Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 18

QUOTE(Prickly @ 2016 03 15, 13:19)

Prickly, 15 Kov 2016 - 13:19, parašė:

Prickly, 15 Kov 2016 - 13:19, parašė:

Tai keista, pagalvojau gal esmė kavinuko dugno metale, aš pasitikslinsiu, kaip ten pas juos su kaitlente

Tai keista, pagalvojau gal esmė kavinuko dugno metale, aš pasitikslinsiu, kaip ten pas juos su kaitlente

Pas mane panašus kavinukas puikiai užverda. Turiu bosch indukcinę kailentę. Nepamenu nr.
Atsakyti
Ka manote apie AEG BP731462NM ar vis tik geriau BOSCH HBG673CS1S ?
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2016 03 15, 18:34)

arbuzina, 15 Kov 2016 - 18:34, parašė:

arbuzina, 15 Kov 2016 - 18:34, parašė:

Tai susidėliokite +/- kiekvienai orkaitei tada bus aišku kuri Jums yra geriau...apie diskutuota ne tik 18 temoje .
Vienam gera AEG kitam Bosch 4u.gif Tai gamintojai kurie yra lyderiai tik kiekvienas turi savo išskirtinumą kuris gal būt Jums ne toks naudingas o kitam labai reikalingas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 15 kovo 2016 - 18:48
QUOTE(Kikker @ 2016 03 15, 18:44)

Kikker, 15 Kov 2016 - 18:44, parašė:

Kikker, 15 Kov 2016 - 18:44, parašė:

Tai susidėliokite +/-  kiekvienai orkaitei tada bus aišku kuri Jums yra geriau...apie diskutuota ne tik 18 temoje .
Vienam gera AEG kitam Bosch 4u.gif  Tai gamintojai kurie yra lyderiai tik kiekvienas turi savo išskirtinumą  kuris gal būt Jums ne toks naudingas o kitam labai reikalingas 4u.gif

Tai susidėliokite +/-  kiekvienai orkaitei tada bus aišku kuri Jums yra geriau...apie diskutuota ne tik 18 temoje .
Vienam gera AEG kitam Bosch 4u.gif  Tai gamintojai kurie yra lyderiai tik kiekvienas turi savo išskirtinumą  kuris gal būt Jums ne toks naudingas o kitam labai reikalingas 4u.gif

tikiu, kad diskutuota ne tik 18 temoje biggrin.gif
o, bet, tačiau skaityti N temų ieškant kur paminėta AEG, tai jau neturiu sveikatos... juolab, kad paskutinėj bent jau temoj gvildenta tik viena bėda biggrin.gif

Nežinau, man galva susisuko nuo tų + ir - rinkimo ... o juk tema tam ir yra, kad paklausti tų, kurie išmano... jei jau aš pati išmanyčiau, tai čia SM ir nevargčiau klausinėdama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2016 03 15, 20:56)

arbuzina, 15 Kov 2016 - 20:56, parašė:

arbuzina, 15 Kov 2016 - 20:56, parašė:

tikiu, kad diskutuota ne tik 18 temoje  biggrin.gif
o, bet, tačiau skaityti N temų ieškant kur paminėta AEG, tai jau neturiu sveikatos... juolab, kad paskutinėj bent jau temoj gvildenta tik viena bėda  biggrin.gif

Nežinau, man galva susisuko nuo tų + ir - rinkimo ... o juk tema tam ir yra, kad paklausti tų, kurie išmano... jei jau aš pati išmanyčiau, tai čia SM ir nevargčiau  klausinėdama  biggrin.gif

o, bet, tačiau skaityti N temų ieškant kur paminėta AEG, tai jau neturiu sveikatos... juolab, kad paskutinėj bent jau temoj gvildenta tik viena bėda  biggrin.gif

Nežinau, man galva susisuko nuo tų + ir - rinkimo ... o juk tema tam ir yra, kad paklausti tų, kurie išmano... jei jau aš pati išmanyčiau, tai čia SM ir nevargčiau  klausinėdama  biggrin.gif

Vertesnis pirkinys BP731460NM (ar BP731462NM). Ji papildomai turės:
Automatines programas.
Mėgiamų programų atmintį.
Bėgelius komplekte.
Katalizatoriaus pagrindu veikiantį „CleanAir“ kvapu filtrą.

Bosch papildomai:
suteiks galimybę kartą per kokį 3 mėn. išvalyti skardą pirolizės būdu.
Atsakyti
Sveiki,

Reikia pagalbos renkantis:
įmontuojama orkaitė - manau, pirolizės nereikia, abejoju ar naudočiau, plieno spalva
įmontuojama mikrobangė - pageidautina su ne ypač sudėtingu valdymu, plieno spalva
elektrinė kaitlentė, kad būtų patogus valgymas, esu turėjusi gorenje, tai vienas vargas buvo, spaudai spaudai, neįsijungia..
dvigubas šaldytuvas (neįmontuojamas), vienoje pusėje šaldytuvas, kitoje šaldiklis (būna kur šaldiklis apačioje, tai tokio nenoriu), ledukų ar vandens funkcijų nereikia, bet matau dauguma vis tiek su šitom funkcijom. Spalva plieno.

