame variante virš orkaitės esančiais ratukais valdom kaitlentę...
Ar nenusitrina nuo kaitlenčių ant jų "nupieštos" valdymo funkcijos/linijos ir pan...?