QUOTE(Lina04 @ 2016 10 20, 21:15)
Labukas. Turiu ir as bedu su implantavimu... Apsilankiau Klaipedos implantologijos klinikoje ir nezinau verkt ar dziaugtis... Reikalingi 8 implantai , 4 virsutiniam zandikaulyje ir 4 apatiniam. Gygytojas apziurejo sudare gydymo plana ir... viso suma 10135 euru...
Nebezinau ka ir begalvot, ir tai su akcija implantai, 1 dedi pilna kaina, antras puse kainos, trecias nemokamai...
Cia visa suma kas parasyta jau galutine, bet kazkodel bijau - facebuke radau apie sia klinika nelabai kokius atsiliepimus, plius kas dar neramina, susuka visus implantus ir viskas, cia operacija vyksta tik penktadieniais po pietu... o jei kas negerai, tektu laukt kito penktadienio, sioj klinikoj gydytojas atvaziuoja tik penktadieniais. Man operacija penktadieni o jau sestadieni i darba... nesuprantu kaip... Gal kas gali mane nuramint gal cia nieko tokio, o gal nerizikuot, o galu gale su lietuvisku atlyginimu ir tokiu pinigu gaila ....
Sveiki,
siulyciau butinai pasikonsultuoti keliose klinikose.
Ne visi chirurgai yra saziningi
kai kuriu tikslas yra prisukti implantu kuo daugiau net jei ir nera butina. Sveikatos prasme nenukentesite, bet finansiskai nemazi pinigai. Zinoma, viskas priklauso nuo esamos situcijos burnoje, likusiu dantu skaiciaus, kaulo bukles, protezavimo plano. Bet, kaina mano manymu (jeigu cia tik implantavimas su protezavimu paskaiciuotas, be jokiu papidomu proceduru) yra ispusta, nes standartiskai implanto kaina (pvz Straumann) yra 600eu + iki 400 eu protezavimas ant implanto (vainikelis).