Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią moterį pavadintumėt nepadoria?

Prisipazinsiu, neskaiciau tai kas buvo man dedikuota. Pakako permesti akimis per posta.

Mieli, geri zmones, neaukokite laiko ka aiskindami, TEMOS AUTORE NESUPRAS.

Neatlikite beprasmiu veiksmu, neizeidinekite jos, neleiskite ir jai braidyti po jusu dusia su purvinais ciabatais. Negi jus nesupratote kad jus, jusu jausmai, nuomone jai ne rodilis, jai svarbu tik ji pati, jos nuomone. Puiku, lai ji ja ir turisi, isdidziam, teisuoliskam vienisume.

Bent jau as pass sioje temoje.
Pasinaudokime temos autores patarimu, atisirbokime nuo jos. Koks autorius, temos dirigentas, tokia ir tema, tokia ir atmosfera joje. Nesvetingi namai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 29 vasario 2016 - 18:48
QUOTE(*Sani* @ 2016 02 29, 18:41)
Taip is dalies sutinku, sakiau, neturiu apie tai galutines nuomones, tik svarstau ir mastau, ar galima nuzudyti kelis vaikus, kad gimtu vienas, ar galima daryti bandymus, ekspermentus su vaikais, o gal yra kitokiu iseiciu? as galvoju apie save ar noreciau buti tokia kaina gimusi....kazin

Bandant naturaliai pastoti, kartais apvaisintas kiausinelis neisitvirtina gimdoje ir zusta. Jei jums apvaisintas kiausinelis megintuvelyje jau yra vaikas ir laikote ju nepanaudojima zudymu, tai neisitvirtines apvaisintas kiausinelis irgi yra vaikas ir turetumete laikyti jo iskeliavima vaiko mirtimi. Jus sekat tuos savo kiausinelius? Jei koks iskeliauja anapilin, organizuojate laidotuves, kvieciate raudotojus, uzsakinejate misias? Kaltinate save del to, kas ivyko? Ieskote priezasciu savo praejusiuose gyvenimuose?
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2016 02 29, 18:41)

ir kap jus padetumet tam vaikui augti paziurejusi su echoskopu?  g.gif
Nezinot, kad yra visa kruva kitu tyrimu patikrinti ar vaikui viskas gerai. Echoskopas reikalingas gal pries nestumo gala, jei neplanuoji darytis aborto nu ir patenkinti tuscia smalsuma...nors tas tyrimas gali buti kenksmingas, nes kol kas nera pakankamai info del jo saugumo, laikomas saugiu, bet to dar mokslas iki galo nepatvirtino yra ir pirestaringu mokslininku nuomoniu, taigi...rupinausi vaiku saugumu, o ne savo smalsumu ir galiybe juos nuzudyti..

Yra, o aks sake nera, bet kai pasielgi negerai bent neneigi ar ne? Kam sakyti kad kazkas yra gera, jei taip nera. Nors nuzudymas ginantis, tikrai labai retas musu gyvenime....tai ar yra galimybe lyginti su abortais, nuo ko ginames nuo  savo vaiku?

Taip is dalies sutinku, sakiau, neturiu apie tai galutines nuomones, tik svarstau ir mastau, ar galima nuzudyti kelis vaikus, kad gimtu vienas, ar galima daryti bandymus, ekspermentus su vaikais, o gal yra kitokiu iseiciu? as galvoju apie save ar noreciau buti tokia kaina gimusi....kazin

Padaryti nieko, bet man vis tiek rupi, kaip auga mano vaikas, rupestis del to nesumazeja. Ir klystat, kad visi tyrimai be echoskopinio gali pasakyti, kas blogai vaikui.

