QUOTE(Moonte @ 2016 03 02, 17:27)
Papasakosiu as isotorija neva apie meile ir pasiaukojima.
Tai dabar kur cia buvo meile, o kur cia buvo savojo ego tenkinimas?
Tai dabar kur cia buvo meile, o kur cia buvo savojo ego tenkinimas?
Jei butum skaiciusi ka rasiau, tai butum radusi, kad jau minejau, kad reanimuoti ir gaivinti tikrai nera vsiada butina. bet speciailiai zudyti irgi nemanau, kad teisinga.
Papildyta:
QUOTE(Murkysa @ 2016 03 02, 16:21)
*O jei žmogui lieka daugių daugiausia mėnuo? Ar palengvintumėte jo skausmus, ar tęstumėte ramia sąžine agoniją tą mėnesį? Nes Jums atrodo, kad tai jam būtina, išperkant būtas nebūtas nuodėmes?
**O kas sakė, kad tai surišta? Aš to visiškai neklausiau.
**O kas sakė, kad tai surišta? Aš to visiškai neklausiau.
Kodel jums tai taip aktualu, norit surasti aplinkybes kai kazka nuzudyciau ir galvociau,kad tai gerai?
Juk tas pat sper ta pati gaunasi, juk jau issakiau savo nuomone. Galiu pakartoti, kancias taip reikia mazinti, siai slaikais tikrai yr adaug preaparatu ir piremoniu tam, bet zudyti as tam nerandu pateisinimo. nezinau ar butina ar nebutina, nezinau konkreciai kodel, bet mano nuomone zudyti mes neturim teises. O kdel jus manot,akd turit? Jus nuzudytumet zmogu pati susigalvojusi,akd jam reikai nutraukti kancias, ar jei tik paprasytu, ar ivestumet istatyma,kuris leidiza gydytojams marinti visus, kas pasirodys jiems kaip pakankama kancia tam. siaip panasus istatymai jau veikia kai kuriuose salyse...

As to klausiau, ar moralu zudyti vaiksu dirbtino pastojimo proceso metu...is ci air prasidejo visa diskusija apie abortus, zudymus ir kada zmogus yra zmogus...