Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią moterį pavadintumėt nepadoria?

Nieko gero neizvelgiu kai zmones aukojasi neva bandant peraukleti smurtautoja, alkoholika.
Viena karta reikia isisamoninti, kad suage zmones keiciasi kai jiems, asmeniskai to reikia. Tol kol zmogus pats to sau nenuspres gali anam in sedimaja listi be muilo, nieko nepadarysi.
Smurtas, alkoholis, asocialumas baisus savo padariniais, mat ju sunys ta girtuokli smurtautoja, bet tai itakoja moteriske, pazeidzia jos psichika, saviverte, vaikai perima savo tevu bendravimo modeli. Tai yra jie i savo seima atnes toki pat modeli. Vyrai dazniausiai bus smurtautojai alkoholikai, moterys alkoholikes, smurtautoju aukos. Ir tas ratas suksis nesustodamas, nes ateinanti karta bus lygiai tokia pat asociali.

Tam kad issigyditi nuo utopiniu minciu, siulau pabuti savanoriais.
Po skyrybu, kurias sunkiai pergyvenau, mane slege neivykdytos pareigos jausmas, daugiau kaip metus lankiausi pas psichoterapeutas, ne kiek del saves, o kiek del sunaus, nes as buvau atsakinga uz jo ateiti, nuo manes priklause kiek as vyrui leisiu ji traumuoti.

Antras aspektas. Manau kad yra ydinga manyti, jei jau gyveni kartu, tai tas zmogus/zmones tampa tavo nuosavybe, suprask reikia su jais susilieti... Visu pirma kam to reikia? As asmeniskai isproteciau, jei kas kesintusi i mano asmenine erdve, istekedama, pasigimdydama vaikus as gi neprarandau savojo as, as lieku ta pati mastanti asmenybe, turinti savo vertybes, kriterijus. Ir visai man protu nesurpantama kodel uz mano veiksmus privalo nesti atsakomybe mano seimos nariai, negi buvimas seimos nariu, mane daro neveiksnia? Lygiai taip pat, man nereikia kad mano vyras susitapatintu su manimi, atsisakytu dalies saves, savo savasties. Tame ir yra bendro gyvenimo zavumas, kad mes skirtingi, papildom vienas kita, kito skirtingas poziuris padeda i situacija paziureti kitu kampu, o tai praturtina.
Galiu pasakyti drasiai, mes du skirtingi individai, nusprende kartu gyventi, buti draugais, bendraminciais, meiluziais, tevais ir t.t. Bet man nereikia, kad mes su vyru taptumeme siamo dvyniais.
Galiu padeti, su salyga jei mano pagalbos reikia, bet nekisti ja per prievarta, suprask, as atsakinga uz tave...
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2016 02 09, 02:03)
Gal Vokietijoje ? 
Jie jau senai sugalvoti smile.gif visi istatymai, bereikia juos suvokt ir laikytis.
Tai taip ir yra tik tiek, kad dalis zmoniu pasirenka klausyti ne savo sirdies, o kito zmogaus sugalviotu istatymu..
Tai pasaulis taip ir pasidalines pagal keleta zmoniu sugalvotus istatymus,taip grupemis ir laikosi, kitu vaizduotes sukurtu isaku...

Cia tik buvo vienas pvz, buvo istatymai, kuriais remesi vergove ir t.t. Buvo istatymas atimt visa turta is zmoniu SSSR kurimo pradzioje, dabar yra istatymai uzmust moteri pvz ,kuria isprievartauja ir t.t....Is vis per istorija labai labai daug tokiu istatymu ir niekaip nesuprantu, kaip jie tampa moralus, kokiu pagrindu ? g.gif

Tarkim ar jus zinote kad pirmosios koncentracijos stovyklos buvo isteigtos bolseviku?
Bet istatymo naikinti zmoniu nebuvo. Tiesiog buvo sukurta potvarkiu sistema "bez suda i sledstvija" arba "po zakonu vojny" - suprask linco teismas.

Kaip ir naciu Vokietijoje nebuvo istatymo naikinti zydus ir t.t. Velgi potvarkiai, neva pritaikyti tai, konkreciai situacijai.

Jus nesuvokiat vieno esminio dalyko, kad zemeje nieko nera statisko, viskas kinta, nes pastoviai vyksta judejimas, evoliucija. Tai kas tiko pries 1000 nebutinai tinka dabar, o jei taikomi dabar tai zymiai pokoreaguoti, atsizvalgiant i dabartine morales samprata.