Tai va, Sani, jus elgiates amoraliai valgydama mesa, kita darydama aborta, dar trecias nuzudydamas gindamasis, kaip jus valgote mesa, nors tai yra lavoniena, taip kita moteris turi teise susdlaukti vaiko is megintuvelio, gal geriau pakalbekime, ka iskencia gyvunas, kol jis atsiranda ant jusu pietu stalo? Ar sita gyvybe nieko nereiskia, tik zmogaus?
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2016 02 29, 19:14)
Tai cia ir yra mano nuomone, sakei kodel neakcentuoju,kad tai mano nuomone, akcentuoju. taip tokia mano nuomone, neturiu i ja teise? Nors kaip visada iskreipi viska ka rasiau, bet tai tavo teise, suprasti viska kaip tik nori smile.gif tavo fantazijos priklauso tik nuo taves, nepermesk man atsakomybes. Kiek veians supranta viska pagal savo intelekto ir samoningumo lygi smile.gif
Bet mes kuriam istatymus, nuolat, gyveniams keiciasi. Tuos bus referenduams del geju santuokos pvz, kol kas tai nelegalu. Mano nuomone, taip turi ir likti. Tu gal galvoji kitaip ir kiekveinas issakom savo argumentus...kazkada buvo draudziami gejiski santykiai, dabar ne, viskas salygina, mes visuomene pagal tai ,ka nutariam esant teisinga mums visiems tokius isatymus kuriam, tai nesakyk, kad kaip kas nori taip ir daro. mes neesam atskiros salos, o bendruomene, gaila, kad to neizvelgi, kiekvieno zmogaus gyveniams itakoja visu. Pvz dirbtiniai apvaisinimai, abortai, karai gali buti finansuojami is biudzeto, gali ir nebuti, taigi, tai ir mano reikalas. Gejiskas santuokos paskui gali vesti prie vaiku ivaikinimo, prie gejisku ideju, kaip normaliu skleidimo per mokyklas, darzelius, taip vykdant vaiku tvirkinima, taigi tai ir mano reikalas, kokioj aplinkoj augs mano vaikai..

O tavo pyktis ir pagieza cia tik parodo koks tu zmogus smile.gif saziningai galvojau geriau apie tave , kompleksai lenda i pavirsiu? g.gif

Mano poziuris yra toks, viskas yra gerai kol tai nepazeidzia istatymu arba mano asmenines erdves. Nejauciu jokios teises teisti kitaip gyvenaciu zmoniu, nes tai ne mano reikalas, jei jiems gerai, tai viskas super. Homosexualuma, kaip nepriimtina dalyka ivardino krikscionybe, kuri apskritai yra vienas is didziausiu pasaulio blogiu, sugalvojes daug kvailu taisykliu ir naikines jiems nepriimtinus zmones, ko pasekoje, kryzium ir kalaviju ivares baime, bei per kelias kartas issiaugines jiem palankiu aveliu banda.
Tikrai ne mano reikalas kas ir kiek darosi abortu, amoralu gal butu tada, jei zmones visiskai nesisaugotu ir bent karta i metus darytusi abortus, o kas liecia kontracepsija, tai isvis gerai kad tokia yra, ne kiekviena pora nori augint tabora vaiku, kiti isvis nenori vaiku, ir tai ju pasirinkimas. Lygiai taip pat kaip ir kiti nori, bet negali turet, tai reikia tik sveikinti, kad yra galimybe dirbtiniu budu pastoti, nepriklausomai kiek tam buvo paaukota lasteliu eksperimento delei.
Apie vaiku auklejima, tai tamstai tikrai reiktu patylet. Nes tikrai protingu, pasaulietisku geju pora isaugintu ir isaukletu normalu vaika, o va tavo vaikai tai susiduria su rimta rizika, kad gali isaugti neadekvatus ir nepritampantys visuomeneje. Nebent kazkaip atsiribotu nuo tokio smegenu plovimo ir sulauke pilnametystes ratais apeidinetu motinos namus.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 02 29, 18:49)
Bandant naturaliai pastoti, kartais apvaisintas kiausinelis neisitvirtina gimdoje ir zusta. Jei jums apvaisintas kiausinelis megintuvelyje jau yra vaikas ir laikote ju nepanaudojima zudymu, tai neisitvirtines apvaisintas kiausinelis irgi yra vaikas ir turetumete laikyti jo iskeliavima vaiko mirtimi. Jus sekat tuos savo kiausinelius? Jei koks iskeliauja anapilin, organizuojate laidotuves, kvieciate raudotojus, uzsakinejate misias? Kaltinate save del to, kas ivyko? Ieskote priezasciu savo praejusiuose gyvenimuose?

