Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią moterį pavadintumėt nepadoria?

QUOTE(GAILE* @ 2016 03 01, 22:53)
religija taip teigia. kad tokia dievo valia. tiesiog religingi žmonės taip masto. jie tuo nuoširdžiai tiki, beprasmiška argumentų prašyt, nes jų nėra. tai tikėjimas.
pvz jehovos liudytojai nedoru metodu laiko kraujo perpylimą, organų transplantacijas.
Papildyta:

bakterijos nėra gyvūnai biggrin.gif

jei cia apie mane, tai as nesilaikau jokios religijos smile.gif Tik didziuju religiju esminiai doros , morales normu apibudinimai yra labai panasus.
ir mano nuomone del to yra ta, kad butent nesijauciu visazine, kaip jus bandot isvartyti ir kokios vaizudojates jus esancios, nes zinot kam reikia gyventi, kam mirti. As negaliu prisiimti tokios atsakomybes, nes as nezinau, nenoiru zaisti dievu zaidimu. Mano nuomone, jei gyvybe uzsimezge, tai ne man ja kazkam atimti...

turejau omeny gyvos, jos negyvos, nes sirdies neturi?Kalba buvo kada atsiranda gyvybe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Sani*: 01 kovo 2016 - 22:58
QUOTE(*Sani* @ 2016 03 01, 22:51)
tai va ir as sakau ,kas apskaiciuos nori ar nenori ir kas nori ir kada nenori?

kaip pvz kazkas nuzudoma, kad gydyti kita.

Aš klausiau ne apie apskaičiavimus, o apie tai, ar nėra egoizmas leisti kankintis?

Galima plačiau? Niekaip nesugalvoju, kas gali būti nužudoma vardan išgijimo.
Papildyta:
QUOTE(*Sani* @ 2016 03 01, 22:56)
Mano nuomone, jei gyvybe uzsimezge, tai ne man ja kazkam atimti...

Tai Jūs tiesiog norite sau užsidėti pliusą, kad palaikėt gyvybę, nesvarbu, kad didelėse kančiose tai vyko?
Atsakyti
QUOTE(Murkysa @ 2016 03 01, 22:58)
Aš klausiau ne apie apskaičiavimus, o apie tai, ar nėra egoizmas leisti kankintis?

Papildyta:

Tai Jūs tiesiog norite sau užsidėti pliusą, kad palaikėt gyvybę, nesvarbu, kad didelėse kančiose tai vyko?

o ar ne egosiska zudyti, kai nezinai visko iki galo?juk gal pasmergsi ta zmogu dar didesnem kanciom, ar zinai ,kas buna po mirties? g.gif

nu pvz kazkoks milijonierius serga jam reikia kokio organu paima, nuzudo koki eilini zmogeli ir isodina. arba paima tik koki inkst air palieka gyventi, juk juodoji organu rinka klesti, nezinojot?

koki dar pliusiuka, paparsciausiai visko nezinau ir nezinau kaip tai itakos ta zmogu, jei ji nuzudysim ,gal sutrukdysim jo gyvenimo kelione, jo pamokas ir pasmerksim dar skaudesnem ?
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2016 03 01, 23:02)
o ar ne egosiska zudyti, kai nezinai visko iki galo?juk gal pasmergsi ta zmogu dar didesnem kanciom, ar zinai ,kas buna po mirties? g.gif

O Jūs žinot?
Atsakyti
QUOTE(Murkysa @ 2016 03 01, 22:58)

Papildyta:

taigi rašė, kad nužudomi keli embrionai per dirbtinė apvaisinimą. nes procedūra tokia, kad dirbtinai apvaisinus atrenkami 2-3 kokybiškiausi embrionai, su taisyklingom ląstelėm, o likusieji sveiki užšaldomi, nekokybiški - sunaikinami. va religijos tai draudžia
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2016 03 01, 22:53)

bakterijos nėra gyvūnai biggrin.gif
mane vis dar stulbina tavo biologijos žinios biggrin.gif

