QUOTE(GAILE* @ 2016 03 01, 19:27)
nevardinsiu, nes yra internete rimtas mokslinis straipsnis šia tema, yra išnagrinėtas netgi konkretus klinikinis atvejis. ten yra ir apie gydymą, ir apie rezultatus. pasieškok jei domina ir studijuok. aš tik faktą, parašiau, kad tai yra gydoma, nes ši diagnozė susijusi su motinos kraujo RH-. todėl yra sukurti metodai koreguoti antikūnų patekimą į vaisių, bei jį brandinti, kad vystytusį teisinga linkme. detaliau gilintis neaktualu man, tiesiog pastebėjimą parašiau, kad jei liga yra gydytina, o medikas to nedaro, tai yra nusikaltimas.
Gal galima nuoroda i staripsni? Susiradau info, paskaiciau, tai si diagnoze kyla del imuniniu (kraujo, ka mini) ir neimuniuniu , labai daug skirtingu pirezasciu, Buna ivairaus sunkumo, ne visos busenos gydomos. Is kur tosk is kart piresiskumas ir kaltinimai?
Ne jai nesiule ir niekaip negyde, matomai , diagnoze nebuvo del imuniniu pirezasciu ir vaisiaus bukle per daug prasta. Jei neaktulau gilintis, tai kodel is kart kaltini, gal pries kaltinant reiktu pasigilinti? uzteko man tam keliu minuciu, manau, jei butu imanoma gydyti, bent vieni medikai tai butu pasake, nes tyresi kaip minejau 3 vietose
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 03 01, 19:36)
1.Dorai gyventi yra sveikiau? Bet nera kazkokio visuotinio doros apibrezimo, nes kiekvienam tai dora skirtinga. Velgi, jus nustatote, kas dora, o kas ne?
2. Kokiu argumentu nepateikem? Snekedama apie evoliucijos teorija, jus net vartojote zodi "teorija" visiskai nesuprasdama jo reiksmes. Nares net zodyna citavo, o jus kaip varet savo, taip varet. Kokiuas argumentus galima pateikti zmogui, kuris mano, kad visada yra teisus, kad jo nuomone auksciau kitu ir auksciau faktu?
3. Man apvaisinta kiausialaste megintuvelyje nera zmogus, nes tam, kad tokiu taptu visu pirma turi isitvirtinti gimdoje ir pradeti vystytis. Megintuvelyje vaikai neuzauga. As nelaikau nuodeme "nuzudyti" kelias lasteles, tam, kad gimtu vaikas. Kaip jau minejau, tokiu neisitvirtinusiu lasteliu yra ir bandant pastoti naturaliai. Kad ir kaip jus ten vartetes, bet visgi jus ju nerenkate, nesielvartaujate ir nelaidojate.
4. Kas yra palaidas keksualinis gyvenimas? Zmones turi skirtingas ribas. Kas jums palaida - man bus visiskai normalu.
5. Nu taip, ne jusu reikalas ka kiti daro savo lovose ir su kuo tai daro.
6. O taip, gal jau nereikia. Vienas tikintis studentas itikinejo savo profesoriu, kad jis is tikruju nera ateistas, kad jis tiki, tik to nesupranta. Profesorius jam atsake, kad gal tas tikintis studentas is tikruju yra ateistas ir netiki, tik to nesupranta. Taip, kad nepasakokite man, kuo mano sirdis tiki, nes as irgi galiu pasakyti, kad jus netikite tuo savo pseudo mokslu.
7. Aname poste labai aiskiai pasakete, kad jus cia PRIMENATE kas yra dora. Turite kazkokia tai doros normu nustatymo monopolija?
yra 10 Dievo istatymu, jie bendri ne tik tarp religiju , bet ir tarp visu zmoniu, jie uzrasyti ir musu sazineje ar kokiam punktui nepritariat?

Jus lyg apie puikybe snekejot, tai i skur zinot, kad ji blogai?

Medikai taip pat pritaria, kad daug ligu kyla is neigiamu emociju...
Nu dabar galejot pateikti, bent del saves, ne del manes, parodyt, kad zinot tuos argumentus. Kokius apie tai ,ka klausiau.
Tai jusu nuomone zmogus tampa zmogumi, kai isivysto viksrele ir placenta. Kodel butent nuo to momento, kaip placenta zmogu zmogumi padaro? O jei medicina pazengs tiek, kad vaikas uzaugs inkubatriuj kokiam, tada jau laikysit zmogum? juk tik technologiju klausimas...
Matot jus viska ziurit per materializmo prizme,as zinau , kad kartais zuva embrionai pirmomis dienomis, bet kad nesielgiu taip kaip jus isivaizduojat reiktu elgtis mirus artimam zmogui, tai nereiskia, kad ju nelaikau zmonemis

siaip zmogaus esmine dalis dvasia, ne kunas

Nu tai iki kokio lygio tas palaidumas jums sveika? Pvz kas diena naujas vyras, 2 vyrai vienu metu, is vis bendra orgija ar kas?
Nu kaip paziuresi

jei gyvenam visi atskirai, nebendraudami, ne bendruomenese ir tik ziuredami savo interesu tai taip, bet kai reikai atsakyti ir uz kaimynu klaidas, kai reikai islaikyti vaiksu vaiku namuose, nusiklatelius kalejimuose, tai kazkaip suvoki, kad neesam vieni nuo kitu nepriklausomi ir musu poelgiai itakoje visa visuomene..
as nesakiau apie tikejima jusu sirdies, as snekejau apie vidini zinojima, kuris kartais buna tik pasamoninis , kartais samoningai zmogus isigilina i tai

Gyvenimas jums viska parodys savu laiku
O kodel jus tai taip piktina? Juk jei nesamones sneku, kam skaitot ir kreipiat demesi? Nors siaip nesakiau, kad as pirmenu, mes visi vienas kitam ci adiskutuodami primenam