Taip, laikau taip mirtimi, bet naturalia, kaip ir iskeliauja seni zmones , kiekvienam savas laikas duotas zemeje, ne mums ji apspresti..
Kodel kaltinti kazka, as juk sakiau NIEKADA NIEKO NEREIKIA KALTINTI. NU tokia atrodo paparsta fraze, ja cia rasau jau n taji karta, nejau tokiai ismintingai moteriai taip sunku ja suvokti? g.gif Jei ivyksta persileidimas, manau , dauguma moteru iesko priezasciu, ar ne? ir dauguma liudi, o jums dzin butu persileidimas? Pvz Airijoje, tokie vaikeliai laidojami, jei aisku tai ne pati nestumo pradzia, o as tokiu laidojimo apiegu nepraktikuoju....
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2016 02 29, 19:33)
Taip, laikau taip mirtimi, bet naturalia, kaip ir iskeliauja seni zmones , kiekvienam savas laikas duotas zemeje, ne mums ji apspresti..
Kodel kaltinti kazka, as juk sakiau NIEKADA NIEKO NEREIKIA KALTINTI. NU tokia atrodo paparsta fraze, ja cia rasau jau n taji karta, nejau tokiai ismintingai moteriai taip sunku ja suvokti?  g.gif Jei ivyksta persileidimas, manau , dauguma moteru iesko priezasciu, ar ne? ir dauguma liudi, o jums dzin butu persileidimas? Pvz Airijoje, tokie vaikeliai laidojami, jei aisku tai ne pati nestumo pradzia, o as tokiu laidojimo apiegu nepraktikuoju....

Gi ne apie persileidima kalbu. doh.gif
Visiskai pakeitet tema ir tada nustatet, kad man butu dzin.

Jus rasote, kad nereikia kaltinti, bet kitame poste tuojau pasakysite, kad tas anas, trecias veiksmas yra amoralus, kad vaiku ateina tiek, kiek prisisauki, o jei neateina, tai moteris uzsiblokavusi, kad smurtautojo elgesys priklauso nuo spinduliuojamo pykcio, kad kontracepcija yra zudymas. Visi sitie kliedeseliai uzvercia atsakomybe ant zmogaus peciu, nesvarbu, kas nutiktu. Nepastoji - nustok blokuotis ir saukis vaiku, tevai musa maza vaika - anas turbut praeitam gyvenime prisidirbo, vyras musa zmona - ji pykti spinduliuoja, gavai i galva vidury gatves - ir vel ta nelemta spinduliacija. Jus nevartojate tiesiogiai zodzio kalte, bet tarp eiluciu tai labai aiskiai ji pasakote.

Aj, soriukas, dar uzmirsau tema apie seksualine prievarta. Aukos provokuoja, ar ne, Sani?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 29 vasario 2016 - 19:46
QUOTE(*Sani* @ 2016 02 29, 18:28)

Turiu pvz mano draugei buvo pasakyta,kad jos vaikleis turi daug apsigimimu ir taip ar taip neisgyvens, ir Kauno Klinikose ir Vilniuj. Bet ji labai tikinti ir net negalvojo apie aborta,sake, bent turesiu ka palaidoti, jei jau taip bus skirta, nors jai labai ikyriai tai siule medikai. Ir ka gime ir auga visiskai sveikas vaikelis( ji net ziniasklaidoj apie tai pasakojo). Kauno klinikose buvo issinese vaika kelias valandas, tyre ir niekaip patiketi negalejo ir tik vienas tyrimas rodo, kad tikrai buvo tokai diagnoze, bet tai kaip stebukals, kad vaikas gime visiskai sveikas...

Gal galėtum detalizuot g.gif , nes lb įdomu
Kokia buvo įtariama diagnozė vaisiui nėštumo metu?
Kokius tyrimus atliko, kokie simptomai rodė įtariamą diagnozę?
Tik echoskopija buvo daryta, ar ir amniocetezė? Kiek savaičių nėštumas buvo?

Kokie tyrimai buvo atlikti jau gimus vaikui? Kokio amžuaus vaikas yra dabar?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 02 29, 19:43)
Gi ne apie persileidima kalbu.  doh.gif
Visiskai pakeitet tema ir tada nustatet, kad man butu dzin.