O mane tavo noras saipyti smile.gif, kas tavo manymu yra bakterijos? Tai gyvas organizmas ar negyvas?
Nors net ne ta omeny turejau , auksciau paaiskinau, bet manau bakteriju priskyrimas gyvunams yra visiskai normalus ir palei koki skirtsyma ziuresim, bet kadangi neesam biologu suvaziavime, manau, visiskai buvo suprantama, tai ,ka pasakiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Murkysa @ 2016 03 01, 23:04)
O Jūs žinot?

ne nezianu, tik turiu savo isivaizdavima, todel ir negaliu spresti tokiu dalyku.
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2016 03 01, 22:51)
Tai as ir nesigincyju, taip buna embrionas, vaisius, vaikas, paauglys, suauges, senukas, cia zmogaus gyvenimo etapai .
O zmogus kada? ir kodel nuo tada?
O gyvybe tik sirdis apsirendzia? tai gyvunai ,kurie neturi sirdies nera gyvi, pvz bakterijos?

Kodel mano ? Biologiniu požiūriu žmogaus vystymasis prasideda jau apvaisinimo metu
Koks kitoks yra mokslinis apibrezximas, kada zmogus tampa zmogumi?

aha labai daug kartojuosi, galvoju ,kazkin kiek kartu reikia pasakyti zmogui, kad suprastu? g.gif
Papildyta:

tai va ir as sakau ,kas apskaiciuos nori ar nenori ir kas nori ir kada nenori?

kaip pvz kazkas nuzudoma, kad gydyti kita.

Labai teisingai pati parasete- prasideda, vat butent, kad embriono virtimas zmogumi prasideda, tie etapai, kol vaisius tampa zmogumi.
Bakterijos gyvunai biggrin.gif? Pati suvokiate, ka kalbate? Pacios biologijos zinios prasilenkia su sveiku proto.
Gal nelyginkim zmoniu ir kokiu augalu, ar bakteruju, ir durnam aisku, kad tai kas kita, kad zmogus butu gyvas, turi plakti sirdis, bet tai neliecia augalu ir kt.pan.dalyku.
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2016 03 01, 23:09)
ne nezianu, tik turiu savo isivaizdavima, todel ir negaliu spresti tokiu dalyku.

Ir nemanote, kad Jūsų įsivaizdavimas yra klaidingas? Ar savo įsivaizdavimu nedangstote savo egoizmo?
Atsakyti
O mane tavo noras saipyti smile.gif, kas tavo manymu yra bakterijos? Tai gyvas organizmas ar negyvas?
Nors net ne ta omeny turejau , auksciau paaiskinau, bet manau bakteriju priskyrimas gyvunams yra visiskai normalus ir palei koki skirtsyma ziuresim, bet kadangi neesam biologu suvaziavime, manau,  visiskai buvo suprantama, tai ,ka pasakiau smile.gif
Papildyta:

Tai gal bakterijos zmogus biggrin.gif? Gal savokas ismok atskirti, kas yra gyvybe ir gyvunas biggrin.gif.
Atsakyti
Nors net ne ta omeny turejau , auksciau paaiskinau, bet manau bakteriju priskyrimas gyvunams yra visiskai normalus ir palei koki skirtsyma ziuresim, bet kadangi neesam biologu suvaziavime, manau,  visiskai buvo suprantama, tai ,ka pasakiau smile.gif
Papildyta:

Bakterijų priskyrimas gyvūnams yra visiškai nenormalus. Palei jokį skirstymą. Gyvosios gamtos karalystes mokina 8 kl per biologiją. Ne suvažiavimuose, o pagrindinėj mkloj
Atsakyti
QUOTE(*South* @ 2016 03 01, 23:13)
Labai teisingai pati parasete- prasideda, vat butent, kad embriono virtimas zmogumi prasideda, tie etapai, kol vaisius tampa zmogumi.
Bakterijos gyvunai biggrin.gif? Pati suvokiate, ka kalbate? Pacios biologijos zinios prasilenkia su sveiku proto.
Gal nelyginkim zmoniu ir kokiu augalu, ar bakteruju, ir durnam aisku, kad tai kas kita, kad zmogus butu gyvas, turi plakti sirdis, bet tai neliecia augalu ir kt.pan.dalyku.

rasiau zmogaus vystymosi, ne virtimo zmogumi etapai smile.gif
tai kada tai ivyksta, taip ir nepasakyist ar laiko nera tik gimimas padaro zmogum?