Naivu piktintis istatymais kurie buvo parasyti pries 3000 .... 100, metu ir lyginti juos su siulaikiniais. Nes koks buvo tuometinis visuomenes mentalitetas, tokie ir istatymai. Keitesi visuomenes poziuris, keitesi ir istatymai.

Maza to, dabartiniai zmones, kvaili maksimalistai, kartais ivardinciau juos nedekigos kiaules, nes jiems neduoda suprasti kokiais laimejimais jie naudojasi.

Teise i teisinguma, moksla, gydyma, motinystes atostogas, invalidumo ismokas, pasalpas... Visa tai atsirado tik praejusiam simtmetyje, bet dauguma mano jog tai norma, duotybe, kitaip net negali buti. Koneveikia neva paslaugu kokybe ir t.t. Bet jei jie butu nors truputeli mastantis, tai suvoktu, kad viskas daroma, daroma palaipsniui, tik pasiekus tam tikram lygiui, galima siekti kita, nes tiem pokyciai per ta laika pribresta visuomene, kuri ir inspiruoja kaita.

Krikscioniskame pasaulyje istatymu pagrindas yra Dekalogas. Istatymai buvo kuriami ne keliolikos zmoniu ir ne keliolikai zmoniu. Istatymai skirti tam, kad reglamentuotu tarpusavio santykius. Dar yra tarptautine teise. Viskas yra sukurta tam, kad butu gyventi SAUGIAU.
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2016 02 09, 18:04)
Taigi, sakiau akiracio pletimui, mastymui, smegenu treniravimui, ne nuomones pakeitimui smile.gif Nuomone keiciu, kai asmeniskai kazka ismastau, per patirti patikrinu, ne kai kazkas kazka pasako, kad ir kas tai bebutu. Kai kazkas pasako labai rimtus argumentus, pasakoja savo patirti, tada susimastau, isbandau, perleidziu per savo patirti, ir jei pasiteisina pakeiciu nuomone  smile.gif
Todel patinka diskutuoti su zmonemis,kurie moka diskutuoti, argumentuoti. Visada gerbiu savo pasnekovus,kad ir kokia priesinga ju nuomone bebutu, jei jie tai sugeba smile.gif

Ar tikrai? wink.gif Kokie turi but rimti argumentai, kurie priverstu tamsta isbandyt ka nors, perleisti per savo patirti ir t.t.? biggrin.gif
Man kazkaip kitaip atrodo, kad turi nusistacius tam tikras taisykles, kuriu nelauzisi net ir isgirdusi labai rimtus argumentus.
O kalbant apie sexa, tai apskritai tavo mintys doh.gif doh.gif doh.gif
Kiek vaiku turit? Sakai nesisaugot? Tai kiek kartu per metus sexuojat? Kontracepsija blogis? Na is dalies galima butu sutikt, bet pvz prezervaytavia, kame ju blogis? Arba sterilizacija? Sakai blogai moteriai myletis ir nepastot? Daug sveikatos problemu del to kyla? Ka daryt toms, kurios pacios nepajegia pastot? Arba vyras nevaisingas? Eit i kaire, kad butinai pastot, ar skirtis su vyru, nors siaip viskas nuostabu su juo? Nzn, man labai daug klausimu kyla paskaicius tavo postringavimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 02 09, 19:56)
jeigu jums apie 40 metu, tai kas 1-2 metus nuo lytinio gyvenimo pradzios turejot pagimdyti po vaika . kiek jau turit?  bigsmile.gif  nebent, labai sunkiai pastojate, tuomet maziau. kitu atveju - rasot kliedesius ir dargi pati jais nesivadovaujat.
beje, nenoreti vaiku jokia nuodeme. kontraceptiku nenaudoju, paskutiniu metu turejau viena partneri. nu ir ka isbursit?  bigsmile.gif 
ta ir noriu pasakyti, kad as niekuo jums nekenkiu savo seksualiniu gyvenimu, o jus anoj zinutej raset apie zmogaus itaka sociumui.

