Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip palikti zmogu kuri myli

Sveikos mergaitės,
Labai reikia Jūsų patarimų, nuomonių kokios jos bebūtų...
Noriu palikti savo draugą, kurį begalo myliu ir jis mane labai brangina bei myli.Gyvenam kartu, viskas super..Iš vis jis tikrai idealus vyras. Reikalas tas kad jis išsiskyręs ir turi 7 metų dukrą, kurios tiesiog negaliu toleruoti bei pakęsti ir žinau kad tai niekad nepasikeis..gal daug kas nesupras kaip gali taip vaiko nekęsti, juk tik vaikas..bet tai yra kitos moters atvaizdas, savybes, manieros ir buvusios meilės vaisius..man tas vaikas tiesiog šlykštus..baisu
todėl išeitį matau tik vieną - skirtis. Dukra bus šalia visą gyvenimą o aš jos niekada nepriimsiu.

Būčiau dėkinga už nuomo
Atsakyti
QUOTE(elzh @ 2016 02 04, 20:38)
Sveikos mergaitės,
Labai reikia Jūsų patarimų, nuomonių kokios jos bebūtų...
Noriu palikti savo draugą, kurį begalo myliu ir jis mane labai brangina bei myli.Gyvenam kartu, viskas super..Iš vis jis tikrai idealus vyras. Reikalas tas kad jis išsiskyręs ir turi 7 metų dukrą, kurios tiesiog negaliu toleruoti bei pakęsti ir žinau kad tai niekad nepasikeis..gal daug kas nesupras kaip gali taip vaiko nekęsti, juk tik vaikas..bet tai yra kitos moters atvaizdas, savybes, manieros ir buvusios meilės vaisius..man tas vaikas tiesiog šlykštus..baisu
todėl išeitį matau tik vieną - skirtis. Dukra bus šalia visą gyvenimą o aš jos niekada nepriimsiu.
Būčiau dėkinga už nuomo

O tai ta dukra elgiasi kaip nors siaubingai? g.gif Kažkaip neakcentavot. Nes jei ja šlykštitės tik dėl to, jog ji jo buvusios meilės vaisius, tai skamba nesveikai.
Atsakyti
Skirkitės drastiškai ir greitai. Be jokių ilgų ceremonijų, pašnekesių, analizavimo ir pan. Esate protinga, suvokiate, kad vaikas niekur niekada nedings, o jūs bandydama perlipti per save įsivarysite sau krūvą psichologinių traumų ir jausitės nei pakarta, nei paleista. Yra žmonių (tiek vyrų, tiek moterų) tipas, kuris negali būti su antra puse, kuris turi bonusą. Kuo ilgiau tempsit, tuo bus skaudžiau, o pūliuojantį dantį reikia traukti greitai, be ilgo pasiruošimo. Kaip ten sakoma: "geriau siaubingas galas negu siaubas be galo".
Atsakyti
Suprantu, kad negali pakęsti vaiko, ir niekada jo nepriimsi. Tame nėra nieko nesveiko.Ir ta neapykanta nedings, tas vaikas visada bus įrodymas, kad tavo vyras jau buvo sutikęs savo gyvenimo meilę su kuria susilaukė vaiko. Tu visuomet būsi tas kitas variantas, kuris atsiranda neišdegus pagrindiniam planui. Meilė vyrui ir neapykanta vaikui tave draskys. Stipriai. Palikti taip paprastai vyro, kurį myli nepavyks. Pasakyk jam, kaip jauties, ir galbūt jis pats tave paliks. Iškelk ultimatumą, arba tu, arba vaikas. Vienok, jei jis atsisakys vaiko ir pasirinks tave, galėsi su tuo susitaikyti?
Atsakyti
Man rodos, širdgėlos neišvengs nei vienaip, nei kitaip pasielgusi. Ar jis paliks autorę, išgirdęs ultimatumą, ar ji jį paliks - skaudės vis tiek. Geriausia ką gali padaryti, tai neleisti mazochistiškai šiai kančiai tęstis toliau ir greičiau pradėti tvarkytis su skausmu ir liūdesiu. Jei kentėsi dar pusmetį, metus - niekas nepasikeis, vaikas nedings, todėl geriau viską pabaigti kuo ankščiau. Šiaip jei esate jauna, vaikų neturinti, tai tikėkite, kad viskas, kas geriausia jums dar prieš akis. Santykiai su laisvu vyru bus daug psichologiškai lengvesni ir sėkmingesni. Beveik galiu tai garantuoti 4u.gif
Atsakyti
Dėkoji už patarimus.. pati lygiai taip pat galvoju, kad yra tik vienas sprendimas, kuo greičiau užbaigti santykius sad.gif
Esu 24 metų, netekėjusi, neturiu vaikų.. labai malonu kai yra kas supranta ir rašo kaip pirštu į akį..
Vyras tikrai nepasirinks manęs, jam dukra viskas. Jo princesė, jo lepūnėlė.. Žinoma mergaitė dėl to nekalta..tačiau tikrai yra išpaikinta, grubi bei nemandagi..
Žodžiu sunku palikti žmogų kurį taip nuoširdžiai myli bet nėra kitos išeities..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elzh: 04 vasario 2016 - 21:12
QUOTE(elzh @ 2016 02 04, 21:11)
Dėkoji už patarimus.. pati lygiai taip pat galvoju, kad yra tik vienas sprendimas, kuo greičiau užbaigti santykius sad.gif
Esu 24 metų, netekėjusi, neturiu vaikų.. labai malonu kai yra kas supranta ir rašo kaip pirštu į akį..
Vyras tikrai nepasirinks manęs, jam dukra viskas. Jo princesė, jo lepūnėlė.. Žinoma mergaitė dėl to nekalta..tačiau tikrai yra išpaikinta, grubi bei nemandagi..

