Pusnugei vakscioti padoru, nes tai seksualu, grazu( cia is realiu pvzdziu), o va zindyti viesai nebepadoru

atodo zmoniu pasaulis apsiverte aukstyn kojom
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2016 02 05, 12:05)
Cicio kaip visad savam stiliuj.
tuoj Sani kad puls.....
Sani, tu dvasiskai sunkia tema pradejei.
padorumas gali buti ISORINIS, bet jokiu budu negalima tegit, jog toks zmogus bus tyras ir DORAS viduje. savo magistro darba rasiau kaip tik is pasileidusios prancuzu aukstuomenes, kuri, subtiliai pasnaudojusi visu PADORIU elgesu, BazNynia, ritualais, manieromis, ir tt. tvirkindavo jaunas mergeles/jaunuolius ir tt.
tu gali rengtis, atrodyti padoriai, bet vejyje svilpauja velniai, taip sakant.
kita vertus, gali buti familiarus, grubokas, netasytas, kaip as

- o viduj tyras kaip lasas. (p.s. bent jau tokia anksciau buvau, ir priskiriu savo elgesi naivumui, dabar tokia nesu.0
PARADOKSAS: dabar esu netgi labiau rafinuota, ir prie kitu nenusirengineju, esu subtilesne, bet viduje kazin kokios mintys gali lindeti...
labai sutinku
Tai kas tas padorumas, dora tikroji turiu omeny?
Papildyta:
QUOTE(Ciccio @ 2016 02 05, 11:22)
Retas žmogus yra nepadorus. Ištvirkavimas nepadorus yra tik tuomet, kai jis viešas. Nelaikau moterų ar vyrų, kurie turi daug partnerių nepadoriomis - o kodėl turėčiau? Joms gerai, vyrams gerai. Jie renkasi ir gyvena taip, kaip jiems patogu.
O kur tau tada riba? gerai, zmogus viesai nieko bloga nedaro, bet namuose prievartauja vaikus, jis irgi padorus?
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2016 02 05, 08:28)
tai pratesiam sioje temoje ir apie exu ribas....
kuom as tau atrodau neapsisprendus?
kad ta trauka yra, tai gal palikim ja nuosalej.
psichoterapeutai net draudzia jai priesintis.
kap tik reikia priimti, isgyventi savy perdegti ir paleisti.
du metai sexo nera, traukos jam nejauciu (beveik) (ir is viso, ar pasikniusus giliau, atrastume visokiu trauku ivairiems zmonems)...
o kaip spresti patalpu klausima - pasakyk?
Uztat ir iseinu is namu kai jis ateina.
as - tikra motina terese, ar ne?
kaip spresti patalpu klausima?
leisti vaika isvesti i kazkokia skyle? pas neaiskius draugus, kuriu nepazistu? ar i lauka, kai pazurekim koks oras ziema, temsta nuo 16val. as cia be sentimentu sakau. gi ne 2 val issiveda, o max 9 iom turetu issivesti, gi nevalgysi ta diena triskart kavinese neaiskios kilmes maista, ir tt.
mane tai juokina zmones, kurie neturi tam tikros patirties, kuomet ju exai is kito miesto atvazinedavo.
kuom atrodai, nezinau is to kaip viska surasiai kaip klausiai, atrodo kazkoks neapibreztumas. Nesuptrask, klaidingai, nesakau,akd neturetum myletis su vyru, nei nesakau,akd turetum . Taip pat nesakau,akd traukos neturetu buti, ar ,akd ji turetu, Tik ,kazkaip atrodo iki galo pati del to neapsipredndi ko labiau noretusi tau.
Turiu pvz mano drauge, jau sakiau nesenai issiskyre, nes vyars pradejo smurtauti, siaip neblogas vyars ir gana gerai jei gyveno 15, bet kazkas matyt susikape, nu nesvarbu. Jie issiskyre ir jis taip pat is kitos salies atvaziuodavo pas juos savaitgaliui. Is pradziu aisku, apsistodavo ju namuose ir t.t. Bet kai jau uzkniso su savo vadovavimu ir aiskinimu, kaip ka ji trui daryti savo namuose, ji jam pasake aiskiai, atvaziuoji buni su vaikais kiek nori, bet negyveni. Atvaziuoja apsistoja arb apas draugus arba issinuomoja ka tam savaitgaliui ir viskas. Ka turiu omeny, kad iseiti vsiada randi,kai zinai ka nori daryti, kai turi aisku tiksla ,ji ir igyvendini.
Suprantu tu dabar metaisi tarp to,kas geriau tavo vaikui ir tau paciai. Bet yra ir kitas vaikas, ne to tevo? ar maisau ka, o kaip jis reguoja?

