Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią moterį pavadintumėt nepadoria?

QUOTE(*Sani* @ 2016 02 27, 15:53)
Kur koki zmogu isvadinau amoraliu? veiksmai taip, gali buti amoralus, ar neamoralus. Ir amoralus veiksmai veda prie dar amoralesniu...Jusu asmeninis gyvenimas , man neidomus, mes cia diskutuojam ne apie jus, o aplamai apie morale ir dora ir kas yra tai kiekvienam is musu.
Jums paciai labai reiktu isidemeti savo paskutini sakini  4u.gif

O tai, kad jus pradejot savo vaika megintuvelyje, to porceso ir biznio nedaro nei kiek gersniu, taip pasaulyje nuzudoma daug vaikuciu, taip daroma daug bandymu su jais ir t.t. Gal jusu atveju visi embrionai buvo jums isodinti ir nei vienas nezuvo,nezinau , bet kalba cia apie bendra vaizda ne vienetinius atvejus, sunku suprast? Net jei kartais reikia padaryti aborta, kad isgelbeti mamai gyvybe, tai nereiskai,kad automatiskai visi abirtai tampa geriu....
Kuriu galu lyst i temas, kurios jus skaudina? As ne formumo savininke, as graziai patariu,kad vyktu vaisinga diskusija, o ne siaip drabstymaisi keiksmazodziais ir nepasitenkinimais, ka jus ir darot nuo pat atejimo i sia tema...is tikruju nesistebiu, kad turejot su vaisingumo bedu, tiek pykcio retai is kurios dalyves cia jauciasi, jus su South cia iskirtinai piktos...

Jus su savo idiotiska nuovoka keliaujate per ivairias sio forumo temas, postringaujate savo kliedesius net nesusimastydama kaip uzgaunate kitus forumo dalyvius. Jau vienoj (ir ne vienoj) temoj jums aiskiai buvo pasakyti geriau patyleti su savo neisprusimu, bet gi jums ramiai nesigyvena. Jus sukurete (o gal pratesete kazkokia "patevio" ) tema cia, apie moters ir vyro padoruma, bet pilate s jau aplamai ant visko blush2.gif . As neskaiciau patevio temos, bet suprantu, kad ji buvo uzdaryta, nes ten persiriejo daug kas. Greiciausiai per jus?
Jus nemokate nei graziai diskutuoti nei tolerantiskai palaikyti pokalbio. Jusu sia tema moderatore galetu istrint, nes apart rietenu jus nieko nepasejate. Jus man panasi i tokia sedincia ir sikancia boba, kuri uzsidejus kauke galvoja kad sika auksu. Slykstyne jus, sani. Fui.
Atsakyti
Ar moralus ekspermentai su zmogumi? kokiais atvejais?
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2016 02 27, 16:11)
Ar moralus ekspermentai su zmogumi? kokiais atvejais?

NE TAVO REIKALAS.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 27, 16:10)
Nematau prasmės toliau atsakinėti į jūsų kliedesius. Ląstelės - nei vaikas, nei žmogus. Nematau jokio amoralumo, ir jokio "žudymo". Atvirkščiai, džiaugiuosi, kad medicina ir technologijos tobulėja, o tokių, kaip jūs, užstrigusių viduramžiais ir raganų medžioklės mąstymo stadijoje - mažėja. Galite daugiau necituoti. Kaip sakė Nakviša, jūsų svagimai pralenkė net Narbekovą su Dagiu.

Tai ir klausiu nuo kada jums zmogus?jums kada tos lasteles pavirsta i zmogu? bandot paneigti moksla? ar jau pasimetete ir nebezinot? g.gif

Kokie idomus zmones, puola i diskusija, bet kad diskutuot nemoka, nei argumentu issakyt, nei savo nuomones. Is pradziu puolimas, pasisaipymas, o paskui zmogaus bandymas pazemint, ae tu durne, tai reiskia tavo nuomone irgi durna... nu ka padarysi, yra kaip yra mazai su kuo galima produktyviai padiskutuoti, net ir turint piresingas nuomones...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2016 02 27, 16:15)
NE TAVO REIKALAS.

cambala, siūlau tiesiog ignoruoti tą narę mirksiukas.gif
Atsakyti
ir sia tema, labai prasyciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2016 02 27, 14:10)
Jus nemokate nei graziai diskutuoti nei tolerantiskai palaikyti pokalbio. Jusu sia tema moderatore galetu istrint, nes apart rietenu jus nieko nepasejate. Jus man panasi i tokia sedincia ir sikancia boba, kuri uzsidejus kauke galvoja kad sika auksu. Slykstyne jus, sani. Fui.

Labai atsiprašau, bet kas jau kas, bet Sani tikrai kultūringai, mandagiai diskutuoja. Aš pas ją neįskaičiau nei keiksmažodžių, nei pasiuntimų, nei asmeninių įžeidimų iš serijos, tu tokia anokia. O, va iš priešininkų komandos, nors vežimu vežk. Nors, moterys laiko save protingomis ir neva jų mintys protingos, teisingos, atitinka technologijas, bet elementari kultūra, mandagumas bendravimui forume, kažkur tikrai labai labai atsiliko nepaisant visų technologijų.