Jus rasote, kad nereikia kaltinti, bet kitame poste tuojau pasakysite, kad tas anas, trecias veiksmas yra amoralus, kad vaiku ateina tiek, kiek prisisauki, o jei neateina, tai moteris uzsiblokavusi, kad smurtautojo elgesys priklauso nuo spinduliuojamo pykcio, kad kontracepcija yra zudymas. Visi sitie kliedeseliai uzvercia atsakomybe ant zmogaus peciu, nesvarbu, kas nutiktu. Nepastoji - nustok blokuotis ir saukis vaiku, tevai musa maza vaika - anas turbut praeitam gyvenime prisidirbo, vyras musa zmona - ji pykti spinduliuoja, gavai i galva vidury gatves - ir vel ta nelemta spinduliacija. Jus nevartojate tiesiogiai zodzio kalte, bet tarp eiluciu tai labai aiskiai ji pasakote.
Aj, soriukas, dar uzmirsau tema apie seksualine prievarta. Aukos provokuoja, ar ne, Sani?

O tai,kaip vaidnasi ,kai apvaisintas kiausinelis neisitvirtina? doh.gif bigsmile.gif
Buna labai ankstyvas keliu dienu savaiciu, buna velyvas, bet tai toks pat persileidimas. Jei pirma savaite tai ne persileidimas, jei 12 tai persileidimas, taip palei jus? bigsmile.gif
Jus skiraite kaltinima, nuo priezasties konstatavimo? As suprantu,kad galima tureti kitoki pasaulio ir gyvenimo suvokima, bet gal bent jau butu laikas suprasti,ka as sakau?nes pradesiu abejoti jusu suvokimo galimybemis. Nekaltinu nieko ir aukomis nieko nevadinu, nei budeliais, jei jus norit vadinkit, jei norit kaltu ieskokit, bet suvokit,kad tai jusu paziuros, ne mano.
Papildyta:
QUOTE(*South* @ 2016 02 29, 18:53)
Padaryti nieko, bet man vis tiek rupi, kaip auga mano vaikas, rupestis del to nesumazeja. Ir klystat, kad visi tyrimai be echoskopinio gali pasakyti, kas blogai vaikui.

Tai va, Sani, jus elgiates amoraliai valgydama mesa, kita darydama aborta, dar trecias nuzudydamas gindamasis, kaip jus valgote mesa, nors tai yra lavoniena, taip kita moteris turi teise susdlaukti vaiko is megintuvelio, gal geriau pakalbekime, ka iskencia gyvunas, kol jis atsiranda ant jusu pietu stalo? Ar sita gyvybe nieko nereiskia, tik zmogaus?

Nu ir kas is to rupesciuo? kokia nauda? Pirmais menesiais ,ka galima butu koreguoti nustacius kazkokia problemas isskirtinai su echoskopu?
As ne pati taip nusprendziau pasitariau su savo ginekologem, siaip net ne pas viena lankiausi ir visu atsakymas buvo toks pat : pirmais menesiais echoskopo naudojimas visai nera butinas, jei visi kiti tyrimai geri, jei nenori aborto ir t.t. tai dazniausiai daroma is mamu smalsumo , nustatyti ar tai vienas vaikelis, ar keli , gimdymo data ir t.t. kas visskai niekaip nesusije su vaiko gerove...

