Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 18

QUOTE(arbuzina @ 2016 03 10, 21:18)
O kuom BOSCH HBG673CS1S yra mandresnė už HBA63R250S ? Matau skirtumą tik kainoje ir valdymas ne elektroninis.
Skaitau vis apie BOSCH HBG673CS1S. Turi tą pirolizę ir graži  biggrin.gif nepatinka tik kaina, nėra tų teleskopinių bėgelių.... ką duoda tie teleskopiniai bėgeliai  g.gif

Apsispręskite dėl biudžeto ir žiūrėkite, kas Jums geriausia.
Jus blaško gretutinė tema su ponios kikker užsukta isterija dėl laikiklių, kuriuos galima palikti viduje pirolizės metu.
Norite racionaliausio sprendimo 500-550€ kategorijoje BP731460NM. Išsitraukite instrukciją ir pažiūrėkite: ten yra daug daugiau nei čia giriamame Bosch ...

QUOTE(Kikker @ 2016 03 10, 20:49)
Nesamonė kad turint orkaite su pirolizę turite taip prižiūrėti....

Didžiausia nesąmonė Jūsų rašliava.

Papildyta:
QUOTE(bezdzioniukas @ 2016 03 10, 20:08)
...Ir būtinai išvalau prieš pirolizę. Nešveičiu, tik nuvalau pagrindinius nešvarumus. ...

Žinote, nieko aš nevalau prieš pirolizę, jau gal netoli 10 metų biggrin.gif Jei Bosch tokios "jautruolės", tai užjaučiu jas nusipirkusius doh.gif
Mano AEG orkaitės pirolizei nereikia tokių nesąmonių - pats išbandžiau mirksiukas.gif
Dar tik taip nebandžiau:
user posted image
spausti ant paveiksliuko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 11 kovo 2016 - 13:29
QUOTE(speedy @ 2016 03 11, 14:26)
Žinote, nieko aš nevalau prieš pirolizę, jau gal netoli 10 metų  biggrin.gif  Jei Bosch tokios "jautruolės", tai užjaučiu jas nusipirkusius  doh.gif
Mano AEG orkaitės pirolizei nereikia tokių nesąmonių - pats išbandžiau  mirksiukas.gif

Mano Electrolux instrukcijoj irgi rašo, kad prieš pirolizę reikia pagrindinius nešvarumus pašalinti. Aš pavalau tam, kad galėčiau trumpesnį ciklą rinktis
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2016 03 11, 10:54)
Apsispręskite dėl biudžeto ir žiūrėkite, kas Jums geriausia.
Jus blaško gretutinė tema su ponios kikker užsukta isterija dėl laikiklių, kuriuos galima palikti viduje pirolizės metu.
Norite racionaliausio sprendimo 500-550€ kategorijoje BP731460NM. Išsitraukite instrukciją ir pažiūrėkite: ten yra daug daugiau nei čia giriamame Bosch ...

Visokias rašliavas tik Jūsų su kitu konsultantu rašinėjate nes patys kad turint orkaite su pirolizę reikia didelius nešvarumus valyti laikilkius,kad pirolizės metu Bosch kepimoskardas dėti tik į antrą lygį ir kad priedus galima plauti indaploveje ...bet pasirodo pas vieną konsultantą raįo kad orkaitės priedš negalima dėti į indaplovę...tai palaukti mielieji abu turite orkites su pirolize viemas 5 metus kitas 10 bet taip ir neaišku kaip Jūs ją prižiūrite blink.gif
Kas yra daug daugiau ir geriau orkaitėje AEGtaip ir nelabai sugebate pasakyi....todėl 550 eur kategorijoje geriau nei SIEMENS HB672...ar BOSCH HBG673....tikrai neras....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 11 kovo 2016 - 15:56
QUOTE(Kikker @ 2016 03 11, 16:53)
bet pasirodo pas vieną konsultantą raįo kad orkaitės priedš negalima dėti į indaplovę...