O jėzau, visas gyvenimas prieš akis, bėkite tik greičiau nuo eržiliuko su vaikais. Sakyčiau 34 metai ir tai dar laisvai galima rasti vyrą be vaikų, o dabar nė nemąstykit. Meilė ir nėra ta tikroji meilė, jei ją temdo tokios kliūtys ir negerovės. Normalu yra nemylėti svetimų vaikų, net ir vyro, kurį atrodo, kad myli.
Atsakyti

O gal jus labai panasi i ta mergaite? pati norit , kad jus paikintu ir lepintu? Taip dazniausiai buna musm kliuva labiausiai tas, ka patys viduj turim... g.gif
Ar mergaite gyvena su teciu? nes jei ne tai nejau del to reikia skirtis? g.gif
Siaip viskas nuolat keiciasi, vaikai auga ir nebuna nuolat su tevais dar 10 m ir ji bus suaugusi , kurs savo seima, gyvens savo gyvenima.
Bet aisku, jei jums jusu kaprizai svarbiau nei meile, vadinasi jos nei nera tokios apie kokia snekat unsure.gif Tada gal tikrai negadinkit tiems zmonems gyvenimo, gal ras vyars mergina,kuri pamils jo dukra, nes pirmiausia ji yra jo dalis....
Atsakyti
autore, suprantu tavo jausmus.
bet sveika su autoironija pazvelgti ir i savo baimes: pavydi, kad yra meiles vaisius? o jei ne meiles? o jei is reikalo, netycia, per girta nakti padarytas - ne taip butu skaudu...
anyway, dabar tai nesvarbu.
beje, su toku skyrybu skaiciumi (kas antra pora skiriasi), atsimink, jog kazkada pati viena liksi su vaiku/vaikais, ir kazkuris vyras pilnai tures teise tavo vaiku nekesti ir su tavim todel nutraukti rysius.
life is life. kaip sakoma. smile.gif
ta, valtis, kurioje mes visi sedime, kartais buna/tampa - ta pati. rolleyes.gif

p.s. turi teise nekesti. ir skirtis.
bet siaip dirbk su savim.
ir nemazai.
Atsakyti
Na, jei autorė kada ateityje ir liks vieniša su vaiku/vaikais, tai tokiu atveju ji tiesiog susiras tokioje pačioje padėtyje esantį vyrą ir supratimas vienas kito atžvilgiu bus didesnis, o dabar... kam jaunai, laisvai kaip paukštelis merginai, kuriai visas gyvenimas prieš akis, susisaistyti su vyru, kurio vaikas bus tarsi amžinas priekaištas. Dar dabar dukrai tik 7 metai, o kai paauglystė ateis. Ohoho, kas gali laukti rolleyes.gif Sakyčiau būtumėte moteris, netoli 40, išsiskyrusi, pati su kraičiu - tada pritarčiau, jog ne taip jau lengva rasti viengungį, gerą vyrą, bet dabar dar pilna jūsų amžiaus gerų, šaunių vaikinų, su kuriais sukursite pilnaverčius santykius. Be to jūs abu kartu pereisite svarbius etapus poros gyvenime: draugystė, vestuvių planavimas, vaikų planavimas. Viskas dar bus nepažinta, netikėta ir tai JUS LABIAU SUJUNGS 4u.gif
Atsakyti
O ta mergaite taip pat gyvena su jumis ar ne? Nes jeigu ne, isivaizduoju, galima pakenteti susitikimus su ja. Suprantu, kad jos nekenciat, nes primena mylimo vyro buvusia, bet juk tai poziurio klausimas, o poziuri galima keisti. Jei nuosirdziai myli vyra, palikti tik del to, kad turi vaika butu saves ir puikiu santykiu zlugdymas, zinoma, jei cia neslypi kas nors daugiau, gilesni nesutarimai ar pan. Bent jau as palikti negaleciau, stiprybes ryztantis tokiam zingsniui 4u.gif
Atsakyti

taip, kitos išeities nėra. palik jį ir subręsk pirma pati kaip asmenybė, prieš kurdama naujus santykius.
Atsakyti