Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+7...

Aš tai išsiuntus iškart sudėjau. Ten lyg irgi stengiasi dėti, bet turbūt visokių pasitaiko.
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2016 02 25, 08:08)
Aš tai išsiuntus iškart sudėjau. Ten lyg irgi stengiasi dėti, bet turbūt visokių pasitaiko.

Na forume merginos viena kitai siuncia is sirdies, pagal norus, ka renkam i kolekcijas... taigi atsakymas taip pasilaikom blush2.gif postcrossinge jau siunti ziuredamas ne tik ko nori, bet ka ir pats siuncia nes yra ne vienas atvejis kai norai ir reikalavimai ohoho o pats visiems siuncia ta pati atviruka... spaustuviu plesikais vadinam biggrin.gif
Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 25 vasario 2016 - 09:25
QUOTE(tik as @ 2016 02 25, 10:24)
Na forume merginos viena kitai siuncia is sirdies, pagal norus, ka renkam i kolekcijas... taigi atsakymas taip pasilaikom blush2.gif postcrossinge jau siunti ziuredamas ne tik ko nori, bet ka ir pats siuncia nes yra ne vienas atvejis kai norai ir reikalavimai ohoho o pats visiems siuncia ta pati atviruka... spaustuviu plesikais vadinam  biggrin.gif

teko ir man su tokiu susidurti, pats norų bile kiek prisirašęs o siunčia kažkur 10 atvirukų tiktais tongue.gif, o jau užrašėlio jokio apart hello ir id biggrin.gif

parašiau į book...pažiuresiu kokioj stadijoj mano atvirukai užsakyti
Atsakyti
Supratau smile.gif O naujokus 5 tagus priima? Užsiregistravau postcrossing lietuviškame puslapyje. Tiek grožių prisižiūrėjau smile.gif O ir pati va šiandien atsiimsiu 25 atvirukus iš pašto siuntimui skirtus smile.gif
Atsakyti
Labas rytas ,

zemaiteki sveika prisijungus. Manau , kad i tagus merginos tikrai priims smile.gif Is saviskiu galima tokiu grazumu prisirinkt, kas oficialiam postcrossinge gan retai buna doh.gif As vis sulaukusi kokiu baisuokliu oficialu zadu isvis mest smile.gif

Baigiu prasikeikt bash.gif . Atkeliavo vienu metu du siuntinukai su atvirukais is Ukrainos . Viena gavau jau pirmadieny , antraji sulaike muitine doh.gif Tai dabar jau penkias dienas ziuriu , kaip jis toj muitinej stovi. Negi jie rimtesniu darbu neturi jei dar ir prie keliasdesimt atviruku kabinejasi . Paste kai pasnekejau su darbuotojom jos tik peciais kraipo del tokiu nesamoniu . verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2016 02 25, 10:48)
Supratau smile.gif O naujokus 5 tagus priima? Užsiregistravau postcrossing lietuviškame puslapyje. Tiek grožių prisižiūrėjau smile.gif O ir pati va šiandien atsiimsiu 25 atvirukus iš pašto siuntimui skirtus smile.gif

iš kr siunties?
QUOTE(Avonuke @ 2016 02 25, 11:05)
Labas rytas ,

Baigiu prasikeikt bash.gif  . Atkeliavo vienu metu du siuntinukai su atvirukais is Ukrainos . Viena gavau jau pirmadieny , antraji sulaike muitine  doh.gif  Tai dabar jau penkias dienas ziuriu , kaip jis toj muitinej stovi. Negi jie rimtesniu darbu neturi jei dar ir prie keliasdesimt atviruku kabinejasi . Paste  kai pasnekejau su darbuotojom jos tik peciais kraipo del tokiu nesamoniu .  verysad.gif

įmesk nuorodas gal ir aš užsisakysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2016 02 25, 11:05)
Labas rytas ,

zemaiteki sveika prisijungus. Manau , kad i tagus merginos tikrai priims  smile.gif Is saviskiu galima tokiu grazumu prisirinkt, kas oficialiam postcrossinge gan retai buna  doh.gif  As vis sulaukusi kokiu baisuokliu oficialu zadu isvis mest  smile.gif