O kodel moteris turetu pastoti,kas metus? bigsmile.gif Ka reiskia sunkiai pastoti ar kengvai ? pastoji ,kai pastoji , kai yra tinkamas laikas, todel pastoja ir su kontraceptikais ir su spiralem, o kitos ir neapsatoja visa gyvenima smile.gif Siaip kol zindai daug maziau sansu pastoti ir dar cia grynai is savo stebejimu ir apmastymu, gamta duoda tiek vaiku ,kiek reikia. Turiu kelias drauges,kurios irgi nenaudoja kontraceptiku, tai irgi 1-3 vaikai, viena tik 4 turi smile.gif Nu nebyra tie vaikai kaip is gausos rago smile.gif
O kodel tada priskyret sau tuos zodzius?
Itariu esat gana jauna dar, nepazystu nei vienos moters,kuri apie 40 dar nenoretu vaiku, nebent negali, aisku nera nuodeme nenoret vaiku, bet tada reiktu ir susilaikyt nuo lytiniu santykiu, o jei jau juos turit, tada reiktu palikti galimybe vaikeliui, ta prasme nenaudot kontraceptiku ir pastojus gimdyt, o ne zudyt tik tiek.... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2016 02 09, 20:02)
Nieko gero neizvelgiu kai zmones aukojasi neva bandant peraukleti smurtautoja, alkoholika.....

Antras aspektas. Manau kad yra ydinga manyti, jei jau gyveni kartu, tai tas zmogus/zmones tampa tavo nuosavybe, suprask reikia su jais susilieti...

Galiu padeti, su salyga jei mano pagalbos reikia, bet nekisti ja per prievarta, suprask, as atsakinga uz tave...

thumbup.gif lygiai ta pati rasiau. ne tik siuo atveju , bet aplamai aukotis nereikia....reikia kurti savo gyvenima, o ne del kazko aukotis(kazkas cia butu tiek zmogus tiek ideja ar dar kas...)

dar karta sutinku ir su siais teiginiasi 200 proc. ta pati irgi rasiau.. drinks_cheers.gif

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2016 02 09, 20:37)
Tarkim ar jus zinote kad pirmosios koncentracijos stovyklos buvo isteigtos bolseviku?

Jus nesuvokiat vieno esminio dalyko, kad zemeje nieko nera statisko, viskas kinta, nes pastoviai vyksta judejimas, evoliucija. Tai kas tiko pries 1000 nebutinai tinka dabar, o jei taikomi dabar tai zymiai pokoreaguoti, atsizvalgiant i dabartine morales samprata.

Naivu piktintis istatymais kurie buvo parasyti pries 3000 .... 100, metu ir lyginti juos su siulaikiniais. Nes koks buvo tuometinis visuomenes mentalitetas, tokie ir istatymai. Keitesi visuomenes poziuris, keitesi ir istatymai.
Krikscioniskame pasaulyje istatymu pagrindas yra Dekalogas. Istatymai buvo kuriami ne keliolikos zmoniu ir ne keliolikai zmoniu. Istatymai skirti tam, kad reglamentuotu tarpusavio santykius. Dar yra tarptautine teise. Viskas yra sukurta tam, kad butu gyventi SAUGIAU.

Nu tikriausiai ne cia esme ar ne? Esme buvo ar laikytis visu sitaymu lygu buti doram, as sakau , ne nes tikrai buvo ir yra labai daug neteisingu istatymu ir galu gale norit labai apibresti, kad tai turi buti istatymas, ne isakas, ne potvarkis, bet juk visokiu valdzios strukturu buna. Tada patikslinkit ,ka laikot istakymu? Butinai demokratines valdzios parasyta, ar tinka ir kitos strukturos? Ir jei vienoje salyje vieni istatymai, o kitoje priesingi tai ,kurie zmones dori,kurie ne?
Nu pvz dabar nori ivesti istatyma pai privaloma skiepijiamsi, nenori lysti i skiepu tema, bet man tai zmogaus teisiu pazeidimas, nes verciama naudoti kazkoki zmoniu sukurta preaparata, del kurio netgi gamintojas neprisiima jokios atsakomybes, taigi, man toks istatymas nedoras, neteisingas ir nieakd jo nesilaikyciau.