Kiek žinau orkaičių į indaplovę dėti nepatartina biggrin.gif Turbūt net netilptų, na nebent kokia žaislinė, miniatiūrinė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bezdzioniukas @ 2016 03 11, 16:33)
Kiek žinau orkaičių į indaplovę dėti nepatartina biggrin.gif Turbūt net netilptų, na nebent kokia žaislinė, miniatiūrinė biggrin.gif

Kalbu apie orkaitės priedus kuriuos siūlote dėti į indplovę......o psl pati rašote ''Bėgelius plaunu rankomis, mano orkaitėss instrukcijoj rašo, kad indaplovėj negalima'' tai galima ar ne galima ..speedy drasko akis kad galima Jūs kad negalima....tai kuris iš Jūsų turi orkaite su pirolizę blink.gif o gal ne vienas iš Jūsų o tik temoje esate iš tų kurie nori pasirodyti protingesni nei kiti...ir įrodinėjate kad nereikia vartotojui tokios Bosch ar Siemens orkaites nes jos turi apsivalančius kepimo skardų laikiklius ,teleskopinius bėgelius ir net kepimo skardas......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 11 kovo 2016 - 16:49
QUOTE(Kikker @ 2016 03 11, 17:41)
Kalbu apie orkaitės priedus kuriuos siūlote dėti į indplovę......o psl pati rašote ''Bėgelius plaunu rankomis, mano orkaitėss instrukcijoj rašo, kad indaplovėj negalima''

Mano senas modelis, tai pagal instrukciją bėgelių indaplovėj plaut negalima, Nors turbūt nieko nenutiktų, jei ir plaučiau. Bet kuriuo atveju, siūlau daugiau skaityt orkaičių instrukcijas ir mažiau jūtiubę žiūrėt. Gal mažiau nesamonių prirašysit
Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2016 03 11, 17:41)
Bosch ar Siemens orkaites nes jos turi apsivalančius kepimo skardų laikiklius ,teleskopinius bėgelius ir net kepimo skardas......

BET neturi apsivalančiių grotelių, kepimo skardą valyt galima tik vieną. Tai jei pvz man susitepė abi, tai tada turėsiu vieną ištraukt, ją padėt į sandėlį sandėliavimui (kaip pati išsireiškėt), laukt, kol pasibaigs pirolizės valymas, išvalyt pelenus, išimt švarią skardą, iš sandėlio pasiimt nešvarią skardą, ją dėti į orkaitę ir vėl visą procesą kartoti iš naujo. Nematau, kad čia būtų labai didelis palengvinimas.
Atsakyti
Jus dar karta pasikartosiu kad itokias nsamones tik Jūs sugalvojote bet ne gamintojas ...komplektacijoje yra dvi skardos jos ir valosi....ir baikite klaidinti...
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 03 11, 18:08)
Jus dar karta pasikartosiu kad isbtruksijoje nerašoma kuriame lygyje dėti skardas...komplektacijoje yra dvi skardos jos ir valos....ir baikite klaidinti...

Tai Jūs klaidinate, ne aš. Atsiverskite bet kurią Bosch/Siemens instrukciją, pvz. HR876GDS2S (http://www.siemens-home.lt/gaminiu-sarasas/virykles-orkaites-kaitlentes-ir-gartraukiai/orkaites/HR876GDS2S?breadcrumb=builtinovens#/tab-tab-0) , susiraskite skyrelį "Prieš įjungiant valymo funkciją" ir rasite:
Įjungę valymo funkciją galite kartu valyti priedą, pvz., universalųjį padėklą arba kepimo padėklą.Prieš valydami pašalinkite didžiausius nešvarumus. Įstumkite priedą į 2 lygį.
Atsakyti
Atsivertusi ir nematau tai kas parašyta,todėl visiems siūlysiu pirkti Siemens ,Bosch orkaites kuriose nereikia plauti rankomis nei šoninių skardų laikiklių nei kepimo skardų nei teleskopinių bėgelių...
Nes Jūsų atveju perkant kitos fimos orkaites su pirolize reikės visuspriedusplauti rankomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 03 11, 21:12)
Atsivertusi ir nematau tai kas parašyta