Kad būtų aiškiau, dar pridursiu, kad nepalaikau Sani nuomonės. Būčiau lyg ir kitoje diskusijos pusėje. Bet, žavi taktiškumas ir gebėjimas nesišvaistyti kakalais iš burnos.

Labai teisingai pasakyta, jei tema skaudina asmeniškai: nediskutuokit. Pasaulis pilnas įvairių žmonių, įvairios nuomonės, gyvenkit patys sau ir leiskit kitiems gyventi. Geriau su vaikais kažkuom užsiimkit, vietoj bobelių auklėjimo SM. Tikiu, kad jei Sani neras įdomių pašnekovų, užsiims tuo pačiu.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 02 27, 16:23)
Labai atsiprašau, bet kas jau kas, bet Sani tikrai kultūringai, mandagiai diskutuoja. Aš pas ją neįskaičiau nei keiksmažodžių, nei pasiuntimų, nei asmeninių įžeidimų iš serijos, tu tokia anokia. O, va iš priešininkų komandos, nors vežimu vežk. Nors, moterys laiko save protingomis ir neva jų mintys protingos, teisingos, atitinka technologijas, bet elementari kultūra, mandagumas bendravimui forume, kažkur tikrai labai labai atsiliko nepaisant visų technologijų.

O man jau geriau kai zmogus sako tiesiai sviesiai ka galvoja, o ne uzsidejusi kauke ar dirbtine sypsena isikandus tyliai sedi ir ale mandagiai sika.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2016 02 27, 14:27)
O man jau geriau kai zmogus sako tiesiai sviesiai ka galvoja, o ne uzsidejusi kauke ar dirbtine sypsena isikandus tyliai sedi ir ale mandagiai sika.

Na tai, mes ir esam priversti skaityti tą jūsų "tiesiai šviesiai".
Deja, čia yra forumas. O, forumas reiškia, kad čia gali ir yra leistina diskusijos apie skirtingus dalykus tiek gyvenime, tiek pasaulyje, tiek visatoje. Ir, kiekvienas narys turi teisę nelinguoti taktą kaip visi, o išsakyti savo asmeninį nuomonę ar požiūrį. Be asmeninių įžeidinėjimų.

Aš, pasikartosiu. Aš su Sani nuomone nesutinku. Bet, kur ji diskutavo su kitomis narėmis, buvo įdomu paskaityti jos mintis, kitą požiūrį Kaip ir kitų narių.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 02 27, 16:35)
Na tai, mes ir esam priversti skaityti tą jūsų "tiesiai šviesiai".
Deja, čia yra forumas. O, forumas reiškia, kad čia gali ir yra leistina diskusijos apie skirtingus dalykus tiek gyvenime, tiek pasaulyje, tiek visatoje. Ir, kiekvienas narys turi teisę nelinguoti taktą kaip visi, o išsakyti savo asmeninį nuomonę ar požiūrį. Be asmeninių įžeidinėjimų.

Viskam yra ribos. Pabandykite moterims, kurios dėl sveikatos ar fiziologijos negali krūtimi maitinti kūdikio, paaiškinti, kad jos kažkaip nusikalto ar pan. Ir dar išreikškite abejones jų pašaukimu motinystei. O po to dar pasakykite, kad čia nieko asmeniško. Taip, pasvarstymai.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 02 27, 16:35)

O as jau ne vienoj ir ne dviejose temose matau, kaip si persona, uzsidejusi kauke, izeidineja ne viena dalyve. Ir tai todel, kad ji neisprususi ir pripazinti to nenori. blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2016 02 27, 14:45)
Viskam yra ribos. Pabandykite moterims, kurios dėl sveikatos ar fiziologijos negali krūtimi maitinti kūdikio,  paaiškinti,  kad jos kažkaip nusikalto ar pan. Ir dar išreikškite  abejones jų pašaukimu motinystei. O po to dar pasakykite, kad čia nieko asmeniško. Taip, pasvarstymai.

Kadangi auginu neeilinį vaiką esu skaičiusi ne tik SM, bet ir spaudoje, žurnaluose ir, apskritai internete pilna visokių pasvaičiojimų ir nuomonių apie tokius neeilinius vaikus. Jei mane skaudina - neskaitau. Arba, mokausi neįsiskaudinti, nes tik aš žinau kas ir kaip, ir suprantu, kad mano nuomonė nevisada atitinka kito nuomonę.
Jei gyvenime draugas pasakytų tokią panašią nuomonę, - su juo tiesiog nebendraučiau. Vsio. Karo kirvis man naudos neatneštų. Visokių durnių reikia, visokių durnių pilna. Mano reikalas, kaip į tuos durnius reaguot.
Atsakyti