Visiskai ta pilnai suprantu ir net daznai pati sakau, kad daug kas kinta nuolat gyvenime, bet morales normos deja, nekinta smile.gif Taip, isoriniai dalykai, mada, apsirengimas, ir t.t. kinta nuolat, as kalbu apie kertinius vidinius dalykus, meile tokia pati, kaip ir pyktis toks pat per amzius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2016 02 10, 23:46)
O kodel moteris turetu pastoti,kas metus?  bigsmile.gif  Ka reiskia sunkiai pastoti  ar kengvai ? pastoji ,kai pastoji , kai yra tinkamas laikas, todel pastoja ir su kontraceptikais ir su spiralem, o kitos ir neapsatoja visa gyvenima smile.gif Siaip kol zindai daug maziau sansu pastoti ir dar cia grynai is savo stebejimu ir apmastymu, gamta duoda tiek vaiku ,kiek reikia. Turiu kelias drauges,kurios irgi  nenaudoja kontraceptiku, tai irgi 1-3 vaikai, viena tik 4 turi smile.gif Nu nebyra tie vaikai kaip is gausos rago

tai jus gal naudojate nutraukta lytini akta, ar vyras nebaigia viduj? tada suprantama, kad susilaukia poros vaiku per gyvenima. nes jeigu turit aktyvu lytini gyvenima kokius 15-20 metu reprodukciniame amziuje, tai 1-3 vaikai per si laikotarpi yra labai silpnas vaisingumas. krutim maitinant galima nesirgt menstruacijom kokius metus, bet gi ne penkis. jei esat sveika, tai problemu pastot nera, nesvarbu, ar pries metus gimdet, ar pries desimt.
o pastoja su kontraceptikais ir spiralem del pacios apsaugos klaidu ar zmogisku klaidu. tai normalu.
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2016 02 10, 22:25)
Ar tikrai? wink.gif Kokie turi but rimti argumentai, kurie priverstu tamsta isbandyt ka nors, perleisti per savo patirti ir t.t.? biggrin.gif
Man kazkaip kitaip atrodo, kad turi nusistacius tam tikras taisykles, kuriu nelauzisi net ir isgirdusi labai rimtus argumentus.
O kalbant apie sexa, tai apskritai tavo mintys  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Kiek vaiku turit? Sakai nesisaugot? Tai kiek kartu per metus sexuojat? Kontracepsija blogis? Na is dalies galima butu sutikt, bet pvz prezervaytavia, kame ju blogis? Arba sterilizacija? Sakai blogai moteriai myletis ir nepastot? Daug sveikatos problemu del to kyla? Ka daryt toms, kurios pacios nepajegia pastot? Arba vyras nevaisingas? Eit i kaire, kad butinai pastot, ar skirtis su vyru, nors siaip viskas nuostabu su juo? Nzn, man labai daug klausimu kyla paskaicius tavo postringavimus smile.gif

Gal nelabai teisingai isisreiskiau, neturejau omeny, kad eiciau ir daryciau kazka, bet kad permastyciau apie tai, ka esu patyrus, ka patyre mano artimi zmones, ka esu macius ir kaip tai atspindi ta naujai isgirsta dalyka ir ateity stebeciau gyvenima tuo aspektu biggrin.gif

Taip 4u.gif

2, kiek kartu , ivairiai pagal nuotaika ir poreiki, kartais kelias dienas is eiles, kartais 1 k per menesi, juk nemazai metu istekejus , visko , visaip buvo tongue.gif

