Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 18

QUOTE(speedy @ 2016 02 10, 17:03)
Orkaitė Bosch HBG634BB1 ~ 400€
Kaitlentė Bosch PPP616M91E ~ 230€
Krosnelė Bosch BFL634GB1 ~ 440€
Gartraukis Elica Elibloc HT ~ 160€
Indaplovė Siemens SN64M080EU ~ 400€
Šaldytuvas Siemens KI86NKD31 iki 700€
+ "aplaistymas"

Dėkui Speedy. Komplektas atrodo patrauklus. Klausimas dėl bosch sensorių ir ekranų - ar už mikrobangų krosnelę ir orkaitę verta mokėti tokią sumą? Ar vien šios funkcijos neiškelia kainos?
Grubiai įsivaizdavau, kad gartraukiui reiktų numatyti didesnę sumą, o mikrobangei mažinti. Ką patartumėte?
Kikker - dėl stiklo paviršiaus nesu tikras ar jis būtinas smile.gif Čia mano damai, gal labiau rūpės, pasiteirausiu.
Kaip dėl indaplovės - kuo pvz Bosch SMV53L30EU atsilieka nuo siemenso? Grubiai matau, kad el. sąnaudos apie 10 proc didesnės, o talpa 10 proc mažesnė. Taip išeitų apie 20 proc ir kaina didesnė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2016 02 10, 22:47)
Panarsius po interneta supratau kad prie  baltos elektroliux orkaites nerasiu derancios mikrobanges, nutariau pasiziureti i kitus variantus, valdymai skirtingi MB nepatiko.
Pagal vaizda tinka sitos.ir lyg tiktu ir funkcijos.bet gal yra geresnis derinukas.
Orkaitė Bosch HBG673CW1S
Mikrobangė Bosch BFR634GW1

Ir dar ka pasakysit Bosch CMG633BW1. Jei tikrai patogu naudotis ir viskas veikia kaip reikiant. Gali but ir kitos firmos du viename. Svarbu kad balta .

Orkaitė Bosch HBG673CW1S
Mikrobangė Bosch BFR634GW1
Labai geras derinukas jai norite turėti orkaite su pirolizės funkciją 4u.gif
Jai tos funkcijos rereikia galima pasirinkti pvz
SIEMENS BF634RGW1+SIEMENS HB632GCW1S
BOSCH BFL634GW1+BOSCH HBG634BW1
Ar patogu naudotis CMG633BW1...tai jau Jums spręsti...talpa Jų yra maža tai kompaktinė seriją...
Yra dar SIEMENS HB672GCW1S+SIEMENS BF634RGW1
Dar yra BOSCH HMT84M624+Bosch HBG34B520
Galimi įvairūs variantai.... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(trysketuri @ 2016 02 11, 09:17)
Dėkui Speedy. Komplektas atrodo patrauklus. Klausimas dėl bosch sensorių ir ekranų - ar už mikrobangų krosnelę ir orkaitę verta mokėti tokią sumą? Ar vien šios funkcijos neiškelia kainos?
Grubiai įsivaizdavau, kad gartraukiui reiktų numatyti didesnę sumą, o mikrobangei mažinti. Ką patartumėte?
Kikker - dėl stiklo paviršiaus nesu tikras ar jis būtinas smile.gif Čia mano damai, gal labiau rūpės, pasiteirausiu.
Kaip dėl indaplovės - kuo pvz Bosch SMV53L30EU atsilieka nuo siemenso? Grubiai matau, kad el. sąnaudos apie 10 proc didesnės, o talpa 10 proc mažesnė. Taip išeitų apie 20 proc ir kaina didesnė smile.gif

Pigesni modeliukai bet jau turės šiek tiek nerūdyjančio plieno dekoro....Bosch HMT84M654+Bpsch HBG34B560,gartraukį tylesnį pvz SIEMENS LI46630SD,dėl juodo stiklo kaitlentės tai duodu 100% kad su priežiūra vargsite .....bet grožis reikalaują aukų ax.gif
Indaplovę siūlė su trimis plovimo stalčiais,pagamintą Vokietijoje....
Atsakyti
Gal galit ką patarti, norime dujinės kaitlentės su Wok funkcija.
Atsakyti
KIKKER ka pirktumete is tu rinkinuku sau ? Kaina kaip ir gera visu
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2016 02 11, 12:43)
KIKKER ka pirktumete is tu rinkinuku sau ? Kaina kaip ir gera visu

Sau pirkčiau du atskirus prietaisus g.gif man kompaktinės orkaitės per maža talpa....
Toliau apie valymą.....pirolize man yra nebūtina...kepu kepimo rankovėse ,uždaruose induose orkaitė pas mane būna pakankamai švari...jai jau apsitaško turiu labai geą valymo būda kuris man jau senokai pasiteisino...bet jai nenorite vargti dėl valymo tada aišku pirolizė....bet kokiu atveju 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ausryte_21 @ 2016 02 11, 12:29)
Gal galit ką patarti, norime dujinės kaitlentės su Wok funkcija.

