Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią moterį pavadintumėt nepadoria?

QUOTE(Ciccio @ 2016 02 20, 07:50)
Pulsim. Jei sani per klaidą pasakė kažką protingo...

Dviejų ląstelių susijungimas dar ne gyvybė.

juk gali ir ne per klaida. samoningai.

nuo kada? nuo keturiu kilogramu?

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2016 02 20, 14:41)
juk gali ir ne per klaida. samoningai.

nuo kada? nuo keturiu kilogramu?

jei žmogus pasako 100 kvailysčių ir tik 1 protingą mintį - sąmoningumui to nepriskirsi, nuo tada, kai gali išgyventi be gimdos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciccio: 20 vasario 2016 - 14:52
QUOTE(mylimuke! @ 2016 02 20, 10:49)
biggrin.gif  biggrin.gif 
vaje, ir koks jau ten didelis skirtumas, su 3 ar su 5 zmonem skysciais daliniesi?

didelis skirtumas. uztat parasiau: max 2-3. yra tyrimai, patirtys ir pan. per gyvenima normalu tureti keleta brangu zmoniu (iki 3), kuriuos gali myleti, kurie tau padeje svarbiu metu, kuriuos netgi gali buti isimylejes (kad ir vienu metu).
nenormalu daugiau, nes teoriskai, ir ligu didele tikimybe (zinoma, ir nuo vieno imanoma, tai ka jau kalbet apie daugiau), ir kaip sakai, vaikai nezinia nuo kieno.

taip, hormonine kontracepcija blogis, ne todel, jog neleidzia uzsimegzti gyvybei, bet ir nutraukia (kad ir ne per kiekviena cikla) jau uzsimezgusia, trukdo naturaliai vystytis. Gerianciuju KT gimdos endometriumas yra isplonejes kaip asfaltas/dykyne, todel apvaisinta gyvybe, atkeliavusi kiausintakiais i gimda, staiga oba, nebeturi gimdoj uz ko uzsikabint, kad pradetu savo normalu gyvenima gimdoje. smile.gif todel blogis tiems, kurie vertina, jog gyvybe prasideda nuo apvaisinimo momento (o tai vertina bene puse mokslininku), o ne nuo 16tos ismieros batu dydzio, ne nuo 2kilogramu ir tt. rolleyes.gif
taigi, ir as vertinu gyvybe nuo apvaisinimo momento, nes pati nuo to momento prasidejau, o ne nuo tada, kai stverau savo motinai uz papo.
bet tai velgi mano paziuros, cia diskusija, nebandau pirsti.
(gi stulpelyje isdesciau savo given-iskas paziuras. smile.gif )

as nesu tokia jau tipiska davatka, nei tipiska liberale.
labai vertinu ir sexo malonumus, bet kadangi sexe slypi galingas gyvybes elementas, visad sakiau ir sakysiu: eikit i lovas apsiginklave apsauga kaip automatais. prezikai, plius nutrauktas (jei kas nepasitiki prezikais, nusimove, suplyso), plius idealu dar butu per nevaisinguosius ciklo periodus (verta isidemeti, jog poovuliacinis ciklo periodas, nuo trecios dviem laipsniais pakilusios bazines temperaturos dienos ryto - simtaprocentinai nevaisingas, todel nereik mautis jokiu kosmonautu maisu biggrin.gif .)
tada ir malonumas super, garantinis. ir galvos neskauda, laukiant menesiniu. biggrin.gif
man net filosofiskai patinka ta ideja, jog uz didziausius malonumus turim tureti siokius tokius galvos skausmus. siaip sau, tiesiog. kad visai i hedonizma nenueitume. man, kaip karyboj, patinka sveikas mustras, susivaldymas ir kt.panasus dalykai. su visu tuo pati esu labai susijusi, ne tik profesiskai.
turbut be to tas visas sexas netektu viso zavesio.
vat jei ateitu vyras ir pasakytu: as pasidares vazektomija, butu kita kalba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 20 vasario 2016 - 15:00
QUOTE(given444 @ 2016 02 20, 14:55)
<…>
turbut  be to tas visas sexas netektu viso zavesio.

