QUOTE(Dalyte:) @ 2017 08 30, 10:12)
aš irgi pritariu, kad geriau rinktis artimesnę kliniką, kad nebūtu problemų reikalui esant nuvažiuoti, man kai dantenos buvo susiūtos, reikėjo važiuoti išimti siūles, išime, o grižus namo apsižiūrėjau, kad viena liko, tai kitą rytą atgal važiavau ir pan. labai gerai, kai yra galimybė dažniau nuvažiuot, pasikonsultuoti
Tai aišku, kad geriau. Mano klinika ne šalia namų, bet vis tiek tam pačiam mieste ir legvai pasiekiama. Jei kas- tai žinau, kad galiu kreiptis iš karto.
O va mano kolegė tvarkėsi pas gimines Lvove (Ukrainoj). Iš mūsų kikeno, kad va mes kokius pinigus sukišom, o ji pigiau pasidarė ir greitai berods, per 10 dienų. O kai prasidėjo komplikacijos- tai dar antra tiek sukišo, nes Lietuvoj nieko nemokamai nedarė, paaiškėjo, kad pas ją kažkokia žandikaulio patologija ir iš viso nebuvo galima implantuoti. Dabar dalis apatino žandikaulio pakeista dirbtiniu kaulu. Kartais besivaikant to pigumo nieko gero neišeina. Sakė, kad jei ES šalyje būtų taip pridirbę- tai tvarkytų nemokamai, o dabar turėjo susimokėti net ir valstybinėj gydymo įstaigoj. Ir pusmetį lakstė po daktarus, normaliai kalbėt negalėjo.
Jei visiems patiktų vienas ir tas pats, būtų labai nuobodu gyventi.
Išminčiai kalba, nes turi ką pasakyti, o kvailiai nes turi kažką pasakyti Platonas.