Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią moterį pavadintumėt nepadoria?

QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 24, 17:34)
Ane. Sakot tikėti mokslu, tai ribota, o va tikėti vaikinu, kuris vaikščiojo vandeniu ir vandenį vyną pavertė, tai jau laaaabai racionalu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(*Sani* @ 2016 02 24, 17:54)
Kaip ir irodyme del Dievo,kol mastai taip sausai ir giliau nepazvelgi niekaip nepamatysi Dievo, o kai atsimerki tai Dieva matai  ir zolyteje, kuri prasikala per asfalta smile.gif tai vadinama platesniu mastymu.....

tai galima pavadinti haliucinacijomis, sizofrenija. na ir irodykite, kad yra kitaip bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2016 02 24, 18:13)
nu o mokslininkai tik tie,kas uzsiima kvantine fizika?
Tai butent jusu nuomone, bendrauju ne su simtais, bet su keliais mokslininkais labai artimai smile.gif
O apie kitu nuomone galima susidaryti nuomone ir is kitur, pvz, kad ir is to tyrimo smile.gif
Siaip religingumas, manau, nera labai gera savybe, man relgingumas, tinkamas gal tam tikrame zmogaus vystymosi etape, kai ji praugi, sugebi pats susirasti atsakymus, nereikia, kad tau kazkas pasakytu, tai daryk, taip bus gerai, to nedaryk, cia nuodeme. Todel nesistebiu, kad daug mokslininku nera religingi, bet itariu, kad nemazai ju visgi neatmeta dvasios egzistavimo ir turi savo suvokimo apie tai smile.gif

Ne, ne tik tie. Skaiciau jusu postus ir kai kuriomis kitomis temomis. Daug interpretaciju ir kai kur pjaunamasi su faktais. Is to ir susidariau vaizda, kad visgi nedirbate mokslinio darbo. smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 24 vasario 2016 - 18:18
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 02 24, 19:18)
Ne, ne tik tie. Skaiciau jusu postus ir kai kuriomis kitomis temomis. Daug interpretaciju ir kai kur  pjaunamasi su faktais. Is to ir susidariau vaizda, kad visgi nedirbate mokslinio darbo.  smile.gif

Man net klausimas toks nekiltu. Tiesa, tai netrukdo artimai bendrauti su mokslininkais. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 02 24, 18:17)
lotuliukas.gif
tai galima pavadinti haliucinacijomis, sizofrenija. na ir irodykite, kad yra kitaip  bigsmile.gif

zole isdygusi per asfalta jums haliucinacija, neasat to maciusi. Geles, medziai suaugantys bet kokiuose mikroskopiniuose plysiuose? Nu iseikitte dazniau psaivaikscioti atmertom akim tada . Cia siaip pirma foto is googlio smile.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 02 24, 18:18)
Ne, ne tik tie. Skaiciau jusu postus ir kai kuriomis kitomis temomis. Daug interpretaciju ir kai kur  pjaunamasi su faktais. Is to ir susidariau vaizda, kad visgi nedirbate mokslinio darbo.  smile.gif

o as sakiau,kad as esu mokslininke? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2016 02 24, 20:32)
zole isdygusi per asfalta jums haliucinacija, neasat to maciusi. Geles, medziai suaugantys bet kokiuose mikroskopiniuose plysiuose? Nu iseikitte dazniau psaivaikscioti atmertom akim tada . Cia siaip pirma foto is googlio smile.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
o gal iseitu isguglinti ir dieva, tupinti zoleje? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 02 24, 19:47)
laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif
o gal iseitu isguglinti ir dieva, tupinti zoleje?  lotuliukas.gif