Modeliuku yra nemažai...reikėtų bet žinoti kokios spalvos norite 4u.gif
Atsakyti
Merginos, renkuosi tarp šių trijų variantų: Electrolux EOC5851AOX, EOC45752OX ir EOC457510X. Skaitau skaitau palyginimą, nu matau tuos skirtumus, bet kai neturiu ką su kuo palyginti iš praktinės pusės ir nenusimanau, ką rinktis - ar verta mokėti daugiau, ar rinktis pigesnį variantą. Įdomu, ką jūs patartumėt?
Jei paklaustumėt, kokių funkcijų man reikia, tuomet net ir nežinočiau, ką atsakyti, nes studijų metais nuomavausi būstą, ten jokių blatnų orkaičių nebuvo, pripratusi prie gana paprastų variantų, tad pagaliau nusipirkusi savo būstą nežinau, į ką labiau dėmesį kreipti. Maistą gaminti mėgstu be galo, pirolizės noriu, dar noriu, kad būtų galima nustatyti laiką, kada orkaitė pati įsijungs ir iškeps mano įdėtą patiekalą nustatytu metu. Daugiau net ir nežinau, ko norėčiau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglia: 11 vasario 2016 - 14:39
QUOTE(Kikker @ 2016 02 11, 13:19)
Sau pirkčiau du atskirus prietaisus g.gif man kompaktinės orkaitės per maža talpa....
Toliau apie valymą.....pirolize man yra nebūtina...kepu kepimo rankovėse ,uždaruose induose orkaitė pas mane būna pakankamai švari...jai jau apsitaško turiu labai geą valymo būda kuris man jau senokai pasiteisino...bet jai nenorite vargti dėl valymo tada aišku pirolizė....bet kokiu atveju 4u.gif

Na tada dar apie ta pasiteisinusi buda prašom . manau visiems pasidarė įdomu ☺
NEs kol kas linkstu su pirolize 👑
Atsakyti
QUOTE(eglia @ 2016 02 11, 15:32)
Merginos, renkuosi tarp šių trijų variantų: Electrolux EOC5851AOX, EOC45752OX ir EOC457510X. Skaitau skaitau palyginimą, nu matau tuos skirtumus, bet kai neturiu ką su kuo palyginti iš praktinės pusės ir nenusimanau, ką rinktis - ar verta mokėti daugiau, ar rinktis pigesnį variantą. Įdomu, ką jūs patartumėt?
Jei paklaustumėt, kokių funkcijų man reikia, tuomet net ir nežinočiau, ką atsakyti, nes studijų metais nuomavausi būstą, ten jokių blatnų orkaičių nebuvo, pripratusi prie gana paprastų variantų, tad pagaliau nusipirkusi savo būstą nežinau, į ką labiau dėmesį kreipti. Maistą gaminti mėgstu be galo, pirolizės noriu, dar noriu, kad būtų galima nustatyti laiką, kada orkaitė pati įsijungs ir iškeps mano įdėtą patiekalą nustatytu metu. Daugiau net ir nežinau, ko norėčiau..

EOC5851AOX bus su integruotais receptais - turiu panašią ir ta funkcija dažnai praverčia. Bet jei nemėgstate gaminti pagal nustatytus receptus, tada jos neprireiks. Kitos funkcijų skirtumų tarp EOC5851AOX ir EOC45752OX lyg ir nėra
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2016 02 11, 15:12)
Na tada dar apie ta pasiteisinusi buda prašom . manau visiems pasidarė įdomu ☺
NEs kol kas linkstu su pirolize 👑

Tada pasirinktas baltas komplektukas mikrobangė+orkaitė 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(eglia @ 2016 02 11, 14:32)

EOC5851AOX turi net 100 automatinių programų...ar reikia tokių programų spręsti tik Jums...
EOC45752OX EOC457510X turi tik 9 automatinęs programas ,sakyčiau neperkrautą jomis ...
Dar siūlau pasižiūrėti BOSCH HBG673CS1S kaina +/- 550 eur.Turės 9 automatines programas + labai geras patogumas kad pirolizės metu nereikia išiminėti šoninių skardų laikiklių,kepimo skardų
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 02 11, 16:48)
EOC5851AOX turi net 100 automatinių programų...ar reikia tokių programų spręsti tik Jums...

Ši ponia nelabai nutuokia, apie ką šneka. Tai yra ne programos, o integruoti receptai. Kepimo programų skaičius visose orkaitėse maždaug panašus
Atsakyti
QUOTE(bezdzioniukas @ 2016 02 11, 16:05)
Ši ponia nelabai nutuokia, apie ką šneka. Tai yra ne programos, o integruoti receptai. Kepimo programų skaičius visose orkaitėse maždaug panašus

Koks skirtumas tai receptai su skirtingomis kepimo programomis lotuliukas.gif kaip pavadinsi taip nesugadinsi...tik kylą klausimas ar visoms tokių orkaičių reikia...nes kepimo programos kaip sako vienodos .....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 11 vasario 2016 - 16:08
QUOTE(Kikker @ 2016 02 11, 17:06)
Koks skirtumas tai receptai su skirtingomis kepimo programomis  lotuliukas.gif kaip pavadinsi taip nesugadinsi...tik kylą klausimas ar visoms tokių orkaičių reikia...nes kepimo programos kaip sako vienodos .....

Kepimo programos vienodos, kaina lyg ir irgi beveik vienoda, tik papildomai gausite dar puikių receptų knygą pačioje orkaitėje 4u.gif Kodėl ne?
Atsakyti