Prezervatyvas, kodel blogis? nu pirmiausiai labai nesmagu su pr myletsi, esu bandzius, fui,kaip buciuotis per stikla lotuliukas.gif paskui nuo nestumo jis apsaugo labai nestipriai, toliau nuo tos gumos gali buti visokie sudirginimai tiek vyrui , tiek moteriai, juk ne is oro jis padarytas, chemikalu viduj gana nemazai, juk medziagos net zudo spermatozoidus,dar tada tikriausiai reiktu naudoti ir kokius lubrikantus, bet vel butu papildoma chemija i organizma...galu gale negauni naudos is vyro spremos lotuliukas.gif Jo uzsidejiams ir t.t. vel nukrypimas nuo to,ka darai tuo metu. Tai gal ir tinka vienam kitam kartui, bet taip myletis kelis metus, as geriau susilaikyciau doh.gif
Sterilizacija, is vis nesamone, kaip gali zmogus save sterializuoti doh.gif juk nezinai kaip bus ateityje, susigrazinti vaisinguma gali ir nebeiseiti, tai turi itakos ir psichikai, o del sveikatos, tai visgi operacija, ji visada yra rizika ir kaip kiekvienas isikisimas i organizma turi savo pasekmiu , tikiuosi gydytojai su tuo supazindina biggrin.gif
Ka daryti, kurios negali pastoti? matyt ,ju organizme ir taip yra kazkokios probelmos, ligos ar praeitu ligu pasekme, nevaisingumas, ir tai nereiskia,kad tos problemos negiles su amzium, nu ka daryti? mastyti, kodel taip jai yra, ka galetu gal pakeisti gyvenime. Del vyro tas pats, daznai daug kas yra pataisoma, bet tikras nevaisingumas yra labai labai retas ir tai veikia zmones, nesakykit,kad jiems gerai, nebutu tada tiek biznio is visu dirbtiniu pavaisinimu, surogatiniu mamu ir t.t..reikai surasti priezastis visada, otada ziureti..nera vieno atsakymo i visas situacijas...
Papasakosiu viena drauges istorija kaip pvz, pas ja ant kiausidziu pradejo augti cistos dar jauna buvo be vaiku, netekejusi, ir ju tiek daug buvo, kad prireike operacijos, gydytojai pasake, kad vargu ar is vis pastos, nes po operacijos pamate, kad vaizdas dar baisesnis , nei isivaizdavo.
Ji tuo metu turejo toki poziuri, kad jai svarbu susirasti turtinga vyra, o jau ta meile nesvarbu. Ir taip gyveno su tokiom mintim vieans pasiturinti svyars, kitas...nezinau kas jai viduj apisverte, gal kazkaip kitaip i viska pradejo ziureti, bet galu gale pasirinko meile, paprasta neturtinga vaikina, kuris jos pries tai vis lauke, net zinodamas, kad su kitu susitikineja...ir laimingai jau daug metu gyvena ir vaikus gimdo. Vat jeigu nebutu susimasciusi ir butu pasirinkusi pinigus, itariu,kad ir nebutu pastojusi...Jus aisku, suniai tuo patikesit cia dauguma, bet toks gyvenimas, viskas pirklauso nuo musu paciu minciu ir kaip teisingai elgemes....
Dora man toks kaip tvirtas pagrindas,, ant kurio galima statyti nama, tvirta, o kai pamatas sukrypes, tai ir gyveniams toks isblaskytas, nelaimingi zmones....

Klausk 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2016 02 10, 22:58)
tai jus gal naudojate nutraukta lytini akta, ar vyras nebaigia viduj? tada suprantama, kad susilaukia poros vaiku per gyvenima. nes jeigu turit aktyvu lytini gyvenima kokius 15-20 metu reprodukciniame amziuje, tai 1-3 vaikai per si laikotarpi yra labai silpnas vaisingumas. krutim maitinant galima nesirgt menstruacijom kokius metus, bet gi ne penkis. jei esat sveika, tai problemu pastot nera, nesvarbu, ar pries metus gimdet, ar pries desimt.
o pastoja su kontraceptikais ir spiralem del pacios apsaugos klaidu ar zmogisku klaidu. tai normalu.

Ne nenaudojam, taip darem iki vestuviu, bet jos buvo senai...ir nezinau kas kiek ko bandot, bet bent man tai didziulis skirtumas. Pilnas normalus pasimylejimas be jokiu baimius ir apsaugu... wub.gif
Todel visos tos reklamos, kad saunu ten vienadieniai nuotykiai, paleistuvystes, kitu kunu ieskojimas yra visiskas absurdas doh.gif , geriausia malonuma gali patirti tik su mylimu zmogumi ir kai del nieko nereikia saugotis, jei pajutot tai suprasit, ka turiu omeny ...
Gal as maximasliste, man arbva viskas arba nieko, jei maistas neskanus, hgaliu pabuti nevalgisu, taipir cia, jei myletis su gumytem, aciu , geriau nieko tada smile.gif
Tai cia taip farmacininkai mums idiege smile.gif O as sakau, kiekviena moteris pagimdo tiek, kiek gali pagimdyti ir kiek vaiku pas juos nori ateiti smile.gif Tik veinetai pagimdo 10 , ne tiek daug ir 5-6 pagimdo...
Nu tai jei as sveika ir pastoju tiek kartu,kiek noriu, tai kaip manot, kokios gali buti priezastys?Ir mano kelios drauges taip pat ? Viena turi 4 nes ji teik norejo ,kitos 1-3, irgi tiek norejo, nu dar galu gale ne riba, dar ne pensija bigsmile.gif

Pastoja,kada reikia pastoti, riekia vaikui gimti , ir viskas, ir tu saugokis nesisaugojes, paskui tik kartais visgi abortus pasidaro , deja....