Tai dievas ir yra visame kame ka tik aplink matome ir mes jame ir jis mumyse, cia pagal mano suvokima smile.gif Visa Visata ir yra Dievas smile.gif mes ji uzuodziame, jauciame, matome, jis kyla su saule, sviecia su zvaigzdem, va dygtsa taip su zolyte , tik, kad tai pajusti reikia savo vidini mastyma pakeisti ir tiek, nes kas svarbiausia matoma tik sirdimi, ne akimis smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2016 02 24, 18:46)
Man net klausimas toks nekiltu. Tiesa, tai netrukdo artimai bendrauti su mokslininkais. smile.gif

nu va kosk teisingas ir paprstas pastebejimas smile.gif mokslo sriciu buna ivairiu, bet siuo atveju mokslininkus vadinau zmones su daktaro laipsniu...
Tikrai tokio kol kas neturiu biggrin.gif , nors siuo metu dirbu darba kuriame reikia tiksliuju mokslu, (gal taip tiksliausiai butu ivardinti biggrin.gif) bet niekada nesiremiau gyvenime vien sausais moksliniais faktais, primiausia esam visi zmones ir tie mosklininkai irgi , ir moksla kuria zmones, kurie kartais klysta , netycia arba samoningai... smile.gif
o gyveniume niekada nesureiksminau diplomu ir laipsniu, buna labai ismintingu issilavinusiu zmoniu, bet kartais paprasta kaimo mociuite buna ismintingesne, nes viskas yra mumyse smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Sani*: 24 vasario 2016 - 20:34
QUOTE(*Sani* @ 2016 02 24, 21:31)
Tai dievas ir yra visame kame ka tik aplink matome ir mes jame ir jis mumyse, cia pagal mano suvokima smile.gif Visa Visata ir yra Dievas smile.gif mes ji uzuodziame, jauciame, matome, jis kyla su saule, sviecia su zvaigzdem, va dygtsa taip su zolyte , tik, kad tai pajusti reikia savo vidini mastyma pakeisti ir tiek, nes kas svarbiausia matoma tik sirdimi, ne akimis smile.gif 4u.gif

ir amen. jusu suvokimas. given suvokimas. dar kazkieno suvokimas. bet ne visuotina tiesa ir be jokio irodymo.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 02 24, 20:50)
ir amen. jusu suvokimas. given suvokimas. dar kazkieno suvokimas. bet ne visuotina tiesa ir be jokio irodymo.

Butent thumbup.gif o kas yra visuotine tiesa, ar tokiu buna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2016 02 24, 22:28)
Butent  thumbup.gif o kas yra visuotine tiesa, ar tokiu buna?  g.gif

dramblys pilkas. taip? visuotine tiesa? faktas. na ok, haliucinuojant gali but melynas ar zalias biggrin.gif
ta pati galetum pasakyt apie dieva?
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 02 24, 14:34)
Ane. Sakot tikėti mokslu, tai ribota, o va tikėti vaikinu, kuris vaikščiojo vandeniu ir vandenį vyną pavertė, tai jau laaaabai racionalu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kur taip sakiau. g.gif
mano pasakymas butu: palikime vietos DVEJONEMS. o gal Dievas yra? bigsmile.gif negi jums maiso?
Man pačiai, pvz, butu labai neidomu zinoti, jog Visatoje nera jokio Dievo.
jog po mirties musu kunai tik kirmeles maitins.
jog gimem, jog tik pasiktume, pasimyletume, pastatytume viena kita nama, parasytume knyga, suestume veganiska burgeri, ir pasisuptume karuseleje.
tebunie Dievas israstas buvo vien del filosofijos, bet kaip kazkas yra pasakes: jau geriau gyventi taip, lyg Dievas butu (pagal tai atitinkamas nusiteikimas, filosofija ir visa kita), ir po mirties susitikus sakyt: O, kaip fain, labas.... negu netiketi, ir....
...ai, bet kuriuo atveju MAN GERIAU TIKET. NERA Dievo, tai nera. O jei jis netycia yra, tai kaip faina, kad nuo kuo anksciau juo tikejau. bigsmile.gif

Rasiau, jog Dievas yra virs pojuciu, virs Visatos ribu, jis toks begalinis, jog sunku ji pazinti.
as tarkim, pazistu, ji per asmenini patyrima, isgyvenimus. kiti tai vadina lemtimi, savi-itaiga, vaizduote, ir tt. tebunie. as gi nepuolu cia visu jega atvertineti. smile.gif
tikejimas - dovana, ir labai suprantu visus netikincius. man siuo metu galima sakyti irgi TIKEJIMO TAMSI NAKTIS. biggrin.gif YRA visokiu PERIODU.
Papildyta:
QUOTE(*Sani* @ 2016 02 24, 14:33)
gal turesim ir moksliniu irodymu, kad gyvybe prasideda jau pries tai, kai apsivaisina kiausinelis ir spermatozoidas, o nuo pirmo vyro ir moters pasimylejimo ?