O is kur jus istrauket , kad valgau mesa? lotuliukas.gif
Jei norite pasakyti,akd mes turime laisva valia elgtis blogai, tai as to nniekur neneigiau. mes turime galime ir siaip zudyti , ne tik gindamiesi ir save nuzudyti ir ka, tai del to negalima diskutuoti apie tai? ieskoti pasekmiu ir t.t.?
Taip manau zmogui visiskai uztenka augalinio maisto smile.gif Aisku dabar pradesit apie morku zudyma sneketi lotuliukas.gif tai is kart uzbegu uz akiu ir saku,kad morku ir augalu niekas nezudo, mes net neturim tokio issireiskimo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aspYrinas @ 2016 02 29, 18:58)
Mano poziuris yra toks, viskas yra gerai kol tai nepazeidzia istatymu arba mano asmenines erdves. Nejauciu jokios teises teisti kitaip gyvenaciu zmoniu, nes tai ne mano reikalas, jei jiems gerai, tai viskas super. Homosexualuma, kaip nepriimtina dalyka ivardino krikscionybe, kuri apskritai yra vienas is didziausiu pasaulio blogiu, sugalvojes daug kvailu taisykliu ir naikines jiems nepriimtinus zmones, ko pasekoje, kryzium ir kalaviju ivares baime, bei per kelias kartas issiaugines jiem palankiu aveliu banda.
Tikrai ne mano reikalas kas ir kiek darosi abortu, amoralu gal butu tada, jei zmones visiskai nesisaugotu ir bent karta i metus darytusi abortus, o kas liecia kontracepsija, tai isvis gerai kad tokia yra, ne kiekviena pora nori augint tabora vaiku, kiti isvis nenori vaiku, ir tai ju pasirinkimas. Lygiai taip pat kaip ir kiti nori, bet negali turet, tai reikia tik sveikinti, kad yra galimybe dirbtiniu budu pastoti, nepriklausomai kiek tam buvo paaukota lasteliu eksperimento delei.
Apie vaiku auklejima, tai tamstai tikrai reiktu patylet. Nes tikrai protingu, pasaulietisku geju pora isaugintu ir isaukletu normalu vaika, o va tavo vaikai tai susiduria su rimta rizika, kad gali isaugti neadekvatus ir nepritampantys visuomeneje. Nebent kazkaip atsiribotu nuo tokio smegenu plovimo ir sulauke pilnametystes ratais apeidinetu motinos namus.

matai, as savo erdve suvokiu placiau nei mano darzas smile.gif mes visi viena, ir kiekveinas zmogus itakoja visa zmonija. Niekas neturi teises teisti. bet mes turim teisia mastyti ir spresti, koks elgesys yra tinkamas zmogui, koks ne, kokia norim ,akd butu bendruomene, musu palikuoniu ateitis ir t.t. tai ne teisimas, tai faktu matymas, realybes supratimas. Kiekvienas saziningas gydytojas, tau paaiskintu,kodel iseinamosios angos badymas yra neisveika ir t.t. net atmetus visa morale, tai paprasciausiai nesveika.
Nu gejiskumas buvo laikomas liga tu paciu mokslininku ir visai nesenai isbraukats is ligu saraso. Pire ko cia kriskcionybe? Krikscionybe aplamai laiko nuodeme bet kokius ne santuokiniu santykius.
Nu matai , sakau as matau toliau, nei mano nosis. Yra taip pat mokskliniai tyrimai, kurie nustato,akd padarius aborta, nuo poabortinio sindromo kencia pirmiausia moteris, o paskui ir visa seima, ty.. kencia ir bendruomene, taigi toje bendruomeneje gyvename mes. Moterys pasidariusios aborta daznai tampa ziauresnes. Kontraceptikai su hormonais kenkia moteru sveikatai, atsiliepia ir vaikams, taigi, ar tai gerai? Galima sterializuotis, jei nenori vaiku, o ne juos zudyti ar ne?
Nu kol kas mokykloje girdziu tik pagyrimus del vaiku, tai gali nesirupinti smile.gif
Moksliniai tyrimai taip pat rodo apie pavojus, kuriuos patiria vaikai geju seimuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Sani*: 29 vasario 2016 - 21:37
QUOTE(GAILE* @ 2016 02 29, 20:05)
Gal galėtum detalizuot g.gif , nes lb įdomu
Kokia buvo įtariama diagnozė vaisiui nėštumo metu?
Kokius tyrimus atliko, kokie simptomai rodė įtariamą diagnozę?
Tik echoskopija buvo daryta, ar ir amniocetezė? Kiek savaičių nėštumas buvo?

Kokie tyrimai buvo atlikti jau gimus vaikui? Kokio amžuaus vaikas yra dabar?