Man pašalinti kiaušintakiai. Tai kokia ta kita kalba?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2016 02 20, 15:55)
didelis skirtumas. uztat parasiau: max 2-3. yra tyrimai, patirtys ir pan. per gyvenima normalu tureti keleta brangu zmoniu (iki 3), kuriuos gali myleti, kurie tau padeje svarbiu metu, kuriuos netgi gali buti isimylejes (kad ir vienu metu).
nenormalu daugiau, nes teoriskai, ir ligu didele tikimybe (zinoma, ir nuo vieno imanoma, tai ka jau kalbet apie daugiau), ir kaip sakai, vaikai nezinia nuo kieno.

as nesu tokia jau tipiska davatka, nei tipiska liberale.
labai vertinu ir sexo malonumus, bet kadangi sexe slypi galingas gyvybes elementas, visad sakiau ir sakysiu: eikit i lovas apsiginklave apsauga kaip automatais. prezikai, plius nutrauktas (jei kas nepasitiki prezikais, nusimove, suplyso), plius idealu dar butu per nevaisinguosius ciklo periodus (verta isidemeti, jog poovuliacinis ciklo periodas, nuo trecios dviem laipsniais pakilusios bazines temperaturos dienos ryto - simtaprocentinai nevaisingas, todel nereik mautis jokiu kosmonautu maisu  biggrin.gif .)
tada ir malonumas super, garantinis. ir galvos neskauda, laukiant menesiniu.  biggrin.gif
man net filosofiskai patinka ta ideja, jog uz didziausius malonumus turim tureti siokius tokius galvos skausmus. siaip sau, tiesiog. kad visai i hedonizma nenueitume. man, kaip karyboj, patinka sveikas mustras, susivaldymas ir kt.panasus dalykai. su visu tuo pati esu labai susijusi, ne tik profesiskai.
turbut  be to tas visas sexas netektu viso zavesio.

tai ar per gyvenima, ar vienu metu 3? ar visa gyvenima su tais 3? biggrin.gif ir butinai tie 3 brangus per gyvenima yra vyrai, su kuriais tu lovoj guli? butu idomu pamatyt tuos tyrimus, nu labai jau.

jeigu sitaip apsiginkluoji lovoj kaip kare, tai ko tada baisu, jog pastosi nuo nezinia ko? nail.gif:

man vat atejo dabar atsakymas i temos klausima bigsmile.gif moteri laikyciau nepadoria ta, kuri nezino, nuo ko pastojo biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Nakviša,2016 02 20, 12:59]
[size=7]Man pašalinti kiaušintakiai. Tai kokia ta kita kalba?

vat ta kalba ir nera labai jau paprasta.
su vyru ar moterimi, kurie yra mediciniskai nevaisingi, atrodo, gali daryti, ka nori, taciau taip nera.
zmonai, kuri niekada nepastos, atrodo, turetu visada vyrui duoti, arba atvirksciai, paskui islenda visokie: tai kas tau yr, galva skauda?...
kai tampi prieinamas 26val per 24val para - komplikuojasi visa geismo specifika.
naturalu, kaip mokslininkai kalba, jog geismas turi savo cikliskumus, tam ir esti visokie periodai; verta prisiminti visus tuos laikus, kuomet noredavai, bet negaledavai susitikti (kad ir paauglyste, jaunyste); kuo tie visi laikai savaip zavus....
pats jautiesi suglebes, invalidas, jei visada nori cia ir dabar, ir nesugebi islaukti.
zinoma, kitas sakys: man nenormalu myletis pagal grafika.
o man nenormalu myletis tada, kai znau jog tai ypac rizikingos dienos ir mano orgazmo poreikis kainuos kazkam gyvybe (netycia pastociau.)
sexas nera toks jau live or die malonumas, del kurio kojas kratyciau. palauksiu kelias dieneles, ir mylesiuos non stop i valias. ir mano meiluziams nereiks ateit su devyniais maisais ant visu galu ir galvu...
p.s. gyvenime nesu apturejusi reikalu su prezikais.
ir vaiku tikrai du (trys), ne desimt. smile.gif

p.s. gyvenanciu kitaip neteisiu.