Jei tokius faktus turetum kaip ziuretum tada i lyt santykius?  g.gif smile.gif

pries, pries....hmmmm.....yr toks issireiskimas: vaiko dvasia sklando dar iki nusileidimo i kuna. smile.gif
bet atsakant i klausima, kaip ziureciau i lytiniu santykius?
kadangi man dabar tikejimo tamsi naktis (juokauju), vis tiek i lytinius santykius ziureciau hedonistiskai. vertinu gerus sekso malonumus nesusietus su gyvybe. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 02 24, 22:16)
dramblys pilkas. taip? visuotine tiesa? faktas. na ok, haliucinuojant gali but melynas ar zalias  biggrin.gif
ta pati galetum pasakyt apie dieva?

nu siaip ne visada pilkas buna ir rudu smile.gif ir ziurint siaip kaip paziuresit, taip drambly mato zmogaus smegenys ir tai dar menininkas ten izvelgs galybe spalvu, o paprastas zmogelis tik viena smile.gif, o koks jis yra is tikruju? pvz mes matom balta spalva, o moklininkai sako, kad balto snera is vis ir juodos nera gamtoje...
ir jei jau kalbeti apie tokio lygio tiesas kaip dievas , tai reiktu panasasu atitikmens, kokie moraliniai dalykai, dvasines tiesos, arba kitaip, nepaciupinejami musu 5 juslmemis dalykai yra visuotinai visu zmoniu priimami ir pripazystami?
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2016 02 24, 22:58)

tikejimas - dovana, ir labai suprantu visus netikincius. man siuo metu galima sakyti irgi TIKEJIMO TAMSI NAKTIS.  biggrin.gif YRA visokiu PERIODU.
Papildyta:

pries, pries....hmmmm.....yr toks issireiskimas: vaiko dvasia sklando dar iki nusileidimo i kuna.  smile.gif
bet atsakant i klausima, kaip ziureciau i lytiniu santykius?
kadangi man dabar tikejimo tamsi naktis (juokauju), vis tiek i lytinius santykius ziureciau hedonistiskai. vertinu gerus sekso malonumus nesusietus su gyvybe.  biggrin.gif  biggrin.gif

as itariu,kad tikrai netikinciu yra gal vienetai smile.gif kol viskas gerai , tai i rgerai, bet kai atsitinka kokios nelaimes,oi kaip greit visi itiki ir melstis visiems dievams pradeda.... bigsmile.gif

Nu as matyt tuos malonumus vertinu dar labiau, nes kai nebelieka baimes ir noro saugtis nuo kazko, tas malonumas nepalyginamai didesnis smile.gif

O siaip kodel tu galvoji, kad tokia vaisinga? Juk neturi daug vaiku?
as baigiu galutinai isitikinti, kad pagimdome tiek vaiku,kiek ju pas mus ateina...nu nebent neleidziame jiems ateiti, bet tada sumokame kokiom ligom...kiti zmones net mato, o moterys net jaucia kad salia yra vaikleis ir jau prasosi i pasauly, kai kuriuos susapnuoja, kai kurios isjaucia
Siaip pradedam kurti vaikeli nuo pirmu lytiniu santykiu ...taig niekaip atsiti ju su gyvybe neina, galime tik trukdyti aisku, bet kaip pati zinai uz viska sava kaina smile.gif

Atsakyti
Gal uzteks merginos savo fantazijas pasilikit gal miegamajam smile.gif 4u.gif

Gal galit paaiskint man durnai ,kas durniau ar durnam nusisneketi ar tuos durnus nusisnekejimus skaityti? lotuliukas.gif

Gerai o atgal i doros klausimus, ar tikrai manot, kad nera bendru doros normu visiems zmonems, ale darau ,kas man patinka ir jei is kart nematau dideles fizines zalos, tai reiskia galima? g.gif
kaip manot ar dora ir gera pradeti vaikus megintuveliuose, paskui uzsaldyti , paskui ismest i siuksline? g.gif
Atsakyti