Zmoniu gyvenimus labai valdo baime....bijo net nezino ko ,kodel ...net nesusimasto daznai...
Atsakyti
Cia jau turbut miegamojo tema, bet , sani, kiek jus turit vaiku, 40-ies +- , ir kaip cia raset , kad su vyru mylites laisvai, nebijodama pastot? Ir nevartojat nei kontraceptiku, nei prz? blink.gif Na tamsus miskas tiesiog g.gif . Gal apsvieskit, gal kazka naujo isdradot?
...Ir tiesiog pasidare idomu - jus jau buvot sukurus viena tema apie begaline meile sutuoktiniu , kurie vede jau daug metu..ar kazka panasaus , nebeatsimenu. Ir kitose temose jus apie ta amzina meile keistai samprotaujat. Gal man tiesiog pasirode, bet jus esate 100% isditikinui, kad jusu vyras masto taip pat, kaip cia jus reiskiates savo postuose?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 10 vasario 2016 - 23:28

Man siandien nauja mintis kilo, o kuklumas kas siais laikais dorybe ar yda? unsure.gif

kazin ar koks darbdavys ivertintu ant CV uzrasyta esu kukli g.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2016 02 10, 23:23)
Cia jau turbut miegamojo tema, bet , sani, kiek jus turit vaiku, 40-ies  +- , ir kaip cia raset , kad su vyru mylites laisvai, nebijodama pastot? Ir nevartojat nei kontraceptiku, nei prz? blink.gif Na tamsus miskas tiesiog g.gif . Gal apsvieskit, gal kazka naujo isdradot?

Auksciau paskaitykit viska parasiau

p.s. pradziai gal pasidomekit NSP, jei tai,ka as rasau nesuprantama, pabandykit ati naudoti, apskui gal suprasit ir daugiau.

pvz gydytojai sako, kad zindant galima pastoti, taip, aisku galima, bet as savo organizma pazystu ir jauciu kada galiu pastoti, visa zindyma as negalejau pastoti, o zindziau labai ilgai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Sani*: 10 vasario 2016 - 23:30
QUOTE(*Sani* @ 2016 02 11, 00:22)
.........
Nu tai jei as sveika ir pastoju tiek kartu,kiek noriu, tai kaip manot, kokios gali buti priezastys?Ir mano kelios drauges taip pat ? Viena turi 4 nes ji teik norejo ,kitos 1-3, irgi tiek norejo, nu dar galu gale ne riba, dar ne pensija  bigsmile.gif

Pastoja,kada reikia pastoti, riekia vaikui gimti , ir viskas, ir tu saugokis nesisaugojes, paskui tik kartais visgi abortus pasidaro , deja....

Zmoniu gyvenimus labai valdo baime....bijo net nezino ko ,kodel ...net nesusimasto daznai...

Pas mane net zabtai atsivepe blink.gif Sani... Davai susirsom AZ, bet baik cia skelbtis apie savo sugebejimus. Zodziu turiu komercini pasiulyma. Su tavo ziniomis ir patirtim, galim tapt milionieriais, nei vienas seimos planavimo centras nesugebes net prilygt ir bandyt suteikt paslaugas tokio lygio, kokias mes galesim pasiulyti !!!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2016 02 10, 23:25)

Man siandien nauja mintis kilo, o kuklumas kas siais laikais dorybe ar yda?  unsure.gif

kazin ar koks darbdavys ivertintu ant CV uzrasyta esu kukli  g.gif
Papildyta:

