nemaisyk,

mokslo senai irodyta, jog zmogiska gyvybe yra NUO APSIVAISINIMO momento- ne nuo implantacijos momento, ne nuo gemalo stadijos, ne nuo embriono stadijos, ne nuo gimimo.
uzsimezgusi gyvybe turi visai kita DNR nei motinos, UNIKALIA genu kombinacija, kurioje irasyta visa busima zmogaus informacja; lytis, akiu spalva, talentai, temperamentas, polinkis i nieksybes ir tt.
o vat nesutariama tik del poziurio i tokia mikroskopine gyvybe; ar moralu ja zudyti ar ne, kol ji nepasieke 2kg, 4kg ir tt. taigi, cia jau poziurio dalykas.
bet faktas jog ta gyvybe yra zmogaus, o ne vistos, agurklio darze ir tt.
sveikas hedonizmas - tai mano reliatyvi filosofija. nes as pati nesu nei juoda, ne balta. ir nuo vien juodu ir baltu zmoniu begu.
o tu, mylimuke, kokia esi?
pvz, patinka man vyrai (kartais ir sexas), bet jei butum mano drauge, su tavo vyru tikrai nesugulciau, jis man butu - tabu. vat jei butum vos pazistama - kazin.
bet siaip as turiu daugiau geru savybiu bei darbu sarasa, todel sau leidziu ir silpnybes ir visa kita.
del ko negaliu savy pakeist nesuku galvos.
kas mane pacia erzina bei kitiems del to priduoda nemalonumu - stengiuos pakeist, bet visu pirma del saves, del meiles sau, nes paciai nepatogu but su savim tokiai, ko pasekoj kencia ir kiti.