taip gyvunai , net pasitikslinau , daznai gyvenime naudojat zodi protistai? ar veikiau gyvunai? smile.gif Kartais gyvūnų karalystei priskiriami ir vienaląsčiai organizmai, tačiau naujausiuose skirstymuose vienaląsčiai organizmai sudaro atskirą karalystę protistai

O tai iki tol kol neplaka jis buna negyvas iki 4 sav? jis koks tada negyva materija?
Papildyta:
QUOTE(Murkysa @ 2016 03 01, 23:14)
Ir nemanote, kad Jūsų įsivaizdavimas yra klaidingas? Ar savo įsivaizdavimu nedangstote savo egoizmo?

gal ir klaidingas, bet as suvokiu ,kad nezinau tiklsiai ir nesiruosiu abejodama kazka zudyti.
o jus tiksliai viska zinot,kas kaip ir tikrai zinot, kad geriau zudyti ir visu tuo nedangstot savo egoizmo? g.gif
Papildyta:
QUOTE(GAILE* @ 2016 03 01, 23:38)
Bakterijų priskyrimas gyvūnams yra visiškai nenormalus. Palei jokį skirstymą. Gyvosios gamtos karalystes mokina 8 kl per biologiją. Ne suvažiavimuose, o pagrindinėj mkloj

Kartais gyvūnų karalystei priskiriami ir vienaląsčiai organizmai, tačiau naujausiuose skirstymuose vienaląsčiai organizmai sudaro atskirą karalystę protistai
https://lt.wikipedia...g/wiki/Gyvūnai
Gyvūnų (Animalia) karalystė
Subkaralystės:

Vienaląsčiai(Vienaląstis organizmas – organizmas sudarytas iš vienos ląstelės, dažniausiai nematomas plika akimi, įžiūrimas tik pro mikroskopą.
Vienaląsčiai neužauga didesni nei smeigtuko galvutė.
Skirstymas į daugialąsčius ir vienaląsčius organizmus yra sąlyginis. Daug jų gali būti priskiriami bet kuriai grupei ir visi daugialąsčiai bent trumpą laiko tarpą būna vienaląsčiai (pvz., zigota, kiaušialąstė, spermatozoidas).
Vienaląsčiai organizmai gali būti: bakterijos, grybeliai, mikroskopiniai pirmuonys, dumbliai.
Daugialąsčiai
https://lt.wikipedia...wiki/Karalystė

padejau praplest akirati? g.gif
Papildyta:
QUOTE(*South* @ 2016 03 01, 23:16)
Tai gal bakterijos zmogus biggrin.gif? Gal savokas ismok atskirti, kas yra gyvybe ir gyvunas  biggrin.gif.

Zmogus irgi prasideda nuo 1 lasteles, tai ji sbuna tada gyvas ar ne? Nu tai kaip susije gyvybe ir gyvunas, ar nesusije ? bigsmile.gif
Papildyta:
gana nuobodu su jumis, kazin nera tikrai daugiau zinanciu, nors apginti ta jusu nuomone? g.gif as pati net rasciau stipresniu argumentu... lotuliukas.gif taip tikejausi, gal kas kazka pareiks stipriau,kur reiktu bent kazkiek smegenis labiau itemti, o cia eiliniai steriotipai, eilines atmazkes ir eiliniai pasisaipymai va ir visi faktai ir argumentai..... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Sani*: 02 kovo 2016 - 00:30
Nepadėjai, nes bakterijos yra ne protistam priskiriamos. Ir juolab ne gyvūnams. 8 kl padėtų tau palankyt

Tu net vikipedijoj nesugebi atrast kur bakterijos padėtos. Painioji jas su pirmuonimis. Nors pirmuonys jau eukariotai, o bakterijos prokariotai. Tai yra absoliučiai skirtingos organizmų grupės. Davai nebekalbėk ko neišmanai, nes man jau gėda žinok už tave. Ir už tavo biologijos mokytoją. Arba vadovėlius pastudijuok prieš tai. Mokyklinius. Ten bazinės žinios. Be jų net vikipedijoj tamsus miškas žmogui. Nu taip yra, kitaip mokyklų nereiktų gi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 02 kovo 2016 - 00:54