QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 24, 14:34)
kur taip sakiau.
mano pasakymas butu: palikime vietos DVEJONEMS. o gal Dievas yra?

negi jums maiso?
Man pačiai, pvz, butu labai neidomu zinoti, jog Visatoje nera jokio Dievo.
jog po mirties musu kunai tik kirmeles maitins.
jog gimem, jog tik pasiktume, pasimyletume, pastatytume viena kita nama, parasytume knyga, suestume veganiska burgeri, ir pasisuptume karuseleje.
tebunie Dievas israstas buvo vien del filosofijos, bet kaip kazkas yra pasakes: jau geriau gyventi taip, lyg Dievas butu (pagal tai atitinkamas nusiteikimas, filosofija ir visa kita), ir po mirties susitikus sakyt: O, kaip fain, labas.... negu netiketi, ir....
...ai, bet kuriuo atveju MAN GERIAU TIKET. NERA Dievo, tai nera. O jei jis netycia yra, tai kaip faina, kad nuo kuo anksciau juo tikejau.
Rasiau, jog Dievas yra virs pojuciu, virs Visatos ribu, jis toks begalinis, jog sunku ji pazinti.
as tarkim, pazistu, ji per asmenini patyrima, isgyvenimus. kiti tai vadina lemtimi, savi-itaiga, vaizduote, ir tt. tebunie. as gi nepuolu cia visu jega atvertineti.
tikejimas - dovana, ir labai suprantu visus netikincius. man siuo metu galima sakyti irgi TIKEJIMO TAMSI NAKTIS.

YRA visokiu PERIODU.
Papildyta:
QUOTE(*Sani* @ 2016 02 24, 14:33)
gal turesim ir moksliniu irodymu, kad gyvybe prasideda jau pries tai, kai apsivaisina kiausinelis ir spermatozoidas, o nuo pirmo vyro ir moters pasimylejimo ?
Jei tokius faktus turetum kaip ziuretum tada i lyt santykius?
pries, pries....hmmmm.....yr toks issireiskimas: vaiko dvasia sklando dar iki nusileidimo i kuna.
bet atsakant i klausima, kaip ziureciau i lytiniu santykius?
kadangi man dabar tikejimo tamsi naktis (juokauju), vis tiek i lytinius santykius ziureciau hedonistiskai. vertinu gerus sekso malonumus nesusietus su gyvybe.