[quote=mylimuke!,2016 02 20, 13:06]tai ar per gyvenima, ar vienu metu 3? 

jeigu sitaip apsiginkluoji lovoj kaip kare, tai ko tada baisu, jog pastosi nuo nezinia ko? nail.gif:

[/quote]

1. taip, vienu metu iki triju. yra tokiu moteru, nu. ax.gif paziurek, treciuju temoj - du tureti norma. vyra ir meiluzi. ir abu skirtingai myleti. bet jei meiluziai kartais du buna, vienas besibaigiantis, kitas uzsikabliuojantis, ir jei dar su vyru sexo pasitaiko, tai ziurek, visi trys. biggrin.gif

2. taip, ginkluotis butina. nes esu egoiste, ir kaip Sani, tikrai nenoriu gimdyti tiek, kiek mano biologija leidzia. Priesingai nei Sani esu labai vaisinga smile.gif ir nors noriu sexo ir meiluziu, vaiku nenoriu. tame ir ginklavimosi esme. bet ginklai turi buti apsauginiai, o ne zudantieji. todel pripazistu tik barjerine apsauga. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 20 vasario 2016 - 15:15
QUOTE(vilnera @ 2016 02 20, 13:34)
Su tuo padorumu - turbūt yra vieta ir laikas, apie ką ir kaip kalbėt ar daryt. Netinkamoj vietoj ar netinkamu laiku panašūs leptelėjimai bus nepadoru, jau nekalbant apie patį veiksmą..

Ne nu tai pvz analiniu irgi niekas miesto aikštės vidury neužsiiminėja. Ale sani sako, kad šiknos skylutė yra skirta tik kakojimui, tai man automatiškai pasistoja klausimas, o kaip su oraliniu tada? Burna gi skirta valgymui, kalbėjimui, o ne putkos laižymui ar mikasiaus čiulpimui lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 20 vasario 2016 - 15:19
Given, turi susidariusi klaidingą nuomonę, kad esant nevaisingumui sutrinka ciklas. Nebent galvą nupjautų. Ir per tiek metų su vienu vyru, per tiek metų, mūsų ritmas labai nusistovėjo.
O pagal grafiką mylėtis, tai bent jau bent mums yra peilis. Prieš daug daug metų, kai prasidėjo mano bėdos, mes dirbome. Ne tvatinomes, o dirbom. Ir aš savo problemose, tiksliau jų pasekmės, įžvelgiu nemažai pliusų. Ir menopauzė ne taip jau ir už kalnų.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2016 02 20, 16:12)
1. taip, vienu metu iki triju. yra tokiu moteru, nu. ax.gif  paziurek, treciuju temoj - du tureti norma. vyra ir meiluzi. ir abu skirtingai myleti. bet jei meiluziai kartais du buna, vienas besibaigiantis, kitas uzsikabliuojantis, ir jei dar su vyru sexo pasitaiko, tai ziurek, visi trys.  biggrin.gif

aik jau bigsmile.gif kas cia nustate, kad norma? nuo savu nelaimingos, o nuo meiluziu dar nelaimingesnes moterys? as tai ten nuejus radau ne viena, kuri bando gydytis "priklausomybe" nuo meiluzio, neikaip nesugeba issikirti su vyru, nors "noretu", ir niekaip neatmusa meiluziu nuo ju zmonu. nu ir kokia cia norma, kokia cia laime? bigsmile.gif
Atsakyti
Man nepadoru būtų dabar rengtis kaip 16 metų merginai. Nepadoru būtų eiti su sijonu,kuris labiau panašus į diržą. Nepadoru viešai tvatintis. Pletkus skleisti. Kas dar? Į akis šypsotis, o už akių pamazgas pilti. Dėtis nekalta mergele Marija ir prisiimti teisėjo rolę.

Daug ką galima priskirti nepadorumui.
Atsakyti
Idomu, diskusija apie padorius moteris ir vyrus apie elgesio padoruma ar isvaizdos padoruma g.gif biggrin.gif ?
O ar padoru tureti meiluzius, jei to nezino tavo antroji puse?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2016 02 20, 17:27)
O ar padoru tureti meiluzius, jei to nezino tavo antroji puse?

manau, kad ne. geriau tureti ir informuoti apie tai. cool.gif
Atsakyti