Auksciau paskaitykit viska parasiau

As pazinojau tokia kuklia mergina ir labai kuklia jos mama. Tiesiog gulejau ligonineje, pas mane bernas ateidavo aplankyt, o ta kukli mergina ateidavo aplankyti savo motinos. Nu kuklios abi, plaukai skyrimu i abi puses, kasos supintos, sijonai iki zemes... Bet ne isvaizdoj esme, abi tokios dievobaimingos, vis iseidavo israudusios, kai mane ateidavo bernas aplankyt, o kai iseidavo - puldavo su klausimais''kaip cia kas, kaip cia jis ateina, ko ateina '':oh lotuliukas.gif blush2.gif . Nors mes nei kazka darydavom, nei buciuodavomes palatoj doh.gif . Tai tos padorios drovingosios man tiek daug prikalbejo apie sventus dalykus, apie tai, kad jos eina kazkokius kryziu kelius Baltupio teritorijoj (sventas saltinis) ir kad jos varineja po sv vietas ir atsiveza sventinta vandeni - mane sudomino, ko pasekoje jos paprase 10 lt(pries gal 20 metu) ir pasake, kad man atvea is savo sv kelioniu to vandens... Nesulaukiau nei dskambucio, nei vandens, nei nieko. Tos kuklios moterytes , kurios stebejosdi, kaip cia taip pas mane bernas ateina bigsmile.gif , kazkokios nevisprotes buvo lotuliukas.gif .
Atsakant o jusu uzduota klausima - kuklumas CV labai slidus dalykas. Jei man parasytu, jog yra kukli(-us) as tiesiog pagalvociau, kad si dalyka vertina labai idealizuodamas. Ir greiciausiai pagalvociau, kad trp ''stabdis''.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2016 02 11, 00:41)
As pazinojau tokia kuklia mergina ir labai kuklia jos mama. Tiesiog gulejau ligonineje, pas mane bernas ateidavo aplankyt, o ta kukli mergina ateidavo aplankyti savo motinos. Nu kuklios abi, plaukai skyrimu i abi puses, kasos supintos, sijonai iki zemes... Bet ne isvaizdoj esme, abi tokios dievobaimingos, vis iseidavo israudusios, kai mane ateidavo bernas aplankyt, o kai iseidavo - puldavo su klausimais''kaip cia kas, kaip cia jis ateina, ko ateina '':oh  lotuliukas.gif  blush2.gif . Nors mes nei kazka darydavom, nei buciuodavomes palatoj doh.gif . Tai tos padorios drovingosios man tiek daug prikalbejo apie sventus dalykus, apie tai, kad jos eina kazkokius kryziu kelius Baltupio teritorijoj (sventas saltinis) ir kad jos varineja po sv vietas ir atsiveza sventinta vandeni - mane sudomino, ko pasekoje jos paprase 10 lt(pries gal 20 metu) ir pasake, kad man atvea is savo sv kelioniu to vandens... Nesulaukiau nei dskambucio, nei vandens, nei nieko. Tos kuklios moterytes , kurios stebejosdi, kaip cia taip pas mane bernas ateina bigsmile.gif , kazkokios nevisprotes buvo  lotuliukas.gif .
Atsakant o jusu uzduota klausima - kuklumas CV labai slidus dalykas. Jei man parasytu, jog yra kukli(-us) as tiesiog pagalvociau, kad si dalyka vertina labai idealizuodamas. Ir greiciausiai pagalvociau, kad trp ''stabdis''.

Ir nesakyk thumbup.gif Su tais dievobaimingais, tai baisiau, nei baisu doh.gif doh.gif Eko sanatorijoj reabilituotis po traumos ir gyvenau vienam kambary su tokiu tikinciuoju. Bande man smegenis praplaut, bet pamate mano zvilgsni, tai iskart suprato, kad gal geriau neverta bigsmile.gif
Na yra toks kryziaus kelias, pats simtus kartu ten vaiksciojau ir is saltinio vandens prigeriau, nes gyvenau kitoj pusej gatves, bet sventumu neuzsikreciau biggrin.gif
Del kuklumo CV, tai cia visiskas fail'as butu. Man kur kas svarbiau iniciatyvumas. O kuklumas... tai reiskia kad zmogus kuklinsis pareikst savo nuomone, kad bendraujant su kitais zmonemis visada pralos tiems nekukliems ir t.t., tad jokia cia vertybe. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2016 02 11, 00:57)
Del kuklumo CV, tai cia visiskas fail'as butu. Man kur kas svarbiau iniciatyvumas. O kuklumas... tai reiskia kad zmogus kuklinsis pareikst savo nuomone, kad bendraujant su kitais zmonemis visada pralos tiems nekukliems ir t.t., tad jokia cia vertybe.  schmoll.gif

gal painioji su drovumu? kuklumas, mano akimis, tai paprastumas, puikybės, pasikėlimo priešprieša.
Atsakyti