QUOTE(Lyžuka @ 2016 02 13, 16:30)
rimtai nebus , nes mūs paštas tokių negavo, jei nori gali man siųsti, aš mačiau turiu vieną iš tavo favoritų , apsikeisim
Jei nebus rimtai, tai ir nereikia . Susirašysim kokia proga kada nors
O tai ko jus skriaudžia
O dabar papasakosiu labai įdomų dalyką . Vieną kartą, tolimoje šalyje...
Ne visai taip
Vieną kartą landžiojau po postkrosingą ir sudomino kažkoks atvirukas. Jis buvo ar tai siųstas, ar tai gautas vieno lietuvio vyriškio, ir tada dėl priežasčių, kurių nepamenu , pažiūrinėjau ir kitus jo atvirukus. Ir atkreipiau dėmesį, kad jis siunčia beveik vien į Rusiją ir dar Vokietiją. Tada užmečiau akį į kitą lapą- tas pats . Tada jau pažiūrėjau statistiką- akurat! Žmogus vos ne tris metus siunčia į tas dvi šalis . Prisiminiau tave, Lyžuka, kaip ne visai džiaugeisi, kai pradžioje traukei vien Rusijas . Mąsčiau mąsčiau, ar reikia tylėti, ar rašyti, bet maža ką, gal žmogus turi savų priežasių. Bet, o jei ne . Tai sukaupiau visą drasą ir surašiau laiškelį . Padėkojo, parašė, kad tikrai stebėjosi, kad beveik neduoda kitų šalių adresų, ir kad pabandys užsistatyti, kaip aš parašiau. Ir vakar gaunu jau visą laišką, kad džiaugiasi, jog yra tiesiog užverstas įvairiausių šalių adresais .
Kaip gerai, kad išdrįsau