HYDROPS FETUS UNIVERSALIS -tokia buvo diagnoze, dare tik echoskopa, bet keliiuose gyd istaigose, tarp ju ir klilnikose, kur ir gimde, nes kiti gimdymo namai jau ne neprieme. Liepe apispresti arba darai aborta arba lauki kol pats numirs, va tokios buvo mediku prognozes. Tuo metu kai nustate diagnoze buvo apie 3 menuo, nes dar buvo galima daryti aborta, passake, kad vaikas neturi plauciu , zarnyno , buvo issiputes... paskui kas menesi kartojo echoskopa, bet sake ta pati, tik pats paskutinis echoskopas pires 2 sav iki gimd datos, buvo geresnis..Vaikas gime issiputes, bet skystis transformavosi i dujas, gydytojai sake stebuklas ir , kad taip neturejo buti, ilgai tyrinejo vaika, bet nieko bloga jame nerado. ir tik veliau papuole dar tirtis toliau pas viena profesoriu, tai sake likusi nedidele krutinkaulio deformacija, kuri patvirtina,kad buvo tokie sutrikimai besivystant. Bet vaikas visiskai sveikas ir niekuom neatsilieka nuo bendraamziu....dabar jam 10 metu.
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2016 02 29, 21:03)

Nu ir kas is to rupesciuo? kokia nauda? Pirmais menesiais ,ka galima butu koreguoti nustacius kazkokia problemas isskirtinai su echoskopu?
As ne pati taip nusprendziau pasitariau su savo ginekologem, siaip net ne pas viena lankiausi ir visu atsakymas buvo toks pat : pirmais menesiais echoskopo naudojimas visai nera butinas, jei visi kiti tyrimai geri, jei nenori aborto ir t.t. tai dazniausiai daroma is mamu smalsumo , nustatyti ar tai vienas vaikelis, ar keli , gimdymo data ir t.t. kas visskai niekaip nesusije su vaiko gerove...

O is kur jus istrauket , kad valgau mesa?  lotuliukas.gif
Jei norite pasakyti,akd mes turime laisva valia elgtis blogai, tai as to nniekur neneigiau. mes turime galime ir siaip zudyti , ne tik gindamiesi ir save nuzudyti ir ka, tai del to negalima diskutuoti apie tai? ieskoti pasekmiu ir t.t.?
Taip manau zmogui visiskai uztenka augalinio maisto smile.gif Aisku dabar pradesit apie morku zudyma sneketi  lotuliukas.gif tai is kart uzbegu uz akiu ir saku,kad morku ir augalu niekas nezudo, mes net neturim tokio issireiskimo smile.gif
paaiskintu,kodel iseinamosios angos badymas yra neisveika ir t.t. net atmetus visa morale, tai paprasciausiai nesveika.
kurie nustato,akd padarius aborta, nuo poabortinio sindromo kencia pirmiausia moteris, o paskui ir visa seima, ty.. kencia ir bendruomene, taigi toje bendruomeneje gyvename mes. Moterys pasidariusios aborta daznai tampa ziauresnes.

Jokie kiti tyrimai, apart echo, nepasakyk ar vaisius isitvirtines gimdoje, ar plaka vaisiaus sirdis, kalbu apie pradzia nestuma. O del echo zalos, pati teisingai pasakete, kad nera irodyta, kad kenkia, tai nera cia ir apie ka kalbeti.
Sakot, zmogui neuztenka augalinio maisto, del to zudo gyvunus ir valgo juos, taip ir vyras su zmona nori vaiko susilaukti, jei neiseina pastoti, renkasi dirbtini apvaisinima. Ar sakot, kad neturetu to daryti ir turetu atisisakyti noro susilaukti vaiku?

Kad eilini karta neatsakote ar valgote mesa, vengiate sito klausimo, tai atsakymas tampa aiskus.

Kur buvo padarytas toks tyrimas, kad po aborto moteris tampa agresyvesne? Kur faktai, kad nuo to nukentejo visuomene? Nera? Tuomet tai jusu eiliniai kliedesiai.
Atsakyti
Sani, šita gi, kiek Jūs turite vaikų? Ar saugotės nuo nėštumo?
Atsakyti
QUOTE(Murkysa @ 2016 02 29, 21:58)
Sani, šita gi, kiek Jūs turite vaikų? Ar saugotės nuo nėštumo?

Du jin turi. Nesisaugo, nes anot jos saugojasi istvirkrkeliai. doh.gif
Atsakyti