Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+7...

QUOTE(zemaiteki @ 2016 02 25, 10:18)
Tai jei jau muitinėj užstrigo, tai reiktų rašyti jiems su printscr pirkimo dokumentų. Tada grąžins. Turėjo registruotas laiškas iš pašto ateiti, kad reikia jums pateikti dokumentus. Bet jei pirkote iki 22 eurų, tai PVM nereiks mokėti wink.gif

Taip taip , zinomas jau visas sitas reikalas, nes labai daznai sulaiko siuntinukus is Rusijos . Ir viska ka reikia jau nusiunciau pacia pirmaja sulaikymo diena , net laisko is ju nesulaukus . Tik va visada paleisdavo po dienos ar dvieju, o dabar sitiek laiko gun_bandana.gif

zemaiteki i kokias salis keliauja atvirukai?

Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2016 02 25, 12:00)
Taip taip , zinomas jau visas sitas reikalas, nes labai daznai sulaiko siuntinukus is Rusijos . Ir viska ka reikia jau nusiunciau pacia pirmaja sulaikymo diena , net laisko is ju nesulaukus . Tik va visada paleisdavo po dienos ar dvieju, o dabar sitiek laiko  gun_bandana.gif

zemaiteki i kokias salis keliauja atvirukai?

Aišku. Mano keliauja į Vokietiją, JAV, Kiniją, Rusiją ir Suomiją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2016 02 25, 09:51)

o kaip tu šitoje apsipirkai jei ten galima pasirinkti tik Ukraina arba SNG šalis ?
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2016 02 25, 11:16)

Na i Vokietija ir Suomija turetu gan greit nukeliaut smile.gif

Papildyta:
QUOTE(tik as @ 2016 02 25, 11:51)
o kaip tu šitoje apsipirkai jei ten galima pasirinkti tik Ukraina arba SNG šalis ?

Tai, kad yra uzrasas kitos salys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2016 02 25, 11:16)

Aš irgi manau, kad Suomija ir Vokietija gali net šią savaitę registruoti. Sulauksi pirmojo Hurray biggrin.gif . Oi, kaip saldu wub.gif .
O ką pirmiesiems siuntei?
Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2016 02 25, 10:56)
Na i Vokietija ir Suomija turetu gan greit nukeliaut  smile.gif

Papildyta:
Tai, kad yra uzrasas kitos salys  smile.gif

Uzsakiau... tikiuos gausiu biggrin.gif bet tai kokios kainos... 37 atvirukai su siuntimu 7 eurai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2016 02 25, 14:09)
Uzsakiau... tikiuos gausiu biggrin.gif bet tai kokios kainos... 37 atvirukai su siuntimu 7 eurai bigsmile.gif

nesuprantu, bet jeigu nueini į tas kitas šalis, tai neduoda atvirukų rinktis iš multikų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 02 25, 13:47)
nesuprantu, bet jeigu nueini į tas kitas šalis, tai neduoda atvirukų rinktis iš multikų?  g.gif

As minejau , kad siek tiek skiriasi pasiulymai , todel ir pirkau antra kart is Rusijos, o ne is Ukrainos puslapio
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2016 02 25, 13:09)

Jėtus, nenervuokit, gal ir man reikia ax.gif biggrin.gif

Bet ne kažką iš Lietuvos siųstas atvirukas su rusiškais užrašais ar lenkiškais antroj pusėj cool.gif . Oficialiam postkrosinge. O tagų dar nenoriu, tik loterijos patinka. Ypač, kai laimiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 02 25, 16:19)
Jėtus, nenervuokit, gal ir man reikia ax.gif  biggrin.gif

Bet ne kažką iš Lietuvos siųstas atvirukas su rusiškais užrašais ar lenkiškais antroj pusėj cool.gif  . Oficialiam postkrosinge. O tagų dar nenoriu, tik loterijos patinka. Ypač, kai laimiu biggrin.gif
smile.gif
nieko blogo čia tie užrašai gi ir su angliškais siunčiam ir iš lenku esu pirkus ir švedijoj spausdintų turiu, buč iš to psl kur čia buvo įkėlę pirkusi su tais iš multikų ir aš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 02 25, 13:04)
Aš irgi manau, kad Suomija ir Vokietija gali net šią savaitę registruoti. Sulauksi pirmojo Hurray biggrin.gif . Oi, kaip saldu wub.gif .
O ką pirmiesiems siuntei?

Žiūriu jau 10 dienų neprisijungęs sad.gif
O pirmieji kažkoe nuobodūs pasitaikė, kurie mėgsta žemėlapius, vėliavas ir pan. smile.gif tai siunčiau tokius. Kažin, ar jums atidarys?
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2016 02 25, 15:52)
Žiūriu jau 10 dienų neprisijungęs sad.gif
O pirmieji kažkoe nuobodūs pasitaikė, kurie mėgsta žemėlapius, vėliavas ir pan. smile.gif tai siunčiau  tokius. Kažin, ar jums atidarys?

Rodo 4u.gif
Nesijaudink, tie žemėlapiniai visai mėgstami ir einami. Ir tikrai didžioji dauguma norės turistinių, nes gi įdomu pamatyti svečią šalį, jei nukeliauti neturi galimybės. Kad norėtų visiškų fantazijų, man iš virš 200 siųstų atvirukų buvo gal tik pora
Atsakyti