[quote=Nakviša,2016 02 20, 12:59]
[size=7]Man pašalinti kiaušintakiai. Tai kokia ta kita kalba?
vat ta kalba ir nera labai jau paprasta.
su vyru ar moterimi, kurie yra mediciniskai nevaisingi, atrodo, gali daryti, ka nori, taciau taip nera.
zmonai, kuri niekada nepastos, atrodo, turetu visada vyrui duoti, arba atvirksciai, paskui islenda visokie: tai kas tau yr, galva skauda?...
kai tampi prieinamas 26val per 24val para - komplikuojasi visa geismo specifika.
naturalu, kaip mokslininkai kalba, jog geismas turi savo cikliskumus, tam ir esti visokie periodai; verta prisiminti visus tuos laikus, kuomet noredavai, bet negaledavai susitikti (kad ir paauglyste, jaunyste); kuo tie visi laikai savaip zavus....
pats jautiesi suglebes, invalidas, jei visada nori cia ir dabar, ir nesugebi islaukti.
zinoma, kitas sakys: man nenormalu myletis pagal grafika.
o man nenormalu myletis tada, kai znau jog tai ypac rizikingos dienos ir mano orgazmo poreikis kainuos kazkam gyvybe (netycia pastociau.)
sexas nera toks jau live or die malonumas, del kurio kojas kratyciau. palauksiu kelias dieneles, ir mylesiuos non stop i valias. ir mano meiluziams nereiks ateit su devyniais maisais ant visu galu ir galvu...
p.s. gyvenime nesu apturejusi reikalu su prezikais.
ir vaiku tikrai du (trys), ne desimt.
p.s. gyvenanciu kitaip neteisiu.
[quote=mylimuke!,2016 02 20, 13:06]tai ar per gyvenima, ar vienu metu 3?
jeigu sitaip apsiginkluoji lovoj kaip kare, tai ko tada baisu, jog pastosi nuo nezinia ko?

:
[/quote]
1. taip, vienu metu iki triju. yra tokiu moteru, nu.

paziurek, treciuju temoj - du tureti norma. vyra ir meiluzi. ir abu skirtingai myleti. bet jei meiluziai kartais du buna, vienas besibaigiantis, kitas uzsikabliuojantis, ir jei dar su vyru sexo pasitaiko, tai ziurek, visi trys.
2. taip, ginkluotis butina. nes esu egoiste, ir kaip Sani, tikrai nenoriu gimdyti tiek, kiek mano biologija leidzia. Priesingai nei Sani esu labai vaisinga

ir nors noriu sexo ir meiluziu, vaiku nenoriu. tame ir ginklavimosi esme. bet ginklai turi buti apsauginiai, o ne zudantieji. todel pripazistu tik barjerine apsauga.