Baigiu prasikeikt bash.gif  . Atkeliavo vienu metu du siuntinukai su atvirukais is Ukrainos . Viena gavau jau pirmadieny , antraji sulaike muitine  doh.gif  Tai dabar jau penkias dienas ziuriu , kaip jis toj muitinej stovi. Negi jie rimtesniu darbu neturi jei dar ir prie keliasdesimt atviruku kabinejasi . Paste  kai pasnekejau su darbuotojom jos tik peciais kraipo del tokiu nesamoniu .  verysad.gif

Tai jei jau muitinėj užstrigo, tai reiktų rašyti jiems su printscr pirkimo dokumentų. Tada grąžins. Turėjo registruotas laiškas iš pašto ateiti, kad reikia jums pateikti dokumentus. Bet jei pirkote iki 22 eurų, tai PVM nereiks mokėti wink.gif
Atsakyti
dukra mano buvo kažkaip apsižioplinus iš usa užsisakė knygų tai susimokejo tiek antra kiek jos vertos buvo, nes skaitytas pirko doh.gif, bet neužlaikė, tiesiog iš pašto atėjo pranešimas kiek susimoketi ir vsio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2016 02 25, 08:32)
Labai gražūs atvirukai wink.gif
Aš va visai neseniai pradėjau domėtis postcrossingu. Draugė papasakojo, tai užsiregistravau ir jau penktadienį išsiunčiau pirmuosius penkis atvirukus. Laukiu nesulaukiu, kada juos gaus smile.gif Užsisakiau iš Lietuvos interneto puslapių ir aliexpress krūvą atvirukų, tai dabar liks tiks gaut adresų ir siuntinėt smile.gif
Tikiuos priimsit į savo smagią kompaniją. Forume pas jus tokių gražių atvirukų prisižiūrėjau, o va postcrossingo galerijoj tik vienas kitas gražus. Galvoju, gal merginos gražesniuosius pasilieka savoms (pažįstamoms) siųsti? biggrin.gif Ar čia tik taip įspūdį blogą susidariau?  blush2.gif

"Galeriją" turi omeny kur pačiam postkrosingo puslapyje Gallery? Nebuvau taip žiūrėjus, tik kokių užtaikytų ar specialiai pairinktų narių siunčiamus- gaunamus panagrinėjau. Gabar rimtai perverčiau tos galerijos pusantro šimto puslapių biggrin.gif . Mano nuomone - ką turime, tą siunčiam. Dažniausiai žmogus nori gauti atviruką iš tos šalies, iš kurios gauna, su tos šalies vaizdais, ir tos šalies autorių. Dažniausiai. Kai jau prasideda tam tikro temos rinkimas ar tam tikro autoriaus darbų, jau kaip ir nesvarbu, iš kur jis, kad tik gautum. O Lietuvoje mes neturim super duper kalnų su snieguotom viršukalnėm, daug ir stulbinančių plių, o ir graži nuotrauka nebūtinai tampa gražiu atviruku. Taip pat ir su dailininkais. Retas kuris piešia būtent atvirukams ir kad tai tikrai būtų menas, tikrai ne visada taip yra. Tema yra, bet iš koto neverčia. Nežinau, kaip čia dar paaiškinti biggrin.gif . Iliustracija yra, bet minties trūksta. Nėra pas mus atvirukų kultūros. Per mažai jos. Kad ir kaip kam atrodytų juokingas užsiėmimas, bet atvirukų siuntinėjimas tikrai yra viena iš šalies reprezentacjos formų.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 02 25, 11:41)

"žmogus nori gauti

drinks_cheers.gif , ypač kai siunti pagal norus idealiai tinkantį, mano kuklus pienės pūkas sulaukė didžiausių ovacijų iš japono, kur čia pas mus jį pirkau nukainuotą smile.gif kaip neturintį paklausos tongue.gif
Atsakyti
Tai, kad cia nieko mandro ,visoms jau zinomos parduotuves ax.gif Is http://www.acards.by/ visada kai tik naujienu atsiranda tai tuoj ir apsiperku . Patinka, kad labai greit atsiuncia , dazniausiai per 5-6 dienas gaunu. Ir atvirukai labai grazus , kokybiski.
Is http://magicard.biz.ua/ pirkau pirma kart , atsiunte labai greit tik va muitinej uzstrigo . doh.gif Pries keleta dienu dar kart apsipirkau http://mymagicard.ru/ , nes pasiziurejau, kad pas juos daugiau naujienu yra . Tik ko gero laukt jau reikes ilgiau .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avonuke: 25 vasario 2016 - 10:51
nei iš vieno neesu siuntusis smile.gif
Atsakyti