Nelabai aišku, kokio modelio instrukciją ten vartot. Gal žiūrit 6 serijos, kur reikia vieną laikiklį išimt, o paskui kitą įdėt? Aš Jum parašiau konkrečius modelius, kurių instrukcijose taip yra. Va dar keli modeliai, kuriuos patikrinau: HBG6751S1S, HBG673CS1S ir t.t. Visur tas pats:
■ Po kiekvieno naudojimo išvalykite kamerą. Taip nešvarumai nepridegs.
■ Nedelsdami pašalinkite kalkių, riebalų, krakmolo ir kiaušinio baltymo dėmes
Ir apie pirolizę:
Prieš valydami pirolize pašalinkite didžiausius nešvarumus. Įstumkite priedą į 2 lygį.
Kamerą pakanka išvalyti kas du arba tris mėnesius.

Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2016 03 11, 21:12)
kuriose nereikia plauti rankomis nei šoninių skardų laikiklių nei kepimo skardų nei teleskopinių bėgelių...

Pamiršot paminėt, kad tuos teleleskopinius bėgelius dar atskirai nusipirkt reikia, ir kainuoja jie nemažai, apie 100 Eur arba 150 Eur, jei trijų lygių.
Ir pamiršot paminėt, kad groteles vis tiek plauti reikės, kaip ir antrą skardą, nes dviejų tuo pačiu metu neišvalysit
Atsakyti
QUOTE(bezdzioniukas @ 2016 03 11, 23:17)
Nelabai aišku, kokio modelio instrukciją ten vartot. Gal žiūrit 6 serijos, kur reikia vieną laikiklį išimt, o paskui kitą įdėt? Aš Jum parašiau konkrečius modelius, kurių instrukcijose taip yra. Va dar keli modeliai, kuriuos patikrinau: HBG6751S1S, HBG673CS1S ir t.t. Visur tas pats:
■ Po kiekvieno naudojimo išvalykite kamerą. Taip nešvarumai nepridegs.
■ Nedelsdami pašalinkite kalkių, riebalų, krakmolo ir kiaušinio baltymo dėmes
Ir apie pirolizę:
Prieš valydami pirolize pašalinkite didžiausius nešvarumus. Įstumkite priedą į 2 lygį.
Kamerą pakanka išvalyti kas du arba tris mėnesius.

Papildyta:

Pamiršot paminėt, kad tuos teleleskopinius bėgelius dar atskirai nusipirkt reikia, ir kainuoja jie nemažai, apie 100 Eur arba 150 Eur, jei trijų lygių.
Ir pamiršot paminėt, kad groteles vis tiek plauti reikės, kaip ir antrą skardą, nes dviejų tuo pačiu metu neišvalysit

Jūs turite vieno lygio bėgelius ir matau kad išsiverčiate be trijų lygių.
Paminėsiu kad Jūs Electrolux turinčiam orkaite plaunate teleskopinį bėgelį,laikiklius ir kepimo skardas (rankomis) ...šiuo atveju vartotojas turi galimybė tik plauti groteles... ir nereikės valyti orkaitės su valikliais ką darote Jūs...o įjungs pirolizę ir apvalys tiek šoninius skardų laikikliųs teleskopinius bėgelius ir kepimo skardą...
Atsakyti
QUOTE(bezdzioniukas @ 2016 03 11, 19:01)
Mano senas modelis, tai pagal instrukciją bėgelių indaplovėj plaut negalima, 

Mano dar senesnis - plaunu. Bėgelius pirkau papildomai, nes komplektacijoje tada dar nebūdavo.
Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2016 03 12, 11:57)
.... bla-bla-bla ... kepimo skardą...

Jūs apie savo orkaitę ne kažką išmanote, o čia dar aiškinate...
Atsakyti