Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+7...

QUOTE(Lyžuka @ 2016 02 13, 16:30)
rimtai nebus smile.gif, nes mūs paštas tokių negavo, jei nori gali man siųsti, aš mačiau turiu vieną iš tavo favoritų  bigsmile.gif , apsikeisim  mirksiukas.gif

Jei nebus rimtai, tai ir nereikia biggrin.gif . Susirašysim kokia proga kada nors 4u.gif
O tai ko jus skriaudžia mad.gif

O dabar papasakosiu labai įdomų dalyką rolleyes.gif . Vieną kartą, tolimoje šalyje... biggrin.gif
Ne visai taip biggrin.gif
Vieną kartą landžiojau po postkrosingą ir sudomino kažkoks atvirukas. Jis buvo ar tai siųstas, ar tai gautas vieno lietuvio vyriškio, ir tada dėl priežasčių, kurių nepamenu smile.gif , pažiūrinėjau ir kitus jo atvirukus. Ir atkreipiau dėmesį, kad jis siunčia beveik vien į Rusiją ir dar Vokietiją. Tada užmečiau akį į kitą lapą- tas pats blink.gif . Tada jau pažiūrėjau statistiką- akurat! Žmogus vos ne tris metus siunčia į tas dvi šalis doh.gif . Prisiminiau tave, Lyžuka, kaip ne visai džiaugeisi, kai pradžioje traukei vien Rusijas ax.gif . Mąsčiau mąsčiau, ar reikia tylėti, ar rašyti, bet maža ką, gal žmogus turi savų priežasių. Bet, o jei ne g.gif . Tai sukaupiau visą drasą ir surašiau laiškelį smile.gif . Padėkojo, parašė, kad tikrai stebėjosi, kad beveik neduoda kitų šalių adresų, ir kad pabandys užsistatyti, kaip aš parašiau. Ir vakar gaunu jau visą laišką, kad džiaugiasi, jog yra tiesiog užverstas įvairiausių šalių adresais thumbup.gif .
Kaip gerai, kad išdrįsau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 02 14, 01:19)
Jei nebus rimtai, tai ir nereikia biggrin.gif . Susirašysim kokia proga kada nors 4u.gif
O tai ko jus skriaudžia mad.gif
O dabar papasakosiu labai įdomų dalyką rolleyes.gif  . Vieną kartą, tolimoje šalyje...  biggrin.gif
Ne visai taip biggrin.gif
Vieną kartą landžiojau po postkrosingą ir sudomino kažkoks atvirukas. Jis buvo ar tai siųstas, ar tai gautas vieno lietuvio vyriškio, ir tada dėl priežasčių, kurių nepamenu smile.gif , pažiūrinėjau ir kitus jo atvirukus. Ir atkreipiau dėmesį, kad jis siunčia beveik vien į Rusiją ir dar Vokietiją. Tada užmečiau akį į kitą lapą- tas pats blink.gif . Tada jau pažiūrėjau statistiką- akurat! Žmogus vos ne tris metus siunčia į tas dvi šalis doh.gif . Prisiminiau tave, Lyžuka, kaip ne visai džiaugeisi, kai pradžioje traukei vien Rusijas ax.gif . Mąsčiau mąsčiau, ar reikia tylėti, ar rašyti, bet maža ką, gal žmogus turi savų priežasių. Bet, o jei ne g.gif . Tai sukaupiau visą drasą ir surašiau laiškelį smile.gif . Padėkojo, parašė, kad tikrai stebėjosi, kad beveik neduoda kitų šalių adresų, ir kad pabandys užsistatyti, kaip aš parašiau. Ir vakar gaunu jau visą laišką, kad džiaugiasi, jog yra tiesiog užverstas įvairiausių šalių adresais  thumbup.gif .
Kaip gerai, kad išdrįsau thumbup.gif

Sako tik apskričių pas tai juos gavo

Oho pravedei pamokėlę nu šaunu o tai but žmogus kitų šalių ir nematęs

Tik vakar tas book... Atsiuntė trūkstamą knygą dukrai įdomu Kada mano atvirukai pasirodys

Išsiunčiau į Indonesia pakartotinį prieš tai irgi rašiau kad adresą pasitikslintu gal nes aplamai nei vieno negavus dar paklausiau ar karas nevyksta nes ji Kažkur Rytų Timore randasi tai tipo karo kolkas nėra
Atsakyti
Susirūpinau , juk ryt šventa, vadinas, pašto nenešios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 02 15, 21:33)
Susirūpinau , juk ryt šventa, vadinas, pašto nenešios ax.gif

o aš vistik šiandien patikrinau pašto dėžutę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 02 16, 10:42)
o aš vistik šiandien patikrinau pašto dėžutę  bigsmile.gif

Na nesakyk, kad dar ir radai ka nors? smile.gif
Pries keleta dienu priregistravo mano siusta pakartotini atviruka i Australija . thumbup.gif Ir nuleke greit - per 5 ar 6 dienas . Dabar turiu 3 expired ir dar vienas link to arteja doh.gif
Atsakyti
pas mane 13 smile.gif
gal pusė iš jų jau senaaai nesijungia. o kitiems nesiunčiau pakartotinų, dingo tai dingo smile.gif
Atsakyti
kurjau ten rasi, bet aš pirmadienį netikrinau, tai kirbėjo viltis:)
vakar traukiau 3 adresus, vienas Brazilija, pirmą kartą bigsmile.gif
Atsakyti
gavau 5 clap.gif clap.gif clap.gif tik viena šiaip sau o kitos gražuolės iš suomijos Inges Look nykštukai, bet ir ta šiaip sau iš Italijos 350 000 va kokia neeiline
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 02 19, 15:15)
gavau 5  clap.gif  clap.gif  clap.gif tik viena šiaip sau o kitos gražuolės iš suomijos Inges Look nykštukai, bet ir ta šiaip sau iš Italijos  350 000 va kokia neeiline

Rodyk, rodyk, bet ir nemačius jau pavydžiu nykštukų biggrin.gif

Aš irgi gavau smile.gif . Vakar vieną su siuntinuku, nes šiaip neturėjo nešt, o šiandien dvi su ID ir dvi nuo lietuvaičių, kurios buvo visiška staigmena bigsmile.gif - viena su nauju išėjusiu pašto ženklu-grybukais- ir pirmos dienos antspaudu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , o kitą- net iš Tailando su ryžių laukais, kurie buvo mano favorituose assa.gif assa.gif assa.gif
Atsakyti
Trūksta vaizdų ax.gif

Va, mano gražieji ryžių laukai

user posted image
Atsakyti
Vaizdus sukeliau smile.gif

vakar dar du fainuolius gavau ypač vienas toks fainas pršiukas, tai šinadien registruosiu jau, nes vakar pašta atnešė 9 val vakaro tik biggrin.gif , beje buvo kitą paršą į favoritus įsikelus tai paskui išmečiau kažkaip susinepatoginau, kad tokio negaučiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Ko viešai grožių neparodai smile.gif ? Kad nenužiūrėtų biggrin.gif ? Ypač tos, iš Italijos biggrin.gif . Galėtum dalyvauti baisiukų konkurse biggrin.gif
Atsakyti