Taip pat neapsisprendi ar dar su juo myletis, juk norisi, ar pasikankinti bet vissikai tai baigti...bet juk ex vyras, ne svetimas, vaiko tevas....bet tada jam kyla iliuzijos ir noras gal sugristi...bet tu bijai, kad vel bus negerai ,kaip buvo..nes matai,kad jis toks pat...o jis pyksta, gal irgi noretu su tavim buti, galvoja gal vel prisijaukins, o gal is dalies ir nenori irg metosi..?
ar ne panasios abejones aplanko
Matai, kai issiskiri vaikam, veinaip ar kitaip bus trauma, o del to ir grauzia mamoms sirdi taip ir metosi....o dar ypac, jei kazkas viduj rusena del to vyro...
as tai nezinau is vis kaip jus atlaikot. As kazkiek laiko gyvenau atskirai nuo vyro , jis ateidavo lankyti vaikus, tai man sirdis plysdavo...nes ir as ji mylejau irmaciau kaip visi kankinames...nutariau, rasti kita kelia ir kita buda susitvarkyti savo gyvenima...
p.s. nezinau tavo gyvenimo grafiko, bet pzv kai vyras tavaziuoja,kiek savaitgaliui, savaitei? galima kita vaika pas jo teti palikti , o paciai pasidaryti atostogas ir kazkur isvykti, kad ir savaitgaliui, tegul tetis dziaugiasi su vaiku, arba juos isleisti tam laikui kazkur, pvz pas mociute, jei tokia yra, cia tik pvz, nezinant detaliu.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2016 02 05, 08:28)
i tema atsakant.
1nepadorus elgesys nelygu nepadorus zmogus. nemanau, jog zmones buna vien padorus, ar vien nepadorus visa laika.
2vat iskart norejau tau parasyt pavyzdi, turbut as visai nepadori.
bet man nuo pat jaunystes, dar kai buvo 20+, buvo visai dzin snekantis su draugais persirengti ju akivaizdoj.
turejau jau vyra, ir kruva draugu-bernu kaip visad. aisku, jie manes netrauke, prasom neissigalvoti, buvo kaip broliai (pres man patinkanti vyriski kaip tik sitaip lasivai nesielgciau), todel nemanyk, jog vel cia is demesio bado taip darydavau.
zodziu, jei budavo reikalas, tiesiog poklabio metu, nueidavau i savo kambari, ir jokiu ten duru tankymu ar uzdarymu, ir imdavau toliau kalbedama persirenginet. jei draugas netycia atsekdavo, tuoj kaip burokas nerdavo atgal. na, nebutinai kaip burokas, o susidrovejes, ar galva nuleides. (tipo, kuklu pavaidint.)
3sitaip mes elgdavomes ir su drauge - ir paskui pazvengdavom; tipo. dieve mano, kokie tie bernai jautrus.
4as atsimenu savo motyvus: as buvau didziuma gyvenimo dali grynai bachuriska, mane nervindavo grynai ta lyciu priespriesa ir skirtybiu sureiksminimas, galvoju, o ko cia man sleptis savo namuose, jei reik persirengt, skubiai kazkur einam, turiu uzsibarikaduot ir tt. ko cia ta geisma sexualint? tegu ipranta, jog persirengineju ir man pofig, ir tegul jiems nesistoja" kas syki. tegu ir jie ipranta.
1Sutinku vissikai, ir as nemegstu jokiu etikeciu klijuoti zmonems, galima apibudinti elgesy, bet nezmogu...
2nu kas ci atoki nepadoraus, zmoguas kunas pats savaime nera nepadorus, bet as taip manau

O jei jaua pas vaikinus budavo nepadorios mintys, tai ju bedos....bet tokiu atveju siaip ar taip nepriskirciau kazkokiems neapdorumams...
3taip yr air daznai mes to visai neivertinams, matom stipria isore ir isivaiduojam,akd jei viuj tokie pat , o yra atvirksciai

4nu cia jau nezinau, ci areiktu,akd vyrai komentuotu, kaip jei ten jauciasi,kai pmato nuoga moteri
bet visa tai tik ziadimai, kalbu apie rimtesnius dalykus. Va turi drauga/vyra , bet ir toliau uzsiimineji seksu su kuo tik uzsimanai? arba is vis orgijos? cia modernu ar nepadoru?