Biudžetas iki 2000 EUR be šaldytuvo, o jei yra pigesnių puikių variantų, tai puikiai tiks. Šaldytuvas būtų gerai iki 1500 EUR.

Dėkoju už pasiūlymus iš anksto.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2016 03 15, 14:45)

rarity, 15 Kov 2016 - 14:45, parašė:

rarity, 15 Kov 2016 - 14:45, parašė:

Pas mane panašus kavinukas puikiai užverda. Turiu bosch indukcinę kailentę. Nepamenu nr.

PIN 651f27e mano kaitlentė. Mažą kavinuką dedu ant sujungiamos dalies. Svarbu ant kurio nors taško uždėti smile.gif Ant apvalių kaitviečių nebandžiau dėti
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2016 03 15, 18:56)

arbuzina, 15 Kov 2016 - 18:56, parašė:

arbuzina, 15 Kov 2016 - 18:56, parašė:

Jai jau yra tokia tema o Jūs pavargote nuo +/- tada vienoas konsultantas parašė pliusus AEG...todėl aš parašysiu Bosch pliusus
Orkaite turi automatines programorkaitė turi 4D karštas oras
Orkaitės šoninių grotelių laikiklių,teleskopinių begelių ir kepimo skardų nereikės valyti plovimo priemonėmis i padarys pirolizės funkcijOrakitė turės tiek švelnų uždarymą tiek atidarymą...

QUOTE(Extraordinary @ 2016 03 15, 21:59)

Extraordinary, 15 Kov 2016 - 21:59, parašė:

Extraordinary, 15 Kov 2016 - 21:59, parašė:

įmontuojama orkaitė - manau, pirolizės nereikia, abejoju ar naudočiau, plieno spalva
įmontuojama mikrobangė - pageidautina su ne ypač sudėtingu valdymu, plieno spalva
elektrinė kaitlentė, kad būtų patogus valgymas, esu turėjusi gorenje, tai vienas vargas buvo, spaudai spaudai, neįsijungia..
dvigubas šaldytuvas (neįmontuojamas), vienoje pusėje šaldytuvas, kitoje šaldiklis (būna kur šaldiklis apačioje, tai tokio nenoriu), ledukų ar vandens funkcijų nereikia, bet matau dauguma vis tiek su šitom funkcijom. Spalva plieno.

Biudžetas iki 2000 EUR be šaldytuvo, o jei yra pigesnių puikių variantų, tai puikiai tiks. Šaldytuvas būtų gerai iki 1500 EUR.

Komplektukas
BOSCH HMT75M654+ BOSCH HBA43T350+BOSCH PIE611F17E +BOSCH KAN90VI20
Bus nebrangus vertas dėmesio komplektukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2016 03 15, 23:59)

Extraordinary, 15 Kov 2016 - 23:59, parašė:

Extraordinary, 15 Kov 2016 - 23:59, parašė:

Sveiki,

Sveiki,

Orkaitė (su integruota mikrobangų krosnele) - Siemens HM633GBS1S, nors su tokiu biudžetu išeina ir HM676G0S1. Arba orkaitė su išsivalančiomis EcoClean sienelėmis Siemens HB655GBS1 + krosnelė Siemens BE634RGS1.
Kaitlentė Siemens EH651FN17E ar naujoji EX675LEC1E. Jei norite įmontuoti lygiai su stalviršiu bus EX601LXC1E.
Atsakyti
kadangi prašiau čia pagalbos išsirenkant orakaite tai pasigirsiu jog po ilgų dvejonių ir pamastymu įsigijome:
Garinė orkaitė AEG BS731442NM
Pirmas įspūdis išties puikus, patogus valdymas, tyliai dirba, įdėta instrukcija LT kalba, ko indaplovėje nebuvo, kito gamintojo.
Ačiū kad diskutuojat ir padedat mums paprastiems vartotojams išsirinkti...
Atsakyti
QUOTE(supermongo @ 2016 03 16, 10:37)

supermongo, 16 Kov 2016 - 10:37, parašė:

supermongo, 16 Kov 2016 - 10:37, parašė:

kadangi prašiau čia pagalbos išsirenkant orakaite tai pasigirsiu jog po ilgų dvejonių ir pamastymu įsigijome:
Pirmas įspūdis išties puikus, patogus valdymas, tyliai dirba, įdėta instrukcija LT kalba, ko indaplovėje nebuvo, kito gamintojo.

Sveikinu 4u.gif Aeg su orkaite siūlė gaminimo garuose teceptų knygą. Ar gavote tokią?
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Patarkit, kokią įmontuojamą orkaitę rinktis, nebrangią, bet su pirolize.

Žiūrinėju šias: SIEMENS HB63AS521 (rašo pirolizinė valymo sistema - activeclean, čia ta pati pirolizė, ar tik kažkoks dalinis variantas?), Electrolux EOC3430COX, Whirlpool AKZ7960IX, Electrolux EOC45651O. Ar gal kažkokią kitą patarsite... ačiū 4u.gif
Atsakyti